Gość: shiwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:42 ja słucham. dokładnie w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:02 mi podoba sie ich jeden kawalek: All the small things=)i mysle,ze najwyzszy czas posluchac czegos wiecej z ich repertuaru!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:06 do 'all the small things' jest rewelacyjny teledysk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shiwa Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:46 Mi najbardziej :" I miss You" Rewelka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 23.10.05, 21:11 Popieram,"I miss You" swietna piosenka :D. "Adam's song" i "What's my Age Again" też są jedne z lepszych jak dla mnie :)a co sadzicie o zespole SUM 41 ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shiwa Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:44 Hmm... a jakie ulubione z Sum 41??? Moja ulubiona płytka z Blink 182 to ta ostatnia :D Rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerun Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 23.10.05, 21:49 blink 182, sum 41, green day... to wszystko to POPpunk.... niestety... chłopcy ulegli sile pieniądza.... posłuchajcie sobie punku z kalifornijskiego podziemia, polecam... _______________________ CALIFORNIAN n' POLISH UNDERGROUND PUNK above all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shiwa Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:53 nie Pop punk... tylko RockPunk chłopcze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabol Punk Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: 81.210.32.* 23.10.05, 22:15 shiwa nie zabłysniesz niestety - kamerun dobrze napisał to jest typowy komercyjny poprock - a z punkrockiem to ma "mało wspolnego"- leca goscie na pieniadze. aha i pomieram podpis. ale idodam i tak ze polski punk rzadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerun Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 24.10.05, 19:57 no Jabol Punk widze ze nie jestem sam a shiwa poprostu też uległa sile komercji :) pozdrawiam słuchaczy prawdziwego punkrocka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 24.10.05, 15:53 Z sum 41 to sporo piosenek mi sie podoba jak np:"pieces" "fat lip" "handle this" "some say" "We're all to blame" "no reasons" "over my head" "hell song".Jak juz jestesmy przy PUNKROCKu to ktos slyszal o tekiej kapeli RANCID ?? Naprawde polecam,swietan muza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:56 nazywajcie sobie blinka itd. jak wam się podoba. możecie mówić że to pop-punk bo to w pewnym sensie prawda. ale to nie zmienia faktu że lubię ten zespół (sum41 i green daya też). przykra sprawa. ostatnio słucham ich ostatniej płytki i take of your pants and jacket. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumka Janusa Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: 81.210.32.* 24.10.05, 19:16 mi najnowsza plytka green day nie podchodzi nie w kij nie w oko- a kiedys pierwsze płytki było ok.... teraz duzo zespolow sie komercjalizuje niestety dobrze ze stary dobry polskii punk sie nie zmienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:46 co do green daya się zgadzam. nie podoba mi się ich najnowsza płytka, za to uwielbiam dookie, insomniaca i nimroda. chociaż są na AI fajne piosenki, mam do tej płyty uraz przez piosenki american idiot, boulevard of broken dreams, holiday i wake me up when september ends. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blink182.fan.pl. Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 11:16 bedzie The greatest hits z kilkoma nowymi piosenkami. :) hurra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 11:18 oj Ewelina tobie to sie nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:31 > oj Ewelina tobie to sie nudzi kiedy ja nie jestem ewelina :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shiwa Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:12 Do Erni: Hmm jak nudzi?! Lubię więc słucham coś nie pasi to nie czytaj!! A jak taki mądry to napisz kim jesteś. Pewnie A.P?! Taa?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.P Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:59 Spox Ewelina ja sie nie bawie w takie cos :D:D:D wyrosłem z tego ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.P Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:03 Nie ruszam czegoś co dawno temu skończyłem ...... Odpowiedz Link Zgłoś