Dodaj do ulubionych

BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:20
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:42
      ja słucham. dokładnie w tej chwili.
      • Gość: kasia Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:02
        mi podoba sie ich jeden kawalek: All the small things=)i mysle,ze najwyzszy
        czas posluchac czegos wiecej z ich repertuaru!!pozdrawiam
        • Gość: maja Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:06
          do 'all the small things' jest rewelacyjny teledysk :)
          • Gość: shiwa Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:46
            Mi najbardziej :" I miss You" Rewelka :D
            • Gość: fan Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 23.10.05, 21:11
              Popieram,"I miss You" swietna piosenka :D. "Adam's song" i "What's my Age
              Again" też są jedne z lepszych jak dla mnie :)a co sadzicie o zespole SUM 41 ?!
              • Gość: shiwa Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:44
                Hmm... a jakie ulubione z Sum 41??? Moja ulubiona płytka z Blink 182 to ta
                ostatnia :D Rewelacja!!!
    • Gość: kamerun Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 23.10.05, 21:49
      blink 182, sum 41, green day... to wszystko to POPpunk.... niestety... chłopcy
      ulegli sile pieniądza.... posłuchajcie sobie punku z kalifornijskiego podziemia,
      polecam...

• Gość: shiwa Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:53
        nie Pop punk... tylko RockPunk chłopcze :D
        • Gość: Jabol Punk Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: 81.210.32.* 23.10.05, 22:15
          shiwa nie zabłysniesz niestety - kamerun dobrze napisał to jest typowy
          komercyjny poprock - a z punkrockiem to ma "mało wspolnego"- leca goscie na
          pieniadze. aha i pomieram podpis. ale idodam i tak ze polski punk rzadzi...
          • Gość: kamerun Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 24.10.05, 19:57
            no Jabol Punk widze ze nie jestem sam a shiwa poprostu też uległa sile komercji
            :) pozdrawiam słuchaczy prawdziwego punkrocka...
    • Gość: fan Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 24.10.05, 15:53
      Z sum 41 to sporo piosenek mi sie podoba jak np:"pieces" "fat lip" "handle
      this" "some say" "We're all to blame" "no reasons" "over my head" "hell
      song".Jak juz jestesmy przy PUNKROCKu to ktos slyszal o tekiej kapeli RANCID ??
      Naprawde polecam,swietan muza :)
      • Gość: maja Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:56
        nazywajcie sobie blinka itd. jak wam się podoba. możecie mówić że to pop-punk
        bo to w pewnym sensie prawda. ale to nie zmienia faktu że lubię ten zespół
        (sum41 i green daya też). przykra sprawa. ostatnio słucham ich ostatniej płytki
        i take of your pants and jacket.
        • Gość: Dumka Janusa Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: 81.210.32.* 24.10.05, 19:16
          mi najnowsza plytka green day nie podchodzi nie w kij nie w oko- a kiedys
          pierwsze płytki było ok.... teraz duzo zespolow sie komercjalizuje niestety
          dobrze ze stary dobry polskii punk sie nie zmienia..
          • Gość: maja Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:46
            co do green daya się zgadzam. nie podoba mi się ich najnowsza płytka, za to
            uwielbiam dookie, insomniaca i nimroda. chociaż są na AI fajne piosenki, mam do
            tej płyty uraz przez piosenki american idiot, boulevard of broken dreams,
            holiday i wake me up when september ends.
            • Gość: blink182.fan.pl. Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 11:16
              bedzie The greatest hits z kilkoma nowymi piosenkami. :) hurra!
              • Gość: erni Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 11:18
                oj Ewelina tobie to sie nudzi
                • Gość: ee Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:31
                  > oj Ewelina tobie to sie nudzi
                  kiedy ja nie jestem ewelina :/
                  • Gość: shiwa Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:12
                    Do Erni: Hmm jak nudzi?! Lubię więc słucham coś nie pasi to nie czytaj!! A jak
                    taki mądry to napisz kim jesteś. Pewnie A.P?! Taa?!
                    • Gość: A.P Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:59
                      Spox Ewelina ja sie nie bawie w takie cos :D:D:D wyrosłem z tego ......
                    • Gość: A.P Re: BLINK 182 - KTO W CHEŁMNIE SŁUCHA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:03
                      Nie ruszam czegoś co dawno temu skończyłem ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka