Dodaj do ulubionych

PAGRZEB Arka Gołasia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:05
dziś pożegnaliśmy Arka w jego rodzinnej miejscowości. Niestety jest to trochę
za daleko żeby jechac, a więc pytam się czy nie wiecie, czy będzie transmisja
w internecie???? PISZCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: rafcio Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:04
      wali mie to wiesz też nie mam o czym pisać tylko o jakimś padalcu co sie
      zabił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: fanki ARUSIA Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:49
        ty patafianie jak ty mozesz obrazac czlowieka ktorego nie znales i ktoremu cala
        Polska oddaje hold. wymien sobie mozg bo ten jest juz zuzyty. chcialbys byc
        taki jak on byl. po prostu zazdroscisz. zastanow sie nad tym co piszesz. a
        jezeli nie podoba ci sie post to po co wchodzisz na niego.
      • Gość: Ania Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:05
        Wiesz Po Pierwsze Gołaś Nie Był Padalcem A Po Druge On Sie Nie Zabił I Nie Kpij
        Z Kogos Kto Miał Właśnie Pogrzeb Bo To Chyba nie wypada....Arek byl wspanialym
        siatkarzem i czlowiekiem i niektorych to interesuje...
    • Gość: rafcio PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:05
      wali mie to wiesz też nie mam o czym pisać tylko o jakimś padalcu co sie
      zabił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Arek [*] Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:36
        ktoś tu jest bardzo walnięty w czache!!! weź człowieku sie zastanow co piszesz!
        zal mi takich pustaków jak ty pajacu!!! brak słów!!!
      • Gość: WWWWWWWWW Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:00
        DEBIL Z CIEBIE, SAM JESTES PADALEC- I NIE OBRAZAJ TAKICH LUDZI JAK AREK BO DO
        PIĘT MU NIE DORASTASZ!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kasia Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: 81.210.32.* 25.09.05, 12:40
          www.ostroleka.info.pl/foto_dnia/emAlbum.cgi tu sa zdjęcia z pogrzebu :
          (((
          • Gość: do kasi i innych Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 15:53
            Mozesz powiedziec gdzie dokladnie znajduja sie te fotki,bo ja nie moge
            znalezc .... ktokolwiek wie gdzie one sa to niech napisze,dzieki z gory!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka