Gość: cooperfield IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 12.04.06, 20:14 która kablówka lepsza jeśli chodzi do neta? jak się spisuje gawex? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: net Re: Gawex vs Marton IP: 81.* / 81.210.32.* 12.04.06, 20:30 Średnia prędkość 30 KB/s na TORRENTACH i ściąganie z netu z prędkością 40 KB/s mówi chyba samo za siebie:):) GAWEX PANUJE W CHEŁMNIE :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafar Re: Gawex vs Marton IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 12.04.06, 21:58 no tego to bym nie powiedzial :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnt Re: Gawex vs Marton IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 15.04.06, 13:51 nie dokladnie wiem jak sie spisuje Gawex ale na pewno nie gorzej niz ( TU JEST MIEJSCE NA WSZYSTKIE OBELGI PRZEKLENSTWA itp. ) Marton.Powodzenia zycze z MAR'kupą...z modemem jest lepsza zabawa bo przynajmniej ŁADNIE brzmi ;) pozdrowienia Dla wszystkich z wyjatkiem OBSŁUGI TECHNICZNEJ Mar-KUPA-ton'u pokÓj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swatt Re: Gawex vs Marton IP: 81.* / 81.210.32.* 15.04.06, 15:50 w gawex'ie necik jest wporzadki predkość zwiekszona znacznie za ta sama kase.. przy sciaganiu z stron idzie 35-40 kbs teraz narzekac nie moge na gawex ale jeszcze 3 miechy temu troche narzekan było.. jedyne wady to to ze od czasu do czasu poprostu sa przerwy w necie u mnie, ale pozatym ok. Marton rownierz źle sie nie przedstawia predkosc jest niewiele zwiekszona(22- 25kbs).. ale płąci sie wiecej.. aha i z tego co słyszalęm z naprawa netu marton sie nie spieszy wiec w razie awarri poczekasz sobie troche(duzym plusem w martonie nie patrząc na net jest kanał HBO:) Moim zdanie wygrywa gawex- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Gawex vs Marton IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.04.06, 20:29 Tylko Marton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zastasnów się! Re: Gawex vs Marton IP: *.112.78.176.bbplus.ptn-ag2.dyn.plus.net 16.04.06, 02:59 Gawex co chwila nie działa. Mam marton od kilku lat i nigdy nie bylo przerw w dzialaniu (co najwyzej bardzo krotkie) ani problemów z prędkością. Pochwalić można także ekipę serwisową, która rozwiązuje problemy bardzo szybko - w Gawexie - powiem prosto z mostu: mają cię w swoich czterech literach, także nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do martonu Re: Gawex vs Marton IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 16.04.06, 09:27 nie jest tak zle, ale przy awariach widza tylko wine uzytkowania - tak przynajmniej zachowuja sie panie w biurze. poza tym wszyscy sa bardzo mili. i jedna uwaga nie odpowiadaja na meile przesylane na ich adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swatt Re: Gawex vs Marton IP: 81.* / 81.210.32.* 16.04.06, 11:30 spoko mozliwe ze u ciebie tak jest ja o martonei tylko pisałem to co słyszałęm od ich uzytkownikow. U mnie Gawex spisuje sie na medal przerwy sa bardzo rzadko, necik chodzi bardzo szybko.. owszem kiedys troche musiałem czekac na naprawe ale teraz bez problemu i długo nie trzeba czekac na serwisantów. Pozatym maja tanszy i szybszy necik to sie opłaca. A co do tego ze maja nas w dupie to sie zgodze ,ale nie lepiej jest u was w martonie. Zreszta poki co konkurencji u nas nie ma niestety..:( Odpowiedz Link Zgłoś