Gość: KIRIA IP: 80.51.206.* 28.02.06, 00:11 co sądzicie o dju Mc z Magmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ali Re: Dj z Magmy IP: 80.51.206.* 28.02.06, 10:43 hm zależy jak kto lubi mi się podoba to co gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzy GWIAZDY Re: Dj z Magmy IP: 81.* / 81.210.32.* 28.02.06, 15:30 Najważniejsza postać tego klubu, to on zdecydowanie tworzy klimat tego miejsca. Potrafi sprawić że imprezy w Magmie są zawsze czadowe , radiowa dykcja bardzo mu w tym pomaga i do tego ... ta muzyka !!!! Tak trzymać - Kochamy Cię . Pozdrawiamy i do zobaczenia w sobotę- Jak zwykle "I like it" C.Ś.S. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahaha Re: Dj z Magmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:33 Chyba piszesz nie o tej Magmie gdzie ostatnio byłem :-) A ja byłem pod Kredyt Bankiem i była cienka muza. Jedyny fakt z Twojej wypiwiedzi który potwierdzę to że gość ma głos, a reszt poniżej krytyki. polecam raz na jakiś czas odwiedzić lokale w Bydzi , Toruniu - porównanie jest powalające. u nas nie ma Dj, a są tylko zmieniacze płyt :-) Odpowiedz Link Zgłoś