Gość: kara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:05 dziś pożegnaliśmy Arka w jego rodzinnej miejscowości. Niestety jest to trochę za daleko żeby jechac, a więc pytam się czy nie wiecie, czy będzie transmisja w internecie???? PISZCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafcio Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:04 wali mie to wiesz też nie mam o czym pisać tylko o jakimś padalcu co sie zabił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanki ARUSIA Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:49 ty patafianie jak ty mozesz obrazac czlowieka ktorego nie znales i ktoremu cala Polska oddaje hold. wymien sobie mozg bo ten jest juz zuzyty. chcialbys byc taki jak on byl. po prostu zazdroscisz. zastanow sie nad tym co piszesz. a jezeli nie podoba ci sie post to po co wchodzisz na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:05 Wiesz Po Pierwsze Gołaś Nie Był Padalcem A Po Druge On Sie Nie Zabił I Nie Kpij Z Kogos Kto Miał Właśnie Pogrzeb Bo To Chyba nie wypada....Arek byl wspanialym siatkarzem i czlowiekiem i niektorych to interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafcio PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:05 wali mie to wiesz też nie mam o czym pisać tylko o jakimś padalcu co sie zabił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek [*] Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:36 ktoś tu jest bardzo walnięty w czache!!! weź człowieku sie zastanow co piszesz! zal mi takich pustaków jak ty pajacu!!! brak słów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWWWWWWWW Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:00 DEBIL Z CIEBIE, SAM JESTES PADALEC- I NIE OBRAZAJ TAKICH LUDZI JAK AREK BO DO PIĘT MU NIE DORASTASZ!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: 81.210.32.* 25.09.05, 12:40 www.ostroleka.info.pl/foto_dnia/emAlbum.cgi tu sa zdjęcia z pogrzebu : ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kasi i innych Re: PAGRZEB Arka Gołasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 15:53 Mozesz powiedziec gdzie dokladnie znajduja sie te fotki,bo ja nie moge znalezc .... ktokolwiek wie gdzie one sa to niech napisze,dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś