Dodaj do ulubionych

ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie..

IP: 80.51.140.* 22.03.09, 13:40
Co sądzicie na temat tego radia? Nie podoba mi się szata graficzna (ściągnięta
z neta) i bardzooo wolny hosting.Jeśli chcieli zrobić coś profesionalnie mogli
zrobić stronę od podstaw i zakupić płatną domene i serwer.
Czekam na wasze opinie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ttttt Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 07:25
      Czepiacie się :] .
      Chłopaki starają się a tu taka krytyka hehe.
    • Gość: ser Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.chelmno.mm.pl 23.03.09, 08:03
      Jak się Tobie nie podoba szata graficzna to zrób lepsza.Ponadto
      nalezysz napewno do majetnych osób a wiec wykorzystaj zapał
      chłopaków i zasponsoruj im płatna domene i serwer.A jak to wszystko
      uczynisz to media beda robiły z Toba wywiady, a społeczensto CCH
      bedzie ci wdzieczne.Pozdrawiam
    • Gość: nn Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: 92.23.218.* 23.03.09, 10:41
      ja słuchałem tego radia przez około 1h, po tym czasie miałem dość tą muze tam to o kant dupy rozbić zenada...
    • Gość: nn Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: 92.23.129.* 23.03.09, 15:19
      hmm widze że cchfm nie cieszy się wielką popularnością ...Zastanawiam się dla czego?Czyżby za trudne było uruchomienie stacji dla słuchaczy(trzeba sciągnąć plik i otworzyć go w winamp)?a może coś innego?
      • Gość: danielo Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: 80.51.140.* 24.03.09, 22:36
        'nn' o kan dupy to mozeszesz swojego kompa rozbic czytaj to napewno wyczytasz od
        kiedy radio rusza a teraz to autopilot gra ( jak wiesz wogole co to jest ) he
        pozdrawiam
        • Gość: xsadi Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: 80.51.140.* 24.03.09, 22:43
          Ktoś im złożył propozycje zrobienia strony na forum.Poczekamy zobaczymy,mam
          nadzieje że to radio bedzie tryskać energią :)
    • Gość: sluchacz Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 10:05
      zawsze znajdzie sie ktos kto potrafi tylko narzekac a przy okazji
      tak jak napisal ktos wczesniej nie umie czytac. ktos robi cos
      bezinteresownie dla chelmna z wlasnych pieniedzy i jeszcze zle!!!
      chelmno spada na psy. pozdrawiam zalozycieli i zycze im jak
      najlepiej!!!!
    • Gość: on Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 16:42
      kazdy gada a nikt nie dziala!!!!!
      POWODZENIA
    • Gość: mr Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.chelmno.mm.pl 26.03.09, 07:57
      jest lajcik
      • Gość: Mariusz. L Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 18:51
        Może stronka Radia będzie wyglądała tak (plus drobne zmiany :] ) :

www.chelmnofm.pl
        ale to się okaże....
        jak wam się ten pomysł (w trakcie tworzenia) podoba ?
        • Gość: reny Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 19:27
          Tym bardziej gó... bo widze ze łachoś sie za radio bierze
          najpierw komputery - plajta
          telefony (ul. dworcowa) - plajta
          telefony ( ul.rynek) - ??
          no i teraz radio - chyba juz nie bede konczyć
          • Gość: Mariusz. L Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 19:30
            Człowieku ty masz plajtę ale w mózgu !!!
            Rozmawia się tu o stronie www jak byś nie zauważył! a nie o twoich
            problemach emocjonalnych !!
            • Gość: danielo Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: 80.51.140.* 26.03.09, 21:12
              He 'reny' dobrze to zauważyłeś za co koleś się weżnie to plajta :)
              Ale z tego co wiem to nie bierze się za radio audycje <cale szczęście> tylko za
              projekt strony www która tez wsunie lipnie wygląda bo edytować gotowca to każdy
              potrafi ale jeszcze musi to jakoś wyglądać
              Na chwile obecna to brak słów

Orginalna strona www.chelmnofm.com.pl POLECAM
          • Gość: ChelmnoFm Redakcja Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 20:54
            Witamy wszystkich ,widzimy iz zrobilo sie goroca wokol Naszego
            radia. Z tego co my sie orientujemy to radio ChelmnoFm jest jedno i
            znajduje sie pod adresem www.chelmnofm.com.pl jest nowy adres
            na platnym serwerze i znowym adresem za co zreszta sami
            zaplacilismy. Co do strony chelmnofm.pl adres i serwer (lecz inny)
            nalezy do Pana Mariusz L. z ktorym prowadzone byly rozmowy na temat
            pomocy i wspolpracy, i nie ma jakis ustalen co do tej wspolpracy ,
            myslimy iz kolega mial na celu pokazac swoj projekt do oceny
            Panstwa. Wiec na dzien dzisiejszy pomysl jak i serwer nadajacy jest
            wlasnoscia ChelmnoFm, jak i nazwa stacji.
            • Gość: Anka Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 21:00
              Moglibyście się chyba jednak dogadać, ponieważ wasza stronka ta z
              adresem www.chelmnofm.com.pl troszkę tandeciarsko wygląda -
              taka jest moja opinia.. Anka.
              • Gość: danielo Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: 80.51.140.* 26.03.09, 21:15
                Czepiacie się byle czego jakiejś strony a tu chodzi o całkiem co innego bo o
                audycje radiowe nie chodzi o wygląd radia a o zawartość jaka będzie nadawało
                ja czekam na 20 kwietnia podobno ma odpalić
                • Gość: Anka Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 21:22
                  Oczywiście że się czepiam, ponieważ niepodoba mi się wasza wersja
                  stronki.
                  W chwili obecnej widzę dwie propozycje, z których ta druga mi się
                  bardziej podoba.
                  Anka.
                • Gość: Mariusz.L Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 21:40
                  Witam wszystkich.

Tak, to racja jak zauważyli własciciele radia - Moja wersja Strony
                  była tylko propozycją nad którą mieli się zastanowić nasi deejey'e .

Po zaproponowaniu darmowej domeny www.chelmnofm.pl lub
                  www.chelmno-fm.pl oraz dostępu do serwera koledzy od radia
                  zgodzili się na taką formę pomocy. Zaoferowałem również za totalne
                  free bardziej rozbudowaną witrynę internetową.

Po wstępnej rozmowie witryna spodobała się, i miała być dalej
                  rozbudowywana oraz finalnie przekazana Chełmińskiemu Radiu.

Teraz jednak widzę, że Panowie niewiadomo dlaczego w expresowym
                  tempie zrezygnowali z tego pomysłu i wrócili do swojej starej
                  stronki... dokupując podobną nazwę domeny oraz serwer www :].

W tej sytuacji moja propozycja zostaje wyłączona.

Życzę POWODZENIA i czekamy na start Radia 20 Kwietnia.

Pozdrawiam
                  Mariusz Ł.
                  • Gość: rogero Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: 80.51.140.* 26.03.09, 21:53
                    jak na moje to bedzie fajnie wkoncu ktos cos robi dla chelmna szkoda
                    ze nasze wladze nie pozwalaja na imprezy dla mlodziezy typu Święto
                    Młodości które pamietam z 2005 roku
                    • Gość: df Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: 94.254.196.* 26.03.09, 23:14
                      powiem tak: szata graficzna nie jest oszałamiająca ale jakoś mi to
                      nie przeszkadza. Nie ma to żadnego dla mnie znaczenia - ważne by było
                      funkcjonalnie

radia jeszcze nie słuchałem może po 20.IV posłucham.

Krytyka jaka się pojawiała była konstruktywna - dajcie spokój
                      przecież ludzie mają prawo podsuwać pomysły, pisać co mogło by być
                      lepiej.

Nie pojawiają się komentarze typu "do d..." - koniec komentarza więc
                      o co się spinać.

Fajnie że ktoś coś robi, na prawdę super. Mam tylko jeszcze nadzieje
                      że nie będzie prezentowany jeden gatunek muzyki - przydał by się
                      jakiś pluralizm bo jak będą same hity, bądź same amatorskie nagrania
                      to będzie kicha...

Ale jak by były na przykład wtorkowe wieczory z muzyką taneczną,
                      środowe z rokową, jazz i blues w czwartek, jamajskie rytmy w piątek
                      itp itd to było by całkiem fajnie.

Fajnie by było gdyby czasem jakiś koncert okolicznej kapeli był na
                      żywo w radiu...

POWODZENIA
                      • Gość: tomasz j. Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.chelmno.mm.pl 27.03.09, 06:18
                        No i proszę - w piątki będzie audycja z muzyką country - bluesową,
                        podparta informacjami o wykonawcach, ciekawostkami, komentarzem do
                        tekstów. Country rodzime i zagraniczne. Serdecznie zapraszam.
                        Dokładne info niedługo.
    • scottyemerick Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. 27.03.09, 19:15
      A ja słuchałem i muza fajna. I jeżeli to, co pisze przedmówca jest
      prawdą, to z czystą rozkoszą posłucham country w radio. Nareszcie!!!
    • Gość: ola Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.chelmno.mm.pl 28.03.09, 09:45
      fajnie że bedzie radio
    • Gość: iiza Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.chelmno.mm.pl 08.04.09, 20:56
      Fajny pomysł
    • Gość: Łukasz ChełmnoFM IP: 89.191.135.* 09.04.09, 20:42
      Ja pomysł miałem 10 lat temu. Jak czytałem w gazecie "zapaleńcy", bo lubią bawić
      ludzi na dyskotekach. Radio to nie fimi miki na estradzie. Sam prowadziłem radio
      i wiem, że aby z tego coś było, nie wystarczy tylko chcieć. Trzeba mieć program
      i wiedzieć dla kogo robi się audycje. Nie ma uniwersalnego słuchacza. Kto
      mieszka w Chełmnie? Muzyka country może się sprawdzić, bo Chełmno jest miastem
      ludzi w podeszłym wieku, ale kto z nich korzysta z kompa. Popieram pomysł, ale
      radio musi przekazywać treści, a nie bełkot. W internecie każdy może robić
      radio. Ile jest rozgłośni w necie, a kto tego słucha?
      • Gość: kmiecic Re: ChełmnoFM IP: 80.51.140.* 11.04.09, 00:06
        zgadzam się z łukaszem,ja rozumię że jest to z autopilota ale bez
        przesady ,wydaję mi sie że to słomiany zapał chłopaków!!!!te radio
        nie ma za wielu słuchaczy ,wystarczy zerknąć na dolny panel w prawym
        rogu i co widzimy ;-) 1 -2 słuchaczy i po zatym nic więcej.
        Panowie nie mają czasu na radio,ale życze powodzenia ,nie słomianego
        zapału
        • Gość: kmieci Re: ChełmnoFM IP: 80.51.140.* 13.07.09, 11:03
          witam ,co do radia ,to mam mieszane uczucia ale słucham ich wytrwale ,sami założyciele prowadzą program super ,ale reszta???tym bardziej że są nowi ludzie i młodzi ,trochę się motają ale myślę że poradzą sobie choć przydało by się im trochę wskazówek ale to w rękach Pana Tomka i Sylwka,pomóżcie im panowie!!!!myślę że pogracie sobie dłużej ;-)
          • Gość: Zagłoba Re: ChełmnoFM IP: 80.51.140.* 13.07.09, 11:07
            Zgadzam się !!!! Ale z doświadczenia wiem że jeżeli ciągnie się 2 rzeczy naraz
            to nie da się robić czegoś dobrze !!!!
            • Gość: tomek Re: ChełmnoFM IP: 80.51.140.* 13.07.09, 11:17
              jestem ciekaw czy radio działa legalnie z tymi
              reklamami???????czy mogą brać pieniądze za reklamę jakiejś firmy????????
              • Gość: , Re: ChełmnoFM IP: *.chelmno.mm.pl 14.07.09, 08:07
                co Ciebie to obchodzi.
                • Gość: Jola Re: ChełmnoFM IP: 94.254.162.* 20.07.09, 11:50
                  słuchałam tego radia co za szajs
                  • Gość: kmiecic Re: ChełmnoFM IP: 80.51.140.* 22.07.09, 11:57
                    Witam,szajs to mało powiedziane, !!!! Panowie chyba wam do
                    głowy woda sodowa odbiła, zastanówcie się co chcecie robić w
                    życiu ,jak nie dajecie rady sobie, z radiem to odpuscie , piszecie
                    na stronie głównej radia ze jest problem techniczny a siedzicie na
                    rynku na piwku na kacu i głośno gadacie o radiu, sam słyszałem
                    waszą rozmowe co wy z ludzi wała robicie !!!!!!! w taki sposób
                    daleko nie zajdziecie
                    • Gość: maniac chelmno fm Re: ChełmnoFM IP: 80.51.140.* 22.07.09, 20:23
                      szajs to ty masz w gaciach a zamiast mozgu masz malego tick taca
                      ciekawe jak ty bys prowadzil takie radio cwaniaku chlopaki chca dobrze dla miasta robia to dla ludzi a tobie sie nie podoba.jak sie nie podoba to nie sluchaj i sie nie czepiaj.mi sie bardzo podoba to radio wkoncu mamy cos dla chelmna i nie za pieniadze.a ty czopku palnij sie w tego tick taca z mlotka moze zrozumiesz o co chodzi.a to ze poszli sobie na piwko to ci przeszkadza bo ciebie nie stac??to idz dupe na e1 wypnij moze cos zarobisz i bedziesz mial na piwko:P pozdrawiam chlopakow z radia 3majcie tak dalej super radyjko:)pozdrawiam
    • Gość: sluchacz Re: ChełmnoFM - co sądzicie? Opinie.. IP: *.chelmno.mm.pl 23.07.09, 12:42
      Podzielam opinie przedmówcy!!! Jak ktos prowadzi radio to juz na
      piko pod parasolki nie moze pójść??!! SMIESZNE!!!!!!
      Dajcie sobie spokój i chłopakom zresztą też. Robią coś od siebie a
      jak ktoś nie chce to niech nie słucha!!!! POWODZENIA!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka