Gość: mieszkaniec chelmn IP: 81.210.32.* 30.06.05, 17:54 czy wiecie cos o napadzie w chelmnie na goscia ktory szedl uzupelnic kase w bankomacie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jjjjj Re: napad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:02 SCIEMA SCIEMA SCIEMA- takich pełno w Chełmnie,same plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Sidious Re: napad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:15 napad byl ale juz slyszalem 4 wersje wiec jak ktos nawet tutaj napisze ze to widzla czy cos i tak nie uwierze bo te forum zyje tylko na plotach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: napad IP: 81.210.32.* 01.07.05, 13:50 Napad napewno był! na 100000000000000000% ale na co i co i jak to ja juz wkońcu niewiem! Mej kolezanki tata mówił ze na sklep z ubraniami ten przy bramce !tak ta koleznka mówiła ze noo w kominiarch z aut powyskakiwali i kasy obrąbać z kasiorki chciali! a potem słyszałam ze to był napad na bank heh! i mojej koleżanki brata z kolegami spisano bylo ich trzech a tych co napadli tez tzrech i niewinne osoby spisali tak dla pewnosci! hehe bo przechodzili koło banku! Normalnie szokk! i tak niewiadomo co z tym napadem! heh jedni mówią takk drudzy tak! Wychodzi z ust do ust jedna wielka plotka!ale no jakiś napad musiał byc! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hcwd Re: napad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:30 polecam artykuł w "Czasie Chełmna" korasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: napad IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:41 może poczytajcie gazetę pomorską?! zamiast gdybać i snuć jakieś głupie wnioski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: napad IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:17 faktycznie byl napad. bylo to w dniu 21 czerwca, po godz. 14-tej. jezeli ktos cos zaobserwowal, moze w tej sprawie pom0oc, to mozna powiedziec to osobiscie, albo przekazac na telefon zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś