Dodaj do ulubionych

BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:14
Witam.

Redakcja Czasu Chełmno wypowiedziała się na forum, iż szykuje obszerny artykuł
o zawodach paralotni i balonów w Chełmnie. Przeczytałem uważnie relację z
owych zawodów w Czasie Chełmna z dnia 04.02.2005 i doszedłem do wniosku, że
to "naprawdę obszerny artykuł" ;-)
Ale co rzuciło się w oczy to nagłówek artykułu z rażącym błędem, w którym
mieszkaniec naszego powiatu Piotr Górny uznany został za "wicemistrza paralotni"
O ile mi wiadomo to wyżej wymieniony mieszkaniec naszego miasta a zarazem
organizator imprezy był wicemistrzem w baloniarstwie.
Jak zatem ma się czuć prawdziwy wicemistrz w paralotniarstwie, którym jest
mieszkaniec Bydgoszczy, a nie Chełmna.
Jako dowód załączam link i prosze o sprostowanie!!

niusy.onet.pl/niusy.html?t=artykul&group=pl.rec.paralotnie&aid=34576658
A na przyszłość Szanowna Redakcjo jeśli są zawody paralotniowe i balonowe ,to
powinni udzielać sie paralotniarze i baloniarze ,a nie tylko baloniarze ;-)
Jest kilka osób,które w Chełmnie mogłyby sie udzielać w tematyce
paralotniowej i odpowiednio doradzić.
Paralotnia to jest taki statek powietrzny:

www.wniebowzieci.republika.pl/pages/2a.html
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pszczoła Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:20
      Niestety, to potwierdza niskie loty tego tygodnika a co za tym idzie brak
      profesjonalizmu "dziennikarzy".Wstyd!! Proponuje zmiany w redakcji.Wiecie
      jakie....
      • Gość: Ewela Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:27
        No jakie? BO chyba nie wszyscy wiedzą
    • Gość: SPROKET Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:42
      Myslałem ze sie zaczytam na smierć-Takim artykułem o zawodach
      szanowna redakcja mnie uraczyła. jeszcze to dzisiejsze zdjęcie "Chełmna"
      sprzed lat. Rafał czy interesujesz się "ogólnie" lotnictwem czy tylko "para" ??
      • Gość: Rafał Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:43
        hej.
        Interesuje się głównie paralotniarstwem i poświęcam temu każdą wolną
        chwilę.Jednak samoloty i inne statki powietrzne nie są mi obce ;-).
        Co do zdjęć to rzeczywiście szału nie ma a komentarzy nie skomentuję.....
        Jeśli masz(macie)pytania to proszę pisać,na wszystkie odpowiem.
        Jak widać lubię współpracować :-)
        Pozdrawiam.
        • czaschelmna Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji 05.02.05, 13:49
          potrzebują współpracowników
          • Gość: Rafał Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:50
            Witam.
            Skoro potrzebują to niech sami napiszą.
            Jest w Chełmnie wiele kół zainteresowań i osób, które chętnie pomogą.
            Uważam,że właśnie grupa dyskusyjna Forum.Gazeta.pl jest doskonałym miejscem
            gdzie można znaleźć odpowiednie osoby do bezinteresownej wspólpracy.
            Jednakże nasza Redakcja powinna taką chęć współpracy zaoferować na grupie a
            chętnych napewno nie zabraknie.
            Jeśli chodzi o mnie, jestem na tak.
            Pozdrawiam grupowiczów i Redakcję.
            • Gość: kamilka Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:11
            • Gość: Karolina Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:13
              Ja też jestem za Tobą. Widzę że wiekszość z nas ma podobne upodobania.
              Pozdrawiam
            • czaschelmna Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji 05.02.05, 19:50
              Pozdrawiam Rafała i oczekuję propozycji tematów, które Twoim zdaniem można
              poruszać na łamach. Do tego samego zachęcam innych grupowiczów.Na pewno zostaną
              wzięte pod uwagę.
              Pszczołę proszę o wyjaśnienia w sprawie propozycji zmian w redakcji. Jak
              widzisz inni grupowicze też tego oczekują.
              Tych, zaś którzy władają dobrze ojczystym językiem i chcieliby współpracować z
              gazetą nie tylko jako baczni obserwatorzy proponujący tematy do siedziby CZASU.
              • Gość: Rafał Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:14
                Witam.
                Dałem ten temat na grupie, oczekując konkretnych odpowiedzi od poważnych osób.
                Jednak widzę, że zbyt wiele oczekiwałem z tego względu, iż Redakcja Czasu
                Chełmna podpisuje się czerwonym kolorem.
                Ale byc może moje domysły są błędne.
                Pozdrawiam i proszę prawdziwą Redakcję o rozwianie wątpliwości.
                • Gość: JD Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.lipno.com.pl / 80.48.21.* 05.02.05, 20:34
                  Rozwiewam wątpliwości. Dziś wyjątkowo czarnym.
              • Gość: xxx Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:21
                a moze zaczniecie cos pisac na temat naszej policji jak to oni sumiennie
                pracyja :-p ha ha ha
    • Gość: natasza Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 81.210.32.* 05.02.05, 23:28
      Sluchaj Panie kolego Rafal, jestes prymityw i tyle, o ile pamietam to pisales
      h...w ...d redakcji na tym forum kiedy zapowiadales ta para impreze. Nie bylo
      tak? Czy z kims takim mozna w ogóle polemizować?
      • Gość: Rafał Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 09:15
        hej.
        Dobra niech jest-jestem żałosny ;-)
        Ale wypowiedziałem sie tak ostro na forum,zby coś w tej sprawie ruszyło.
        Jestem zdania,aby imprezy nagłaśniano conajmniej przed ich zorpoczęciem.
        Czas Chełmna tego nie zrobił mimo że pisałem o imprezie 26.01(środa),natomiast
        gazeta wydawana jest w piątek.Co zatem szkodziło wcisnąć parę słów co do imprezy?
        to pierwsza sprawa.
        A druga to jak widzisz chyba był to jedyny sposób,aby mocnymi słowami dotrzeć do
        redakcji.Myślę że nie mają mi tega za złe ;-(.A tobie chyba wielkiej krzywdy nie
        wyrządziłem.
        Skoro tak to przepraszam i pozdrawiam urażonych.
        • Gość: natasza Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 81.210.32.* 06.02.05, 10:29
          Nie przepraszaj bo Ty chyba masz żółte papiery i trza Tobie wybaczyc. Po prostu
          nie wiesz co piszesz. ZAPOWIEDZ IMPREZY W CZASIE BYLA W PIATEK! Byl caly
          program itd. I co Ty na to mistrzu? To juz chyba kompromitacja z Twojej strony!
          Koncz wasc wstydu oszczedz.
          • Gość: Rafał Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 14:59
            Witam.
            No właśnie chyba będzie zakończyć ten temat, bo coraz częściej wypowiadają sie
            niezorientowane osoby. Nie powiesz mi, że w Czasie Chełmna z dn. 28.01.2005
            napisane było choćby zdanie o imprezie, nie mówiąc nic już o planie imprezy.
            Ty chyba naprawdę nie wiesz o czym piszesz. To właśnie Ty wychodzisz na durnia z
            żółtymi papierami i w dodatku analfabeta(tka). To, że akurat zacytowałaś
            fragment z książki to jeszcze nie świadczy o Twoim geniuszu.
            Wydaje mi się, że szukasz powodu do kłótni i dlatego nie będę więcej odpisywał
            na żadne Twoje posty.
            Pa.
            • Gość: DZIŚ TEŻ NA CZARNO Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.lipno.com.pl / 80.48.21.* 06.02.05, 15:15
              RAFAŁKU SZANOWNY. KTÓRYŚ RAZ BLUZGASZ GAZETĘ BEZ POWODU. GAZETNIE JEST JUŻ
              DOSTĘPNA W KIOSKU, ALE MOŻESZ WPAŚĆ DO REDAKCJI I NA PEWNO DOSTANIESZ DO WGLĄDU
              WYDANIE Z POPRZEDNIEGO PIĄTKU. NA TRÓJCE JEST PLAN IMPREZY.
              • Gość: zorientowany Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 81.210.32.* 06.02.05, 16:07
                Pozdrawiam wolontariuszy z czasu chełmna, których młodzieńczy zapał wykorzystywany jest do podniesienia sprzedaży piątkowej wybiórczej.
                • Gość: też zorientowana Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.lipno.com.pl / 80.48.21.* 06.02.05, 16:13
                  wolontariusze z zapałem???? w Chełmnie takich nie ma!!!
                  • Gość: zorientowany Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 81.210.32.* 06.02.05, 16:34
                    A skąd mają mieć wielki zapał jak ich mośki w jajo robią. Mimo to pozdrawiam, bo jakąś tam rolę Czas w regionie odgrywa.
                    • Gość: NADAL ZORIENTOWANA Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.lipno.com.pl / 80.48.21.* 06.02.05, 16:37
                      NAJPIERW TRZEBA MIEĆ ZAPAŁ, A TO JUŻ PEWIEN POTENCJAŁ BY NIE DAĆ ZROBIĆ SIĘ W
                      JAJO.TEŻ POZDRAWIAM
                      • Gość: zorientowany Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 81.210.32.* 06.02.05, 16:55
                        No ok, masz rację. Stopień zapału z racji lipy jaką miałem przed oczami, był w przypadku mojej osoby ledwie zauważalany:) ale nie namawiam nikogo do odejścia, jeśli nie macie nic do roboty to zawsze lepsze to niż nic. Poprostu nie angażujcie się zbytnio i szukajcie inne drogi.

pozdrawiam
                        • Gość: ja Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 172.28.30.* 07.02.05, 16:30
                          cześć Jacek - do zorientowanego
                          • Gość: zorientowany Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 81.210.32.* 09.02.05, 23:12
                            cześć
              • Gość: Rafał Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:38
                Zbluzgał bez powodu??
                he he dobre sobie,bez powodu nie mam zwyczaju "bluzgać"
                Już pisałem ale mogę powtórzyć co mi nie pasowało:
                -obszerny artykuł: powiedziałbym drobna wzmianka ;-)
                -lepiej nagłośnić imprezę w trakcie niż po fakcie(no ale trzeba pisać o d...
                Maryny w "Czasie Chełmna" z 21.01.2005),
                -bełkot pijanego:raz piszecie że Piotr Górny jest wicemistrzem
                baloniarstwa,potem paralotniarstwa.To mogliście dodać jeszcze
                kajakarstwo,żeglarstwo,kolarstw o......
                A ja mam pytanie skąd takich uniwersalnych wicemistrzów brać?
                Pozdrawiam :-)

• giti Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji 07.02.05, 19:29
                  E... No ja bym tak nie dramatyzował. Też zajmuje się sportem i mogę przyznać,
                  że poświęcili Twojej imprezie całkiem sporo miejsca. A ta zapowiedź zawodów na
                  3 stronie, to już sukces. Nie często imprezy są zapowiadane w takim miejscu.
                  Zresztą później chyba też na 3 str były zdjęcia.
                  Mi się współpraca z naszą prasą dobrze układa. Wpadki się nieraz zdarzały,
                  fakt, ale to nie problem by dramatyzować.
                  A powiedz - faktycznie nie byłeś im nawet dostarczyć zaproszenia? Bo jak tak,
                  to uważam, że mocno przeginasz?
                  • Gość: Rafal Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:39
                    Wychodzę z założenia że redakcja zawsze wszystko wie najlepiej.
                    A co do zaproszenia to nie mnie je dostarczać a samemu organizatorowi i
                    wicemistrzowi w jednej osobie.
                    Pozatym wystarczyłoby redakcji przeczytać Nowości i już mogliby napisać o
                    imprezie to i owo jeszcze przed jej rozpoczęciem ;-).
                    Żeby tego było mało na mieście było kilka plakatów.
                    Ale nie mam zamiaru bagatelizować i ciągnąc tego tematu w nieskińczoność.
                    Napisałem co chciałem i rzeczywiście wyraziłem to dobitnie, nawet za dobitnie.
                    Ale do czego zmierzam....poprzez odpowiednią krytykę widać ze redakcja
                    zrozumiała że nie jest samowystarczalna.
                    I jak łatwo zauważyć jest otwarta na propozycję.Dlatego proponowałbym
                    zorientowanym nagłaśniać i doradzać redakcji właśnie za pośrednictwem
                    Forum.Gazeta.Pl
                    Ale już widze po kilku postach że brak "bezinteresownych wolontariuszy"
                    A może się mylę?
                    Pozdrawiam.
      • Gość: obserwator Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 81.210.32.* 24.03.05, 12:45
        masz racje, ten rafal to prawdziwy prymityw a w dodatku ma cieniutka pamiec. kolo jest narwany i nadgorliwy przez co psuje ludziom duzo zdrowia ale ze glupi jest to nie rozumie ze komus moze wyrzadzic krzywde. a co do jego znajomosci samolotow to wiem ze ogranicza sie ona do PRZELOTOW NAD CHELMNEM ANTKIEM podczas dni dziecka.. to tyle.....
    • Gość: kilio Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:26
      • Gość: byly chelminiak Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 81.210.32.* 08.02.05, 17:42
        Czas Chelmna popelnil jeden blad zwiazany z balonami i paralotniami. Mianowicie
        ze cokolwiek o tym gownie napisal. Byla to impreza nudna, nieciekawa i nie
        przyniosla zadnych emocji. Organizacja byla ponadto do d.... Napisaly o tym
        chocby nowosci, rafalek, tez z zoltymi papierami (nie potrafi znalezc w gazecie
        wzmianki o imprezie) jakos zbytnio nie krytykuje tej gazety. I jeszcze jedno.
        Mam nadzieje ze nie odbedzie sie letni festiwal balonow bo szkoda na to kasy i
        mam nadzieje ze urzad miasta i starostwo nic na to nie dadza. Lepiej wspierac
        cokolwiek innego. A z balonami i innymi tego typu gownami won z chelmna.
        • Gość: Rafał Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:36
          Jak widać kolega w poprzedniej wypowiedzi dał sią ponieść nerwom :-)
          A papiery zółte to Ty raczej masz sądząc po zdaniach jakie budujesz.
          Ja też nie jestem za balonami,bo to monotonne.
          Skąd wiesz o letnim festiwalu?Czyżbyś był wtajemniczony(nielocie na sigmie)?
          Jak Ci sie nie podoba to nie przychodź,a nudziarz to raczej z Ciebie.
          A i jeszcze jedno...co to jest "inne tego typu gó..."?
          Widzisz prostaku,nawet nie potrafisz zbudować odpowiedniego zdania,czy nazwać
          rzeczy po imieniu.To świadczy raczej o pozimie Twojej inteligencji.
          Nie ma sensu prowadzić konwersacji z kimś takim jak Ty.
          Proponuje skończyć jakąś szkołę,a dopiero potem udzielać sie na liście.
          Nie pozdrawiam.
        • Gość: matrix Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:16
          Hej.
          Każdy chełimianim może Ci powiedzieć, iż impreza nie była nagłośniona, że Twoje
          wiadomoście są błędne. A ja mam właśnie nadzieję, że odbędzie się letni
          festiwal balonowy, a przy tym paralotniowy i będzie odpowiednio nagłośniony aby
          drugą razą nikt nie miał temu nic do zarzucenia. Są to wielkie atrakcje dla
          Chełmna, które przyciągają do siebie wielu mieszkanćów naszego miasta i okolic.

Co wg. Ciebie Chełmno powinno wspierać były chełminiaku??
          • Gość: Rafał Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:04
            witam.
            Zgadzam się z tobą Matrix w 100%.
            Dokładnie takie imprezy są świetnym sposobem promocji naszego miasta.
            Ale nie tylko paralotnie czy balony,jest jeszcze motocross,czy inne
            zawody,koncerty,występy(ostatnio rekonstrukcja II wojny-rewelacja).
            Jak widać nasze miasto stara się być oryginalne i chwała Mu za to :-)
            Zachęcam do wspierania i wymyślania coraz to lepszych impez.
            Mogą się teraz wykazać rozsądni i "pomysłowi dobromile".
            No kto ma jakiś pomysł ?
            Pozdrawiam.
            • Gość: małgosia Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:59
              Zgadzam się z tobą Rafał czytam co tydzień "Czas Chełmna" i nie widziałam
              żadnej zapowiedzi o jakims festiwalu w Chełmnie balonowo-paralotniowym.
              Przyszło co do czego w dzień imprezy dowiedziałam się od koleżanki że koło
              stadionu są takie pokazy poszłam i to sobie obejrzałam. Myślę że masz racje.
              Następnym razem chyba po takiej interwencji będzie więcej zapowiedzi o takiego
              rodzju imprezach.
              Pozdrawiam wszystkich i ciebie Rafał też papa ;-)
              • giti Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji 09.02.05, 22:20
                A ja radziłbym jednak najpierw sprawdzić gazetę z danego piątku. Nie mam juz
                pod ręka tego wydania, wiec zacytować nie mogę, ale jestem pewien, że zapowiedź
                imprezy była i to własnie (jak pisałem wcześniej) na 3 str.
                Pozdrawiam
                • Gość: Małgosia Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:35
                  Zapowiedż była ale bardzo krutka nie wiem co z tego miało wynikać nie pisało
                  gdzie, o której godzinie, tylko co bedzie tyle to ja tez wiedziałam.Nie tylko
                  to po imprzie informacja o zabawie była zamieszczona w gazecie z błędami nie
                  wiem nad czym redakcja panuje to chyba nie po raz pierwszy sie pomylili.
                  Pozdrawiam wszystkich papa:-)
                  • Gość: Karolina Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:17
                    Witam.
                    Zgadzam się z Tobą Małgosiu,także regularnie czytam Gazetę Czas Chełmna i
                    żadnego planu na temat imprezy balonowo-paralotniowej nie było, gdyby nie własne
                    dochodzenia to wcale nie wiedziałabym, że taka impreza odbyła sie w Chełmnie.
                    Podziwiam spostrzegawczość osób, które widziały w Gazecie, Czas Chełmna, plan
                    imprezy.

Pozdrawiam wszystkich za imprezą.
    • Gość: E. Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:26
      Je.. to gó.., nie macie już ciekawszych tematów ? Kuuuuuuu.. co za pojeby@#
      na tym forum
      • Gość: falstart Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 81.210.32.* 11.02.05, 13:51
        Panie Rafale dosc juz tych kompromitacji. Nie rob Pan z siebie blazna.
        Podpisujesz sie Karolina i Malgosia. Czy ty człowieku masz nasrane w lbie? Te
        balony chyba ci w glowie pomieszaly. Po stylu pisanoa widac, ze to wszystko
        piszesz ty i sam z soba gadasz. A letni fesiwal balonow to najwieksze gowno
        jakie mozna sobie wyobrazic. Nikogo to nie iteresuje i takie gowna przenosi sie
        do malych miast aby niby cos robic. A na tez zimowe balony praktycznie nikt nie
        przyszedl.
        • Gość: Małgosia Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:51
          Do FALSTART!
          Może nie Ciebie interesują paralotnie czy balony, ale mnie tak i proszę nie
          obrażaj mnie czy Karoliny jak już to każdy pisze w swoim imieniu i nie pozwolę
          abyś pisał, że Rafał pisze jako Małgosia, czy Karolina!
          Pozdrowienia dla wszystkich z wątku:-)
        • Gość: Rafał Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 15:37
          Hej.
          Rzeczywiście trzeba będzie kończyć ten temat.
          Widzę, że na liście pojawia się coraz więcej analfabetów i durniów, którzy
          wyobrażają sobie nie wiem co.
          Słuchaj no Panie falstar, nie mam zwyczaju podpisywać się za kogoś. A Twoje
          domysły świadczą, iż detektyw z Ciebie do d.....!
          Założe się że nawet nie wiesz prostaku jak wygląda balon czy paralotnia. I jak
          sam piszesz gó.. o tym wiesz i też tak się zwiesz.
          Wątek uważam za zamknięty i dziękuje wszystkim za wypowiedzi, błaznom też.
          Mimo wszystko pozdrawiam.
          Rafał
    • Gość: 1234 Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:54
      podrowka dla pani AB z czasu chelmna. mis dziennikarek
      • Gość: zorientowany Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 81.210.32.* 12.02.05, 13:11
        o tak, niczego sobie niewiasta:)
    • Gość: 1234 Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:41
      AB! plis odezwij sie.
    • Gość: 1234 Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:36
      AB ! co jest ? nie odzywasz sie
    • Gość: 1234 Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:22
      AB! nie wchodzisz na to forum. dajcie znac AB, ze czekam.
    • Gość: Młodzież Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:36
      Czas Chełmna to najgorsza redakcja jaką widziałem
      chodzą po mieście strzelają fotki i opisują
      jakieś głupoty. Weście się do roboty
      i opisujcie coś naprawde dobrego. Odczepcie
      się od młodzierzy bo to jest bezsensu opisujecie
      ich życie a nie macie o tym pojęcia.
    • Gość: sproket Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:51
      i te nagłówki - "Glemp w Chełmnie" albo "Na cmentarz z ducha"
      • Gość: mcbet Re: BZDURA W CZASIE CHEŁMNA-do redakcji IP: 10.10.74.* 16.03.05, 19:50
        a co to? Glemp (trzeba dodawac kardynal, tak? - chociaz Walesa wystarczy
        nazwisko?)

Poza tym, kilka uwag dla krytykujacych:
        1. Widze, ze od dluzszego czasu spieracie sie o to, czy zaproszenie bylo czy
        nie (najlepiej niech wam ktos zeskanuje i wrzuci na forum JPG zebyscie mogli na
        wlasne oczy zobaczyc, ze cos przegapiliscie)

2. Narzekacie i narzekacie. A ja w zadnej innej gazecie nie czytalem np. o
        Pawlaku, ktory zwijal bruk itd. (Pomorska i Nowosci - to dopiero zalosne,
        mozecie)
    • Gość: obserwator [...] IP: 81.210.32.* 24.03.05, 13:13
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka