Dodaj do ulubionych

Lekarze CCH !!!

IP: 81.210.32.* 08.05.05, 16:59
Dobrzy, czy źli.
Listę złych zaczynam od "lek." Święcickiego........beszczelny i arogancki.
Lista dobrych..........brak
Obserwuj wątek
    • Gość: mirka Re: Lekarze CCH !!! IP: 81.210.32.* 08.05.05, 21:01
      Był już temat o lekarzach. Poszukaj dobrze zamist dublować i jeszcze bardziej
      zaśmiecać forum. I pisze się "bezczelny", a nie "beszczelny".
      • Gość: do Mirki Re: Lekarze CCH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:09
        Tak ma na imie żonka Święcickiego,wnosze ze z tego powodu sie tak pienisz ww
        postem,prawda w oczy kole................
    • Gość: mirka Re: Lekarze CCH !!! IP: 81.210.32.* 10.05.05, 15:42
      Nie jestem żoną dr. Święcickiego :)))))))) I nie pienię się, tylko zwracam
      uwagę. Delikatnie.
      • Gość: Aslad Re: Lekarze CCH !!! IP: 81.210.32.* 11.05.05, 00:36
        Skoro jesteś taka dokładna to po dr nie stawia się kropki. A tak wogóle to jaki
        on doktor...?
    • Gość: mirka Re: Lekarze CCH !!! IP: 81.210.32.* 11.05.05, 12:35
      Dr Święcicki, ale dr. Święcickiego. Przy odmianie stawia się kropkę jeśli już
      jesteśmy tacy dokładni. Kropki nie stawia się, kiedy skracany wyraz kończy się
      na literę "r", a słowo "doktora" kończy się na "a" :) Natomiast jaki ten Pan
      jest jako lekarz nie wiem, nigdy się u niego nie leczyłam.
    • Gość: Prof.drHab Z.Pi.. Re: Lekarze CCH !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:37
      Jenki, jenki....Cóż się znów dzieje..? Wy o lekarzach temat, czy ortografii?
      Jeśli już coś o doktorach...To najlepszymi są: dr Franciszek (długo go nie
      widać...) oraz...ja :-) Prof. dr hab. mgr inż. Zygfryd Pi..grzebek - do usług!
      Każda dziedzina:-)
      Pozdrawiam!
      P.S.: Dajcie sobie spokój z takimi wątkami - i tak każdy będzie inaczej sądził,
      więc po co to? Chcielibyście, żeby to o Was teraz pisano..? Pewnie nie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka