Gość: UW IP: 83.238.144.* 02.06.07, 23:21 Czy w Chełmnie jest potrzeba utworzenia nowego, profesjonalnego centrum rehabilitacyjnego, szczególnie dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tumek Re: rehabilitacja IP: 80.51.140.* 03.06.07, 20:55 oczywiście!!! z dziecmi trzeba jezdzić do większych miast i długo ... długo czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KFCO Re: rehabilitacja IP: 83.2.12.* 04.06.07, 12:49 Gabinet rehabilitacji i masażu już jest w Salonie SPA Europa.W najbliższym czasie powinien być otwarty profesjonalny gabinet kinezyterapii i fizykoterapii. Proszę podejść i się dowiadywać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: rehabilitacja IP: 83.2.9.* 05.06.07, 13:03 o oo miło słyszeć ! w końcu w Chełmnie będzie otwarte ''cos'' na co długo czekałam :) bardzo sie ciesze :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: rehabilitacja IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 17:57 To miło słyszeć SPA EUROPA, rzeczywiście dobrze że coś takiego jest, nie mniej jednak sądzę że takie DPA EUROPA to bardzie dla relaksu i rozywki, no i oczywiście za duże pieniądze, ale jak ktoś ma niepełnosprawne dziecko, które wymaga ciągłej rechabilitacji to nie myśli o SPA EUROPA tylko o tym jak pomóc dziecku. Wiem, że są plany utworzenia takiego centrum dla dzieci niepełnosprawnych. Bardzo proszę aby najbardziej zainteresowane osoby wypowiedziały się jakiego typu sprzęt i rehabilitacja byłaby potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś