Gość: pilne IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.07, 14:29 Ile moze kosztowac zdjęcie simlocka z telefonu Se k550i w chełmnie??? prosze o odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pilne Re: Pilne! IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.07, 15:20 Tak tanio?w jakim serwisie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 10:31 kolo bramki u Krzycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 10:39 na dworcowej nic nieumieja zrobic dalem im do naprawy kiedys motke byla tylko tasma popsuta a trzymali mi go ponad miesiac i nic niezrobili zanioslem telefon tam kolo bramki i wymienil mi w 5 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniak Re: Pilne! IP: *.netia.com.pl 27.08.07, 11:05 te cwaniaczki z dworcowej to proste kołki... bardziej zaawansowanego sprzetu zrobic nie umieją sami. Sie chwala ze umieja i ze niby tylko oni maja odpowiedni sprzet, a tak naprawde to zawozo telefony do Dymitra do swiecia i tam im facet robi, a oni chca tylko sobie marze podniesc... Przykladowo chchialem zdjac Simlocka z Nokia N [pan z komisu pewnie dobrze pamieta jak zostal przezemnie wysmiany] - zaspiewal 300zl i sie klocil ze mi nikt inny tego nie zrobi. pojechalem do Swiecia do komisu na Wojska Polskiego [logo TakTak] i facet zrobil to w kilkanascie minut podczas gdy w tym czasie zaparzyl kawe zebym milo mogl poczekac- aha - wzial odemnie 150zl. A frajer z chelminskiego komisu moze isc kominy w bydgoszczy czyscic a nie interesy robic w chelmnie... i tak w tym komiesie jest prawie pusto- telefony na krzyz ... smiech na sali - zamknij juz ten interes i zwolnij lokal bo to jest miejsce dobre na lumpex a nie na komis gsm. pozdro dla ekipy z CSW . Nie polecam dworcowej nie chocie tam - facet sie nie zna wcale a ceni sie nieziemsko co jest totalnie nieuzasadnione :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłmno Re: Pilne! IP: *.cpe.marton.net.pl 31.08.07, 22:42 a ja chciałem kupiłem ładowarka na dworcowej i mi nie ładowała a kupiłem koło BRAMKI I WSZYSTKO DZIAłA JESLI COS NIE TAK Z FON TO TYLKO KOłO BRAMKI Odpowiedz Link Zgłoś