Dodaj do ulubionych

Bitland odradzam ten sklep

IP: 89.231.151.* 02.02.09, 12:35
dobrze wam radze nie kupujcie tam
Obserwuj wątek
    • Gość: freddy Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 158.75.42.* 02.02.09, 12:42
      może jakieś uzasadnienie?

bo jeśli chce się tam kupić schab to faktycznie - odradzam :P

ale tak to chlopaki zawsze ok są. Tylko - ja akurat wiem czego chce :)
    • Gość: Gosc Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.09, 14:25
      Jestem cholernie ciekaw dlaczego?
    • Gość: ? Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 80.51.140.* 02.02.09, 14:54
      Bo jestem z firmy konkurencyjnej!
      • Gość: none Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.09, 15:01
        To w taki sposob sie trzesie portkami? Kazdy inny sklep w CCH to zadna
        konkurencja dla Bitlandu! Np. w komputerowym przy tesco kiedys sprzedali mi
        bluetooth dongle z zerowym MAC adresem - to znaczy, ze adapter byl sprzedawany
        bez licencji konsorcjum SIG. A potem ledwo oddali pieniadze! Na rynku nie mam
        zadnych przykrych doswiadczen za to w bitlandzie same pozytywne!
      • Gość: Divico, Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 17:10
        Tego posta nie napisał nikt z WOKS także proszę nie łączyć nas z tego typu postami
        • Gość: hehe Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.09, 18:47
          Spoko, przeciez nikt (choc to moze watpliwe tutaj) Was nie oskarza. Moim zdaniem
          jakis kliencina dla swietego spokoju i ogolnego narobienia wszystkim gnoju podal
          sie za konkurencje.
    • Gość: Bitland Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.09, 15:53
      jestem ciekawy jakie masz do Mnie zarzuty jak coś to zapraszam
      poniedziałek--piątek 10-18 ewentualnie jak coś to na priva dam Ci mój numer.
      • Gość: kjkj Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 89.231.149.* 02.02.09, 21:42
        Bzdety opowiadasz gościu osobiście kupiłem tam kompa miałem parę drobnych
        problemów z mojej winy z sprzętem lecz chłopaki miła i fachowa obsługa doradzili
        pomogli nigdzie więcej nie pójdę , pozdro dla załogi sklepu
        • Gość: lol Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 21:54
          sorki a gdzie jest wogole ten bitland??
          • Gość: Gosc Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.09, 22:08
            Nad POLO, tam gdzie kregielnia
            • Gość: koperas Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 89.231.151.* 02.02.09, 22:45
              Ja tak samo,jak zakupy tylko tam,chlopaki doradza,pomoga itd...
              Juz praktycznie calego 2 kompa tam zlozylem z czesci ;)
              tylko Bitland,naprawde polecam
              • Gość: paw Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 94.254.131.* 03.02.09, 07:23
                jak najbardziej sklep i załoga są oki. Pozdrawiam
                • Gość: ZIN Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 89.231.148.* 03.02.09, 22:07
                  ej sklep soks kupiłem laptopa i jest spoko zero problemów, akcesoria również tam
                  kupuje i nie mam do nich zastrzeżeń. Zazwyczaj jak chce sie cos kupić to sie wie
                  czego chce, a w razie problemów chłopaki pomogą; aha i jeśli chodzi o finansowe
                  sprawy to Cenka opada :-) na prawde z cenami również nie wypadają źle polecam ICH
    • Gość: iso Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 89.231.150.* 03.02.09, 08:37
      Bitland - pozdrawiam Was chłopaki.Jesteście mili a sprzet macie w
      dobrych cenach.Pzdr
    • Gość: th Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 80.51.140.* 03.02.09, 18:42
      A ja polecam WOKS. Dlaczego?? moge z każdym wystartować na benchmarku z kompem podobnym do mojego.Zobaczymy wyniki :). Panowie oferowali mi karty GF firm o jakich nawet w Chinach czy Tajwanie nie słyszeli. Sprawdzałem w necie testy tych kart........
      • Gość: Ciekawy Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 89.108.254.* 03.02.09, 22:39
        To skoro nigdzie nie słyszeli o takich grafach to ciekawe co to są za modele i
        skąd one są (chyba ze chlopaki z tyłu na zapleczu po nocach chipsety przerabiają
        i grafy lutuja;))
        A skoro masz takiego dobrego kompa to podaj jego konfiguracje (ale dokładna a
        nie coś z serii "Vga gf, procesor core 2 duo..." i wyniki jego chociażby i w
        3dmarku 03, 06 i Vantage - pierwsze dwa na Xp i na Viscie. Chętnie stanę do
        pojedynku z Tobą (jeżeli chcesz nawet przetaktuję procka, grafę i ram na
        standardowe ustawienia, żebyś miał jakiś cień szans) Założę się że o niebo Cie
        pobije (jeżeli w ogóle wiesz co masz w kompie)
        Pozdrowienia dla chłopaków z Bitlandu
        • Gość: th Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 80.51.140.* 04.02.09, 09:18
          oferowali mi jakieś pality, zachwalali że łojezu. dobrze że tego nie wziąłem w rzadnych rankingach na stronie 3d marka to się nawet nie pojawia!!! dlatego nie polecam wciskają najtańsze i najgorsze klony GF. Mam leciwą 8600 z dobrym chipsetem z możliwością dużego przetaktowania :) szwagier od nich 9200 czyli model troszke wyższy i 3D nie zostawił na jego kompie suchej nitki (procki podobne choć CELERONA probowali mu wcisnąć tu zdąrzyłem jeszcze zareagować, ram taki sam, sterowniki kart też) w Woksie koło TESCO za podobne pieniądze złożyli mi poprostu lepszego kompa choć na pierwszy rzut oka numerki części niby niższe :) POLECAM WOKSA
          • Gość: Ja Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.09, 11:51
            Po pierwsze to "drogi kolego" najpierw się podszkol trochę zanim zajmiesz głos,
            bo głupoty piszesz, ponieważ 9200 wcale nie jest modelem wyższym niż 8600 i na
            pewno nikt Tobie tego nie powiedział. Penie jesteś jednym z tych kolesi, który
            za 1000zł chce super kompa do grania - także nie dziw się że ktoś Ci proponuje
            najtańsze podzespoły. Widzę, że to Ty jesteś tym kolesiem który opowiada bajki
            iż Palit to tania podróbka Geforca, albo jak to teraz ujołeś "klon" - mam prośbę
            nie zajmuj głosu odnośnie sprzętu komputerowego, bo tylko się ośmieszasz i kity
            wciskasz. Jak masz taki super komp to podaj dokładna konfiguracje (jak osoba
            wcześniej Cię prosiła) i wyniki jego (ale swoje a nie przepisane z Benchmrka).
            Skoro masz taki dobry chipset i możliwość podkręcania to pochwal się o ile
            podkręciłeś swoja "leciwą" 8600 - pewnie poijęcia nie masz jak to się robi i
            tylko dobry jesteś w chwaleniu się i oczernianiu innych. A jeżeli chodzi o
            procki - to żeczywiście jeżeli uważasz że Celeron to badziewie to widzę że
            wogóle mało wiesz o kompach (ciekawi mnie w jaki sposób zareagowałeś;)) "ram
            taki sam" czyli co celerona ram Mu chcieli wcisnąć?? Podaj lepiej osiągo tego
            Twojego kompa
            • Gość: Gosc Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 14:59
              Tez jestem ciekaw tej konciguracji :)
              • Gość: WUJO Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 15:44
                Chłopaki róbcie szum na forum, dzieki temu robicie Bitlandowi i Woksowi reklame...
                Jest dobrze hi hi Oni sie ciesza bo jak sie o nich mowi to się o nich wie a jak
                będziecie chcieli kupic sprzet to jak bedziecie madrzy to kupita własnie w
                naszych rodzimych sklepach a nie jak czesc lochow w super markecie
                Poza tym i tak jak cos sie schrzani to wiadomo gdzie traficie
                • Gość: playfan Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 89.231.148.* 05.02.09, 19:53
                  Nie ma co narzekać. I w WOKSIE i w Bitlandzie chłopaki są
                  opcykani. Nie muszą rywalizować.
          • Gość: ja tez Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 80.51.140.* 05.02.09, 20:29
            Ja tez nie wzialem bo w "RZADNYM" rankingu nie czytalem. Ja tam kupowalem co
            innego i doradzili jak nic ;D
    • Gość: eklo Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 89.231.151.* 06.02.09, 13:38
      Woks to szajs
      • Gość: ania Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 80.51.140.* 07.02.09, 21:24
        bitladnowi brakuje doswiadczenia WOKS to super firma i fachowa
        obluga.
        • Gość: eryk Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 89.231.148.* 08.02.09, 19:48
          Ty masz pojęcie. A Bitland sie smieje i dobrze kręci.
    • Gość: monia Re: Bitland odradzam ten sklep IP: 89.108.222.* 08.02.09, 23:01
      Zagadka-ile dla chlopcow w WOKS-ie trwa tydzien
      Odpowiedz- ponad 50 dni bo tyle czekam na zamowiona tam czesc
      do komputera i do dzis cisza
      • Gość: QAQ Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 12:43
        No widzisz Monia bo pewnie dzwonili a Ty zły numer podałaś i się nie dodzwonili.
        Weź przefarbuj włosy na ciemno bo blond Ci na lep pada!

Ja zamawiałem kilkukrotnie szczególnie na Polnej i nie narzekam. Jak czegoś na
        zaraz nie szło ściągnąć to powiedzieli kiedy mniej więcej będzie i co...? BYŁO!!!!
        • Gość: endriu Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 16:00
          Monia na pewno jest fajna dziewczyna i wie co mowi
    • Gość: Artur Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.play-internet.pl 27.12.15, 13:05
      No tak zanosłem komputer syna do naprawy dość źe mnie zwodzili swa tygodnie to jeszcze nic nie zrobili i wiecej co to go popsuli jak oddslem do Świecia zupełnie inne podejście..wybaczcie ale oni tam w nie znają się i patrz? byle oszukać....stanowczo odradzam
    • Gość: kkas Re: Bitland odradzam ten sklep IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.15, 15:59
      Co za kłamstwa bitland najlepszy! Rok temu kupiłem tam laptopa i trzyma do teraz bez problemu, obsługa miła. W wakacje kupiłem tam myszkę a jeśli się zepsuła to bez problemu wymienili na nową bo to wina producenta! POLECAM BITLAND OD DAWNA NAJLEPSZY SKLEP W CHEŁMNIE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka