escobar74 11.04.06, 10:27 ...wydaje mi sie ze teoretycznie ma przed soba w niedlugim czasie wzrosty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frolama Re: a co myslicie o strzelcu? 11.04.06, 11:14 Jak powiedzialem ze kupilem ten papier to mnie nazwali głupcem. Nadal go trzymam i jestem zadowolony mimo strat ktore w tej chwili przynosi. Papier ten byl mocno kupowany w marcu i to w spoosb raczej spekulacyjny. I tylko tyle wiem na temat Strzelca. Mam w nim 6% koszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
budva Re: a co myslicie o strzelcu? 12.04.06, 11:54 Typowy śmieć , dobry do spekulacji , a nie inwestowania z głową.Plastikowe puszki? A kto będzie z tego pił? Mówi się onich od 1,5 roku i nic , Produkcja miała ruszyć już w 3 terminach . Biopaliwa i inne przedsięwzięcia w sferach marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
mamograf Re: a co myslicie o strzelcu? 12.04.06, 17:54 ja bym się tam trzymał od niego z daleka. Przewartosciowany i do tego producent dopiero szuka pomysłu na działalnośc. Odpowiedz Link Zgłoś