Dodaj do ulubionych

pracodawcy i ich opis

IP: 80.51.140.* 10.05.08, 15:13
co sądzicie o firmach w okolicy i w chełmnie
Obserwuj wątek
    • Gość: dawid Re: pracodawcy i ich opis IP: 80.51.140.* 10.05.08, 15:21
      pracowałem w firmie budowlanej prof bud i jezeli ktos bedzie miał zamiar tam sie
      wybrac nie polecam nawet najgorszym wrogom poniewaz jej własciciel jes tak .....
      beszczelny i traktuje ludzi jak g.... przezylem tam najgorsze dni pracy jaKIE
      NIE POLE3CAM ZA NIC A JESZCZE JEDNO NIE WIERZCIE W WYPłATE BO JA ZOSTAłEM
      OSUKANY PRAWIE NA 1000 Zł
    • Gość: F/X Re: pracodawcy i ich opis IP: 89.231.149.* 11.05.08, 17:08
      bardzo dobry watek trzeba polozyc kres wykorzystywaniu przez
      prywaciarzy
    • Gość: pracownik Re: pracodawcy i ich opis IP: *.chelmno.mm.pl 12.05.08, 10:47
      Każdy prywaciarz prędzej czy później oszuka pracownika jak nie na wypłacie to na
      wynagrodzeniu za nadgodziny lub urlopie...!!!!
    • Gość: genek Re: pracodawcy i ich opis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:32
      Rózni sa
      • Gość: xxx Re: pracodawcy i ich opis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 06:57
        to poco zatrudniacie się u nich
    • Gość: jak Re: pracodawcy i ich opis IP: *.chelmno.mm.pl 20.05.08, 06:19
      jak brakuje kasy,to człowiek sie zatrudnia,bo z czegoś trzeba żyć,a potem jest
      rozczarowanie:płacą jedną pensję,a pracownik jedzie praktycznie dwa albo trzy
      etaty za tę jedną pensję(jeden dzień wolny w tygodniu,to luksus,o który trzeba
      się prosić,12 godzin dziennie to nieraz norma,za nadgodziny nie płacą żadnego
      dodatku,na umowie masz:"sprzedawca"a obsługujesz między czasie jego knajpę,hehe
      i sprzątasz co popadnie,a pensje naliczają w sobie tylko znany sposób).Także
      kodeks pracy swoje,najniższa krajowa jest,ale prywaciarz ma swoje zasady,a jak
      się nie podoba.....zawsze ktoś przyjdzie na wasze miejsce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka