Dodaj do ulubionych

Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:06
chce byc trenerem FLASHowek
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:50
      no i co z tego?
    • Gość: ludzik Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 00:25
      hmmmm toz ty bys nie wiedzial co znimi zrobic czego ty bys je mogl nauczyc :D

nie to co ja mam juz nawet wprawe :D

ale co ja mowie ty tez <lol>
      • Gość: tancerka z flasha Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 27.06.05, 12:09
        jasne jakis koleś miałby byc naszym trenerem nikt by nam niezastapił naszej
        kamili ona jest tam the best i wie co ma nam układać a to wcale niejest takie
        proste no ale prubuj szczęścia pozdro dla całego Flasha:*
        • Gość: wilia Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 28.06.05, 14:51
          tak mysle ze kamili nikt nie zastapi wie co robi!!!!!!!!!!!! ale chlopacy jak
          chcecie prubujcie moze sie uda:))))heh
          • Gość: _sandra_ Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 28.06.05, 16:37
            No to życzę ci tylko powodzenia.Chociaż watpie że Kamila zrezygnuje z Flasha.No
            ale zawsze można poczekać<lol>
    • Gość: Him Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:20
      Milenka jest boska
      • Gość: Sandra Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 01.07.05, 14:00
        Hehe niechodze na FLASHA ale Kamila fajnie tańczy i uczy wiem coś o tym!
        Pozdrowionka!A ty co powołanie odnalazłeś to powiem tak moze spróbowałbyś
        szcześcia robiać jaki zespół taneczny heh jakis nabór itp... ugadać sie z
        CHDKiem itp... i zrobic coś takego i nauczać tańca! heh Miałoby to szanse! bo
        dzieciaki młodziez itp.. tańczyć lubią i chcą!Wielke szanse to są!...Tańcz
        niepatrza na nic!Muzyka niezna granic! W tanecznym serca rytmie zły humor
        szybko zniknie ...4EVER-Tańcz <lol> hehe Pozdrawiam!
    • Gość: c Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:29
      c
      • Gość: wielbiciel Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 06.07.05, 21:34
        HAHAHAHAHAHAHA Ty to lepiej sobie popatrz tylko jak laski z Flasha wyginają bo
        robią to świetnie a to dzięki kamili i napewno jak miałbyś ją zastąpić to
        załorze sie że FLASH przestałby istnieć HAHAHAHAHAHAHA człowieku powtarzam
        lepiej je sobie pooglądać przynajmniej sie nie męczysz na treningach tak jak
        one a masz na co patrzeć we FLASH-u są najpiękniejsze i najseksowniejsze laski
        w Chełmnie
    • Gość: ..... Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:43
      nie wiem czy wszyscy ktorzy odpowiedzieli byli tak ograniczeni (z malymi
      wyjatkami) ze nie zauwazyli zartu?

ehhh....
      • Gość: Dark Sidious Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:59
        dac cieciam powod do pisania to juz jada ku.. jak ja nie lubie takich rzeczy
        anonimowo sie wypowiadac
        • Gość: kumpelka Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 07.07.05, 19:25
          wow ajkie komplementy prawicie tym laska ale trzeba przyznać ze sa ok i
          zajebiście tańczą pozdrowionka dla nich
          • Gość: wielbiciel :D Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 09.07.05, 19:37
            Też tak myśle wyginają świetnie czemu tylko tak żadko :( są zajebiste i to im
            trzeba przyznać wiedzą co robią
            • Gość: kumpelka Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 10.07.05, 12:01
              hej no to skoro myślicie ze sie zadko pokazują to orgabizujcie jakies imprezy i
              zaporoście tam flasha daje słowo ze napewno zatańczą.Pozdro dla Flasha pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka