Dodaj do ulubionych

Do Cynika7

19.04.05, 19:57
Cynik7 jesli zes jest echt Slonzok, to dziwi mie twoja wrogosc, czy brak chocby odrobiny sympatii do proslonskiej dziaualnosci. Osobiscie uwazom, zes jest jak moja ciotka, ftoro byua Slonzoczkom, ale uod 20 lout siedzi w Warszawie i bardzo sie zmieniua w tako "warszawianka", ftoro sie lacho z naszyj slonskiej kultury. Dlatego dla mojej famili jest żywym i namacalnym SYMBOLEM polskiego centralizmu i ignorancji wobec Slonska mimo, ze zno slonsko problematyka. Tym barzyj twoja i mojej ciotki postawa jest do mie niy do zrozumienio.
Obserwuj wątek
    • nowycynik7 Re: Do Cynika7 21.04.05, 09:37
      ja mosz recht tera byda juz barzi sloonskiych sprow broniou dlotego przibrou
      zech sie neu nika.jak tfoja prosloonsko godka niy bydzie obrozac Polokow to jo
      tyz byda wiyncy o Sloonsku godou i niy byda nikogo richtich atakowou,jo w
      Warschau bou ino roz ze szkolnom wycieczkom i mie sie ta polsko stolyca niy
      podobaua- pieronskie Niymcy zabiyli to miasto.Jo lubia goory i uazic po
      nich.pyrsk!
      • piast1025 Re: Do nowegocynika7 21.04.05, 10:05
        A ty nie podszywasz się czasem pod cynika7 kolego? ;-DDD
        • silesia7 Re: Do nowegocynika7 21.04.05, 14:00
          do mnie to bylo?
      • silesia7 Do nowgoCynika7 21.04.05, 14:07
        Mie sie tyz niy podobo atakowanie Polski, jo uznaja (jak zech juz w poprzednim wontku pisou), ze na Gornym Slonsku jest plac i do Niymcow, Slonzokow (jako narodu), Poloukow i wszystkich innych ftorzy znjodom sie u nos swoj dom.
        • Gość: tow. stalin Re: Do nowgoCynika7 IP: 62.29.136.* 21.04.05, 14:22
          silesia7 napisał:

> Mie sie tyz niy podobo atakowanie Polski, jo uznaja (jak zech juz w
          poprzednim
          > wontku pisou), ze na Gornym Slonsku jest plac i do Niymcow, Slonzokow (jako
          nar
          > odu), Poloukow i wszystkich innych ftorzy znjodom sie u nos swoj dom.

tak uważasz? to dobrze, że choć jeden slązakowiec jest taki.
          co do cynika - ja uważam, że chłop wykazuje się sporą dozą rozsądku, nie daje
          się nabierać "superśląskimdziałaczom". przez to, naraża się na wyklęcie ze
          świętego kręgu "prawdziwych" ślązaków. i można taką postawę szanować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka