Dodaj do ulubionych

Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu !

20.10.04, 20:18
Obywatelu internetowy Slezan, to do Was.
Obserwuj wątek
    • slezan Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 20.10.04, 20:24
      A kto mi zabroni?:-)
      • amandaa Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 20.10.04, 20:28
        slezan napisał:

> A kto mi zabroni?:-)

No mowie, nie pieprzcie obywatelu bez sensu!!!
        • carrramba Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 20.10.04, 20:29
          amandaa napisała:

> slezan napisał:
          >
          > > A kto mi zabroni?:-)
          >
          > No mowie, nie pieprzcie obywatelu bez sensu!!!

A jednak :) Czyli wie, ze cos nie jest halo :)
    • carrramba Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 20.10.04, 20:25
      amandaa napisała:

> Obywatelu internetowy Slezan, to do Was.

A w czym problem ? Jakos tak jestem bardzo krótko ostatnio e necie i nie wiem
      czym sie Kolega Slezan "zasłuzył "?
      Chdzi o człokształat ? Czy nie ?
      • amandaa Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 20.10.04, 20:29
        carrramba napisał:

> amandaa napisała:
        >
        > > Obywatelu internetowy Slezan, to do Was.
        >
        > A w czym problem ? Jakos tak jestem bardzo krótko ostatnio e necie i nie wiem
        > czym sie Kolega Slezan "zasłuzył "?
        > Chdzi o człokształat ? Czy nie ?
        Tak, tak, tak.
        • carrramba Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 20.10.04, 20:30
          amandaa napisała:

> carrramba napisał:
          >
          > > amandaa napisała:
          > >
          > > > Obywatelu internetowy Slezan, to do Was.
          > >
          > > A w czym problem ? Jakos tak jestem bardzo krótko ostatnio e necie i nie
          > wiem
          > > czym sie Kolega Slezan "zasłuzył "?
          > > Chdzi o człokształat ? Czy nie ?
          > Tak, tak, tak.

Aha, aha, aha :)
          • Gość: -§- Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 22:16
            carrramba to jest nazwa. A nazwa pisze sie z duzej literki. Czyli musialo
            byc "Carrramba"
            • carrramba Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 20.10.04, 22:39
              Gość portalu: -§- napisał(a):

> carrramba to jest nazwa. A nazwa pisze sie z duzej literki. Czyli musialo
              > byc "Carrramba"
              ?
              • husycki Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 22.10.04, 11:55
                No prosze, jak zwykle post o niczym, więc do dyskusji dołącza sie nasza słodka
                idiotka carramba vel filozosia vel uzyteczny fiodorus czyli pniok Piotrus.
                Użyczanie sbie nicków to fajna praktyka, szczególnie jak poluje się na czyjeś
                IPy :-) A carramba zawsze aktywzuje się wtedy, kiedy akurat nie ma nic na temat
                do powiedzenia!
                • carrramba Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 22.10.04, 13:45
                  husycki napisał:

> No prosze, jak zwykle post o niczym, więc do dyskusji dołącza sie nasza
                  słodka
                  > idiotka carramba vel filozosia vel uzyteczny fiodorus czyli pniok Piotrus.
                  > Użyczanie sbie nicków to fajna praktyka, szczególnie jak poluje się na czyjeś
                  > IPy :-) A carramba zawsze aktywzuje się wtedy, kiedy akurat nie ma nic na
                  temat
                  >
                  > do powiedzenia!

Za forumowego idiotę to ty robisz, kolego. Za łowcę IP rónież. Poza tym, jęsli
                  się używa minimum 3 nicków tak jak ty, to chyba twoje uwagi są nie na miejscu.
                  Ja w odróżnieniu od ciebie, nie bywam Dr Jekyll i Mr Hyde :)
                  A tobie idzie całkiem nieżle. /Chcesz moje IP to wyślę maila/. Poza tym
                  zastanów się poważnie nad soba. Ciągle piszesz o IP, co wydaje mi się niestety
                  juz hipomanią. A tu jeszcze "użyczanie" sobie nicków. Żałosny jesteś, a
                  wydawałoby sie że duży chłopczyk z ciebie. Pora dorosnąć ! Całe forum ma z
                  ciebie niezły ubaw Kolego Husycki vel......vel...... :)
                  ps.
                  Może to przykre co napiszę, ale nawet twoi koledzy ryczą ze śmiechu /z ciebie/.
                  • piast1025 Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 22.10.04, 13:48

mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi z "łowieniem IP"? mógłbyś to rozwinąć, nie
                    znam sie na "tych" rzeczach! pozdrawiam!
                    • carrramba Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 22.10.04, 14:06
                      piast1025 napisał:

>
                      > mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi z "łowieniem IP"? mógłbyś to rozwinąć, nie
                      > znam sie na "tych" rzeczach! pozdrawiam!
                      Kto ma Ci wytłumaczyć? Ja ?
                • pniok Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 22.10.04, 17:36
                  Husycki napisał:

"No prosze, jak zwykle post o niczym, więc do dyskusji dołącza sie nasza słodka
                  idiotka carramba vel filozosia vel uzyteczny fiodorus czyli pniok Piotrus.
                  Użyczanie sbie nicków to fajna praktyka, szczególnie jak poluje się na czyjeś
                  IPy :-) A carramba zawsze aktywzuje się wtedy, kiedy akurat nie ma nic na temat
                  do powiedzenia!"

No!
                  Kto jak kto, ale Pan może wiedzieć rzeczywiście sporo o wchodzeniu pod różnymi nickami. Poza tym, jest Pan chamem, który na tym forum wnosi jedynie personalne wycieczki i obrażanie innych. O praktyce wymieniania nicków pisał już na tym forum Pański kompan Elver ;-). Pisał o sobie! Węc proszę się udeżyć we własne piersi!
                  Trochę się pogubiłem?! Kto tu jest kim?!
                  Że niby Fiolozosia to Carrramba. Carrramba to Fiodorus. Fiodorus to Pniok. Pniok to Piotrus (a propos co znaczy słowo "Piotrus"?).
                  To kim ja, do cholery, jestem???
                  Panie Husycki!

Gdzieś wokół spacerują ludzie. Ktoś gra na pianinie. Ktoś komuś wyznaje miłość.
                  Zaraz zacznie się pora weekendowych imprez. wszyscy już się na to szykują, radośnie.

IDIOCI!!!
                  Oni nie wiedzą!!!
                  W tym czasie polacka mafia, cierpliwie rociąga swoje macki nad tym forum. Nad Katowicami. Nad Oberschlesien...
                  • elver.b Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! 22.10.04, 20:19
                    O praktyce wymieniania nicków pisał już na tym f
                    > orum Pański kompan Elver ;-).
                    Nie wymieniania, ale uzytkowania :-))) Tak jak klossowy porucznik (chyba) WOLF.
                    Pamietasz pnioku? To dziala podobnie, przy czym pierwotny elver zaglada tu juz
                    rzadko :-)))
                    I dlaczego mam niby byc kompanem husyckiego? Rozumiem pnioku, ze jak kogos nie
                    lubisz to od razu uznajesz go za mojego kompana? No moze i dobrze, bo ja cie
                    tez jakos nie lubie.

Pisał o sobie! Węc proszę się udeżyć we własne pi
                    > ersi!
                    O przepraszam, skoro pijesz do husyckiego, a powolujesz sie na mnie, to
                    dlaczego husycki ma sie bic w swoje piersi za moje dzielo? Gdybys nie wymienial
                    mojej skromenj osoby, a wiedzial o tym, ze huscyki to tez np. aqua, bartoszcze
                    albo ktos inny to wtedy byloby to usrawiedliwione. A tak?

> Trochę się pogubiłem?! Kto tu jest kim?!
                    > Że niby Fiolozosia to Carrramba. Carrramba to Fiodorus. Fiodorus to Pniok.
                    Pnio
                    > k to Piotrus (a propos co znaczy słowo "Piotrus"?).
                    No wlasnie. Wychodzi z tego, ze skoro filozosia to carramba, carramba to
                    fiedka, fiedka to pniok czyli Piotrus znany rowniez jako Lukas (tak pisze Twoj
                    przyjaciel) to okazuje sie, ze filozosia to Lukas. A to by oznaczalo, ze moje
                    serce bije dla faceta! Nie, tak byc nie moze, pnioku musimy cos z tym zrobic!

> To kim ja, do cholery, jestem???
                    No wlasnie! Mysle ze "kolega Fiodorusa" moglby powiedziec nam cos na ten temat.

> Panie Husycki!
                    >
                    >
                    > Gdzieś wokół spacerują ludzie. Ktoś gra na pianinie. Ktoś komuś wyznaje
                    miłość.
                    > Zaraz zacznie się pora weekendowych imprez. wszyscy już się na to szykują,
                    rado
                    > śnie.
                    >
                    > IDIOCI!!!
                    > Oni nie wiedzą!!!
                    > W tym czasie polacka mafia, cierpliwie rociąga swoje macki nad tym forum. Nad
                    K
                    > atowicami. Nad Oberschlesien...

W koncu poiwedziales cos sensownego. Nie spodziewalem sie tego po tobie. Ale
                    widze, ze ty jednak kumasz baze ;-)
                    • Gość: wizydlaschlesera Re: Obywatelu, nie pieprzcie bez sensu ! IP: *.anonymizationservice.com 22.10.04, 20:33
                      Bo Oni wiedzą!!!
                      W tym czasie wasserpolacka mafia, cierpliwie rociąga swoje macki nad tym forum.
                      Nad Katowicami. Nad Oberschlesien...

elver.b napisał:
                      > W koncu poiwedziales cos sensownego. Nie spodziewalem sie tego po tobie. Ale
                      > widze, ze ty jednak kumasz baze ;-)

Mała korekta;)wasserpolacka mafia;))))))

ps. elver.b a jak było... może w wojsku ;))))))))))
                    • Gość: Kolega Fiodorusa Do Elvra :) IP: *.med.uni-rostock.de 22.10.04, 20:36
                      > No wlasnie! Mysle ze "kolega Fiodorusa" moglby powiedziec nam cos na ten temat.
                      Elver, mam wrazenie, ze doskonale wiesz kim jest Fiodorus-Pniok... :-)
                      • spyra Re: Do Elvra :) 22.10.04, 20:46
                        Gość portalu: Kolega Fiodorusa napisał(a):

> > No wlasnie! Mysle ze "kolega Fiodorusa" moglby powiedziec nam cos na ten
                        > temat.
                        > Elver, mam wrazenie, ze doskonale wiesz kim jest Fiodorus-Pniok... :-)

Każdy na forum wie, nie tylko elvry.
                        • Gość: Kolega Fiodorusa Re: Do Elvra :) IP: *.med.uni-rostock.de 22.10.04, 20:50
                          spyra napisał:

> Gość portalu: Kolega Fiodorusa napisał(a):
                          >
                          > > > No wlasnie! Mysle ze "kolega Fiodorusa" moglby powiedziec nam cos n
                          > a ten
                          > > temat.
                          > > Elver, mam wrazenie, ze doskonale wiesz kim jest Fiodorus-Pniok... :-)
                          >
                          > Każdy na forum wie, nie tylko elvry.
                          Trzeba przyznac, ze Fiodorus-Pniok-Lukas jest niezwykle latwy do rozpoznania po swoich pogladach i stylu pisania :)
                          • spyra Re: Do Elvra :) 22.10.04, 21:11

> spyra napisał:
                            >
                            > > Gość portalu: Kolega Fiodorusa napisał(a):
                            > >
                            > > > > No wlasnie! Mysle ze "kolega Fiodorusa" moglby powiedziec nam
                            > cos n
                            > > a ten
                            > > > temat.
                            > > > Elver, mam wrazenie, ze doskonale wiesz kim jest Fiodorus-Pniok...
                            > :-)
                            > >
                            > > Każdy na forum wie, nie tylko elvry.
                            > Trzeba przyznac, ze Fiodorus-Pniok-Lukas jest niezwykle latwy do rozpoznania
                            po
                            > swoich pogladach i stylu pisania :)

Nazywasz to poglądami? To tylko prymitywna polakowska propaganda wpojona do
                            tego małego, doszczętnie wypranego podczas szeregu następujących po sobie
                            nacjonalistycznych zlotów mózgu.
                            • Gość: Kolega Fiodorusa Re: Do Elvra :) IP: *.med.uni-rostock.de 22.10.04, 21:16
                              > Nazywasz to poglądami? To tylko prymitywna polakowska propaganda wpojona do
                              > tego małego, doszczętnie wypranego podczas szeregu następujących po sobie
                              > nacjonalistycznych zlotów mózgu.
                              Lukas prywatnie jest bardzo sympatycznym facetem :-)))

Ps.Byles kiedys czlonkiem ROPS?
                              • spyra Re: Do Elvra :) 22.10.04, 21:50

> > Nazywasz to poglądami? To tylko prymitywna polakowska propaganda wpojona
                                > do
                                > > tego małego, doszczętnie wypranego podczas szeregu następujących po sobie
                                >
                                > > nacjonalistycznych zlotów mózgu.
                                > Lukas prywatnie jest bardzo sympatycznym facetem :-)))
                                >
                                > Ps.Byles kiedys czlonkiem ROPS?

Skąd wiesz?
                                • Gość: Kolega Fiodorusa Re: Do Elvra :) IP: *.med.uni-rostock.de 22.10.04, 21:55
                                  > > Ps.Byles kiedys czlonkiem ROPS?
                                  >
                                  > Skąd wiesz?
                                  Nie wiem, tylko przypuszczam...
                                  • spyra Re: Do Elvra :) 22.10.04, 21:57
                                    Nadal przypuszczasz?
                      • elver.b do Kolegi Fiodorusa :-) 22.10.04, 21:33

> > No wlasnie! Mysle ze "kolega Fiodorusa" moglby powiedziec nam cos na ten
                        > temat.
                        > Elver, mam wrazenie, ze doskonale wiesz kim jest Fiodorus-Pniok... :-)

Oczywiscie, ze wiem :-)))
                        Ale forum to forum, a real to real.
                        Choc uwazam, ze z ta swoja "sluzba wojskowa" to lekko przesadzil ;-)
                        • Gość: Kolega Fiodorusa Re: do Kolegi Fiodorusa :-) IP: *.med.uni-rostock.de 22.10.04, 21:39
                          > Oczywiscie, ze wiem :-)))
                          > Ale forum to forum, a real to real.
                          > Choc uwazam, ze z ta swoja "sluzba wojskowa" to lekko przesadzil ;-)
                          Moj przyjaciel Lukas na tym forum uzywa nickow Fiodorus i Pniok.
                          Nie wiesz czy nie ma jeszcze innych nickow? (Ja jestem tu bardzo rzadko a ty jestes stalym bywalcem tego forum)
                          • elver.b Re: do Kolegi Fiodorusa :-) 22.10.04, 21:44

> > Oczywiscie, ze wiem :-)))
                            > > Ale forum to forum, a real to real.
                            > > Choc uwazam, ze z ta swoja "sluzba wojskowa" to lekko przesadzil ;-)
                            > Moj przyjaciel Lukas na tym forum uzywa nickow Fiodorus i Pniok.
                            > Nie wiesz czy nie ma jeszcze innych nickow? (Ja jestem tu bardzo rzadko a ty
                            je
                            > stes stalym bywalcem tego forum)

Niestety nie wiem, ja po prostu nawiazuje konwersacje z tymi pajacami, ktorzy
                            akurat sie napatocza. Ale dzieki i za te wskazowki, ktore zawarles w swoim
                            poscie.
                            Twoj przyjaciel Lukas Pniok-Fiodorus cos tam wyzej pisal o jakichs nickach.
                            Poczulem sie wyrozniony, bo odpisywal jakiemus gosciowi, ale nie zapomnial
                            napomknac o mnie. Pewnie chce zostac moim kumplem, tak wiec mysle, ze jego
                            nastepny nick to bedzie "Kumpel Elvra.b" :-)
                            Pozdrawiam przeserdecznie Kolege mojego kumpla
                  • piast1025 Re: Do pnioka 22.10.04, 23:28

carramba mi nie był łaskaw udzielic odpowiedzi! Ale liczę na Ciebie - mam
                    prośbę, mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi z "łowieniem IP"? mógłbyś to
                    rozwinąć, nie znam sie na "tych" rzeczach! pozdrawiam! Z góry dziękuję!
                    • carrramba Re: Do pnioka 22.10.04, 23:29
                      piast1025 napisał:

>
                      > carramba mi nie był łaskaw udzielic odpowiedzi! Ale liczę na Ciebie - mam
                      > prośbę, mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi z "łowieniem IP"? mógłbyś to
                      > rozwinąć, nie znam sie na "tych" rzeczach! pozdrawiam! Z góry dziękuję!

Sorry, to w nawale prac . Wysle Ci maila, ok?
                      • carrramba Re: Do pnioka 22.10.04, 23:31
                        carrramba napisał:

> piast1025 napisał:
                        >
                        > >
                        > > carramba mi nie był łaskaw udzielic odpowiedzi! Ale liczę na Ciebie - mam
                        >
                        > > prośbę, mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi z "łowieniem IP"? mógłbyś to
                        > > rozwinąć, nie znam sie na "tych" rzeczach! pozdrawiam! Z góry dziękuję!
                        >
                        > Sorry, to w nawale prac . Wysle Ci maila, ok?
                        A jakby co, to Elver jest specem od IP. Jak coś bedzie niejasnego, Elver
                        wyjasni. W końcu to z powodu jego prowokacji udzielono mi lekcji !
                        • piast1025 Re: Do pnioka 22.10.04, 23:33

dzięki! czekam na maila - napisz tez coś ciekawego o elverku w tym kontekście -
                          znowu zaczął mnie rozbawiać! pozdrawiam!
                          • carrramba Re: Do pnioka 23.10.04, 00:00
                            piast1025 napisał:

>
                            > dzięki! czekam na maila - napisz tez coś ciekawego o elverku w tym
                            kontekście -
                            >
                            > znowu zaczął mnie rozbawiać! pozdrawiam!

O Elverku nie mam co p[isać, wystarczająco się sam produkuje:)
                        • elver.b do carrramby 23.10.04, 10:02
                          carrramba napisał:

> carrramba napisał:
                          >
                          > > piast1025 napisał:
                          > >
                          > > >
                          > > > carramba mi nie był łaskaw udzielic odpowiedzi! Ale liczę na Ciebie
                          > - mam
                          > >
                          > > > prośbę, mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi z "łowieniem IP"? mógłby
                          > ś to
                          > > > rozwinąć, nie znam sie na "tych" rzeczach! pozdrawiam! Z góry dzięk
                          > uję!
                          > >
                          > > Sorry, to w nawale prac . Wysle Ci maila, ok?
                          > A jakby co, to Elver jest specem od IP. Jak coś bedzie niejasnego, Elver
                          > wyjasni. W końcu to z powodu jego prowokacji udzielono mi lekcji !

Zadziwiasz mnie. Myslalem, ze z uwagi na stara znajomosc nie tykamy jeden
                          drugiego. Przynajmniej ja sie tej zasady trzymam, ale jak widze mialem racje
                          piszac Ci to i owo pare miesiecy temu.
                          Nie wiem co masz na mysli piszac o prowokacji, chyba tylko to, ze w maju czy
                          czerwcu powiedzialem Ci jak sprawdzic IP w mailu.
                          Nieladnie kolego, naprawde nieladnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka