Dodaj do ulubionych

osiedle Raszei

• Gość: Cicinho11 Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.07.06, 13:30
      a jak paweł ;) będą tu wioche robić ;d
      • Gość: Henryk Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.07.06, 16:14
        hehe dokładnie : )
        • Gość: PIT Re: osiedle Raszei IP: 82.146.246.* 17.07.06, 18:55
          Oj chłopaki jak się oburzyli o słowo "Piknik" <lol2> nie no wymiekam z was :P
    • Gość: RVN Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 21.07.06, 17:08
      Dereba teraz pewnie smutny bo Rusa wyjechał na wakacje to mu nie ma kto jajek
      wylizać ;p
      • Gość: lel Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.07.06, 06:01
        RVN co zazdroscisz ze tobie nie ma kto lizac
        • Gość: do RVN Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.07.06, 12:37
          pewnie sam sobie jaja liżesz hehehehe
          • Gość: lel Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.07.06, 13:35
            Jak RVN jestes taki zainteresowany to mozesz mi polizac
            • Gość: RVN Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.07.06, 13:38
              nie dzięki nie skorzystam nie bede odpierał przyjemności Rusie żeby ci wylizał
              jak przyjedzie pewnie zbierasz ten twaróg pod napletem dla niego ;d ale bedzie
              miał wyżere ;p
              • Gość: -8- Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.07.06, 15:06
                Mieszkam na tym osiedlu juz 14 lat i mi sie tu podoba jak nigdzie!! za h... bym
                sie nie wyprowadzil z tego osiedla!! ale jest kilku takich palantow co mnie
                wkorwiaja!! Ale szkoda o tym gadac!! PZDR 600 dla S.D. i Lidona
              • Gość: lel Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.07.06, 20:17
                Ty RVN albo jestes zazdrosny lub masz problem ze swoją orjętacją,bo technicznie
                to jestes obryty i to moze lubisz i zakoncz ta nie smczna
                zabawe
                ps. nie jestem D,lub R
            • Gość: fifyn Re: osiedle Raszei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:49
              moge ja tez polizac?lubie gejów
              • Gość: gay teraz Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.07.06, 21:39
                Widze ze Chełmnie trzeba zorganizowac Klub Gejowski
                • Gość: ciepły Re: osiedle Raszei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:09
                  ale ten Rusa to ładny kolo chciałbym sie z nim spotkać,jakies namiary na niego
                  pomóżcie mi
                  • Gość: pisak Re: osiedle Raszei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:22
                    a skąd wiecie ze Rusa i Derebes to geje?podajcie coś na potwierdzenie ja do gej
                    ów nic nie mam pozdro
                    • Gość: lel Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 23.07.06, 00:28
                      moze jakies spotkanie szczgulnie z RVN i będą dowody "pedalstwa" oj homofobi
                      czy was zapisac do NOP-u czy łagodniej do MW pisze o tych ktorzy są bardzo
                      tolerancyjni no szit RVN Ciebie bardzo lubie
                      • Gość: RVN Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 23.07.06, 02:06
                        jesteśćie po..i i tyle i zasmiecajcie tego wątku taki bzdetami ja wiem swoje
                        i tyle i nie tylko ja
                        • Gość: lel Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 23.07.06, 04:04
                          ????????????????????
                          • Gość: yo taki Re: osiedle Raszei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 16:08
                            chcę sie umówić z tym gejątkiem ale nie mam namiarów pomożecie?jesli są
                            jeszcze jacyś geje łaczmy się
                            • Gość: lelik Re: osiedle Raszei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 17:11
                              ponoć Derebol jebie sie z Rusą na stadionie
                        • Gość: lel Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 23.07.06, 23:05
                          te słowa o zasmiecaniu to kierojesz do siebie RVN,twoje pomuwienia lub tez nie
                          są na poziomie drobno mieszczanskiego prostactwa
                          • Gość: PIT Re: osiedle Raszei IP: 82.146.246.* 24.07.06, 15:05
                            "Lel" zajebiście mi sie podobają Twoje wypowiedzi sam bym tego lepiej ni
                            ujoł...:D
                            PZDRO!
                            • Gość: ebon Re: osiedle Raszei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:25
                              Siemka podajcie nr gg do gejątek chce sie z nimi umówić ładni są pozdro
                              • kanikaa Re: osiedle Raszei 24.07.06, 16:05
                                jak chcesz sie umowic, to proponuje na jakas strone o geyach wejsc, napewno
                                znajdziesz duzo kolegow dla siebie, a nie zasmiecasz nieodpowiedni watek;)
                                • Gość: raczej_ona Re: osiedle Raszei IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.06, 22:16
                                  O ile wiem to Dereba i Rusa nie sa gejami!!! A jeden z nich ma laske!! Ale co
                                  tam mi z gluokami gadac!! Takie pomowienia sa nie na poziomie tego watku!!! Ja
                                  bym sie z jednym z nich umowic!! Dajcie numer kom albo gg!! z gory dzieki!!!
                                  pozdro dla osiedla!!
                                  • Gość: Rychu Re: osiedle Raszei IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.06, 22:24
                                    Racze_ona ma racje!!!! odjebcie sie od nich i spujrzcie na siebie!!! CIOTKI!!!!
                                    Hamstwo!!!!!!!!! Ziomy z jednego osiedla a takie problemy!!!! Pozdro dla
                                    Adriana i Macka!!!(nie znamy sie osobiscie)
                                    • Gość: raczej_ona Re: osiedle Raszei IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.06, 22:58
                                      Dzieki Rychu!!! Nie wiem o co im wszystkim chodzi!!! pozdro dla Hetero!!! ( a
                                      gejami jestescie wy ktorzy ich oczerniacie)!!!
                                      • Gość: XYZ Re: osiedle Raszei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:10
                                        A NAWET JESLI BY BYLI GEJAMI TO CO? PRZESZKADZA WAM TO-ZROBILI WAM COS!
                                        POZDRAWIAM WAS CHLOPAKI!!!!
                                        • Gość: g Re: osiedle Raszei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:34
                                          geja są też ludzmi,pozdro dla nich
    • Gość: Mieszkanka_osiedla Re: osiedle Raszei IP: *.pools.arcor-ip.net 27.07.06, 00:51
      Chlopaki z Raszei siadaja w kolko i cigna se lachy!!!! a dereba i rusa sa
      wporzo!!!! moze wy macie jakies sklonnosci homoseksualne???? co?? nie macie
      odwagi sie przyzac a na innych mowicie!!!
      • Gość: PIT Re: osiedle Raszei IP: 82.146.246.* 27.07.06, 13:34
        No kłuciłbym się... Nikt nie siada w kółko i nie ciągnie sobie laski! a Jeśli
        chodzi o Derebe i Ruse to my robimy sobie z nich na osiedlu tylko zwałke zeby
        było wesło i oni dobrze o tym wiedzą Tylko że niektórzy nie odróżniają na tym
        forum zwały od prawdy!
        Pozdro Dla wszystkich moich ziomków z Raszei...
        • Gość: lel Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 27.07.06, 19:15
          PIT jak nie wkolko to moze wparach?
          • Gość: PIT Re: osiedle Raszei IP: 82.146.246.* 27.07.06, 19:46
            "lel" nie zaobserwowałem tego zjawiska a bywam tam codziennie ... i może
            zakończymy głupi temat co??
            • Gość: lel Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 27.07.06, 19:52
              dawno to proponowałem
              • Gość: sikuś Re: osiedle Raszei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 23:13
                chłopcy walą pały moze razem?Dereba
                • Gość: ower Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 29.07.06, 04:28
                  sikus poszukaj innych kolesi
                • Gość: JAjKo Re: osiedle Raszei IP: *.pools.arcor-ip.net 29.07.06, 12:47
                  A kto wie co bedzie w tej wielkiej dziurze co jest bagienko??????????? Pozdro
                  dla chlopakow z Raszei!! Alllllllllllll
    • Gość: lel Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 29.07.06, 11:21
      chyba wystarczy co???????????????????
    • johnny36 Re: osiedle Raszei 30.07.06, 20:10
      Uważam że na tym osiedlu jest przewaga prymitywnych osó którzy pod wpływem
      licznych uzależnień jak np: Piotr Orłowski (marichuana), postradali zmysły i
      zatracili człowieczeństwo piszą różne nie prawdziwe hostorie na temat kolegów z
      jednego osiedla.W rzeczywistości sami jednak wykazuja skłonności homoseksualne i
      spotykając się wieczorami sprawiają sobie cielesną przyjemność a obraza i
      wymysłem absurdalnych histori na temat kolegów z osiedla chcą odwrócić uwage od
      prawdziwych gejów i alkoholików i narkomanów jakimi niewątpliwie są.Tak bowiem z
      przykroscią należy stwierdzić że większa część tego osiedla uzależniona jest od
      marichuany która negatywnie wpływa na ich psychiki wyobrażenie i orientacje
      dodatkowo pewnie na erekcje.
      • Gość: do johnny36 Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 30.07.06, 22:44
        ty patynie uważaj co piszesz !!! choooja wiesz o tym osiedlu skoro piszesz
        takie bzdury ... pamiętaj , że nie tylko dzieciaki tutaj mieszkają ... skoro
        tyle wiesz o tych co pala i wypisujesz to tutaj to może współdziasz z
        Sierakiem ??? Je**ij sie w łeb i pomyśl 2 razy zanim cos tu napiszesz ... Eloooo
      • Gość: PIT Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 02.08.06, 10:30
        "Johnny36" Weź sie chłopaku pie..ij w łeb albo ja to zrobie!!!!!!!!!!!!!!
        Ni wypisuj ku.. po imieniu i nazwisku końska spie..no!!!!! taki cwaniaczek
        jesteś żeby pisać takie rzeczy na forum?? przyjdź na raszeje koło 22 koło kortu
        ( nie warzne w jaki dzień my tam prawie zawsze jesteśmy)i powiedz nam to prosto
        w oczy o naszych uzależnieniach... jeśli wyjdziesz żywy to tylko dlatego ze
        szybko biegasz... a jeśli biegasz wolno to jesteś ch..u za..y!! i co
        przyjdziesz??
    • johnny36 Re: osiedle Raszei 30.07.06, 23:17
      A co bede pisal co mi sie podoba ze na tym osiedlu mieszkaja same prymitywy a ty
      cos mi gosciu zrobisz? hehehhe s...m na to wasze osiedle.i na debili tam
      mieszkajacych
      • Gość: Jestem_ktory_jeste Re: osiedle Raszei IP: *.pools.arcor-ip.net 31.07.06, 12:43
        A wiecie co????????????? a h.. wam wszystkim w tyleczki palanty!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Do RVN Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.08.06, 23:53
        KIM TY ku.. jestes????????????????????????????????????????????????????????
    • Gość: ijaija Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 31.07.06, 13:33
      ja mieszkam na tym osiedlu 14 lat i est mi wsty za to co tu poiszecie
      czytając niektóre wypowiedzi można stwierdzić że mieszkają tu same zawistne
      prostackie i hamskie osoby
      Jestem zbulwersowana ide do roboty
      Troche tolerancji dla innych
    • Gość: do johnny36 Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 31.07.06, 15:44
      cwaniaczq mam cie i to co piszesz dogłębnie w dupie ... jak jestes taki kozak
      to napisz nam kim jesteś a wtedy zobaczymy czy dalej bedziesz taki madry jak ci
      ktos morde obije ... mieszkam na tym osiedlu od kad powstalo i mieszka mi sie
      tu konkretnie " Nie ma miejsca jak dom , nie ma , nie !!! Gdziekolwiek bys nie
      byl nic tego nie zmieni to dla tych co zjedli chleb betonowych osiedli !!! " :)
      Pewnie jestes jakims szczeniackim szczurkiem synem bananowcow co choooja wie o
      zyciu na blokowiskach ... tyle na to :)
    • Gość: Malutka Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 31.07.06, 16:20
      Mieszkam na Raszi od lutego, osiedle bardzom mi sie podoba tylko ma jedna
      wade- za duza akustyka , wszystko słychac, nawet w nocy sama siebie
      słyszałam jak się kochałam z mężem przy otwartym oknie , naprawde kazdy
      mój dzwięk odbijał sie od sąsiedniego bloku wracał do moich uszu:D.W
      pierwszej chwili mislałam ze jeszcze koś sie kocha ale potem
      zrozumiałam ze to moje echo:D,A tak po za tym to osiedle jest ok:)
      pozdrowienia...
    • Gość: mieszkanka609 Re: osiedle Raszei IP: 83.238.147.* 02.08.06, 10:52
      No tez tam mieszkam! Osiedle jest fajne! Ludzie tez no nie licząc Sulesia i
      tego Płociny! Pozdro dla Rusy i całej załogi:D
      • Gość: Do mieszkanka609 Re: osiedle Raszei IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 02.08.06, 18:12
        Dzieki bardzo a moze sie przedstawisz?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka