Gość: smakosz IP: *.eranet.pl 15.06.08, 21:45 Słyszeliscie ze w Chelmnie ma powstac nowa pizzernia? Jak cos wiecie to piszcie! Niepotrzebne komentarze beda usuwane! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Nowa pizzernia? IP: *.chelmno.mm.pl 15.06.08, 22:04 Jak chcesz się zareklamować to nie w ten sposób. Widziałeś(aś) kiedyś "smakosza od pizzy", bo ja nie. Jeżeli teraz już sępisz na reklamie i walisz takiego biedaka, to się boję pomyśleć, co będziesz wrzucać do swojej pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Nowa pizzernia? IP: *.eranet.pl 15.06.08, 22:42 Nie chce sie reklamowac tylko sie pytam czy o tym cos wiecie. Jak nic Tobie o tym nie wiadomo to nic nie pisz, bo to co mi napisalas nie dotyczy tego watka. A z reszta pizzernia i pizzeria to dobre dwie formy pisemne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: Nowa pizzernia? IP: *.chelmno.mm.pl 15.06.08, 23:29 "Niepotrzebne komentarze beda usuwane!" zaraz widać, że to właściciel jakiegoś nowego przybytku... Inteligencją "smakoszu" nie zgrzeszyłeś - chcesz walnąć darmochę - ha ha :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrwdfd Re: Nowa pizzernia? IP: *.netia.com.pl 16.06.08, 10:08 pewnie ten cymbał co na przeciw banku coś tam na dole dłubie :) nowoczesne formy promocji z wykorzystaniem internetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD xD Re: Nowa pizzernia? IP: *.chelmno.mm.pl 21.08.08, 23:06 ta cala pizzeria to jedne wielkie bagno żarcie do bani i nie mila obsluga... ja nie polecam nie wiem jak wy myslicie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Re: Nowa pizzernia? IP: *.chelmno.mm.pl 15.06.08, 22:06 Nie pisze się "pizzernia" tylko "pizzeria". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Nowa pizzernia? IP: 89.231.149.* 16.06.08, 21:35 Nowa pizzeria będzie na przeciw "Białej" tam gdzie był sklep, Dziupla chyba czy coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Nowa pizzernia? IP: *.netia.com.pl 18.06.08, 08:17 koles co ma magme podobno otwiera u gory lokal gastronomiczny typu pizzeria itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasrallah Re: Nowa pizzernia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 13:40 www.mymerhaba.com/en/main/yellowpagescontent.asp?id=1960 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stulejarz pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 09:35 osoby z wyższych sfer wymawiają to słowo jako "picerija" ale skąd taki plebs ma to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krejzol3 Re: Nowa pizzernia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 18:58 zaraz sobie uderze w jajo a wy tu dalej siedzcie pajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piccer Re: Nowa pizzernia? IP: *.chelmno.mm.pl 01.12.08, 20:53 To będzie róg Wodnej i Rycerskiej właściwie na Wodnej.Pizzolubny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: Nowa pizzernia? IP: *.chelmno.mm.pl 01.12.08, 21:20 Widziałem że fajna pizzeria szykuje się na Wodnej/Rycerska: kominek, cegiełka, wykończenia drewniane... No ale zobaczymy efekt końcowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Nowa pizzernia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 21:50 Jaka nowa,toć to samo padło mefisto Paczkosia.A opalanie piecowe to dość popularne na wodnej,bo gazu strach podłączyć.Niska cen,niska jakość.Mięlone zrobią i szynką nazwą.Ale konkurencja się szykuje Vesuwio 3 /reanimacja/czyli Kobitka co pizze kręciła dla Paczkosia.Ciekawe kto ten pojedynek wygra?Stawiam na LL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Nowa pizzernia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 22:21 a tym czasem od jutra na biskupiej otwierana jest nowa pizzernia(dawna vezuvio). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44LY Re: Nowa pizzernia? IP: 89.231.149.* 02.12.08, 13:00 Ludzie ??? jaka pizzrenia? co to jest pizzernia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Nowa pizzernia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 22:56 .... schabowy = to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś