Dodaj do ulubionych

program Kuba Wojewódzki

12.03.07, 10:10
ogladałam wczoraj wieczorem program Kuby Wojewódzkiego, w którym gościem był
Krzysztof Bosak. Ten młody człowiek bardzo oczarował mnie swoja inteligencją,
opanowaniem, rozwagą...wspaniały młody człowiek. Nie raz dał popalić temu
Wojewódzkiemu, od razu widac że to przyszłośc narodu, a nie jakies tam durne
wygłupy w niedzielny wieczór....
Obserwuj wątek
    • Gość: @@@@ Re: program Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:40
      czym ty się zachwycasz,ten Bosak ma spaczona osobowość,sztywniak do potęgi ,no
      ale tak się zachowuje tylko przrd kamerą bo juz ogladalismy jego zdjęcia
      inne....
    • Gość: fan Re: program Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:51
      Idiota nie potrafił się wyluzować. Jeszcze przyniósł książki, chyba tylko po to,
      żeby pokazać że potrafi czytać :| żal

Nie rozumiem dlaczego Kuba go zaprosił. Żenada. A tak btw. to z Lepperem na
      początku było niezłe :)
    • Gość: aaa Re: program Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:56
      ale trzeba przyznac ma cos w spbie...Moze faktycznie troche sztywny,ale o wiele
      bardziej wolalam jego posluchac niz tego wypaczonego,beznadziejnego i zalosnego
      wojewodzkiego. No ten facet to porazka po prostu...
      • Gość: ggggg Re: program Kuba Wojewódzki IP: 83.2.11.* 12.03.07, 15:10
        wojewódzki wybryk natury !
        • Gość: xxx Re: program Kuba Wojewódzki IP: 83.2.9.* 12.03.07, 19:40
          Wojewodzki jest zajefajny!!!!
          • no_nieee Re: program Kuba Wojewódzki 12.03.07, 21:43
            takim Kubą, to może być każdy...a mało to teraz takich niby smisznych,
            wyluzowanych gostków??? a taki Bosak...hmm, miło popatrzeć - taki bystry,
            inteligentny, wyszczekany, on mógłby byc nawet prezydentem. ;)
            • Gość: Smooth Re: program Kuba Wojewódzki IP: 83.2.8.* 12.03.07, 23:26
              Ty chyba nie mówisz powaznie... Prezydentem? Przecież tez koleś to typowy,
              przerysowany nazista... lekko ucywilizowany na potrzeby polskiego parlamentu...
              Mnie nie zachwycił kompletnie niczym... Bosak to zakichany homofob.. heh..
              jeszcze mówił, że Kuba ma taka opinię... człowiek dwudziestokilkuletni nie
              potrafiący się wyluzowac? to żenada, tymbardziej w programie rozrywkowym jak
              najbardziej :/ Pamietam jak goścmi u Kuby byli Borowski, Rokita czy Tusk...
              każdy z nich mógłby pewnie być spokojnie ojcem Bosaka, każdy z nich jest dobrym
              politykiem, na co dzień poważnym, ale u Kuby potrafili zachować się na luzie..
              całkowitym luzie.. i to jest ważne, żeby miec dystans do tego co robi się
              w "pracy", a ten cały Bosak? Nie wierze, że wybrali go na posła... moge się
              załozyć, że nie oddała na niego głosu żadna osoba w wieku do 25lat nie należacą
              do Młodziezy Wszechpolskiej.
              • Gość: @@@@ Re: program Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 07:48
                smooth popieram w 100% Twoja wypowiedż,bardzo trafnie opisałeś osobowość
                Bosaka"przerysowany nazista"broń nas Boże od rzadów takich ludzi......
                • no_nieee Re: program Kuba Wojewódzki 14.03.07, 00:03
                  ale spójżcie na niego jako na mlodego mądrego Polaka, on jest taki rozsądny.
                  ilu mlodych ludzi w jego wieku ma taka pozycje, potrafi się tak wypowiedzieć,
                  bronic swoich poglądów.....
                  • Gość: sonia Re: program Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 08:42
                    Bosak to fanatyk o pogladach nazistowskich,hołdujący takim poglądom"żydzi i
                    geje do gazu",no_nieee mam nadzieję ze Twoje poglady nie są tak spaczone bo to
                    że ten wlasnie mlody chłopak jest spaczony ,nie mam do tego zadnych wątpliwości
                    i jak tu juz ktoś napisał -Boze chron nas przed takimi ludżmi
                  • wyssana.z.palca Re: program Kuba Wojewódzki 14.03.07, 18:56
                    chyba sopbie zartujesz! on?! prosze Cie.. na kilometr widac ze mowil wyuczone
                    formulki, ktorymi zreszta zarzuca w akzdym programie. wystarczy troche
                    inteligencji zeby to dopstrzec. nie widzialas (les?). wspolczuje. bezplciowa
                    marionetka giertych i innych nazizstowskich homofobow... jak on na prezydenta
                    to ja juz wole na Kube..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka