Dodaj do ulubionych

Wojna PIS vs Balcerowicz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:49
Mam tego dosyć przeginaja pałe!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Balc. musi zostać Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:03
      Nagle wszyscy wielce zdziwieni ze Pis z kumplami prowadza wojne ze wszystkim i
      wszystkimi.A większosc tych zdziwionych glosowala na Kaczynskich.Mądry Polak po
      szkodzie.Jak zwykle te porzekadło sprawdza sie w naszym kraju.Byle do wyborow.
      Nadzieja oczywiscie ze narod zmądrzeje.
      Jeżeli chodzi o Balcerowicza to nalezy mu sie ogromny szacunek tak ijaki ma na
      swiecie.
      P.S. dla dociekliwych i śledczych PIS - jestem z układu..
      • Gość: obiektywny Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: 80.51.206.* 16.03.06, 19:52
        Chyba wojna Balcerowicz vs PIS,prowadzi nie które głopie wojny bo się daje
        podpusci,a o układach to masz takie pojęcie jak pies o gwiazdach.Nie jestem
        idologicznym zwolenikiem PIS i zapewne i twoich poglądów,ale nie znosze
        hipokrytów i cwaniaków
        • Gość: ps Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:12
          Kaczyński zachowuje sie jakby miał schizofrenie!
          • Gość: obiektywny Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: 80.51.206.* 16.03.06, 22:21
            Kaczyniski ma schzofrenie,a ty masz paranoje
            • Gość: ps Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:58
              na twoje szczęście nie żądze tym krajem...
              • Gość: obiektywny Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: 80.51.206.* 16.03.06, 23:06
                i sam sobie dałeś odpowiedzi
                • Gość: ps Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:18
                  na jakie pytanie??
                • Gość: Balc. musi zostać Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 00:03
                  Masz racje.O układach nie mam pojęcia i tylko ironizowalem wypowiedzi kaczki
                  ktory twierdzi ze wszyscy którzy sa przeciwko sa w układzie.Jakim, sam on
                  raczy wiedziec.Gdybys byl bystry to bys sie kapnąl i nie wyrzucał mi tego.I
                  prośba,zmień nika bo jestes obiektywny jak Radio z Torunia i ojcowie
                  wspaniałego paktu stabilizacyjnego.Pozdrawiam z szacunkiem.
                  • Gość: `obietwny Re: Wojna PIS vs Balcerowicz IP: 80.51.206.* 17.03.06, 14:16
                    ale miłe wtypo platwormy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka