Dodaj do ulubionych

KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!!

13.07.05, 23:53
DZIŚ OKOŁO GODZINY 20.30 JAK PRZECHODZIŁAM CMENTARZEM ZAUWAŻYŁAM KOLESIA ,
KTÓRY MODLIŁ SIĘ TRZYMAJĄC W RĘKU RÓŻANIEC, MA ON( CHŁOPAK) Z 17 LAT( NA TYLE
MI WYGLĄDAŁ) BYŁ UBRANY W NIEBIESKĄ KOSZULĘ W KRATĘ.PRAWDOPODOBNIE MODLIŁ SIĘ
NA GROBIE OJCA, KTÓRY ZMARŁ W 2000 LUB 2001 ROQ! TEN POMNIK LEŻY OD WEJŚCIA Z
STRONY DOMU DZIECKA...WIE MOŻE KTOŚ CO TO BYŁ ZA CHŁOPAK, ALBO JEŻELI TO TY
CZYTASZ TEN POST CHŁOPAQ TO DAJ ZNAĆ!! Z GÓRY DZIĘKI PAPA
Obserwuj wątek
    • Gość: ;? Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:41
      A dlaczego tak Ci interesuje ten chlopak?
      • shiwa_91 Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! 14.07.05, 01:07
        No On miał w sobie to coś... taki był bardzo smutny ,ale w jego oczkach było
        widać coś fantastycznego...
        • Gość: ty jo Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:46
          uwiudł cie jo? ty masz pomysły, poszukaj se jakiegoss zzywkłego a nie jagkegos
          co uwiudł cie na cmyntku.... no zawała !! <lol2>
          • shiwa_91 Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! 14.07.05, 11:26
            Do : Ty jo.
            Koleś on mnie nie "uwiódł" tylko poprostu był taki...no wydawał się baaardzo
            miły =D hmmm :) i jeszcze jedno... Jak masz sporo forsy to zakup sobie słownik
            ortograficzny.Pozdrawiam
    • Gość: hahah Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:40
      toć ty już nie żryj tych tablet hahah !!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Chełminianka Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: 81.210.32.* 14.07.05, 20:43
        Chyba wiem o kogo Tobie chodzi i raczej nie modlił się na grobie taty jeżeli
        chodzi o tą osobę ..rozumiem ,że spodobał ci się ale żeby zaraz o tym na forum
        pisać:/ kiepski pomysł
    • jagodar1 Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! 14.07.05, 22:25
      Co cie to interesuje!!!Tez bym sie modliła jak by mi umarł tata albo ktoś
      bardzo bliski!!!Nie wiem o co ci chodzi
      !!! Co moze ci się podobał???!!!:)
      • shiwa_91 Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! 14.07.05, 22:35
        Do Chełminianka:
        Proszę jak możesz to napisz do mnie na gadu =) 8971012
    • Gość: ^*^* Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: 81.210.32.* 14.07.05, 23:03
      Jezeli on Ci sie podobał to trzeba było do niego podejsc pogadac i go pocieszyc
      jak był smutny bynajmniej odrazu bys wiedziała kto to jest a nie na forum o tym
      piszesz!!!!
      • shiwa_91 Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! 14.07.05, 23:12
        JASNE MIAŁAM PODEJŚĆ JAK KOLO SIĘ MODLIŁ NAD GROBEM...Y
        HYYYH TROSZKĘ NIE MĄDRĘ =D
        • Gość: kumpelka Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: 81.210.32.* 15.07.05, 10:35
          Siema shiwa na moje robisz sobie siare pisząc takie debilne głupoty na forum
          jak ci sie spodobał to mogłaś poczekać aż sie wymodli i podejść a nie
          zaśmiecasz to forum.Pomyśl sobie o tym chłopaku co poczuje jak zobaczy ten
          post.Prezciez to jest durne pytać sie wszystkich i zawracać ludziom głowe bo
          ktos ci sie spodobał.Daj sobie na wstrzymanie bo o ile mi wiadomo to codziennie
          podoba ci sie inny chłopak.czy to nieprzesada??Niewiem co inni o tym myslą ale
          ja myślałam ze jesteś bardziej inteligentna a tu sie okazuje iż jescze nie.I
          tak szczerze....kto by cie chciał hahahaha sorry za błędy i pozdro dla ciebie
          • shiwa_91 Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! 15.07.05, 13:34
            Widzisz i tu masz mały problem "Kumpelko" bo o ile mi wiadomo wiem kim
            jesteś... =D ,ale jak masz taką twardą gębę i pozwalasz sobie mnie obrażać to
            podaj mi swoje gg ale pogadajmy na żywo, to zobaczymy czy taka mądrą jesteś...A
            co do tego czy "ktoś" mnie chce to się tym nie interesuj bo zapewniam
            Ciebie ,że na brak zainteresowania to ja nie narzekam!! =D
            • Gość: ^^^^^ Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: 81.210.32.* 15.07.05, 14:51
              Kumpelka zgadzam sie z Toba w 100%!!!!
    • Gość: Do Kumpelki Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: 81.210.32.* 15.07.05, 15:07
      Kim ty jestes bys mogla sie przedstawic a nie!!!A i to sprawa shwej kto sie jej
      podoba i kiedy Pozdro dla shiwej
      • Gość: as Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: 81.210.32.* 15.07.05, 15:23
        nic dodac nic ujac - dziecinada..... :|
        • Gość: gość Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:17
          dzieciaki... :(
    • Gość: KINIA Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: 81.210.32.* 15.07.05, 21:35
      Ludzie!!! dziewczyna tylko grzecznie sie pyta o chłopaka, a wy zaraz zmieniacie
      temat i wjeżdżacie na nią z byle jakiego powodu! Piszcie na temat i nie
      obrażajcie nikogo bo nie o to tutaj przecież chodzi! Pozdrowienia!
      • Gość: do Kingi Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: 81.210.32.* 19.07.05, 11:07
        Siemka masz racje dziewczyna sie tylko pyta a one na ja odrazu obrazaja jak
        by nie mogla napisac spokojnie
        • Gość: Wścibska Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:08
          Haha...Shiwa_91...nie narzekasz na brak zainteresowania...hm..a te opisy na
          gadu-gadu :/
          stuknij sie
    • Gość: ~ktos~ Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: 81.210.32.* 23.07.05, 22:52
      Czy nie uważasz, że ten chłopak ma prawo do prywatnośći? Jakbyś ty się czuła
      bedąc na jego miejscu gdyby ktoś pytał na forum kim jest ta osoba co dzis sie
      modliła nad gorbem ojca? Chyba nie czuła byś się fantastycznie? Zastanów się
      czasem nad uczuciami innych zanim zakłdasz jakiś wątek. A jeśli był smutny
      mogłaś podejść i zapytać czy możesz mu w czymś pomóc
      • Gość: Q Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 09:35
        ja pierdziele już nawet piszecie o tym jak ktoś się modli na cmentku za ojca
        którego kochał i opłakuje za chwile będzie na forum jak koleś szedł z pasztetem
        na rynku znacie go ?? :P:P:P:P: ja pierdziele
        • Gość: as Re: KOLEŚ Z CMENTARZA!! POMOCY!! IP: 81.210.32.* 24.07.05, 13:32
          dziecinada poprostu- mniej takich dzieciakow na forum i mniej takich watkow- bo
          watek sam swiadczy o autorze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka