Dodaj do ulubionych

a co robi burmistrz??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 04:20
a wlasnie co robia nasi rajcowie? podobno wlasnie kupili budynek z przekretu
i probuja tam zasiedlic ludzi, ciekawe co z tego wyjdzie poza stratami dla
miasta czyli dla nas, moze ktos pojdzie siedziec?
Obserwuj wątek
    • Gość: REMIGIUSZ Re: a co robi burmistrz?? IP: 194.152.88.* 01.11.05, 12:02
      A CO TY ROBISZ??? BURMISTRZ MIASTA CHELMNA JEST BARDZO WPORZADKU I NAPEWNO NIE
      RZYJE Z PRZEKRETOW ZAMIASYT ZPRAWDZAC KTO CO ROBI WEZ KSIAZKE I POCZYTAJ
      BEDZIESZ UMIAL KIEDYS MOZE NAPISAC SWOJ ZYCIORYS BALWANIE.R K.
      • Gość: ortograf Re: a co robi burmistrz?? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.11.05, 19:52
        to ty najpierw naucz sie pisac, szczegolnie ortograficznie pacanie
        • Gość: do zorra Re: a co robi burmistrz?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 07:20
          za co siedzieć ? za to że dwanaście rodzin będzie miało gdzie mieszkać brawo
          burmistrz - następny argument wybiłeś z rąk swoim przeciwnikom mieszkań oddałeś
          więcej czy mniej niż poprzednicy ?
        • Gość: REMIGIUSZ Re: a co robi burmistrz?? IP: 194.152.88.* 02.11.05, 17:35
          ZEBY PISAC DO MNIE TAKIE WIADOMOSCI TO MUSISZ MIEC TAKIE WYKSZTALCENIE JAK JA
          NIE WIEM CZY MOGE PISAC DO CIEBIE W TEN SPOSOB BO MOJ POZIOM INTELIGENCJI JEST
          TAK WYSOKI W POROWNANIU DO TWOJEGO ZE NIE WIEM CZY TWOJ ZAAKCEPTUJE TA
          WIADOMOSC A NA TEMAT NAPRAWDE LUDZI WYKSZTALCONYCH TO TY SIE NIE WYPOWIADAJ
          KOLEGO .............
          • Gość: VOLV Re: a co robi burmistrz?? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.11.05, 19:44
            Kamienica- proponował bym odpowiednim organa zajac sie od dania kredytu do
            sprzedarzy miastu pozdrawiam z planety uczciwosc
            • Gość: xyz Re: a co robi burmistrz?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 10:43
              Link do artykulu a kamienienicy na ul. Franciszkańskiej
              www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051104/REPORTAZ/111040410
          • Gość: ortograf Re: a co robi burmistrz?? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.11.05, 21:39
            jestes cieciem i nie wypowiadaj sie na temat ilorazu. twoj podzielony jest
            przez zero. a jak "uczony w pismie" nie zrozumiales tego, to kup sobie zeszt w
            podwojne linie. nara cymbale
          • Gość: Chełminiak Re: a co robi burmistrz?? IP: 81.210.32.* 04.11.05, 18:42
            Remi,ty chyba się podszywasz,a sam jesteś burmistrzem,bo kto by tak zażarcie
            bronił bezsęsownego zakupu który jak wszyscy wiedzą przyniósł straty,a co nie
            którym udziałowcą z urzedu zyski,to jest chore,jeszcze chwali się swoim
            wykształceniem,powinieneś wiedzieć że wykształcenie nie zawsze chodzi w parze z
            inteligęcją
          • Gość: zorro Re: a co robi burmistrz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 22:29
            i gdzie ten remigiusz? schowal sie ze wstydu pod stol? a moze go zamkneli bo za
            jakies przestepstwa tak jak niedlugo policja zrobi z reszta grupy trzymajacej
            wladze w chelmnie
        • paulsixtus Re: a co robi burmistrz?? 02.11.05, 21:53
          Tobie proponuje zaś przyswoic zasady interpunkcji, pacanie.
          • Gość: R.K Re: a co robi burmistrz?? IP: 194.152.88.* 03.11.05, 15:57
            AKORAT JESTEM PO ZA GRANICAMI POLSKI I NIE MA TU INTERPUNKCJI OSLE
      • Gość: zorro do REMIGIUSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:29
        1. ale nie wiem skad w Tobie tyle agresji, czy nazwalem Ciebie balwanem? to
        dlaczego tak mnie nazywasz skoro mnie nawet nie znasz,
        2. slownik ortograficzny to nie jest droga sprawa wiec moze bys sobie taki
        sprawil,
        3. a po bykach jakie robisz to nie uwierze ze masz jakies wyksztalcenie poza
        specjalnym;)
        4. co do mojego to jest najlepsze ale nie bede sie z Toba licytowal
        5. nie rozumiem watku z zyciorysem?

a co do nieprawidlowosci to dalej uwazam ze takie mialy miejsce i nawet jesliby
        tysiac takich kolesi jak Ty obrzucalo mnie obelgami i zygalo nienawiscia to nie
        zmienie zdania, tylko fakty sa w stanie mnie przekonac a one sa nieublagane,
        mam nadzieje ze wlasciwe organa sie tym niedlugo zajma i rozstrzygna ten spor
        kto mial racje, sine ira et studio
        • Gość: REMIGIUSZ Re: do REMIGIUSZ IP: 194.152.88.* 07.11.05, 15:55
          DO ZORRA:KOLEGO CO DO MOJEGO WYKSZTALCENIA I TWOJEGO MASZ RACJE NIE KONWERSUJMY

JESLI CHODZI O SLOWNIK TO JUZ CI NAPISALEM ZE JESTEM POZA GRANICAMI KRAJU GDZIE
          NIEMOZNA PISAC PO POLSKU PO ZA TYM NIE JESTEM BURMISTRZEM BO AKURAT PRACUJE W
          DONCASTER TAKIE MIASTO NA POLNOCY EUROPY NIEWAZNE W JAKIM KRAJU.
          ZAUWAZ ZE W NOTATCE WYZEJ TEZ ZROBILES BYKA A PISAC POTRAFIE BO NIEZDAL BYM
          MATURY.MOZE G...O OBCHODZI CIE MOJA MATURA ALE ZEBY JA MIEC TRZEBA UMIEC PISAC
          POPRAWNIE WIEC NIE SWIRUJ Z TYMI SLOWNIKAMI I Z TA SZKOLA.
          A CO DO BURMISTRZA TO UWZAM TYLKO ZE JEST O DUZO NORMALNIEJSZY OD POPRZEDNIEGO
          A JAK MASZ GDZIE MIESZKAC TO SIEDZ CICHO BO NIEKTORZY LUDZIE NIE MAJA ROZUMIESZ
          A JEZELI MASZ DOWOD NA TO ZE JAKIS BUDYNEK ZOSTAL KUPIONY Z PRZEKRETU TO IDZ DO
          MEDIOW Z TYM.POKARZ JAK LEPPER ZE MAM TU DOKUMENT CDN....
          • Gość: REMI Re: do REMIGIUSZ IP: 194.152.88.* 07.11.05, 16:08
            CD.....
            WATWK A ZYCIORYSEM:CHODZILO O TO ZEBY NAPISAC ZYCIORYS TRZEBA BYC OCZYTANYM I
            UMIEC MAPISAC NJPIERW COS O SOBIE A POZNIEJ O KIMS:...........
            A WIEC JAK JUZ NAPISALEM JAK MASZ GDZIE MIESZKAC TO SOBIE MIESZKAJ I DAJ NA
            LUZ.BO NIEWAZNE CZY Z PRZEKRETU JAK UWAZASZ TY OCZYWSCIE CZY NIE TO PARE RODZIN
            BEDZIE MIALO GDZIE MIESZKAC.....
            KONIEC TEMATU ZA BALWANA MOGIE NAPISAC PRZEPRASZAM ::::::
            • Gość: waldi Re: do REMIGIUSZ IP: *.229.98.171.plusnet.pte-ag2.dyn.plus.net 07.11.05, 19:55
              jak zarobisz troche funtow w tej masarni lub na tasmie, to zacznij sie leczyc,
              bo tylko to ci pozostalo...
            • Gość: lola Re: do REMIGIUSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 17:05
              jakby burmistrz faktycznie interesował sie rodzinami bez dachu nad głową to za
              kasę wyrzuconą w ten kupił by przynajmniej dwa i dwa razy więej ludzi miało by
              gdzie mieszkać! ale widać że myślenie nie jest Twoja najmocniejszą strona więc
              dalej pracuj, a w życie publiczne sie nie udzielaj! no i nie licytuj z ta
              maturą bo wiadomo jak to w Chełmnie bywa:) no a tak poza tym gdyby burmistrz
              był taki super to dlaczego nie stworzył Ci miejsca pracy?
    • Gość: mer [...] IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.11.05, 09:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mer2 a co robi burmistrz?? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 05.11.05, 10:21
        LASKI
    • Gość: hehe Re: a co robi burmistrz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:54
      burmistrz spoko ziomek ostatnio mu sie na wuz wjebałem i tylko krzywo sie
      spojżał a pozatym jestem ciekaw jaki jest wiek wypowiadających się..
    • Gość: ... Re: a co robi burmistrz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:34
      birmistrz burmistrzem ale ja bym sie umówił z jego córka...
      • Gość: RRRRR Re: a co robi burmistrz?? IP: 194.152.88.* 07.11.05, 16:22
        A OD JEGO CORKI TO TY SIE ODP......
    • Gość: evan do Rem i giuszaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:07
      a Ty co taki wyksztalcony jestes? sadzac po ilosci bykow to chyba podstawowka
      ukonczona z problemami,
      a tak swoja to tym walkiem to dlaczego sie prokuratura jeszcze nie zajela?
      • Gość: waldi Re: do Rem i giuszaaa IP: *.93.9.205.plusnet.ptn-ag1.dyn.plus.net 04.11.05, 20:26
        remigiusz ty lajzo: jak mozna robic takie straszne bledy w tak prostych slowach?
        az sie dziwie ze swoje imie piszesz poprawnie - no tak, nauczyles sie go na
        pamiec...
        • Gość: REMIGIUSZ Re: do Rem i giuszaaa IP: 194.152.88.* 07.11.05, 16:15
          MOZE JESTEM DYSLEKTYKIEM OKORWIALY BARANIE A JAK JA BYM MIAL NA IMIE WALDEK TO
          BYM SIE NA FORUM NAWET NIEPOKAZAL MOZE STARY ROBIL CIE NA PROBE A I PEWNIE
          ZAPOMNIAL UDUSIC TO JESTEM W DOMU
      • Gość: RRRRRR Re: do Rem i giuszaaa IP: 194.152.88.* 07.11.05, 16:19
        NO DOBRZE NIE MUSZE CI SIE CHWALIC CO MAM ALE PAMIETAJ ZE STARY ZROBIL CIE NA
        PROBE I WIESZ CO CHYBA ZAPOMNIAL UDUSIC.I TYLKO DLA TEGO NAZYWAM CIE PASOZYTEM
        I CHWASTEM
        • Gość: waldi Re: do Rem i giuszaaa IP: *.229.98.171.plusnet.pte-ag2.dyn.plus.net 07.11.05, 19:49
          zal mi ciebie czlowieku, tyle moge na temat twojej biednej osoby napisac...
          pozdrow przy okazji burmistrza...
    • Gość: donald do koziolka remiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:36
      a co ty w tym uk koziolku porabiasz? to ze masz mature to jeszcze nic nie
      znaczy bo to kazdy teraz prawie ma a bycie poza granicami nie zwalnia nas od
      przestrzegania regul ortograficznych,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka