Gość: ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:49 Mam tego dosyć przeginaja pałe!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Balc. musi zostać Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:03 Nagle wszyscy wielce zdziwieni ze Pis z kumplami prowadza wojne ze wszystkim i wszystkimi.A większosc tych zdziwionych glosowala na Kaczynskich.Mądry Polak po szkodzie.Jak zwykle te porzekadło sprawdza sie w naszym kraju.Byle do wyborow. Nadzieja oczywiscie ze narod zmądrzeje. Jeżeli chodzi o Balcerowicza to nalezy mu sie ogromny szacunek tak ijaki ma na swiecie. P.S. dla dociekliwych i śledczych PIS - jestem z układu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: 80.51.206.* 16.03.06, 19:52 Chyba wojna Balcerowicz vs PIS,prowadzi nie które głopie wojny bo się daje podpusci,a o układach to masz takie pojęcie jak pies o gwiazdach.Nie jestem idologicznym zwolenikiem PIS i zapewne i twoich poglądów,ale nie znosze hipokrytów i cwaniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:12 Kaczyński zachowuje sie jakby miał schizofrenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: 80.51.206.* 16.03.06, 22:21 Kaczyniski ma schzofrenie,a ty masz paranoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:58 na twoje szczęście nie żądze tym krajem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: 80.51.206.* 16.03.06, 23:06 i sam sobie dałeś odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:18 na jakie pytanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balc. musi zostać Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 00:03 Masz racje.O układach nie mam pojęcia i tylko ironizowalem wypowiedzi kaczki ktory twierdzi ze wszyscy którzy sa przeciwko sa w układzie.Jakim, sam on raczy wiedziec.Gdybys byl bystry to bys sie kapnąl i nie wyrzucał mi tego.I prośba,zmień nika bo jestes obiektywny jak Radio z Torunia i ojcowie wspaniałego paktu stabilizacyjnego.Pozdrawiam z szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `obietwny Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: 80.51.206.* 17.03.06, 14:16 ale miłe wtypo platwormy Odpowiedz Link Zgłoś