Gość: lonka IP: 81.210.32.* 03.02.05, 18:55 WIERZYCIE ZE ISTNIEJE PRZYJAZNMIEDZY CHLOPAKIEM A DZIEWCZYNA? PISZCIE !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sproket Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:19 tak Jesli on jest gejem lub ona lesbijką A jesli obaj są hetero to predzej czy pozniej musi do czegos dojść -ale to tylko moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: 81.210.32.* 03.02.05, 19:27 nie ma czegoś takiego jak miłość damsko-męska ... prędzej czy później przynajmniej jedno z nich poczuje coś więcej do drugiej osoby i wtedy przeważnie przyjaźń się kończy, jeśli właśnie ta druga osoba traktuje to tylko i wyłącznie jako przyjaźń!! sama doświadczyłam to na własnej skórze ;-( przykre to jest !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Jazz Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:48 > nie ma czegoś takiego jak miłość (Tu CHYBA POWINNO PISAĆ "PRZYJAŹŃ", ALE SPOKO, BO JA ZROZUMIAŁEM O CO CHODZI:-) damsko-męska ... prędzej czy później > przynajmniej jedno z nich poczuje coś więcej do drugiej osoby... itd. itd. Mnie osobiście też się tak wydaje. Przyjaźniłem się z jedną osobą, dobrze nam się gadało i w ogóle. Problem był taki, że ona od poczatku jak ją poznałem po prostu mi sie podobała. I nie chodzi tu o sam wygląd, ale też o charakter.... .. a od czasu jak poznałem inna dziewczynę i przestało mi na TAMTEJ ("przyjaciółce") zależeć, to z TĄ ("przyjaciólką") nie rozmawia mi się już tak dobrze... ciekawe dlaczego??!!??!!?? (to było pytanie retoryczne, na które absolutnie nie wymagam odpowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE WIERZĄCA W TO. Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:43 ja na prawde wierzyłam!!!! LECZ KIEDY MÓJ PRZYJACIEL WYZNAL MI MIŁOŚĆ TO PRZESTAŁAM, tym bardziej że ja do niego czułam przyjaźń.tak to jest i zgodze się że to przykre. MOJE ZDANIE- NIE ISTNIEJE PRZYJAŹŃ DAMSKO-MĘSKA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:27 Droga lonko...przyjazn miedzy mezczyzna a kobieta nie istnieje...czy predzej czy pozniej jedna ze stron sie zakochuje :( U mnie bylo tak samo,kiedy to moj przyjaciel powiedzial mi ze mnie kocha to bylo okropne :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 17:57 to prawada przyjazn taka istnieje tylko do momentu kiedy u jednej ze stron obudzi sie uczucie glebsze a zazwyczaj tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klepcia Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:17 Nie zawsze tak jest ja mam dwóch przyjaciół juz od 3 lat i nic miedzy nami niema oprócz przyjaźni .Jak oni maja dziewczyny to i tak się zemną spotykają albo wychodzimy razem .Naprawdę jesteśmy po prostu tylko przyjaciółmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nora Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 18:19 Tak już jest że między facetem a kobietą zawsze coś będzie!!! Ale niestety to nigdy nie będzie przyjaźń!!! Dlaczego ??? Bo tak jest skonstrułowany ten świat!! A ten, komu wydaje się że może to zmienić jest poprostu idiotą!!! Możesz świetnie dogadywać się z facetem, możesz mieć wrażenie że nikt tak cię nie rozumie jak on, ale zawsze zadaj sobie pytanie: Po co on to robi??? A wierz mi zawsze jest jakiś powód i nie koniecznie jest on związany z przyjaźnią !!!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa.mery Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? 08.02.05, 18:11 A ja mam przyjaciela juz od 12 lat i nie zanosi sie na nic więcej. Oboje pałamy do siebie TYLKO sympatią. Dla mnie on jest jak brat, chociaż nawet nie jesteśmy rodziną. Oboje mamy własne fascynacje i gra. Chociaż czasem nasi rodzice rozmawiaja o naszym potencjalnym małżeństwie. Nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:24 życie mi pokazało, że tak nie jest - przyjaźń jest niemożliwa, ale koleżeństwo - owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjhj Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:36 Takie cos jest mozliwe jezlei jest duza róznica wiekowa. Ale to tez sie żądziutko zdaza zeby osoby które dzieli wiele lat potrafiły sie dogadac jest to żadkosc ale sie zdarza. ale ogólnie jeżeli chodzi o ta przyjazn ta w nia nie wierze. nie ma przyjazni miedzy facetem a dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^p^ Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:11 Ja wierze w taka przyjazn, ale gdy sie ma taka sytuacje ze ma sie przyjaciolke i dziewczyne to jest strasznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: 81.210.32.* 14.02.05, 18:43 dokładnie !!! niedobrze jest mieć dziewczynę i oprócz tego jeszcze przyjaciółkę ... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? 14.02.05, 20:07 wierzę!!!!!! mimo wszystko ale tak!!! dał mi tej przyjaźni świadectwo mój kochany przyjaciel- Robert!!! istnieje, jeśli chce się żeby istniała!!! także moje kochanie najsłodsze jest również i moim przyjecielem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pumka_gumka Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? 20.02.05, 22:01 krótko i zwięźle - coś takiego nie istnieje. Ja to dobrze wiem z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_82 Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? 21.02.05, 22:58 Facet, z którym się jest może (a nawet powinien) być przyjacielem...Ale jako taka przyjaźń rzadko się zdarza, żeby wkońcu któraś ze stron czegoś więcej nie chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
giti Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? 24.02.05, 08:36 To jest możliwe, ale tylko w przypadku osób, które ze sobą były... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: 81.210.32.* 25.02.05, 02:30 oj nieeeee,to jest nie możliwe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyyy Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:26 jasne ze jest to mozliwe dla chcącego nic trudnego i nie wszystko zmierza do SEXsu tak jak wszyscy z was myślą ja mam przyjaciela i jestem z tego bardzo szczęsliwa i do niczego pomiędzy nami nigdy nie doszło dziex za odczytanie i pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:54 niestety musze sie zgodzic z przedmowcami... to jest przykre ale w koncu u jednej strony rodzi sie glebsze uczucie (najczesciej jest to facet, tak mi sie wydaje), i wtedy sie zycie komplikuje, bo samo spotykanie sie po "wyznaniu: powoduje bol i to jest straszne, a serce glowy nie slucha i nie moze zapomniec o tej osobie... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: WIERZYCIE W PRZYJAZN DAMSKO-MESKĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:44 niestety ale masz racje :( Odpowiedz Link Zgłoś