Dodaj do ulubionych

WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ?

IP: 81.210.32.* 03.02.05, 18:55
WIERZYCIE ZE ISTNIEJE PRZYJAZNMIEDZY CHLOPAKIEM A DZIEWCZYNA? PISZCIE !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sproket Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:19
      tak Jesli on jest gejem lub ona lesbijką
      A jesli obaj są hetero to predzej czy pozniej
      musi do czegos dojść -ale to tylko moje zdanie
    • Gość: kinia Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: 81.210.32.* 03.02.05, 19:27
      nie ma czegoś takiego jak miłość damsko-męska ... prędzej czy później
      przynajmniej jedno z nich poczuje coś więcej do drugiej osoby i wtedy
      przeważnie przyjaźń się kończy, jeśli właśnie ta druga osoba traktuje to tylko
      i wyłącznie jako przyjaźń!! sama doświadczyłam to na własnej skórze ;-( przykre
      to jest !!
      • Gość: Smooth Jazz Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:48
        > nie ma czegoś takiego jak miłość (Tu CHYBA POWINNO PISAĆ "PRZYJAŹŃ", ALE
        SPOKO, BO JA ZROZUMIAŁEM O CO CHODZI:-) damsko-męska ... prędzej czy później
        > przynajmniej jedno z nich poczuje coś więcej do drugiej osoby... itd. itd.

Mnie osobiście też się tak wydaje. Przyjaźniłem się z jedną osobą, dobrze nam
        się gadało i w ogóle. Problem był taki, że ona od poczatku jak ją poznałem po
        prostu mi sie podobała. I nie chodzi tu o sam wygląd, ale też o charakter....
        .. a od czasu jak poznałem inna dziewczynę i przestało mi na TAMTEJ
        ("przyjaciółce") zależeć, to z TĄ ("przyjaciólką") nie rozmawia mi się już tak
        dobrze... ciekawe dlaczego??!!??!!??
        (to było pytanie retoryczne, na które absolutnie nie wymagam odpowiedzi)
    • Gość: NIE WIERZĄCA W TO. Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:43
      ja na prawde wierzyłam!!!! LECZ KIEDY MÓJ PRZYJACIEL WYZNAL MI MIŁOŚĆ TO
      PRZESTAŁAM, tym bardziej że ja do niego czułam przyjaźń.tak to jest i zgodze
      się że to przykre. MOJE ZDANIE- NIE ISTNIEJE PRZYJAŹŃ DAMSKO-MĘSKA!!!!!!!!!
    • Gość: Sandra Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:27
      Droga lonko...przyjazn miedzy mezczyzna a kobieta nie istnieje...czy predzej czy
      pozniej jedna ze stron sie zakochuje :( U mnie bylo tak samo,kiedy to moj
      przyjaciel powiedzial mi ze mnie kocha to bylo okropne :(:(:(
    • Gość: piotr Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 17:57
      to prawada przyjazn taka istnieje tylko do momentu kiedy u jednej ze stron
      obudzi sie uczucie glebsze a zazwyczaj tak jest
      • Gość: Klepcia Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:17
        Nie zawsze tak jest ja mam dwóch przyjaciół juz od 3 lat i nic miedzy nami
        niema oprócz przyjaźni .Jak oni maja dziewczyny to i tak się zemną spotykają
        albo wychodzimy razem .Naprawdę jesteśmy po prostu tylko przyjaciółmi:)
      • Gość: Nora Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 18:19
        Tak już jest że między facetem a kobietą zawsze coś będzie!!! Ale niestety to
        nigdy nie będzie przyjaźń!!! Dlaczego ??? Bo tak jest skonstrułowany ten świat!!
        A ten, komu wydaje się że może to zmienić jest poprostu idiotą!!! Możesz
        świetnie dogadywać się z facetem, możesz mieć wrażenie że nikt tak cię nie
        rozumie jak on, ale zawsze zadaj sobie pytanie: Po co on to robi??? A wierz mi
        zawsze jest jakiś powód i nie koniecznie jest on związany z przyjaźnią !!!!!
        pzdr
        • krwawa.mery Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? 08.02.05, 18:11
          A ja mam przyjaciela juz od 12 lat i nie zanosi sie na nic więcej. Oboje pałamy
          do siebie TYLKO sympatią. Dla mnie on jest jak brat, chociaż nawet nie jesteśmy
          rodziną. Oboje mamy własne fascynacje i gra. Chociaż czasem nasi rodzice
          rozmawiaja o naszym potencjalnym małżeństwie. Nie....
    • Gość: femme Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:24
      życie mi pokazało, że tak nie jest - przyjaźń jest niemożliwa, ale koleżeństwo -
      owszem...
      • Gość: jjhj Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:36
        Takie cos jest mozliwe jezlei jest duza róznica wiekowa. Ale to tez sie
        żądziutko zdaza zeby osoby które dzieli wiele lat potrafiły sie dogadac jest to
        żadkosc ale sie zdarza. ale ogólnie jeżeli chodzi o ta przyjazn ta w nia nie
        wierze. nie ma przyjazni miedzy facetem a dziewczyna
      • Gość: ^p^ Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:11
        Ja wierze w taka przyjazn, ale gdy sie ma taka sytuacje ze ma sie przyjaciolke
        i dziewczyne to jest strasznie :)
    • Gość: adi Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: 81.210.32.* 14.02.05, 18:43
      dokładnie !!! niedobrze jest mieć dziewczynę i oprócz tego jeszcze
      przyjaciółkę ... !!!
      • mongoe Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? 14.02.05, 20:07
        wierzę!!!!!! mimo wszystko ale tak!!! dał mi tej przyjaźni świadectwo mój
        kochany przyjaciel- Robert!!! istnieje, jeśli chce się żeby istniała!!!
        także moje kochanie najsłodsze jest również i moim przyjecielem :)))
    • pumka_gumka Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? 20.02.05, 22:01
      krótko i zwięźle - coś takiego nie istnieje. Ja to dobrze wiem z autopsji.
      • ja_82 Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? 21.02.05, 22:58
        Facet, z którym się jest może (a nawet powinien) być przyjacielem...Ale jako
        taka przyjaźń rzadko się zdarza, żeby wkońcu któraś ze stron czegoś więcej nie
        chciała...
        • giti Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? 24.02.05, 08:36
          To jest możliwe, ale tylko w przypadku osób, które ze sobą były...
    • Gość: xxxx Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: 81.210.32.* 25.02.05, 02:30
      oj nieeeee,to jest nie możliwe!!!!!
      • Gość: yyyyyyy Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:26
        jasne ze jest to mozliwe dla chcącego nic trudnego i nie wszystko zmierza do
        SEXsu tak jak wszyscy z was myślą ja mam przyjaciela i jestem z tego bardzo
        szczęsliwa i do niczego pomiędzy nami nigdy nie doszło dziex za odczytanie i
        pozdro
    • Gość: smutny Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:54
      niestety musze sie zgodzic z przedmowcami... to jest przykre ale w koncu u
      jednej strony rodzi sie glebsze uczucie (najczesciej jest to facet, tak mi sie
      wydaje), i wtedy sie zycie komplikuje, bo samo spotykanie sie po "wyznaniu:
      powoduje bol i to jest straszne, a serce glowy nie slucha i nie moze zapomniec o
      tej osobie... ;(
      • Gość: qwerty Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:44
        niestety ale masz racje :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka