Gość: Psia Kosc Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:04 Popiwram pierwszego czlowieka ktorys ie wpisal! Bokserki sa najkochansze! Szczegolnie kiedy spia! Mam bokserka, ma juz 7 lat i dalje jest sliczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:41 dog bordeaux!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEAGLE Re: NAJŁADNIEJSZY PIES.- CZEKAN IP: 57.67.141.* 19.04.05, 11:47 NAJŁADNIEJSZY PIES??? OCZYWIŚCIE ŻE BEAGLE...TYLKO BEAGLE MIESZKA TAKI PIĘKNY PIESEK NA łOŻYŃSKIEGO... wABI SIĘ CZEKAN, POTOCZNIE NAZYWANY TEZ LOLKIEM.. POZDRAWIAM WSZYSTKICH SYMPATYKÓW TEJ RASY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: NAJŁADNIEJSZY PIES.- CZEKAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:19 mój DOG ARGENTYŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneX Re: NAJŁADNIEJSZY PIES.- CZEKAN IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:10 moim zdaniem są słodkie husky!!!!!!1 najładniejsze rotwailerki i to na tyle nienawidze małych psów są .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DxO do elf Re: NAJŁADNIEJSZY PIES.- CZEKAN IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:40 Elf masz doga argetyńskiego ? A jak tak to gdzie mkieszkasz bo bym chcial kiedyś zbaczyć tą rase psa na zywo a nie z fotografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wLAScicielka Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:54 No jasne, że Jula!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =) Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:50 Yorkshire terier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:26 yorki są śliczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:46 Najładniejszym psem jest Golden Retriver!!!!!!!!! I Owczarek niemiecki!!!!!!No i Bernardyn!!!!!!pa pozdrówki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: własciciel Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:15 Dobra prawda jest taka ,ze kundelki sa najlepsze nie ma to jak taki wierny mały przyjaciel:)(Miałem na myśli oczywiscie mojego pieska !!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:33 wszystkie sa ładne i kochane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:53 Szyper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: 81.210.32.* 16.06.05, 10:12 moj owczarek niemiecki NERO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATI Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:19 WSZYSTKIE PSY SĄ ŁADNE I KOCHANE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ktosia Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:22 No Szyper jest moze najladniejszym, ale nie psem tylko chłopakiem!! No jest takze bardzo kochany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko mogłby byc troche bardziej mily, ale to jeszcze dziecko, wiec napewno kiedys z tego wyrośnie, heheh. Pozdrawiam Cie Sebol!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:51 oczywiscie ze mój rottwailer Zelda oraz jej matka Samba niestety zmarła z starości miala 14 lat. a teraz biore psa ze schroniska bo sa najwierniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMCS15-LvK Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:09 mój Owczarek Belgijski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do OMCS15-LvK Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 07:35 Słonko przecież tyle razy ci mówiłam że mój foxterier( właściwie foxterierka ) jest najpiękniejsza.Buziaki pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMCS 15 3 Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 10.01.06, 14:35 najładniejszy pies to ku rwa mój owczarek BELGIJSKI (odmiana Groenendael) jak chce go ktoś obczaić to jest tu link: www.psy.pl/images/rasy/00095big.jpg & www.psy.pl/rasy/?R=95 peace I'm out pzdr Siery _ rośnij narx podklepeczka dla ziomów z omcs i pw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuci Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: 81.210.32.* 29.01.06, 13:18 no jasne ze kuciuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scrapy Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:42 SCOOBY ... i tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 23:47 moja jamniczka KORA nie ma takiej drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):) Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: 81.210.32.* 03.08.05, 09:39 Avi dog de bordo z Koperasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh..! Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:41 najladniejszy jest posterunkowy efta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
farmazoon Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? 06.08.05, 18:41 Najpiękniejsze psy od zawsze miał PYTUP!!!Kiedyś miał SONIĘ to pamiętam że jak przychodził z nią do LECHICKIEJ (bar na ul. BRZOSKWINIOWEJ) psina kładła się koło moich nóg!!!Kochałem tego psa jak najlepszego przyjaciela a PSINKA bardzo mnie też lubiła bynajmniej tak mi się wydaje!!!Niestety teraz nie ma jej wśród nas...!!! Jednak PYTUP ma nowego PSINKĘ nawet do SONII podobną!!!Oj szaleniec mały z niej skacze, gryzie kotka i fajnie kładzie się na podłodze żeby ktoś głaskał ją po brzuchu!!!Jest wtedy taki śliczny...!!!Widać patrząc tak na niego że jest szczęśliwy w tym domu i ma Kochającą go ludzką rodzinę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytup Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:46 hehe... drs ty to masz nasrane :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: 81.210.32.* 09.01.06, 12:55 ładnego pieska OWCZAREK NIEMIECKI ma koleś który pizze rozwozi na ul. biskupiej takiego samego ma laska tez z tej ulicy.chyba te psy są siostrami:) są nie znaśne ale jak ta laska na nią krzyknie to chodzi jak zegarek:) współczuje jej chłopakowi jesli go ma a jak nie ma to współczuje jej kolezankom pewnie rygor przy nich trzyma. a koleś z pizzeri tak rozpieszcza ta swoja psine ze oja!! bierz przyklad z siostry psa:):) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:53 Z TEGO CO TU PRZECZYTAŁAM, NIKT NIE LUBI -DOBERMANÓW- MOŻE JEDNA OSÓBKA SIĘ TRAFI A PRZECIEŻ TO SĄ TAKIE PIĘKNE I DOSOJNE PSY DO KTÓRYCH PASUJĄ TYLKO DOSTOJNE IMIONA.ZAJEBIŚCIE SIĘ PREZENTUJĄI MAJĄ TO COŚ W SOBIE.MÓWIE WAM!!!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:46 Popieram.Najładniejsze psy to Dobermany(brązowe)i Teriery Walijskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:56 Oczywiście że MÓJ- 6 tygodniowy ONek- GAROUS:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edw Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:32 Owczarek podhalański Huberta G. SUPER piesekw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:50 york, golden ale najładniejszy jest mój - kundelek :):):): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:18 Oczywiscie ze bokser !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmura Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:25 Najbrzydszymi i najgłupszymi psami sa pitbule i amstafy!!!A mój foxterrier ,,Eddy" jest najładniejszy w Chełmnie,ze swojej rasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:02 chmura, sama jest glupia, zaden pies nie jest glupi. a czy ktos kiedys slyszal ze chura moze byc madra? ja tam mysle ze najladniejsze sa dziobaki. a tak serio to golden retriever i seter irlandzki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _sandra_ Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: 81.210.32.* 31.08.05, 22:55 najładniejsze sa rotweilery po prostu sa boskie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treser Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:42 likaon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 00:44 najzajefajniejsze są teriery tybetańskie i goldeny naturalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: 194.152.88.* 02.11.05, 18:11 NAJLADNIEJSZE PSY TO SA PSY WUJCIKA SIADAJA ALE W KICIACH DAJA LAPE ZAWSZE JAK GO TYLKO ZOBACZA ZEBY PAN COS MILEGO POWIEDZIAL ATAKUJA CALA GROMADA Z KIJAMI TO TAKIE SARENKI ALE W GROMADZIE Z KIJAMI TO SA SILNE. WYSTARCZY JEDEN TUP PANA POLICJANTA I WYJA O WSZYSTKIM NA KOMISARIACIE RAZEM Z PANEM NA CZELE.TROCHE O TYM WIEM BO SAM SIEDZIALEM A TAM DUZO SIE WIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hauuuuu Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.netia.com.pl 16.11.05, 10:28 Reksio Z TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:05 Ty się lecz badania na inteligencje wykazały że Bullowate (pitbulle i amstaffy) są jednymi z najinteligentniejszych ras na świecie i jednymi z najbardziej uczuciowych. ------------------------------------------- NIema złych psów sa tylko zli właściciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlenia Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:07 Najładniejszy pies to pudel strzyrzony niepokazowao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:17 moim zdaniem OWCZAREK NIZINNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:39 hary czyli puedlek i brus kódelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicole Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 14:33 Zdecydowanie, West highland white terrier'y te pieski są przesliczne i kochane.pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_nieee Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? 15.11.05, 21:57 najładniejszy to jest pies mojej teściowej, a jego uroda, nadzwyczajność i cudowność polega na tym że tak długo już z nią wytrzymał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 18.11.05, 21:28 widzieliście kiedyś prawdziwego kaukaza albo hovawarta??? to jets dopiwro pies:) a tak naprawde to wszystkie są śliczne i kochane,nawet kundelki, dlatego apeluję BIERZCIE PSY ZE SCHRONISKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: NAJŁADNIEJSZY PIES...??? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.12.05, 00:36 NAPIEKNIEJSZY JEST KUBUS I LENKA Odpowiedz Link Zgłoś