Gość: ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:06 chce byc trenerem FLASHowek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:50 no i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 00:25 hmmmm toz ty bys nie wiedzial co znimi zrobic czego ty bys je mogl nauczyc :D nie to co ja mam juz nawet wprawe :D ale co ja mowie ty tez <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerka z flasha Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 27.06.05, 12:09 jasne jakis koleś miałby byc naszym trenerem nikt by nam niezastapił naszej kamili ona jest tam the best i wie co ma nam układać a to wcale niejest takie proste no ale prubuj szczęścia pozdro dla całego Flasha:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilia Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 28.06.05, 14:51 tak mysle ze kamili nikt nie zastapi wie co robi!!!!!!!!!!!! ale chlopacy jak chcecie prubujcie moze sie uda:))))heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _sandra_ Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 28.06.05, 16:37 No to życzę ci tylko powodzenia.Chociaż watpie że Kamila zrezygnuje z Flasha.No ale zawsze można poczekać<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Him Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:20 Milenka jest boska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 01.07.05, 14:00 Hehe niechodze na FLASHA ale Kamila fajnie tańczy i uczy wiem coś o tym! Pozdrowionka!A ty co powołanie odnalazłeś to powiem tak moze spróbowałbyś szcześcia robiać jaki zespół taneczny heh jakis nabór itp... ugadać sie z CHDKiem itp... i zrobic coś takego i nauczać tańca! heh Miałoby to szanse! bo dzieciaki młodziez itp.. tańczyć lubią i chcą!Wielke szanse to są!...Tańcz niepatrza na nic!Muzyka niezna granic! W tanecznym serca rytmie zły humor szybko zniknie ...4EVER-Tańcz <lol> hehe Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:29 c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 06.07.05, 21:34 HAHAHAHAHAHAHA Ty to lepiej sobie popatrz tylko jak laski z Flasha wyginają bo robią to świetnie a to dzięki kamili i napewno jak miałbyś ją zastąpić to załorze sie że FLASH przestałby istnieć HAHAHAHAHAHAHA człowieku powtarzam lepiej je sobie pooglądać przynajmniej sie nie męczysz na treningach tak jak one a masz na co patrzeć we FLASH-u są najpiękniejsze i najseksowniejsze laski w Chełmnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:43 nie wiem czy wszyscy ktorzy odpowiedzieli byli tak ograniczeni (z malymi wyjatkami) ze nie zauwazyli zartu? ehhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Sidious Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:59 dac cieciam powod do pisania to juz jada ku.. jak ja nie lubie takich rzeczy anonimowo sie wypowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpelka Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 07.07.05, 19:25 wow ajkie komplementy prawicie tym laska ale trzeba przyznać ze sa ok i zajebiście tańczą pozdrowionka dla nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel :D Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 09.07.05, 19:37 Też tak myśle wyginają świetnie czemu tylko tak żadko :( są zajebiste i to im trzeba przyznać wiedzą co robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpelka Re: Odnalazlem powolanie..- byc trenerem FLASHowe IP: 81.210.32.* 10.07.05, 12:01 hej no to skoro myślicie ze sie zadko pokazują to orgabizujcie jakies imprezy i zaporoście tam flasha daje słowo ze napewno zatańczą.Pozdro dla Flasha pa Odpowiedz Link Zgłoś