Dodaj do ulubionych

SHARP to ściema!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 08:08
byłem na jednym ze spotkan informacyjnych organizowanym przez firme SHARP dla
mnie to jedna wielka sciema. podobno miala to byc praca dla kazdego???otóz
mlodzi mezczyzni ktorzy nie odbyli jeszcze sluzby wojskowej sa skreslani z
listy, studenci zaoczni oraz osoby powyzej 45roku zycia moga pomazyc o pracy
w tej fabryce...moj znajomy jest technikiem elektronikiem studiuje zaocznie
nie był jeszcze w wojsku.przeszedl wszystkie testy mnualne gdy przyszedl czas
na rozmowe i to od razu podziekowano mu!!!!smiech na sali!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ps Re: SHARP to ściema!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 09:52
      takie warunki zawdzięczamy naszym politykom, chwała temu ktozmieni wojsko na
      zawodowe!!!do tego nic ich nie obchodzi ze ktos chce sie dokrztałcać, fabryka w
      łysomicach ma byc fabryką hajsu i żółtki mają wszystkich gdzieś!
      • Gość: @@@@ Re: SHARP to ściema!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 12:16
        za marne pieniądze sami będą tam pracować,a nie takie wymagania jeszcze mają
    • Gość: xxx Re: SHARP to ściema!!! IP: 83.2.9.* 01.12.06, 13:29
      to nie prawda że nie przyjmują do pracy osób które nie mają uregulowanego
      wojska. pracuje tam chociaż nie byłem w wojsku do się ucze zaocznie i jest ok.
      prawda ze za marna kase ale na razie są szkolenia i za co maja zapłacić mi
      więcej? umowę otrzymałem zanim jeszcze zacząłem pracować
    • Gość: krytyk Re: SHARP to ściema!!! IP: 83.2.8.* 01.12.06, 19:18
      A co wy byście chceli? Zeby zatrudniali wszystkich jak leci i najlepiej jeszcze
      dyrektorskie pensje, co?
      Wiadomo, że kokosów nie ma. A co do tego wojska to chyba normalne. Zamiast
      narzekać postawcie się na miejscu pracodawcy. Zatrudniacie pracownika,
      szkolicie go i kiedy jest już gotowy do pracy właśnie dostaje powołanie do
      woja.
      Kazdy normalny dostrzega tu problem ale obwinianie za to Sharp`a jest
      delikatnie mowiąc głupotą.
      Pozdrawiam.
      • Gość: do krytyka Re: SHARP to ściema!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:55
        no tak,głupi naród będzie tyrać za grosze i sie cieszyć bo ma pracę ,paranoja
        niech żółtki sami zapieprzaja w tej fabryce
        • Gość: Kazik Re: SHARP to ściema!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:09
          masz rację, pracować za te pieniądze, codziennie się stresować i rano wstawać
          po ciemku, czyż nie lepiej wyspać się do woli, ponarzekać, iść do GOPSu po
          zasiłek, popołudnie wyskoczyć na piwko, może jakieś śmieszne roboty publiczne i
          można żyć. Po co się męczyć, życie jest takie krótkie, że trzeba się
          oszczędzać, a jeżeli już zatrudnią to trzeba się cenić - przynajmniej 2,5 tys
          na rękę. Pozdrawiam
          • Gość: Gero Re: SHARP to ściema!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:54
            Jesli mialbym pracowac za 800 zl, wolalbym odbierac zasilek. Swiat jest juz
            troche w innym miejscu...Nawet nie znajac jezyka, a bedac srednio rozgarnietym,
            warto poszukac pracy w UK.
            Gero
        • Gość: krytyk "do krytyka Re: SHARP to ściema!!! IP: 83.2.8.* 03.12.06, 01:33
          Pewnie po co wogóle pracować. Lepiej brać od starych, ukraść, latać po zasiłki
          albo wy...pieprzać za granice. Zlikwidować wszystkie zagraniczne inwestycje co
          się nam tu panoszyć bedą. Zróbmy zamiast głośnej IV RP PRL reaktywacje. Albo
          jesteś jeszcze bardzo młody albo niemądry a najpewniej jedno i drugie.
          • Gość: sd Re: SHARP to ściema!!! IP: 83.2.10.* 03.12.06, 10:48
            w każdym cywilizowanym kraju za pensję można przeżyć a za to ścierwo od skośnych można byc co najwyżej na mniejszym garnuszku u starszych niż dotychczas. człowiek też musi mieć jakąś godność
    • Gość: aaaaa Re: SHARP to ściema!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 08:05
      Japonczycy jako zagraniczny inwestor przez jakis okres(10 lat???)nie beda
      placili podatkow i do tego gwarantuja najnizsza krajowa.obiecuja awanse po 3
      miesiacach ale ja w to nie wierze.Jestem studentem zaocznym,bylem na takim
      spotkaniu.zjazdy mam co tydzien przedstawiciel sharpa powiedzial ze mam male
      szanse....
      • Gość: ja Re: SHARP to ściema!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:35
        Faktycznie trochę żółtki przeginają! Pomijając nasze ciągle niezadowolone i
        leniwe społeczeństwo! Żółtasy są okropne! Znam trochę problem...Nie szanują
        nawet naszych polskich dyrektorów! wg nich jest to druga kategoria ludzi, nawet
        parkować nie wolno im na tym samym parkingu co żółty. Tragedia! Co to za żółte
        obrzydlistwo! ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka