Dodaj do ulubionych

www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapraszamy

IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 09.03.08, 19:08
www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapraszamy

Forum dla wszystkich chełminiaków i nietylko...
bez rejestracji, restrykcji, i innych ogrniczeń !!!

Przekleństwa, obrażanie innych itp - nietolerowane
Obserwuj wątek
    • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 09.03.08, 19:39
      działy ogłoszeń, praca, motoryzacja - to i wszystko inne na :

www.forum-chelmno.pl
      zapraszamy na forum.
      • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: 88.202.148.* 10.03.08, 12:04
        Korospondencja z Urzédem Miasta idzie w bardzo dobrym kieruknu.

Pozdrawiam weszystkich

i zapraszamy
        www.forum-chelmno.pl
        • martino.pl Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras 10.03.08, 13:16
          Jestem neutralnie nastawiony do całej tej sytuacji, wiem tylko tyle że
          administrator/webmaster chelmno.pl czy też Urząd Miasta, raczej nie mieliby nic
          przeciwko udostępnieniu np. herbu miasta (chodzi o promocje miasta), oczywiście
          jeżeli będzie to wszystko będzie zrobione zgodnie z prawem, wiem to ze swojego
          doświadczania.
          Kiedyś za czasów jeszcze starej szaty graficznej chelmno.pl, korespondowałem z
          webmasterem tejże strony (nie wiem czy webmaster uległ zmianie). Wyszedłem z
          wnioskiem o udostępnienie subdomeny chelmno.pl (chodziło mi dokładnie o
          założenie na chełmno.pl forum), nikt nie miał żadnych sprzeciwów, mój pomysł
          niestety nie był nowatorski. Podobno istniało kiedyś forum Chełmna (być może
          bardzo krótko ponieważ ja jakoś nie pamiętam). Niestety nie utrzymało się,
          powodem zamknięcia forum była niska kultura jaka panowała, co w pewnym sensie
          przynosiło "obciach" miastu.
          Nie jestem przeciw stronie forum-chelmno.pl, wręcz przeciwnie, w jakimś sensie
          może to kiedyś przeistoczy się w promocje miasta (serdecznie życzę), oczywiście
          jeżeli zachowane będą pewne zasady i przestrzegana będzie netykieta.
          • Gość: henio.pl Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.abaks.pl 30.03.08, 22:22
            oraz ludzie myślcie to nie boli
    • Gość: qrt Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 09.03.08, 20:59
      to forum to żenada, zdjęcie Chełmna z poprzedniej epoki - żadnych
      walorów estetycznych !!!, podział na grupy zbyt duży (wskazane jest
      pozostawić tworzenie forum ludziom, a samemu tylko "moderować")
      • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 09.03.08, 21:36
        zaproponuj lepszy porządek - jeżeli potrafisz....

krytykowac każdy umie... o moderacji nie wspomnę. A jeżeli widzę
        burdel jaki panuje na tym forum - to jestem za podziałami

i dlatego powstało to forum

www.forum-chelmno.pl
        • Gość: lol Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 09.03.08, 21:56
          przeciez to jakieś denne dziadostwo.
          Za co ty się chłopie bierzesz??
          • Gość: xghfdgh Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 09.03.08, 22:03
            hahaha juz lepiej wejdz sobie na www.moto.wu.pl
            • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 09.03.08, 22:19
              człowieku to jest i ma być forum miejskie...
              Bedzie rozbudowywac się i z czasem dodawane będa kolejne moduły
              - a to będzie się działo bardzo szybko.

pochwal sie swoją pracą a nie czyimiś wypocinami się tu
              zasłaniasz... paranoja.
          • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 09.03.08, 22:22
            lol - a ty kolego to chyba masz jakiś komplex...
            • Gość: adnimis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa !!! IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 09.03.08, 23:06
              Zapraszamy wszystkich !!!!

www.forum-chelmno.pl
              szukamy moderatorów i grafika !!!!!
            • Gość: xyz Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 09.03.08, 23:47
              Przeciez to ten gamoń co próbował telefony naprawiać
              siedz w tej anglii i nie wracaj
            • Gość: lol Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 10.03.08, 00:03
              ty masz chyba jakis komplekx
              ile jeszcze tych for załozysz?? posty zakładasz i sobie odpisujesz??
              pochwal sie ile masz juz uzytkowników hahahahaha
              juz kom-tel poszedł w niepamięc?
              za kogo ty sie uważasz smootny??
              serwisant hahahahahaha w łep sie palnij nie bierz się za coś do czego się nie nadajesz
              co za problem forum załozyć?? - zaden
              W Angli tez masz słyszałem serwis hahahahahaha
              To trzeba byc ale gamoniem zeby wciskac taki kit
              • Gość: ali Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: 80.51.140.* 10.03.08, 07:12
                www.chelmno.com.pl/4um 100 razy lepsze forum miasta
    • Gość: kor. Forum Urzedu Miasta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 09:02
      Dlaczego www.forum-chelmno.pl posiada logo strony internetowej Urzedu Miasta (www.chelmno.pl)?

www.forum-chelmno.pl/templates/GAnEtRed/images/top.png

• Gość: adminis Re: Forum Urzedu Miasta? IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 10.03.08, 09:20
        www.forum-chelmno.pl - bedzie najlepsze.

Nierozumiem o co chodzi z jakimiś serwisami.
        Jeżeli komuś nie pasuje to forum to prosze go nie odwiedzac - lecz
        widzę chyba że jest ono najlepsze i tu was boli heheheheh

ZAPRASZAMY !!!!!!
        • Gość: kor. Re: Forum Urzedu Miasta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 09:27
          Powtarzam pytanie: Dlaczego www.forum-chelmno.pl uzywa elementow graficznych serwisu internetowego Urzedu Miasta?
          • Gość: adminis Re: Forum Urzedu Miasta? IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 10.03.08, 09:32
            dlaczego ? - ponieważ w niedługiej przyszłości zamierzam wykonac
            bardzo podobny element graficzny -a teraz przeprowadzaliśmy testy.
            • Gość: adminis Re: Forum Urzedu Miasta? IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 10.03.08, 09:34
              czyżby komuś przeszkadzał fakt, że chełmno bedzie wreszcie miało
              normalne forum ??? co za paranoja.
              • Gość: adminis www.forum-chelmno.pl IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 10.03.08, 09:38
                i powtarzam poraz n-ty to niejest FORUM Urzędu Miasta !!!!

www.forum-chelmno.pl
            • Gość: jozin z bazin Re: Forum Urzedu Miasta? IP: 80.51.140.* 10.03.08, 09:44
              cos takiego jak korzystanie z czyjejś pracy jest karalne.Uwazaj na
              prawa autorskie.Podszywanie sie pod serwis miasta(chelmno.pl- bardzo
              podobny adres jest nie fair tak samo jak uzywanie bardzo podobnego
              adresu do serwisu informacyjnego www.chelmno.com.pl tylko z
              polską literką ł.Jak ktos chce reklamowac naprawe komórek to nie
              musi zakładac zaraz miejskiego forum... Zreszta moderowane forum
              ma juz serwis chelmno.com.pl/4um (dawne glt.pl)
            • Gość: kor. Re: Forum Urzedu Miasta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 09:44
              Gość portalu: adminis napisał(a):

> dlaczego ? - ponieważ w niedługiej przyszłości zamierzam wykonac
              > bardzo podobny element graficzny -a teraz przeprowadzaliśmy testy.

-----------

Test sugerujacy wspolprace z Urzedem Miasta?

Fajne podejscie!

• mycch Re: Forum Urzedu Miasta? 10.03.08, 09:49
              Widzę, że poszanowanie cudzej własności jest Ci średnio znane...
              W tej chwili widzę, że zdjąłeś logo, ale nadal jesteś na bakier z prawem. Nie
              powiem Ci o co chodzi, może sam się domyślisz, a może pomoże Tobie w tym UM.
              • Gość: kor. Re: Forum Urzedu Miasta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 09:51
                Poniewaz administrator www.forum-chelmno.pl w miedyzczasie wstawil nowe logo, przypominam pierwotny wyglad tej strony:

img337.imageshack.us/img337/4913/screenshotwwwforumchelmaa6.png
                • Gość: chelmno.com.pl Re: Forum Urzedu Miasta? IP: 80.51.140.* 10.03.08, 09:59
                  Nowe logo waszego forum pochodzi z serwisu chelmno.com.pl
                  wiec informujemy ze zdjecie jest zdjeciem naszego kolegi i
                  korzystanie z czegos takiego bez naszej zgody jest karalne oto
                  dowód chelmno.com.pl/PHOTO/FOTOTYG/IMG_1636.jpg tak samo
                  jak Herb miasta wymaga pisemnej zgody UM.My takową posiadamy.Pitrex-
                  admin www.chelmno.com.pl oczekujemy aby te zdjecie z logo waszego
                  forum usunięto.
                  • Gość: adminis Re: Forum Urzedu Miasta? IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 10.03.08, 10:07
                    Pitrex - to już wiem kogo tak głowa boli o to aby to forum nie
                    powstało . hehehe

tak przy okazji - to forum powstanie, o portalu też myślimy ..
                • Gość: adminis Re: Forum Urzedu Miasta? IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 10.03.08, 09:59
                  "Poniewaz administrator www.forum-chelmno.pl w miedyzczasie wstawil
                  nowe logo, przypominam pierwotny wyglad tej strony:

img337.imageshack.us/img337/4913/screenshotwwwforumchelmaa6.png"

tak wstawił w między czasie tymczsowe logo ponieważ pracujemy nad
                  własnym, pierwsze bylo do terstów.
                  Apropo legalności to wiem co jest legalne a co nie.
                  Ktoś zapytał czy to forma współpracu w UM ? Dlaczego nie warto
                  stworzyć wreszcie coś NORMALNEGO !!!!
                  Dla waszej wiadomości zapytanie o ewentualnej współpracy również
                  zostało wysłane do UM.

ktoś tu pisze o wykorzystywaniu takich a nie innych nazw domen -
                  LUDZIE - a kto wam broni - jeżeli macie głowe na karku to myślcie
                  także - jeżeli niemacie - to teraz siedzcie CICHO !!!
                  • mycch Re: Forum Urzedu Miasta? 10.03.08, 10:09
                    > Apropo legalności to wiem co jest legalne a co nie.

Czyli kradniesz świadomie?
                    Ciekawie się robi, pogrążaj się dalej.

> Ktoś zapytał czy to forma współpracu w UM ? Dlaczego nie warto
                    > stworzyć wreszcie coś NORMALNEGO !!!!

Hm, TAK pojmujesz "normalność"?

> Dla waszej wiadomości zapytanie o ewentualnej współpracy również
                    > zostało wysłane do UM.

Wierzę. Ale czy zapytanie doczekało się odpowiedzi i zgody?

> ktoś tu pisze o wykorzystywaniu takich a nie innych nazw domen -
                    > LUDZIE - a kto wam broni - jeżeli macie głowe na karku to myślcie
                    > także - jeżeli niemacie - to teraz siedzcie CICHO !!!

Myślenie z cwaniakowaniem pomyliłeś...
                    • Gość: adminis Re: Forum Urzedu Miasta? IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 10.03.08, 10:15
                      > Apropo legalności to wiem co jest legalne a co nie.

>>Czyli kradniesz świadomie?
                      >>Ciekawie się robi, pogrążaj się dalej.

a czy ktoś coś ukradł ?? pytam bo widzę, że chyba mylisz pojęcia.

> Ktoś zapytał czy to forma współpracu w UM ? Dlaczego nie warto
                      > stworzyć wreszcie coś NORMALNEGO !!!!

>>Hm, TAK pojmujesz "normalność"?

wkrótce się dowiesz..

> Dla waszej wiadomości zapytanie o ewentualnej współpracy również
                      > zostało wysłane do UM.

>>Wierzę. Ale czy zapytanie doczekało się odpowiedzi i zgody?

i tobie wkrótce będzie dane dowiedzieć się jakie są wyniki rozmowy.

> ktoś tu pisze o wykorzystywaniu takich a nie innych nazw domen -
                      > LUDZIE - a kto wam broni - jeżeli macie głowe na karku to myślcie
                      > także - jeżeli niemacie - to teraz siedzcie CICHO !!!

>>Myślenie z cwaniakowaniem pomyliłeś...

tak z twoim, ponieważ nikt nie jest w stanie zabronić mi używać
                      domen chociażby zmienionych w jednej literce od innych nazw które ty
                      przytaczasz. Podaj mi podstawę prawną takiej decyzji ... CWANIAKU

• mycch Re: Forum Urzedu Miasta? 10.03.08, 10:45
                        > >>Czyli kradniesz świadomie?
                        > >>Ciekawie się robi, pogrążaj się dalej.
                        >
                        > a czy ktoś coś ukradł ?? pytam bo widzę, że chyba mylisz pojęcia.

Nie, absolutnie... Ty po prostu pożyczyłeś do testowania :)

> > Ktoś zapytał czy to forma współpracu w UM ? Dlaczego nie warto
                        > > stworzyć wreszcie coś NORMALNEGO !!!!
                        >
                        > >>Hm, TAK pojmujesz "normalność"?
                        >
                        > wkrótce się dowiesz..

Już przedeptuję. Z poprzednim forum też miało być super-hiper, też miałem się czegoś doczekać, tym razem może się wreszcie uda. Tylko chłopie kto będzie chciał zaglądać na forum kogoś, kto... A zresztą, zakładaj sobie tyle forów ile masz sił, nie mój ból głowy...

> > Dla waszej wiadomości zapytanie o ewentualnej współpracy również
                        > > zostało wysłane do UM.
                        >
                        > >>Wierzę. Ale czy zapytanie doczekało się odpowiedzi i zgody?
                        >
                        > i tobie wkrótce będzie dane dowiedzieć się jakie są wyniki rozmowy.

A-ha, kolejna obietnica... Czekam.

> >>Myślenie z cwaniakowaniem pomyliłeś...
                        >
                        > tak z twoim, ponieważ nikt nie jest w stanie zabronić mi używać
                        > domen chociażby zmienionych w jednej literce od innych nazw które
                        > ty przytaczasz. Podaj mi podstawę prawną takiej decyzji... CWANIAKU

Ależ ja Ci niczego nie zabraniam, paragrafu na cwaniakowanie nie ma (a szkoda). Po prostu mam już wyrobione o Tobie zdanie. Twoja kreatywność kończy się na "jednej literce", reszta to copy-paste. Normalnie dech zapiera z wrażenia :)
                      • Gość: do smootnego Re: Forum Urzedu Miasta? IP: *.chelmno.mm.pl 10.03.08, 10:47
                        Mariusz daj sobie spokój z tymi Twoimi forami
                        furrory na nich nie zrobisz, masz chyba jakąs obsesje na tym punkcie
                        I nie teklamuj juz wiecej serwisu KOM-TEL który juz nie istnieje
                        w Angli tez masz komis?? co ty za brednie opowiadasz
                        Jak chcesz to ci napisze gdzie pracujesz i co robisz
                        siedz tam cicho i daj juz sobie spokój
                      • mycch Re: Forum Urzedu Miasta? 10.03.08, 11:00
                        >> Apropo legalności to wiem co jest legalne a co nie.
                        >
                        > >>Czyli kradniesz świadomie?
                        > >>Ciekawie się robi, pogrążaj się dalej.
                        >
                        > a czy ktoś coś ukradł ?? pytam bo widzę, że chyba mylisz pojęcia.

Herb z wikipedii też tylko na czas testów? :)
                        Na emonety.pl znajdziesz w większej rozdzielczości - pewnie chętnie udostępnią...
                        • Gość: adminis Re: Forum Urzedu Miasta? IP: 88.202.148.* 10.03.08, 11:15
                          <b>mycch<br> - widzisz - i tu sie mylisz akurat fotka zaczerpnieta byla skád
                          inád - i zapewne bedziesz teraz czepial sie skád kolejne fotki bedé pobieral ??
                          to niema sensu ??

>> gosc do smootnego - szanowny kolego pochwal sie wszystkim informacjá gdzie
                          to ja pracuje :] sam dowiem sié z milá chéciá. heheh

ludzie czy was wszystkich boli to gdzie czlowiek pracuje ile zarabia ?
                          Jest to zrozumiale ze w Chelmnie tyle nie zarobicie i NIGDY w zyciu waszym
                          kochanym nie bedziecie serwisantami.
                          Mósicie sie z tym pogodzic... niestety.

Ale teraz mówimy o forum :

www.forum-chelmno.pl
                          wiec pomówmy jeszcze troszké ;]
                          • Gość: ktoś Re: Forum Urzedu Miasta? IP: *.chelmno.mm.pl 10.03.08, 11:48
                            Głąbie za kogo ty się uważasz??
                            pojecia nie masz o telefonach a się bierzesz
                            tak samo jak z tymi twoimi forami
                            co za problem od kogoś sciągnąć?
                            Daj adres tego twojego komisu a napewno dużo ludzi z Chełmna Cię odwiedzi
                            Osobiście słyszałem ze w świniarni pracujesz
    • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: 88.202.148.* 10.03.08, 11:47
      Witam, w dniu wczorajszym powstalo nasze nowe miejskie forum.
      Od dnia wczorajszego statystyki forum pokazaly jaká popularnoscia cieszy sie
      forum po jednym dniu.
      Mam nadziejé, ze w dalszym ciágu bedzie w takim samym lub wrécz wiekszym stopniu
      odwiedzanym forum.

Pozdrawiam
      Administrator Forum
      www.forum-chelmno.pl
      • Gość: ja Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 10.03.08, 11:50
        w łep się palnij
        1 osoba zarejestrowana - smootny
        hahahahahahhahahah
        w d.... sobie to wsadz prostaku
        • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: 88.202.148.* 10.03.08, 11:58
          tak zrobie to co chcesz jak ty sie pierwszy palniesz
          - PROSTAKU z ilorazem inteligencji papieru toaletowego.

ludzie kochani - to forum ma jeden dzien.
          Jezeli jestescie w stanie ligcznie zrozumiec to co sie pisze wtedy proszé
          odpisujcie tu posty. Chdzilo mi o licznik odwiedzin.
          Fakt - braku zarejestrowanych uzytkowników spowodowany byl bledem rejestrcji w
          stylu ktory byl zastosowany na forum. Blád bedzie dzis wieczorem usuniety i styl
          powróci na forum.

Pozdrawiam wszystkich - nawet tych któzy sá negatywnie ustosunkowani do pomyslu
          stworzenia forum - lepszego niz wszystkie inne o tematyce for miejskich o
          miescie Chelmno.
    • Gość: adminis www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapraszamy IP: 88.202.148.* 10.03.08, 13:00
      Szukamy moderatorow. !!!

www.forum-chelmno.pl
    • Gość: adminis www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapraszamy IP: 88.202.148.* 10.03.08, 17:54
      www.forum-chelmno.pl
      Zapraszamy wszystkich do umieszczania darmowych reklam swoich sklepów.

www.forum-chelmno.pl/viewforum.php?f=33
      • Gość: qrt Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 10.03.08, 21:53
        "adminis" po pierwsze obrażasz ludzi i nie potrafisz przyjąć
        konstruktywnej krytyki - świadczy to o tym, że rzeczywiście masz
        problem i do lekarza powinienieś się udać z taczką - bo dostałbyś
        bardzo ciężkie tabletki.
        po drugie - na szacunek trzeba zapracować i jeżeli Twoja praca
        będzie warta uwagi to ludzie sami będą lgnąć do "nowgo forum" ale na
        to trzeba pomysłu, pracy i oczywiście czasu.
        po trzecie - nie pluj tak jadem
    • Gość: Director Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: 80.51.140.* 10.03.08, 22:30
      Ale q~~a macie problem, gościu sie uparł na te swoje fora to niech je ma,
      podbierając grafikę bez wcześniejszego uzyskania zgody naraża sie na problemy
      natury prawnej i dopuścił się do tego 2 razy, co do wykorzystania herbu miasta
      jako elementu graficznego - prawnego znaku - również musi posiadać zgodę od jego
      władz najlepiej na piśmie podobnie jak inne bo pismo tradycyjne jest jeszcze
      najbardziej wiarygodne niż jakieś zapewnienia słowne czy poprzez @.

Wyskakujesz, że i o portalu pomyślisz/pomyślimy, proszę bardzo tylko czy z UK
      (cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk) uda ci sie? No nie wiem. A nawet jak się uda
      to jak długo pociągniesz? Nie da się ukryć, że w tym przoduje chelmno.com.pl
      (przez L), może i z braku konkurencji która się wykruszyła, ale jest to zawsze
      aktualne i przede wszystkim wolne źródło nie podlegające politycznej cenzurze,
      czy zawierające tylko podstawowe info, bez spraw codziennych, opisu czy relacji
      większości imprez i wydarzeń jak na chelmno.pl. Jak piszesz, że chcesz
      współpracy z UM nie pomyślałeś, że skoro UM na swojej www nie ma forumowiska
      może nie chcą go mieć? Chociażby z tego względu, że ty jako admin i założyciel
      tego swojego będziesz po części odpowiedzialny za treści w nim będące za co
      admin strony miasta i nawet słusznie nie chce być odpowiedzialny. Przecież wiemy
      jak tu to wygląda, czasami jest lepiej, czasami gorzej. Forum te na którym
      rozmawiamy, mimo często niskiego poziomu osób wypowiadających się i tak bije
      każde inne chełmińskie, może nie tylko ze względu na ilość topic-ów, co osób
      przeglądających. Skoro tak bardzo chcesz czymś zarządzać (może mania przywódcy)
      może zgłosisz się do moderacji tego forum? Tu ci pracy nie zabraknie! A
      prowadzenie czy zarządzanie forum wyjdzie ci style razy, że bedziesz przypominal
      ser szwajcarski.

Jeśli gdzieś kogoś poczuł się obrażony to przepraszam, ale szkoda mi czasami
      słów na przyziemne problemy na tym forum.
      • Gość: Director Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: 80.51.140.* 10.03.08, 22:37
        Chciałoby się dodać ze z PR (Public Relation) nie zdałeś egzaminu.
      • mycch Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras 11.03.08, 07:46
        > Skoro tak bardzo chcesz czymś zarządzać (może mania przywódcy)
        > może zgłosisz się do moderacji tego forum? Tu ci pracy nie zabraknie!

Stanowczo PRZECIW!
        Po pokazie swych "umiejętności" rozmowy z ludźmi nie chciałbym, by taki ktoś
        moderował cokolwiek, czego nie firmuje własnym nazwiskiem.
    • Gość: Director Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: 80.51.140.* 10.03.08, 22:30
      Ale q~~a macie problem, gościu sie uparł na te swoje fora to niech je ma,
      podbierając grafikę bez wcześniejszego uzyskania zgody naraża sie na problemy
      natury prawnej i dopuścił się do tego 2 razy, co do wykorzystania herbu miasta
      jako elementu graficznego - prawnego znaku - również musi posiadać zgodę od jego
      władz najlepiej na piśmie podobnie jak inne bo pismo tradycyjne jest jeszcze
      najbardziej wiarygodne niż jakieś zapewnienia słowne czy poprzez @.

Wyskakujesz, że i o portalu pomyślisz/pomyślimy, proszę bardzo tylko czy z UK
      (cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk) uda ci sie? No nie wiem. A nawet jak się uda
      to jak długo pociągniesz? Nie da się ukryć, że w tym przoduje chelmno.com.pl
      (przez L), może i z braku konkurencji która się wykruszyła, ale jest to zawsze
      aktualne i przede wszystkim wolne źródło nie podlegające politycznej cenzurze,
      czy zawierające tylko podstawowe info, bez spraw codziennych, opisu czy relacji
      większości imprez i wydarzeń jak na chelmno.pl. Jak piszesz, że chcesz
      współpracy z UM nie pomyślałeś, że skoro UM na swojej www nie ma forumowiska
      może nie chcą go mieć? Chociażby z tego względu, że ty jako admin i założyciel
      tego swojego będziesz po części odpowiedzialny za treści w nim będące za co
      admin strony miasta i nawet słusznie nie chce być odpowiedzialny. Przecież wiemy
      jak tu to wygląda, czasami jest lepiej, czasami gorzej. Forum te na którym
      rozmawiamy, mimo często niskiego poziomu osób wypowiadających się i tak bije
      każde inne chełmińskie, może nie tylko ze względu na ilość topic-ów, co osób
      przeglądających. Skoro tak bardzo chcesz czymś zarządzać (może mania przywódcy)
      może zgłosisz się do moderacji tego forum? Tu ci pracy nie zabraknie! A
      prowadzenie czy zarządzanie forum wyjdzie ci style razy, że bedziesz przypominal
      ser szwajcarski.

Jeśli gdzieś kotoś poczuł się obrażony to przepraszam, ale szkoda mi czasami
      słów na przyziemne problemy na tym forum.
      • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 11.03.08, 00:51
        Director - nie urzekła mnie twoja historia.

To forum mnie wk....a i to jeszcze sam niewiesz jak - dlaczego sam o
        tym wspomniale wiesz - nic wiecej dodawać nie bedę.

Chełmno porządnego forum niema a sugerowany www.chelmno.com.pl każdy
        wie jaki jest - o tym rozwodzić się tu też nie będę, ponieważ mi sie
        niechc a i pewnie za chwilkę ktoś mnie do sądu poda hehe ..

Miastu temu porządne forum jest potrzebne - a nie haos w którym nic
        znaleć niemożna - patrz -> gazeta.pl - to jest kompletna porażka.

Faktem jest że każde z for dotyczących chełmna jest "moderowane" w
        mniejszym lub wręcz wiekszym stopniu - ok ale które z for przypomina
        forum z prawdziwego zdarzenia.. ?? ŻADNE ??? otóż tak ŻADNE !!!!!

Każdy administartor forum (nowopowstającego - czy istniejącego) ma
        swoje wizje dotyczące wyglądu, działania i administarcji, Ja również
        mam swoją wizję - co widac nie każdemu odpowiada.. ale
        przyzwyczajajcie się :]

Skoro moje forum to bzdet i jedna wielka hała to po jaką holere sie
        nim interesujecie?? po jaką holere jakiś debil wypisuje posty na
        moim forum typu "wsadż se w dupe te swoje forum " - to jest żenada -
        choć domyślam sie komu to przeszkadza.
        Dlaczego nie bedzie na tyle odważny ten osobnik i nie napisze tu
        swojego imienia czy nazwiska - dlaczego nie poznamy prawdziwych
        osób które mają takie czy inne zdanie na temat www.forum-
        chelmno.pl . Odpowiem wam dlaczego - są to ludzie o ilorazie
        inteligencji - tak bardzo małym .. i tylko na taki GEST ich stać !!

Jedyne w tej chwili co mnie cieszy to fakt że form stworzone
        przezemnie jest bardzo kontrowersujnym forum - i niech tak
        zostanie !!!! reszta opinii mnie nieinteresuje :]
        Urzytkowników którzy się przekonają do forum z czasem zachęcimy do
        czynnego "postowania" - ale to wszystko z czasem...

Dla ciekawskich rozpoczeły się malutkie rozmowy z UM - o wynikach
        poinformuję jak najszybciej się da..

pozdrawiam wszystkich
        Smootny - admin
        www.forum-chelmno.pl
        • Gość: Director Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: 80.51.140.* 11.03.08, 07:56
          Jako webmaster i internauta powiem ci ze nie robisz tego dla siebie! Nie mozesz podchodzic do tego w ten sposob: "przyzwyczajajcie sie". Skoro ma to byc wg. twoich zamierzen alternatywa tego forum nie zrazaj ludzi do niego, spelniaj ich prosby i udowadniaj ze robisz to dla nich, a byc moze ci sie odwdziecza, korzystaniem.
          • mycch Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras 11.03.08, 08:18
            Gość portalu: Director napisał(a):

> Jako webmaster i internauta powiem ci ze nie robisz tego dla
            > siebie! Nie mozesz podchodzic do tego w ten sposob:
            > "przyzwyczajajcie sie". Skoro ma to byc wg.
            > twoich zamierzen alternatywa tego forum nie zrazaj ludzi do niego,
            > spelniaj ich prosby i udowadniaj ze robisz to dla nich,
            > a byc moze ci sie odwdziecza, korzystaniem.

Te słowa Smootny powinien sobie wydrukować i powiesić nad monitorem.
            Obawiam się jednak (i mam nadzieję, że się mylę), że Smootny nie jest przygotowany na życzliwość. Za bardzo fascynuje go "kontrowersyjność" i zauważa za dużo wrogów.
            Poza tym... to nie pierwsza Jego próba stworzenia forum, za każdym razem między wierszami pojawiało się za dużo "komerchy" (reklama sklepu), a to znaczy, że nie bardzo jest gotowy na działalność społeczną. Owszem, komercja nie jest zła, ale... Nie wiem jakie są priorytety u Smootnego. Po tym wątku na dodatek stracił na wiarygodności...
        • mycch Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras 11.03.08, 08:08
          > Chełmno porządnego forum niema a sugerowany www.chelmno.com.pl każdy
          > wie jaki jest - o tym rozwodzić się tu też nie będę ponieważ mi sie
          > niechc

Pardą-le-mła, ale sranie w banie takie gadanie. Rozwodzić się nie będziesz... No to napisz choć 3 zdania, bo wcale nie zgadzam się z Twoim "każdy wie jaki jest" - otóż nie, nie wie. A przynajmnie nie wie co Ty masz na myśli.

> a i pewnie za chwilkę ktoś mnie do sądu poda hehe .

Przegiąłeś z "pożyczką" cudzych prac, głupio sie przy tym tłumacząc. Proszę - nie przerzucaj tego na całą resztę. Do ciupy za wyrażanie swych opinii nikt nie wsadza, więc wolna Twoja rozczochrana...

(nie oczekuję jednak jakichś uwag, z forami i grupami dyskusyjnymi mam już bardzo długi kontakt, nie raz spotkałem się z postawą "każdy wie o co chodzi, nie muszę nic mówić" i najczęściej oznaczało to, że mało kto wie , g* wie i nie ma nic do powiedzenia. Proszę - rozczaruj mnie)

> Skoro moje forum to bzdet i jedna wielka hała

No, tutaj jestem spokojny. Nie uważam, że Twoje forum to chała i być może mogłoby być duużo lepsze niż gazetowe... Przede wszystkim - forum to ludzie, ludzi u Ciebie na razie niewiele, forum jeszcze na dobre nie wystartowało... Ot, normalny problem z każdym nowym, kolejnym forum.
          Coś mi się jednak wydaje, że dokonałeś projekcji *uwag do Ciebie* na uwagi do forum. Błąd. Forum może być ok, o ile znajdą się na nim ludzie ok, autor forum okazał się nie-ok i tu leży powód dyskusji.

> Jedyne w tej chwili co mnie cieszy to fakt że form stworzone
          > przezemnie jest bardzo kontrowersujnym forum

Znowu ten sam błąd. Twoje forum NIE JEST kontrowersyjne. To TY, a właściwie Twoja słabo akceptowalna postawa stanowi problem i paradoksalnie TO może najbardziej zaszkodzić Twojemu forum.
          Kumasz?
          Wytrzyj pianę, nie kradnij, pracuj ciężko - wtedy może coś osiągniesz.
    • Gość: qrt Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 11.03.08, 15:35
      "...tematy dotyczące bezpośrednio gorzowskich osiedli, o bolączkach,
      walkach z sąsiadami jak również o dobrych rzeczach..." JAK RŻNIESZ Z
      IINNEGO FORUM TO CHOCIAŻ PRZECZYTAJ I WPISZ "CHEŁMIŃSKICH"!!!
      • Gość: Adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: 88.202.148.* 28.03.08, 16:48
        Zapraszamy na forum - www.forum-chelmno.pl
        W przyszlym tygodniu zakonczymy modernizacje graficzná forum.

Osoby zainteresowane pomocá - sá zawsze mile widziane.

www.forum-chelmno.pl
        • Gość: user Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 30.03.08, 15:47
          witamy - i zapraszamy na nowe chełmińskie Forum dyskusyjne.

Brak obowiązku rejestracji, ogłoszenia, ankiety, w pełni moderowane
          i typowo chełmińskie forum.

WEJDZ i ZOBACZ !!!

www.forum-chelmno.pl
          ZAPRASZAMY WSZYSTKICH.
          • Gość: Czesław Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 20:15
            Oj ty debil jestes
            normalnie mi Ciebie ŻAL
            smootny, admiś , user co jeszcze wymyslisz??
            Świnie jeszcze rozbierasz w Angli?? czy czym się teraz zajmujesz.
            • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 30.03.08, 22:04
              Oj ty debil jestes
              normalnie mi Ciebie ŻAL
              smootny, admiś , user co jeszcze wymyslisz??
              Świnie jeszcze rozbierasz w Angli?? czy czym się teraz zajmujesz.

Człowieku tobie chyba się coś w mózgownicy pomieszało.
              Rozmawiamy tu o NOWYM Chełmińskim forum a nie o anglii a już napewno
              nie o jakiś świniakach...
              Jeżeli jesteś ciekaw tego - gdzie ja prywatnie pracuje
              - przyjedz - a sie przekonasz - a nie jakieś bzdety wypisujesz.
              To że ty w adrianie za 700zł pracujesz to każdy wie - ale KOGO to
              interesuje ????
              Rozumiem, że zazdrościsz mi pieniędzy które tu zarabiam
              - no ale to nie mój problem "debilu"
              - apropos mi ciebie żal nie jest - męcz się .

www.forum-chełmno.pl SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!!!!!!!
              Najlepsze Forum Dyskusyjne !!!!!
              • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 30.03.08, 22:49
                Wejdzcie i oceńcie sami zostawiając zwoją opinię. ..
                Jeżeli se nie spodoba zostańcie TU !!

www.forum-chelmno.pl
                Najlepsze forum Dyskusyjne !!

• Gość: user Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:25
                  Dupa nie forum
                  spróbuj może załozyć forum Londynu pacanie
                  wal sie
                  • Gość: Adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 31.03.08, 23:11
                    User - pacanie jeden, słownictwem to ty nie grzeszysz
                    - czy któreś z for chelmińskich jest lepsze od
                    www.forum-chelmno.pl - niema takowego :]

Po holere mam robić forum Londynu skoro ja nic z nim niemam
                    wspólnego....

Apropos walenia się - puknij się w ta pustą łepetyne i zastanów się
                    dzieciaku o czym ty tu piszesz.....
                    • Gość: qrt Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 31.03.08, 23:21
                      ty gościu masz obsesję na punkcie swojego tworu - nie obrażaj
                      innych, jeżeli coś się ludziom nie podoba to uszanuj ich zdanie, nie
                      działaj w sposób ..."wszyscy są chorzy, tylko ja zdrowy"...
                      • Gość: Adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 01.04.08, 19:58
                        qrt - Chyba pomyliłas/łeś strony tego wszystkiego - poczytaj posty
                        od początku tego tematu - bedziesz wiedziec co tu się dzieje ....

********************************************************************
                        ********************************************************************

nikt obsesji niema na punkcie "tego tworu", a jeżeli czyjeś słowo
                        typu "wal się" itp jest odpowiednim do wyrażenia opinii o innym
                        Forum - to chyba nie tylko ja tu czegoś nie ruzumiem.

Oczywiście każdy - i ja również szanuje czyjeś zdanie, nikt przecież
                        nikogo na siłę nie zmusza aby ktoś zaczął kożystać z innego forum.
                        Zwracam jedynie uwagę na fakt, że istnieje inne i zachęcam do
                        odwiedzania.
                        Jeżeli jednak tu ktoś z góry traktuje mnie czy "mój wytwór" staram
                        się kazdemu na właściwy do sytuacji poziom odpowiedziec.

www.forum-chelmno.pl - jest jednym z nowych - troszkę inaczej
                        urządzonych for - jeżeli się przyjmie to będzie wspaniale jeżeli nie
                        to nic sie nie stanie - nikt tu z tego powidu płakać nie bedzie.
                        Nowe Forum Będzie lub już powoli staje się - forum dla każdego -
                        młodszych i starszych, znaleść można tam będzie wszystko.

Słowo krytyki - każde jest brane pod uwagę
                        - ALE - teksty typu "po..y jesteś", "wal się" "chyba ci
                        od.." - niewiele wnoszą do tematu a już napewno niezbyt dobrze
                        świadczą o tych któży to napisali ...
                        i w 100% potwierdza to poziom czyjejś inteligencji.. lub wiek
                        niedojżałego jeszcze człowieka.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY www.forum-chelmno.pl !!!!
    • Gość: serdeczna Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.eranet.pl 31.03.08, 23:36
      Dobry pomysł, może na tym forum odzywać się będą bardziej kulturalni
      ludzie, mam nadzieje,że bez obelg się obejdzie. Pozdrawiam
      • Gość: Robert Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 01.04.08, 11:26
        hahahah ale dużo osób pisze na tym forum hahahaha-coś chyba nie pykło
        • Gość: Adminis www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapraszamy IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 01.04.08, 19:59
          qrt - Chyba pomyliłas/łeś strony tego wszystkiego - poczytaj posty
          od początku tego tematu - bedziesz wiedziec co tu się dzieje ....

nikt obsesji niema na punkcie "tego tworu", a jeżeli czyjeś słowo
          typu "wal się" itp jest odpowiednim do wyrażenia opinii o innym
          Forum - to chyba nie tylko ja tu czegoś nie ruzumiem.

Oczywiście każdy - i ja również szanuje czyjeś zdanie, nikt przecież
          nikogo na siłę nie zmusza aby ktoś zaczął kożystać z innego forum.
          Zwracam jedynie uwagę na fakt, że istnieje inne i zachęcam do
          odwiedzania.
          Jeżeli jednak tu ktoś z góry traktuje mnie czy "mój wytwór" staram
          się kazdemu na właściwy do sytuacji poziom odpowiedziec.

www.forum-chelmno.pl - jest jednym z nowych - troszkę inaczej
          urządzonych for - jeżeli się przyjmie to będzie wspaniale jeżeli nie
          to nic sie nie stanie - nikt tu z tego powidu płakać nie bedzie.
          Nowe Forum Będzie lub już powoli staje się - forum dla każdego -
          młodszych i starszych, znaleść można tam będzie wszystko.

Słowo krytyki - każde jest brane pod uwagę
          - ALE - teksty typu "po..y jesteś", "wal się" "chyba ci
          od.." - niewiele wnoszą do tematu a już napewno niezbyt dobrze
          świadczą o tych któży to napisali ...
          i w 100% potwierdza to poziom czyjejś inteligencji.. lub wiek
          niedojżałego jeszcze człowieka.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY www.forum-chelmno.pl !!!!
          • Gość: sdfsd Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 01.04.08, 21:44
            no to swój zajebisty projekt możesz wrzucic do kosza bo jak widzisz kazdy ma w
            dupie to twoje forum
          • Gość: qrt Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.chelmno.mm.pl 01.04.08, 22:25
            aż razi w oczy:
            "kożystać" - korzystać !!!
            "ZNALEŚĆ" - znaleźć !!!
            "dojżały" - dojrzały !!!

CO ZE SŁOWNICTWEM ADMINIS-ie, jeżeli Ty masz moderować to forum to
            się boję, że:

..."morzesz nie znaleść dojżałych pomocnikuf, rzeby ih wykożystać do
            pomocy pszy foróm"

napisz w wordzie, sprawdź błędy i wstaw (funkcje "copy" i "paste" są
            wspaniałe) i nie będzie problemów.
            to słowo krytyki weź sobie do serca
            • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 17.04.08, 14:34
              Zapraszamy !!!!!!

www.forum-chelmno.pl
              Zapraszamy !!!!!!
              • Gość: ja Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:17
                niezłe badziewie sobie zrobiłeś
                teraz sobie sam tam pisz pacanie
                • Gość: adminis Re: www.forum-chelmno.pl - wreszcie działa zapras IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 17.04.08, 15:23
                  a co ci się w tym badziewiu niepodoba ??? "pacanie" .. co ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka