Dodaj do ulubionych

Ciężarne babcie

IP: *.centertel.pl 16.01.09, 13:20
Coraz częsciej w CCH spotkac idzie kobiety z brzuszkiem i nie byłoby nic w tym dziwnego tyle tylko, że młodośc te panie mają już daaaaawno poza sobą. Czego to jest efekt?? powrotow mężow z UK na urlop :)?? czy ciemnogrodu typu: w pełnię księżyca nie zajdziesz. Fajnie byc mamą ale odprowadzac dziecko do przedszkola w wieku 50lat a na studia posyłac przed 70-tką?? troszke to porażka.
Obserwuj wątek
    • karzoo Re: Ciężarne babcie 16.01.09, 13:30
      Chyba sama jesteś ciemnogród. Co Ci przeszkadza taka kobieta. Nie rozumiem
      takich ludzi jak Ty, ciągle narzekają, słońce świeci - niedobrze, deszcz pada -
      niedobrze.
    • Gość: Malutka Re: Ciężarne babcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 13:35
      Hmm...Dziecko to błogosławieństwo... Dane od Boga! Więc nie wydaje
      mi się,aby istaniał tu przedział wiekowy...W ogóle, jakikolwiek
      przedział! Pytanie...:
      1.Czy tylko młodym małżeństwom(gdzie "mąż wraca z UK"-jak to
      napisałaś) wolno prowadzić intymne życie małżeńskie?
      2.Czy tylko nastolatki mogą wg Ciebie zachodzić w ciążę?
      Nieodpowiedzialne,wulgarne i nienadające się do matki? Bo tak chyba
      sugerujesz...
      Więc czterdziesto-,czterdziestoparoletnia kobieta jest już na
      skreślonej pozycji,jeżeli chodzi o posiadanie dzieci? A co jezeli
      wczesniej nie mogła zajść w ciążę? Wydaje mi się,że ma takie samo
      prawo,jak i te młodsze...A samym faktem świadczącym o tym,ze jednak
      mają prawo,jest to,że one właśnie są przy nadziei... Tyle...
    • Gość: Kasia Re: Ciężarne babcie IP: 89.231.148.* 16.01.09, 13:50
      Do mama. Porazka to chyba Ciebie powinni nazywać. Nie rozumiem dla
      czego starsze mamy to dla Ciebie cos dziwnego, nie pomyslałas nawet
      że są bardziej dojrzałe i odpowiedzialne ??? Moim zdaniem jeżeli
      kobieta zajdzie w ciąże widocznie tak miało być i wiek nie gra tu
      żadnej roli !!!
    • Gość: Ala Re: Ciężarne babcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 17:27
      Porażka to bardziej 16- czy 18-letnia dziewczyna w ciązy, która z
      pewnością jest dziełem przypadku, a nie jak w przypadku dojrzałej
      kobiety - być może długo oczekiwanym dzieckiem.
      A najbardziej porażką jesteś Ty, która takie tematy wywołujesz na
      forum.
      • Gość: mika Re: Ciężarne babcie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.01.09, 17:47
        lub ty ala jestes porazka zastanow sie co piszesz 18 lat to nie jest
        w tym wieku zadna nowosc!i uwierz dziewczyny w tym wieku sa naprawde
        dobrymi matkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: doświadczona 18 latki dobrymi matkami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 18:03
          cóż, być moze, ale wiekszość z nich między szkola a imprezą. Resztę
          roboty robi babcia dziecka. Spójrz prawdzie w oczy, mika.
        • Gość: Ala Re: Ciężarne babcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 18:10
          Czy ja napisałam, że ciąża u 18-tki to nowość? Nie. Stwierdziłam
          tylko, że to porażka, bo jakoś nie spotkałam do tej pory dziewczyny
          w takim młodym wieku, która sobie ciąże zaplanowała i jest już
          świadoma macierzyństwa.
    • Gość: ciekawska Re: Ciężarne babcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 20:25
      no wiecie ciemne, grudniowe dni to powoli zaczynamy mieć za sobą ale
      starsze czy młodsze co za różnica jak chcą to mają byle dzidziuś był
      zdrowy ;-)
      • Gość: gosc Re: Ciężarne babcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 21:08
        Jak chodzą po Chełmnie cięzarne małolaty na forum wielkie
        debaty,teraz ktoś widzi trochę starsze cięzarne Panie tez żle.To
        moze wogóle nie zachodżmy w ciąze.W sumie kogo to broszka w jakim
        wieku jest się w ciązy to powinna byc kazdego indywidualna
        sprawa.Ale cóż się dziwimy w Chełmnie to normalka każdy interesuje
        sie każdym tylko nie sobą,a może warto zacząć??
    • Gość: juras Re: Ciężarne babcie IP: 94.254.221.* 20.01.09, 00:25
      Się trochę czasy zmieniły. 40-letnia mama czy tata to żadna
      sensacja. Tylko w takim plotkarskim piekiełku jak Chełmno, widać to
      ludzi w oczy kłuje.
      • Gość: ASIA Re: Ciężarne babcie IP: *.chelmno.mm.pl 20.01.09, 15:18
        nie widzę w tym nic dziwnego,że kobieta decyduje się na dziecko po 40stce.W
        krajach wysoko rozwiniętych takie zjawisko jest normalne,kobieta ma już studia
        za sobą,stabilizację finansową,własne mieszkanie,nierzadko własną firmę,może
        zapewnić swojemu dziecku godne warunki.MOja mama urodziła mnie przed40,nigdy się
        jej nie wstydziłam,zawsze elegancko ubrana,idealna fryzura,wyglądała lepiej od
        młodych mam moich rówieśników,zapewniła mi tez godny start w dorosłe życie,czego
        nie mogły dać swym dzieciom młode,dorabiające się jeszcze mamusie.SZACUNEK I
        PODZIW DLA KAŻDEJ MAMY,NIEZALEŻNIE OD METRYKI.JESTEŚCIE DZIELNE.
    • Gość: AGA Re: Ciężarne babcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 11:12
      Nie wiem, dla czego Ci przeszkadza wiek przyszłych mam? ja córcie urodziłam mając 26 lat, a na sali leżałam z 15 i 19 latką.I już czułam się staro... Natomiast moja ciocia zaszła w ciążę mając lat 41.I na pewno nie był to wynik "ciemnoty" jak to ujęłaś... Jej dzieci są juz dorosłe, a teraz los dał im maleństwo.I własnie przez takie opinie jak Twoja Ciocia przeplakala niejedną noc...Pomyśl 2 razy zanim cos napiszesz.
      • Gość: mama Re: Ciężarne babcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 19:23
        A czym tu się przejmować ja córkę urodziłam w wieku 21-lat,teraz
        mając 32-lata urodziłam synusia,nie była to planowana ciąża,też na
        początku byłam przerażona płakałam,a teraz moje życie tak się
        zmnieniło,nie wyobrażam sobie życia bez tego małego szkraba,to jest
        najszczęsliwsza w życiu chwila kiedy przychodzi na świat taka mała
        istotka i myślę że wiek tu nie gra roli,widocznie każy ma swój los
        gdzieś zapisany i nikt tego nie zmnieni.
        • Gość: ANNA P. Re: Ciężarne babcie IP: 80.51.140.* 07.02.09, 09:25
          wszystko dobrze jak mama jest szczesliwa z ciazy.Gorzej jak nie wie z kim
          zaliczyla wpadowe bo w ostatnim czasie miala 3-4 partnerow i powiem wam jest
          taka jedna w Chelmnie co nie wie z kim dreczy sms teraz jednego ze swojich
          przygodnych partnerow ze zostanie tatusiem dobrze takiej bo sama nie wiedziala
          co to milosc
          • Gość: Wojak Re: Ciężarne babcie IP: *.chelmno.mm.pl 07.02.09, 11:10
            Droga ANNO P ! weż sobie dwa głębokie oddechy i będzie dobrze , nie żal się na
            forum . Może powinnaś udać się do psychologa ? Więcej nie becz na forum.
            • Gość: ANNA P. Re: Ciężarne babcie IP: 80.51.140.* 07.02.09, 12:33
              do wojaka moze ty prules ja ze bronisz jej
          • Gość: mieszkaniec Re: Ciężarne babcie IP: 92.21.130.* 07.02.09, 11:18
            ANNO P.Ja powiem tak,musisz być naprawde mało interesująca jeżeli twój partner zainteresował sie izą ona to naprawde nic nie ma do zaoferowania.Może jesteś jedną z tych co mysla że są najlepsze ?
            • Gość: aga Re: Ciężarne babcie IP: *.mobile.playmobile.pl 07.02.09, 11:43
              A Iza jest w ciazy????????buahahahaha,dobre sobie
              • Gość: ANNA P. Re: Ciężarne babcie IP: 80.51.140.* 07.02.09, 12:34
                jest przyslowie suk.a nie da pies nie wezmie facet to swinia wszyscy prawie tacy
                sami jestescie
                • Gość: heh Re: Ciężarne babcie IP: 92.8.196.* 07.02.09, 13:10
                  czyli jacy?jak miałąs jednego to z przyjemnościa ssałąś pałke i wszystko było ok i Ty sama byłaś cicho,teraz wielka afera...tak to juz w życiu jest ,a Ty powinnaś wżiąść się w garść i poszukać kogoś innego jeżeli 'on'wybrał Ize.
                  • Gość: ANNA P. Re: Ciężarne babcie IP: 80.51.140.* 07.02.09, 13:26
                    sam ssij sobie palke
                    • Gość: heh Re: Ciężarne babcie IP: 92.8.196.* 07.02.09, 13:32
                      ale jak mam to zrobić??
                      • Gość: darek Re: Ciężarne babcie IP: *.chelmno.mm.pl 08.02.09, 09:17
                        Anno P ! Ja myślę że to Ty masz coś z głową . Udaj się do dobrego psychiatry .
                        O wnioskach tego lekarza poinformuj na forum . Pozdro .
                        • Gość: adam Re: Ciężarne babcie IP: 80.51.140.* 08.02.09, 10:57
                          darku ujawnij swoja osobe to pogadamy palancie inaczej
                          • Gość: Dobry Miecio Re: Ciężarne babcie IP: *.chelmno.mm.pl 08.02.09, 15:10
                            Adam ! Cofnij się do Szkoły Podstawowej . Imiona piszemy z dużej litery , a
                            palantem to Ty jesteś.
                            • Gość: c Re: Ciężarne babcie IP: 80.51.140.* 08.02.09, 17:38
                              tez palancie moge zmieniac autora i pisac bzdury co taki jestes odwazny na necie
                              choc na real zobaczymy jak narobisz w swoje spodnie gimnazjalisto
                              • Gość: ANNA P. Re: Ciężarne babcie IP: 80.51.140.* 08.02.09, 18:05
                                Re: szukam zony i facetow oszukanychIP: *.l1.c5.dsl.pol.co.uk
                                Gość: sikorka 05.02.09, 23:57 Odpowiedz
                                tez zostalam przez nia oszukana,spotykala sie z moim facetem przez
                                pol roku i ja nie wiedzialam o tym,przychodzila do mnie do pracy i
                                ublizala mi nawet nie wiem za co,wytoczyla mi sprawe o molestowanie
                                psychiczne jak ja nawet jej wtedy nie znalam,oczywiscie
                                przegrala,jest podstepna suka,mysli ze moze duzo a sie myli.pamietam
                                ten dzien jechalam do pracy samochodem i za mna ona trabila jak
                                najeta,to bylo krotko po sprawie,juz wiedzialam o tym ze spotykala
                                sie z moim facetem zatrzymalam sie a ona zaczela rzucac we mnie
                                kamieniami,ta kobieta potrzebuje lekarza,zbila mi przednia szybe i
                                ja jej chcialam wytoczyc sprawe ale sama przyszla lecz nie
                                przeprosila i dala mi kase w reke.jest podstepna bardzo,ale i glupia
                                i oczywiscie pusta,prosze skontaktuj sie ze mna to moge tobie
                                pomoc,bo wiem co mozna jej zrobic pod gorke,daj znac najpierw na
                                forum bo nie mam gg,pozdrawiam
                                A TERAZ COS CIEKAWEGO O TEJ OSOBIE NAWET W ANGLI JEJ SLAWA JEST ZNANA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka