Dodaj do ulubionych

co mysle o tym forum

IP: 83.2.9.* 26.02.07, 16:32
DNO-(moje osobiste zdanie)
Część tematów to "co sadzicie o tym czy o tamtym"- z imienia i nazwiska... juz nieche mi sie kometowac tego

Droga część to "mam tyle i tyle czy mam uprawiac sex lub naj sexsowniejszy , naj seksowniejsza"- dzieci po szkole majac wolny czas pisza takie głopotyu zamiast odprabiac lekcje

No i reszta temaów to głupoty wyssane z palca

Na całym tym forum znalałbym moze 5 tematów ktore maja jakis tam sens a reszta to dno

Pozdrawiam cała gazete.pl i opiekunów forum chełmno
ps: pobudka
Obserwuj wątek
    • Gość: weta Re: co mysle o tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:49
      to forum i to miasto(skoro nim jest)piszą za siebie(przeczyyajcie inne fora)
    • Gość: 123 Re: co mysle o tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:55
      debilizm wturny bez lol?>
    • sprawca10 Re: co mysle o tym forum 26.02.07, 19:07
      Forum jest przesiąknięte zakompleksionymi dzieciakami ;)...ale to można leczyć... ;)
      • Gość: psikusek Re: co mysle o tym forum IP: 83.2.10.* 26.02.07, 19:52
        fakt, dziecinada
        moze sie ktoś tym zajmie ,co???
        pozdrawiam
        • sprawca10 Re: co mysle o tym forum 26.02.07, 20:04
          Gość portalu: psikusek napisał(a):

> moze sie ktoś tym zajmie ,co???
          ta SZ.P. Giertych ;0

• Gość: Ala Re: co mysle o tym forum IP: 80.51.140.* 27.02.07, 19:48
      Podzielam Twoją opinię.Chciałam kiedyś wypowiedzieć się na forum ,znalazłam w
      miarę sensowny wątek,który nikogo nie oczerniał ani nie miał na celu oceny
      konkretnej osoby.Wypowiedziałam się w ten sposób,że opisałam swoje odczucia i
      dodałam kilka osobistych wspomnień wiążących się z tematem.Zdziwiłam się,bo
      kolejne wpisy forumowiczów dotyczyły już nie samego wątku ale mojego
      wpisu.Jedna osoba skrytykowała mój styl pisania,druga moją interpunkcję a
      kolejna zaczęła "nabijać "się z tematu.Kolejne wpisy przerodziły się
      w 'pyskówkę",pojawiły się wyzwiska i obelgi.Taki los spotyka większość wątków
      założonych na tym forum.Szkoda.To mój drugi i ostatni wpis.
      • Gość: O Re: co mysle o tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 01:09
        TO NIE FOTUM TYLKO PISUAR
        • Gość: www.chełmno.com.pl Re: co mysle o tym forum IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 23.07.07, 07:49
          Zapraszamy NA NOWE CHEŁMIŃSKIE FORUM !!!!

www.chełmno.com.pl
          • Gość: anna Re: co mysle o tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:09
            Tylko to potrafią - poluwać innych
            • Gość: a Re: co mysle o tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 20:44
              to dno i bagno a nie forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka