Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 08:28 Walczę od miesiąca z kaszlem u dziecka.Lekarze w Chełmnie rozkladają ręce.Może zna ktoś dobrego,godnego polecenia lekarza ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matka Re: Kaszel u dziecka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 12:22 napisz cos wiecej o tym kaszlu jaki on jest i kiedy sie nasila, a tak na marginesie do do jakiego lekarza chodzisz w chelmnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kaszel u dziecka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 13:14 Chodzę do dr.Rożnowskiego Kaszel nasila się z rana (5:50)trwa około 0,5 godz,potem stopniowo sie uspakaja do chrząkania przez cały dzień!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza : Kaszel u dziecka !!! IP: 80.51.140.* 30.10.07, 13:41 Może twoje dziecko jest na coś uczulone. Dobry lekarz pediatra to GOSZ przyjmuje w szpitalu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: : Kaszel u dziecka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 07:30 moje dziecko tez ciagle kaszlalo, mialo kaszel duszacy i szczekajacy chelminscy lekarze tez nie wiedzieli jak pomoc wiec wyklucilam sie o skierowanie do alergologa i to byl cel w 10.Moje dziecko jest uczulone na plescie, ukaszenia owadow i pylki drzew. proponuje ci abys zalatwila sobie skierowanie do alergologa i moge ci polecic specjaliste w bydgoszczy.jak bedziesz chciala pogadac to moj gg 5110535 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: : Kaszel u dziecka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 07:38 i jescze jedno czy twoje dziecko mialo badanie krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: : Kaszel u dziecka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 07:57 hmmm lekarz sie odezwal....jaka diagnoza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Kaszel u dziecka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 08:12 dr hanna siemianowska specjalista alergolog tel.0523289570 Odpowiedz Link Zgłoś