Gość: Mona IP: *.tvgawex.pl 16.03.09, 17:43 Mam pytanko, czy ktoś z Was orientuje sie może ile wynosi czesne w gimnazjum katolickim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a może tu? Re: Ile za katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 18:33 katolik.ovh.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Ile za katolik IP: 82.146.255.* 16.03.09, 20:11 Kolejna rada w stylu "www.google.pl",pytam o konkretną kwotę, bo na stronie, ani nigdzie indziej tego nie znalazłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxy Re: Ile za katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 21:18 Twoje pytanie brzmiało: "Mam pytanko, czy ktoś z Was orientuje sie może ile wynosi czesne w gimnazjum katolickim" Skierowałam do źródeł, _ONI_ na pewno to wiedzą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEK Re: Ile za katolik IP: *.chelmno.mm.pl 16.03.09, 21:59 Dziwię się trochę rodzicom, którzy chcą posyłać swoje pociechy do szkoły płatnej na etapie gimnazjum. Co innego szkoła średnia. Przygotowanie do matury i wybór studiów. Ci co poszli do katolika LO z tzw. masówki wcale nie są gorsi, a wielu z nich jest lepszych od tych, co byli wcześniej w katolickim gimnazjum. Wybóru i tak każdy musi dokonać sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Olka Re: Ile za katolik IP: 89.231.148.* 16.03.09, 22:55 a ja się nie dziwię. Znam kilku "dzieciaków", którzy w się po prostu zmarnowali w gimnazjach. Nie mówię, że to reguła, niemniej gimnazjum przy katoliku daje jakąś szansę na nieco lepszy poziom. Ja sam bym sie nie zastanawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Ile za katolik IP: 80.51.140.* 21.03.09, 17:01 Uczyłąm się w gimnazjum katolickim. O ile się dobrze oreintuje to jest to kwestia 350-370 zł. Odradzam jednak wysłania dziecka do katolika. Ja się tam po prostu męczyłam ! Presja ze strony niektórych nauczycieli jest ogromna. Źle się tam czułam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio Re: Ile za katolik IP: *.chelmno.mm.pl 26.03.09, 07:53 Wysyłanie dzieci do katolika to snobizm osób majetnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Ile za katolik IP: *.chelmno.mm.pl 27.03.09, 10:17 Chcę tam posłać syna. jakie są opinie rodziców o tej szkole . Proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ile za katolik IP: 89.231.148.* 27.03.09, 12:14 Witam, sam skończyłem liceum już ładnych kilka lat temu i nie chodziłem do katolika, niemniej znam mnóstwo ludzi którzy tę szkołe skończyli i dziś wiem, że gdybym mógł cofnąć czas - na pewno wybrałbym to liceum. Fakt, nie jest to tania sprawa, ale jeśli kogoś stać - to z pewnością dobra inwestycja. Jak każda szkoła ma swoje minusy, niemniej jest tam grupa nauczycieli którzy dobrze przygotowują młodzież. Moim zdaniem - warto. Odpowiedz Link Zgłoś