Gość: Erica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:43 info.onet.pl/3195,0.0,1,spec.html Świat bez niego będzie uboższy... mimo, że nie jestem katoliczką ogarnia mnie smutek na myśl o tym, że tak mądry i godny szacunku człowiek odchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulina Re: Jan Paweł II IP: 81.210.32.* 01.04.05, 14:07 Ja jestem katoliczką i wierzę ,że Bóg da Ojcu Świętemu jeszcze siły ,jeżeli Jan Paweł II nie zwycięży choroby to wierzę ,że będzie mu tylko lepiej.Smutne to czego teraz jesteśmy śiadkami i pomimo , że wiemy iż śmierć przychdzi do każdego człowieka w wypadku Papieża chyba nikt z nas o tym nie myślał.Powinniśmy sie popodlić o jego dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułeczka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola [...] IP: 81.210.32.* 01.04.05, 15:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Jan Paweł II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:50 Oby się tylko niemęczył nadarmo.to jest smutne.napewno bez niego będzie gorzej.ale żeby nie przeżył nadaremnie męczarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Jan Paweł II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:44 Przecież ON jeszcze nie odchodzi!!!! Co Wy?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenerwowana Re: Jan Paweł II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:28 Co Wy??? Zwariowaliscie? Dobrze ze zakladacie takie posty!! Ale Papiez jeszcze zyje!!! a Wy sie zachowujecie jakby juz umarl! Wierzcie w to ze bede zyl i o to sie modlcie! I modlcie sie o to zeby byl zdrowy!! A nie lamentujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radazzz Re: Jan Paweł II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 17:22 dostalem taka wiadomosc od kumpla na gg ----- Papież jest ciężko chory. Człowiek który całe życie poświęcił innym znajduje się na łożu śmierci. Jesteś katolikiem muzułmanine, protestantem czy buddystą wszystko jedno pomódl się za niego w swoim obrządku. A jeśli jesteś ateistą to po prostu życz mu zdrowia odwagi i siły. Nie istotne czy jesteś zwolennikiem kościoła i czy jego przeciwnikiem. Na pewno nie jesteś przeciwnikiem życia. W związku z ciężkim stanem zdrowia papieża dziś wszyscy zmieniają opis na "zdrowie dla papieża" + coś od siebie. To nie jest zwykły idiotyczny ła¨˝cuszek. Chodzi tu o człowieka, dobrego, uczciwego kochającego innych. Moza to być jedyna okazja aby ludzie zjednoczyli swoje myśli dla tego wspaniałego polaka. wyślij to wszystkim których masz na gadu-gadu, jak nie wyslesz i masz to w dupie to sie człowieku nad sobą zastanów... ------- i pomyslalem ze tutaj wiecej ludzi to przeczyta Odpowiedz Link Zgłoś