yoda1 24.04.05, 20:09 Co sądzicie o tym hobby. Ja sklejam od paru miesiecy i jesem zadeowolony a wy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.chelmno.net Re: Modelarstwo 24.04.05, 21:38 Fajne zajęcie ale czasochłonnneee... :( Pozostaje kolekcjonowanie modeli :) Masz jakies ciekawe okazy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smootny Re: Modelarstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:18 modelarstwo nigdy nie było "nie czasochłonne" to sprot dla cierpliwych. grono cghełmińskich modelarzy powiększa się... oby tak dalej. sam sklejałem jeszcze kilka lat temu... ale widze że znów trzeba się za to zabrać. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaqx Re: Modelarstwo IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 16.05.05, 22:30 Pozdrawiam wszystkich modelarzy :-) Modelarstwem zajmuję się (z przerwami) od 30 lat! Budowałem modele samolotów z plastiku i kartonu. Mam sporą kolekcję literatury lotniczej i modeli. z modelarskim pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.Dabrowski Re: Modelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:37 Witam.Modelarstwem zajmuje sie od kilku ładnych lat aaaaa.Interesuje mnie bardziej modelarstwo erotyczne(sklejam członki z papieru i plastiku mam ich kilkanaście tyś.i stad moja ksywka KUTI)Fascynacja ta gałęzia modelarstwa towarzyszy mojej rodzinie od lat.Tu musze sie pochwalić najdłuzszy sklejony przeze mnie czlonek ma dł.6m i zajmuje honorowe miejsce w garazu. Klejąc go wzorowałem sie na członku brata stąd zadarty orzech i lewe jajeczko większe.Obecnie nie mam czasu na modelarstwo gdyz pracuje w Famie gdzie poleruje klameczki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdsfsfsf Re: Modelarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:00 sfffsfsfff Odpowiedz Link Zgłoś