Dodaj do ulubionych

Turniej koszykówki w Chełmnie 30.09-2.10.2005

IP: 83.238.71.* 25.09.05, 12:42
Zapraszamy na TURNIEJ KADETÓW, który odbędzie się w Chełmnie w Gimnazjum nr 1
przy ul. Szkolnej w dniach 30.09-2.10.2005r.
W turnieju udział wezmą zespoły:
MChKK Chełmno,
WAX Toruń,
ASTORIA Bydgoszcz,
BASKET Kwidzyn,
POLPAK Świecie

Ponadto chętnych do gry w koszykówkę z rocznika 1994 i młodszych zapraszamy
(na pierwsze spotkania najlepiej z rodzicami), w każdy poniedziałek i piątek
od godz. 17 do SP nr 7 w Świeciu.
Kontakt: trener Tadeusz Gzella, trener Maciej Steczeń
Obserwuj wątek
    • Gość: D Re: Turniej koszykówki w Chełmnie 30.09-2.10.2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 14:32
      Kiedy swoje mecze rozgrywa Chełmno?
      • Gość: hjygty Re: Turniej koszykówki w Chełmnie 30.09-2.10.2005 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:18
        o ktorje dokladnie zaczynaja sie mecze??
    • Gość: kibic01 Re: godziny meczy IP: 83.238.71.* 26.09.05, 22:14
      30 09.2005
      16.45 ASTORIA-WAX
      18.00 MCHKK-POLPAK/MONDI
      19.15 ASTORIA-BASKET

1.10.2005
      11.00 Uroczyste rozpoczęcie turnieju
      11.15 ASTORIA-POLPAK/MONDI
      12.30 BASKET-WAX
      16.15 MCHKK-WAX
      17.30 BASKET-POLPAK/MONDI

2.10.2005
      10.15 MCHKK-BASKET
      11.30 WAX-POLPAK/MONDI
      12.45 ASTORIA-MCHKK
      ok. 14.15 zakończenie turnieju
      Organizatorzy zapraszaja cale rodziny do kibicowania druzynom.
    • Gość: ja Re: Turniej koszykówki w Chełmnie 30.09-2.10.2005 IP: 81.210.32.* 26.09.05, 23:13
      w jakim wieku przyjadą do nas goście????odp!to ważne
    • Gość: kibic01 Re: Turniej koszykówki w Chełmnie 30.09-2.10.2005 IP: *.polpak-karton.pl 01.10.05, 13:34
      W pierwszym dniu turnieju MChKK Chełmno przegrał z Astorią Bydgoszcz 81-96.
      Prezes MChKK Sławomir Jeszke - "Nasz zespół nie jest tak ograny jak rywale,
      ktorzy z niewielkiej 3pkt przewagi odskoczyli nam w ostatniej kwarcie. Na pewno
      jeszcze powalczymy w tym turnieju. Dziekuje wszystkim licznie zgromadzonym
      Kibicom-zapraszamy na kolejne mecze".

KS Polpak takze przegral z Basketem Kwidzyn 45-65. Trener Tadeusz Gzela -"Mamy
      znakomitą okazje do sprawdzenia sie przed liga z druzynami, ktore sa wiodace w
      naszym wojewodztwie i wykorzystamy ten turniej do dalszych przygotowan".
      Trener Maciej Steczeń - "Nasi zawodnicy sa po dosc ciezkich treningach i
      dopiero sie rozkrecaja.Jest dobrze, ale na wyniki sportowe musimy jeszcze
      troszeczke popracowac".
      • Gość: smutna prawda Re: Turniej koszykówki w Chełmnie 30.09-2.10.2005 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 14:12
        Wiedziałem, że MCHKK przegra haha. On poza jednym czy dwoma wyjątkami grać nie
        umieją. I po co się kompromitować. A Rosiński myśli, że dobty trener. Kiedyś
        było łatwiej w kosza panie R. teraz gra się zmieniła.
        Radzę, aby zawodnicy zaczęli myśleć na boisku i bronić przyzwoicie. Nie można
        tracić tyle punktów.
    • Gość: kibic01 Re: Turniej koszykówki w Chełmnie 30.09-2.10.2005 IP: 83.238.71.* 02.10.05, 09:33
      po wczorajszej porazce z MChKK Chełmno KS Polpak zagra dzisiaj z Basketem
      Kwidzyn o 3 miejsce. Natomiast gospodarze MChKK Chełmno zmierzy sie z Astoria o
      I miejsce.
    • Gość: Zawodnik Mchkk Re: Turniej koszykówki w Chełmnie 30.09-2.10.2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:26
      MCHKK wygrało w finale z Astoria! Dawid jeszcze zgarna wszystkie nagrody jakie
      się dało! MCHKK rulez! Ci co w Nas nie wierzyli teraz widzą,ze popelnili blad!
      • basketklub Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno 02.10.05, 17:15
        Musze przyznac, ze jestem mile zaskoczony zwyciestwem druzyny z Chelmna,
        chociaz chcialem aby to byl Polpak/Mondi. Gratulacje dla zawodnikow i Prezesa
        Jeszke. Tak trzymac!
        pozdrawiam
        • Gość: ketrib Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 15:01
          I co z tego, że wygrali??
          Przecież i tak nie mają ci zawodnicy przyszłości w koszu żadnej. A że jest tam
          jeden Jeszke który 3/4 punktów wrzuci to co. Reszta to tło. Może jeszcze
          Strzelecki Damian coś rzuci, ale gra strasznie dziko i to przeszkadza drużynie.
          Jak może on kierować drużyną, jak on się opanować nie może.
          Ale gratuluję !
          • Gość: opty Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:34
            gratki dla zawodników trenera i działaczy mimo trudności wygrali wszystko a ten
            ktoś kto krytykuje trenera i zawodników MCHKK to ======== nawet nie chce się
            pisać.O trenerze nie będe się rozpisywać JEST OK a to co zrobił pod względem
            taktycznym w ostatnim meczu majstersztyk,zawodnicy:widać że się zgrywają dużo
            nowych twarzy ale pracują widać ostro >TAK TRZYMAĆ PANOWIE NIEKTÓRZY POSTAWILI
            NA WAS JUŻ KRESKE POKAŻCIE NA CO WAS STAĆ POZDRO DLA STAREJ GWARDII :JEŻOLA
            BAMBUSA I KRZYSIA
            • Gość: kibiceCHEŁMINIANKI Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 14:17
              G R A T U L A C J E POZDRO DLA KIBICÓW *M C H K K*
              • Gość: Jeżol Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:52
                Dziekuje wszystkim kibcom za dobingowanie nam wiem ze zawiedlismyw 1 meczu ale
                nadrobilismy w nastepnych dziekuje za pozdro mam nadzieje ze w lidze bedzie
                takie same miejsce jak w turnieju pozdrawiam wszystkich kibiców MChKK
                • Gość: ketrib Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:49
                  Wiesz Dawid ja do Ciebie nic nie mam. dobrze grasz, ale sam meczów nie możesz
                  wygrywać. Reszta drużyny co robi? - statystuje Ci. Przenies się do lepszej
                  drużyny, bo z tą nie masz najmniejszych szans. Trener to dno i dalej tak
                  twierdzę. Mam nadzieję, że zastanowisz się nad sensem grania w tej drużynie.
                  • Gość: Jeżol Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:54
                    Dziękuje Ci Bardzo że tak mówisz dla mnie trener rosiński jest najlepszym
                    trenerem to on mnie tak wytrenował jak gram moze szału niema ale staram
                    sie.Wiem ze sam meczu niewygram.Bede sie starał po ukonczeniu gimnazjum o
                    przeniesienie miałem iść do Sopotu zobaczymy jak za rok może Bydgoszczy.Czas
                    pokaze
                    • Gość: ketrib Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:51
                      Właśnie możesz iść do Bydgoszczy - w śklady ojca. Tam przynajmniej są na sport
                      pieniądze.
                      • Gość: Jeżol Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:11
                        a skad wiesz ze w slady ojca??;d;d a skad masz wiesz ze mój ojciec tez grał w
                        Bydgoszczy niewiem no bede sie starał do Bydgoszczy bardziej zalezy mi na
                        Sopocie
                        • Gość: Q Rich :) Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 16:48
                          A może do Inowrocławia?? ;)
                        • Gość: Q Rich :) Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 16:49
                          A może do Inowrocławia?? ;) Ostatnio widzialem chłopaków ze Sportino i musze
                          przyznac że prezentują sie dość ciekawie, ale licze na ChKK!! W tym roku
                          możecie powalczyc o awans do 1/4 MP.
                          • Gość: opty Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 19:46
                            czy jest gdzieś terminarz rozgrywek
                            • Gość: basket Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:26
                              TAK www.KPZKosz.pl
                              • Gość: Jeżol Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:00
                                Pierwszy mecz gramy z Polpakiem Świecie w Gimnzajum nr1 w niedziele niewiem o
                                której jeszcze ale napisze
                                • Gość: basket Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 19:00
                                  mecz z POLPAKIEM we wtorek o 18.00 gim.1
                                  • Gość: opty Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:49
                                    kto drukuje w czasie chełmna takie brednie o turnieju dlaczego jeden zawodnik
                                    nie może zdobyć wszystkich nagród?BO JEST SYNEM PREZESA?na turnieju opuściłem
                                    jeden mecz i uważam że Jeżol zagrał extra-(MVP)zdobył najwięcej pkt dla drużyny-
                                    (2 nagroda)i najwięcej pkt w turnieju-(3 nagroda) jeżeli klub będzie
                                    organizował turniej dla dzieci podejrzewam że nagrody będą dla wszystkich
                                    uczestników.W kategori wiekowj kadet tak jest byłem ostatnio na turnieju
                                    kadetów w B-szczy i Koninie w 1 zawodnik zdobył 2 nagrody na 2 przyznane i w
                                    Koninie tak samo.Należy pogratulować za organizację turnieju w Chełmnie.Na
                                    marginesie dzwoniłem w tej sprawie do czasu Chełmna ale tej opni nie widziałem
                                    w gazecie CZY KOMUŚ ZALEŻY NA POGNĘBIENIU KOSZYKÓWKI W NASZYM MIEŚCIE??????
                                    POWINNIŚMY SIĘ CIESZYĆ że mimo problemów w tamtym roku klub istnieje i przynosi
                                    sukcesy NASZEMU MIASTU.Pozdro dla kibiców koszykówki a osobne dla kibiców
                                    CHEŁMINIANKI którzy zawsze byli z koszykówką.
                                    • Gość: Jeżol Re: gratki dla zawodnikow MChKK Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:39
                                      Dziekuje bardzo ze ak twierdzisz niemam pojecia kto tak napisał POZDRAWIAM
                                      WSZYSTKICH Z CHEŁMINIANKI i dziekuje ze jestescie razem z nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka