Dodaj do ulubionych

Skuterki Z Chełmna

IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 10.02.06, 18:53
Kto MA fajny skuTerek??PIsać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: arus Re: Skuterki Z Chełmna IP: 81.210.32.* 11.02.06, 00:51
      po skutery to do zygiego do brzozowa
      • Gość: JAAAAAAAAAAAAAA Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:38
        ja mam najlepszy skuterek jaaaaa i tylko jaaaaaaaaaaaaa :) nikt mi nie
        dorówna ;D Pozdroo wammm JEDNOŚLADÓW AMATORZY ;D ;D !
        • Gość: ziom Re: Skuterki Z Chełmna IP: 80.51.54.* 17.06.06, 02:11
          ... w swoim kasku wyglądasz najgorzej... rymy ny...
      • Gość: ponbjmhbv Re: Skuterki Z Chełmna IP: 80.51.206.* 18.02.06, 22:52
        najlepszy skuter to ten czarno pomaranczowy aprilia sr
        • Gość: ktoś Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:59
          skutery to tylko w brzozowie u czrneckiego
          • Gość: shiwa Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:57
            hej^^ a kiedy zrobimy jakiś wypadzik na sqterkach??? ^^ fajno by było xD
            • Gość: 25cent Re: Skuterki Z Chełmna IP: 80.51.54.* 17.06.06, 10:59
              Tede to najlepiej podsumowal ... no coment,jak widze te smiszne skuterki to ze
              smiechu nie moge buhaha
              • Gość: michu Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 13:05
                oj weź... w brzozowie to takie wiesniackie skutery.. a ta młoda od nich to sie
                nimi chwiali w szkole :/:?
                • Gość: ja Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:15
                  ja sie nimi nie chwale
                  • Gość: ja mam Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 27.06.06, 15:14
                    ja mam elektrychna hulaj noge i mowie na nia popie..jka i mam tez czerwonego
                    składaka i silnikiem 4-ero suwowym i jedzie az 20km/h a z gory jakies 320km/h a
                    gora ma dlugosc okolo 100m
                    • Gość: <:> Re: Skuterki Z Chełmna IP: 81.* / 81.210.32.* 27.06.06, 18:47
                      Nie od Czarneckiego Lipa...Na maksa....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                      • Gość: shiwa Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:23
                        odpierd.... się, ok?! :///
                        • Gość: krzemiuch Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 27.06.06, 21:53
                          czarnuch ma same zlomy bite i w ogole ceny wyjebiste
                          • Gość: ktoś Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:31
                            ku.. to sobie kup na grudziądzkiej tanie nowe guwno czarnecki tez to ma ale
                            każdemu mówi że to gó.. i ma włoskie uzywale to jest 100% lepsze od tego TGB
                            tanie gó.. bracie sama firma mówi za siebie lepiej nieraz dopłacić do
                            włoskiego niż tym gównem jeździć
                            • Gość: shiwa Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:46
                              do krzemiuch:

to nie kupuj ^^ kup te gó.. chińskie czy koreańskie...życzę powodzenia ^^
                              hahaahhaah
                              • Gość: krzemiuch Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:19
                                do shiwa

a ty sie nie wpie..j gruba pryszczata flejo dobrze wiesz ze to same złomy
                                haaa
                                • Gość: znajoma Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 07.07.06, 21:44
                                  Ty a może licz sie ze słowami ??? :/
                                  Gruby i pryszczaty to może jesteś ty gnoju !! :/
                                  Buźka dla Ciebie Ewcia:*
                                  • Gość: shiwa Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 10:02
                                    do krzemiuch

jak kur**wa taki mądry jestes to przyjdz i mi to w twarz powiedz^^ na foum
                                    kazdy tak potrafi. Jesteś jednym wielkim gównem ^^ hah...a z resztą. Kup sobie
                                    chińskiego to się możemy pościgać gnoju ^^ :D:D:D: HAahahahahaha
                                    • Gość: iceman Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:39
                                      shiwa ma rację włoskie są najlepsze nie ma lepszych..wszystkie te ktore mozna
                                      zakupić w hipermarketach czy w sklepikach jakiś sportowych neogą sie rownać ze
                                      skuterami pochadzacymi z kraju gdzie są ona bardziej popularne niż samochody..
                                      pozdro SHiwa
                                      • Gość: shiwa Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:23
                                        do iceman:

no:) w końcu ktoś mądry na forum się znalazł:)pozdro!
                                        • Gość: kij robi swoeje Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 16:37
                                          Shiwa wypie..j stad jak widze cie na skuterze to normalnie smierc w oczach!!
                                          wypie..j z takim z..ym gownem na szrot szmato jebnieta
                                          • Gość: shiwa Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:54
                                            Oj Zazdrościsz i tyle ^^ hah.!!! Nie oszukujmy się kolego...Honda to honda...^^
                                            zazdrościsz i tyle a prawda w ocze kole :D
                                            • Gość: buhahaha Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 18:12
                                              wy pie..ne gnoje ścigajcie sie z shiwą i zobaczymy kto wygra ona będzie
                                              musiała na was czekać bo będziecie 40 na/h jechać i sie o d p i e r d o l c i e
                                              bo shiwa ma zajebistego skuterka a wy TGB TANIE GÓWNO BARANIE1!!!!!!!!!!!! tak
                                              jak shiwa powiedziała honda to honda
                                          • Gość: znajoma Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.07.06, 15:19
                                            Zazdrościsz czy co .... ??
                                            Przynajmniej stac ją na lepszy model a nie na takie jak te chińskie czy nawet
                                            koreańskie :/
                                            Hahah no to ja tez życze powodzenia w kupowaniu
                                            hahaha XD :D haha
    • Gość: Ullaaaaaaullllaaaa Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:46
      Skutery u Czarneckiego są strasznie drogie:P se możesz sprowadzic z niemiec za
      5.000 złoty!! Nowego skutere Jamahe Honde, albo jeszcze jakiś, a u Czerneckiego
      masz 4 letniego za 4.800 jezu!!! Czy to nie przesada?
      • Gość: buhahaha Re: Skuterki Z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:14
        do Ullaaaaaaullllaaaa co ty myślisz albo sie nie znasz albo pie..sz jakieś
        głupoty za 5.000zł to ja sobie gó.. hińskie moge kupić honda kosztuje nowa
        conajmiej 10.000zł najpier zobacz ile kosztuje a potem gadaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka