Gość: ola IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.08, 19:32 mój facet jest cholernie zazdrosny o mnie, co mam zrobić żeby się zmienił? macie jakiś sposób? prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: door Re: zazdrosny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 20:12 To pewnie,nie facet tylko chłopiec.Moja rada:zostaw go i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: zazdrosny facet IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.08, 20:45 a co zrobić żeby przestał cię kontrolować i wypominać co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofi Re: zazdrosny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 21:38 ignoruj jego zachowanie. ja tez tak robilam i mam problem z glowy. jak sie nie zmieni to go zostaw bo zazdrosc moze przemienic sie w agresje. Odpowiedz Link Zgłoś
lukemed Re: zazdrosny facet 28.06.08, 07:33 a moze nie dawaj mu powodów do zazdrości...coś w tym moze byc...??...znam mnóstwo lasek które bredzą ze ktoś jest zazdrosny a co kilka dni bujają sie z kimś innym......po prostu sie puszczaja a "swojemu" kity wciskają ze jest zazdrosny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: zazdrosny facet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 13:59 ja też znam kilka panienek i mężatek którym faceci za bardzo wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zazdrosny facet IP: 80.51.140.* 29.06.08, 17:37 i juz sie uspokoil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zazdrosny facet IP: *.gprs.plus.pl 07.08.08, 20:45 kiedy twój facet jest zazdrosny o ciebie to sobie myślisz że on cie kocha i to cie kreci ale kiedy zazdrosc staje sie uciążliwa i zaczyna cie meczyc to albo jest totalnie brak zaufania do ciebie albo przeradza sie ta zazdrosc w chorobe .I WIERZ MI JEST TO BARDZO meczące w związku nie da sie normalnie funkcjonować i moja rada jest taka albo niech odbuduje swoje zaufanie albo poprostu sie rozstancie bo taki zwiazek jest niedozaakceptowania. wiem to y swojego i nie tylko doswiadczenia chyba że mu dajesz powodu ku zazdrosci bo nie pisałas nic na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: zazdrosny facet IP: 89.127.168.* 09.08.08, 21:20 kocham go witam w naszym klubie geja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna... Re: zazdrosny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 20:46 Mój chłopak ma początki chorobliwej zazdrości. Brak zaufania, częste kłótnie o to ze wyszłam gdzieś z przyjaciółką, sprawdzanie telefonu, zakazy....nakazy... i stawiane warunki! Poza tym boje się cokolwiek mu powiedzieć, że wyszłam z domu się przejść na spacer....wiec żeby nie kłamać przestałam wychodzić z domu. Zaniedbałam kontakt z przyjaciółką i nawet rodzina! Ciągle musze mu udowadniać niewinność...pomimo tego że siedzę w domu i nigdzie nie wychodzę....jak nie odpisze mu od razu na smsa to się wścieka. Nie zabiera mnie nigdzie, kontroluje wszystko co jest związane z Internetem, zdjęcia, @, nk! Pomimo tego go Kocham, bo to jemu oddalam wszystko co mam... nadzieje w tym, że uda mi się jakoś zapobiec końcowi naszego związku, chce walczyć o to co kocham. A jak mi się nie uda...to na przyszłość będę dłużej obserwować mojego potencjalnego partnera. Bo pośpiech i szybkie związanie się z druga osoba może być ciekawe bo ma się okazje poznawania wszystkiego od podstaw, ale i tez bardzo przykre, bo dowiadujesz się rzeczy o których nie miało się bladego pojęcia. A tak dla jasności, nigdy nie dałam mu powodów do zazdrości...NIGDY! dlatego mnie może to tak bardzo boli, że mi nie ufa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: zazdrosny facet IP: *.chelmno.mm.pl 11.08.08, 18:24 Takie tematy to na forach do tego poświęconych dawaj :P forum.f0w.pl Np :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: zazdrosny facet IP: *.cable.ubr03.linl.blueyonder.co.uk 10.09.08, 00:40 Witaj Olu,rok temu miałam taką samą sytuacje,mój Facet był o mnie chorobliwie zazdrosny,a podkreśam z góry że jesteśmy ze soba już ponad 3 lata.Wiec zaczeło się od tego że poszłam pare razy z psiapsiółą na spacer,i on o tym nie wiedział,bo powiedziałam mu że jade z rodzicami do kina, a on dziwnym trafem zobaczył nas na rynku,i sie zaczeło,zaczoł mówić mi ciągle że chodze do innego faceta itp itd,wkurzyłam sieę strasznie na niego,miesiac nie rozmawialiśmy ze sobą,lecz potem sama poszłam ratowac nasz zwiazek i wyjaśniliśmy sobie że tylko go kocham,i że nie ma sie martwić o innych facetuw,bo oni się nie liczą.Żałuje do dziś że go okłamałam wtedy.ale teraz już jest dobrze,nie wypomina mi nic bo dałam mu do zrozumienia że go nie zdradze i że go kocham.Czasem szczera rozmowa jest kluczem do wrzystkich problemów,i nie podobało mi się twoje zdanie,cytuje ,,siedzi i liże jaja" nie wiem co to ma znaczyć?czy go kochasz?Mój numer gg 11752538,napisz jesli chcerz,to bardziej ci moją sytuacje wyjaśnie,i moze razem coś na twoja poradzimy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta z Brzozowa Re: zazdrosny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 16:35 Boję się, że moja zazdrość może rozwalić nasz związek... Mieszkamy razem juz jakis czas i niby powinno byc wszystko ok!! Ale we wszystkim widze jego podejżane zachowanie i kwurza mnie choćby odrobina bycia miłym z jego strony dla innych - szczególnie dla bab!! wszedzie widze jakies obce baby, ktore sila rzeczy sa bo przeciez swiat sklada sie z facetow i kobiet! ale mnie wkurza, kiedy on jest mily... Tlumaczy sie tym ze on taki po prostu jest i to ze usmiechnie sie do kogos kto sie do niego usmiechnie nie umniejsza jego milosci do mnie!! moze i jestem przewrazliwiona, ale nie wiem czasami co mam robic... Ostatnio sie klocimy i to czesto na wlasnie tematy zwiazane z moimi (wedlug niego) niepotrzebnymi filmami.... Czesto obiecuje sobie ze przestane na to tak zwracac uwagi, a moze lepiej by powiedziec- przestane tak widziec we wszystkim i wyczekiwac takich sytuacji.... Ale po takich moich postanowieniach zawsze dzieje sie znow cos co mnie wqr... do reszty! Ostatnio w kazdym jego zachowaniu widze taka sytuacje, ze moze cos kombinowac na boku. Wiem, ze tak nie jest bo nie ma na to ani czasu ani checi (chociaz kto wie??)... Ale ja jestem chyba dobrym rezyserem i ukladam sobie niezle filmy w glowie - jak on twierdzi z byle powodu.... Dodatkowo on twierdzi ze przez takie zachowanie - pokazywanie zazdrosci- ograniczam jego wolnosc i staram sie go zawlaszczyc!! To ja sie pytam Was wszystkich - czy to jest zawlaszczanie, ze chce aby moj facet byl dla mnie mily - a nie dla innych bab (sorki za stwierdzenie), czy jak chce wiedziec co sie dzieje u niego w ciagu dnia i ze nie jestem zadowolona jak na moich oczach usmiecha sie do przechodzacych lasek (albo chociaz w autobusie..)???? czy ja za duzo wymagam????? Dajac cos z siebie chce tez JEGO dla siebie, czy to zle????? Pomozcie mi co mam robic zeby zachowac zdrowa zazdrosc, i nie wkurzac sie o takie rzeczy, a moze sa one jakims symptomem....??? sam juz nie wiem.. POMOŻCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: zazdrosny facet IP: 80.51.140.* 15.11.08, 16:22 skoro facet jest zazdrosny i posadza np o zdrade to w wiekszosci przypadkow on sam zdradza i mierzy ta sama miara czyli jest pewien ze jego dziewczyna robi identycznie to co on...ZDRADZA... to jest obsesja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nv Re: zazdrosny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 18:55 zazdroźć to grzech Odpowiedz Link Zgłoś