Dodaj do ulubionych

Total Pack opinie praca zarobki

01.03.10, 20:19
Siemka

Szukam opinii na temat Total Pack
Obserwuj wątek
    • o0gurek Re: Total Pack opinie praca zarobki 01.03.10, 20:29
      Nie polecam. Chyba że frustracja Cię dopada...
      • Gość: truskawa Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.cdif.cable.ntl.com 07.03.10, 16:21
        Zarząd de-motywuje, trzeba pilnować by nie okroili z premii. Dyrektor zmienia
        się co pół roku. Nie są producentem a pośrednikiem co rzutuje na jedne z
        najwyższych cen folii na rynku. Wysokie wymagania co do wyników sprzedaży.
        Ciągłe walki o cenę z dyrektorem zakupu. Przy dobrych wiatrach na
        samozatrudnieniu miedzy 1300 a 1900 a to tylko przy bdb regionie sprzedaży. Przy
        nie wykonaniu planu liczne kary pieniężne. Rotacja olbrzymia, biorą prawie
        wszystkich. Bardzo trudne środowisko pracy. pozdrawiam.
    • Gość: anonim Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.03.10, 19:33
      TOTAL-WYZYSK. Pieniądze to nie wszystko można robić i za 1500 zł
      albo za 2000 zł ale bez pieniędzy to... Oprócz Pani Prezes reszta
      kadry zarządu chyba nie zbyt wiele wie na temat handlu no ale nie
      można mieć wszystkiego, więc zatrudniają dyrektorów którzy próbują
      usilnie coś zrobić ale tak naprawdę są tylko marionetkami w rękach
      zarządu wiec handel dalej w rękach mało kompetentnych. Gdyby nie
      handlowcy, którzy non stop nękani są przez kary, brak elementarnego
      szacunku i... każdy kto pracował wie co jeszcze było by słabo z
      firmą. NIE POLECAM NO CHYBA ŻE JAKO POCZĄTKUJĄCY CHCESZ PRZEJŚĆ
      DOBRĄ SZKOŁE HANDLU OD LUDZI KTÓRZY COŚ NA TEN TEMAT WIEDZĄ.
      • Gość: re-anonim Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.olsztyn.mm.pl 07.03.10, 19:47
        Anonimie! Bardzo dobrze napisałeś: warto tam spróbować bo po Total
        Packu każda inna praca będzie rajem, a były pracownik Total Packu
        prawdziwym twardzielem
        • Gość: Tedy Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.olsztyn.mm.pl 08.03.10, 20:19
          Mi tam zaproponowano prace jako handlowiec, obiecali złote góry niezłą kasę i na obietnicach się skończyło. Trafiłem na magazyn, siedziałem tam dwa tygodnie i zarobiłem 500zł. Traktowali mnie jaka popychadło. Rozmawiałem z handlowcami co tam pracują 2000 to masz brutto, jesteś na działalności gospodarczej czyli zostaje ci jak dobrze pójdzie 1000zł Do tego masz jeszcze kary za nie wyrobienie targetu plus inne jak podliczyłem to jeszcze musiałbym im dokładać za to ze pracuje u nich. A jak przychodzisz to dostajesz padakę do obrobienia planu to niezrobisz przez najbliższe pół roku!!!!

GORĄCO NIE POLECAM
          wole siedzieć w Tesco na kasie
          • Gość: Robert S. Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.static.icpnet.pl 07.06.11, 11:24
            Rozumiem Wasze opinie. Ja przepracowałem tam 6 lat. Zarabiałem bardzo dobrze, zaczynałem od handlowca a skończyłem na dyrektorze. Pani Prezes to Kobieta , która wymaga, ale która też wynagradza. Według mnie byliście kiepscy w tym co tam robiliście, znam wielu ludzi , którzy przepracowali tam kupę lat. Można pracować do śmierci w jednej firmie, ale to się nudzi Najlepszym, tak więc proponuję wziąć się za siebie i nie marudzić , łatwo jest oczerniać jak się jest kiepskim, ale wierzcie mi jak będzie ktoś , kto spełni ich oczekiwania to będzie doceniony i zarobi pieniądze. Pozdrawiam wszystkich kiepskich, i do szkolcie się !!!
            • Gość: grejts Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 13:52
              może Ty się najpierw do szkol :)
    • Gość: Mystka Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: 64.120.233.* 08.03.10, 20:27
      Żenada każdy kto tam pracuje jest wykorzystywany. Obiecują wysokie zarobki a lądujesz na najniższej krajowej. Dostajesz klientów którym nic sprzedać nie możesz. Szefostwo beznadziejne nic tylko szuka okazji by uciąć każda złotówkę z twojej wypłaty.
      Biedronka to przy tej firmie raj!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Fredek Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.03.10, 21:15
        Parę dni temu proponowano mi tam 1000 zł mies. Śmiech na sali. Kto jest w stanie
        utrzymać siebie za taką kasę ? O rodzinie nie ma co marzyć.
    • Gość: Ed Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.winhost.in 28.03.10, 21:34
      Człowieku wszędzie tylko nie tam Znam kilku ludzi, którzy tam pracowali i szybciej uciekali niż przyszli. Każą siedzieć Ci na działalności gospodarczej za 1500zł i to w najlepszym wypadku. Do tego zabierają ci z premii kasę za byle co. Nawet z podstawy zabiorą kasę, tylko palu nie zrób a to graniczy z cudem
      • Gość: Nana Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.03.10, 09:43
        Wniosek: omijaj z daleka tę firmę i ostrzegaj znajomych.
        • Gość: raver Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.147.2.42.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.03.10, 02:53
          Byłem tam na rozmowie rok temu.W ogłoszeniu potrzebowali "doradcy
          technicznego".Na miejscu okazało się iż to był pic bo tak naprawdę
          potrzebują "telemarketera".W "komisji rekrutacyjnej" był jakiś gość
          z wąsami i stara baba.Zadawali absurdalne pytania.Np. o stan
          majątkowy,czy posiadam własnościowe mieszkanie,jakim samochodem
          jeżdże,marka,model.Na koniec kiedy powiedziałem,że chciałbym
          zarabiać w okresie próbnym 1500zł bardzo się podirytowali i wąsacz
          poważnym tonem niemal nie krzyknął "to ile pan by chciał zarabiać po
          okresie próbnym"?Z tego co widziałem to poszukuja na to stanowisko
          średnio co 2-3 miesiące kogoś noweo a to o czymś świadczy:)Ładny
          mają tylko biurowiec i biura urządzone z gustem.
    • Gość: Tomy x Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: 64.191.54.* 24.04.10, 11:48
      zmarnowałem tam 2 lata.....jedna wielka klika....kierownictwo do bani.jak kablujesz i [usunięte przez admina] to jesteś tam kimś...bez względu na to czy coś potrafisz czy nie.normalny człowiek nie ma tam czego szukać.jeśli jesteś dobrym fachowcem szukaj pracy gdzie indziej...tu cie wykończą
      • Gość: lovelas Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.10, 17:56
        masz racje jeden wielki obuz pracy ludzi traktuja jak smieci wysokie zarobki
        obiecuja na rozmowie wstepneja pozniej najnizsza krajowa zero premi jesli
        szukasz pracy nigdy niepchaj sie do total pack jedno wielkie bagno!!!!!!!!!!!!!!!!
    • bella-1977 Re: Total Pack opinie praca zarobki 27.05.10, 18:45
      TOTALNA PORAŻKA, już sama rozmowa rekrutacyjna to strata czasu i pieniędzy. Jak
      poczytałam w opiniach jakie pytania pani prezes zadaje... Sprawdziło sie
      dokładnie pytanie: jakim samochodem pani przyjechała, albo czy dom w którym pani
      mieszka jest pani własnością. Jak się zapytałam jakie to ma znaczenie, to pani
      prezes strzeliła focha i właściwie już mnie skreśliła, nie miały już znaczenia
      moje umiejętności i doświadczenie. Omijajcie te firmę z daleka. Zastanawiam się
      tylko czy zadawanie pytań tego typu jest zgodne z prawem.
      • Gość: sonia Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 20:07
        To dziki kraj i dzikie prawa,gnoje robią co chcą bo są bezkarni,sądy pracy ,kto
        miał do czynienia to wie,że walczy z krwiopijca jego prawnikami no i oczywiście
        w oczach sądu jest przestępcą bo chce pracować i zarabiać i co nie daj boże za
        łamanie prawa żąda odszkodowania!.
        • Gość: edek Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.centertel.pl 14.06.10, 13:47
          ale firma to smutne co piszecie
    • Gość: qat Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: 74.118.192.* 21.06.10, 21:04
      Niedawno byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, jakaś stara baba zadawała mi pytania, jak powiedziałem ze chcę zarabiać 1500 na rękę wadziłem tylko szyderczy uśmiech na jej twarzy. Doszedłem do wniosku jak bym zaproponował 500 zł to z otwartymi rękoma by mnie przyjęła. Poza tym pytania jakbym starał się o posadę co najmniej dyrektora. W miedzy czasie słyszałem jak jakaś blondynka jebała (nie można powiedzieć ze krzyczała) pracownika, wżyciu nie słyszałem by ktoś tak poniżał swoich pracowników publicznie przy wszystkich, zgroza widać ze słoma z butów wystaje jak się dorobi troszeczkę pieniążków, zresztą po twarzy widać ze za bardzo to ona rozgarnięta nie była(podobno pani vc prezes)...
      W każdym bądź razie zastanówcie się czy warto chociaż wybierać się na rozmowę kwalifikacyjną....
      • Gość: RP Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: 83.238.37.* 22.06.10, 10:22
        Też byłem w tej firmie na rozmowie, podobne wrażenia jak poprzedników. Pytania
        odnośnie samochodu, mieszkania itp. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.
    • Gość: były pracownik Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.147.239.198.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.06.10, 22:29
      Tylko kilka faktów: za wyjście kiedyś z biura o 15:55 pani prezes
      potrąciła dniówkę, awantura za nocleg w hotelu 10 zł drozszym niż to
      było dozwolone. Ponadto zabieranie, kasy za wszystko, nie wykonanie
      planu, brak targetu za taśmy, wulgarne odnoszenie sie zarządu do
      pracowników. Restrykcyjny zakaz konkurencji, podpisujesz weksel na
      kilkadziesiąt tysięcy zł a w zamian dostaniesz odszkodowanie w
      wysokości 300 zł (słownie: trzystu złtych)miesięcznie przez pół
      roku. W ramach kryzysu szefowa zmieniła pracownikom umowy z 1 etatu
      na 7/8 i w te miejsce kupiła sobie jaguara z salonu. Jak
      ktoś lubi hardcore to niech próbuje. Chętnie konkurencja zatrudnia
      byłych pracowników TP, jakm to mówią - kuźnia talentów.
      • Gość: Gość 14 Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.10, 15:32
        Potwierdzam opnie poprzedników pracowałem tam 3 lata i mogę tylko powiedzieć że ta firma powina się nazywać total biedronka i mam chęć złożyć jakieś forum byłych pracowników jest ich w Polsce bardzo dużo i kazdy mam takie same zdanie o właścielach
        • Gość: trendy Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 13:55
          pracowałem tam,prezeska to gburowata,nieprzyjemna kobieta,jej córeczka ze swoim chłopakiem niedaleko odbiegają od wzorca.Nikomu tej firmy nie polecam,atmosfera bardzo nieprzyjemna co jest zasługą niesympatycznej prezeski.Rozmowa z nią na etapie kwalifikacyjnym była jak z filmu Barei.Mieszanina chamstwa i smieszności.W firmie totalne kopanie dołków.Słynie z tego" pani" białorusinka.
          • Gość: marrarewawa Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 20:34
            Pytania tej "starej baby" (rozumię,ze to była stara prezeska) o stan majątkowy są niezgodne z prawem.Ta "stara baba" mysli ,że prawa przez nią ustanowione obowiązują w Polsce.Czy znajdzie się ktoś ,kto wytłumaczy jej ,że się ta niesympatyczna osoba sięmyli. Ciekawy jestem kto pierwszy poda to babsko do sądu.
            • Gość: gość Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.147.19.58.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.12.10, 14:43
              Witam.Wybieram się na rozmowe i już sam nie wiem,każdy tylko krytykuje,czy na forach piszą tylko ci niezadowoleni? Każda firma olsztyńska jest obsmarowana,a jednak ktoś tam pracuje.
              • Gość: jaann Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 08:59
                przekonasz się już po pierwszych słowach z prezeską jaki poziom prezentuje.Rynek pracy jest jaki jest a wyrafinowani cwaniacy płacą marne pieniądze.
              • Gość: piotr Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.146.143.113.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.10, 21:12
                Pewnie znalazłeś ogłoszenie że: w związku z dynamicznym rozwojem itd ?
                Na wiele nie licz, dużych pieniędzy nie zarobisz, jak człowieka też ciebie nie bedą traktować
                • Gość: gość Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.146.255.237.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.01.11, 15:01
                  A jednak pracuje i nie jest tak żle,raj to to nie jest ale całkiem znośnie.
                  • Gość: gość Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.248.115.93.static.simpliq.net 28.08.11, 15:00
                    Jednak żałuje, że się zatrudniłem u nich. Dla tych co idą na rozmowę to będą bajki opowiadać!!! Przeczytajcie wątek od początku wiele racji mają ci co tu piszą.
                    Ja się zwolniłem bo w biedronce będę miał lepiej na kasie.
                • Gość: Robert S. Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.static.icpnet.pl 07.06.11, 11:27
                  Piotr, jesteś z Dobrego Miasta pewnie....
              • Gość: anonim 102 Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.04.11, 19:15
                No i co zadowolony z rozmowy?
                • Gość: Robert S. Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.static.icpnet.pl 07.06.11, 11:25
                  Rozumiem Wasze opinie. Ja przepracowałem tam 6 lat. Zarabiałem bardzo dobrze, zaczynałem od handlowca a skończyłem na dyrektorze. Pani Prezes to Kobieta , która wymaga, ale która też wynagradza. Według mnie byliście kiepscy w tym co tam robiliście, znam wielu ludzi , którzy przepracowali tam kupę lat. Można pracować do śmierci w jednej firmie, ale to się nudzi Najlepszym, tak więc proponuję wziąć się za siebie i nie marudzić , łatwo jest oczerniać jak się jest kiepskim, ale wierzcie mi jak będzie ktoś , kto spełni ich oczekiwania to będzie doceniony i zarobi pieniądze. Pozdrawiam wszystkich kiepskich, i do szkolcie się !!!

• Gość: Oddział Będzin Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: 193.106.84.* 06.07.11, 19:58
                    Robercik Ty pewnie jesteś tym przydupasem co prowadził oddział poznań.
                    Lizus Prezesowej wszyscy w Będzinie mówili że lubisz dymać geriatrię.
                    • Gość: Robert S. Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.static.icpnet.pl 07.12.11, 09:40
                      nie , ja nim nie jestem, ale tam pracowałem. A Wy pewnie jesteście tymi dwoma pajacami , sorry pijakami ze wsi...patyk i karzełek, Filopat i Patafil.

Pozdro

Taka była o Was opinia.
                      A tego przydupasa kiedyś znałem. W porządku gość , tylko jakoś różne wsiury mu zazdrościły .
                      • Gość: oddział Będzin Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: 193.106.84.* 31.12.11, 21:05
                        Słuchaj my akurat jesteśmy z Miasta Sosnowiec ty Poznańska Pyro.
                        My przyjeżdżaliśmy tam się bawić a nie włazić do dupy prezesostwu.
                        A skoro byliśmy takimi pijakami w twoim mniemaniu to czemu Gdańsk, Olsztyn, Wawa, Rzeszów, Łódż, Wrocław, Szczecin walili do nas na impreze na pokój w hotelu wszyscy??
                        A tak pozatym gdybym był takim pijakiem to nie pracowałbym dzisiaj na stanowisku kierowniczym w renomowanej europejskiej firmie.
                        Jeżeli chcesz wiedzieć jakiej zapraszam na PW jeżeli masz odwagę się ujawnić.
                        raczej nie pozdrawiam.
                        I nie rób ludziom wody z mózgu na temat TP.
                        • Gość: r.s. Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.static.icpnet.pl 14.05.12, 11:40
                          z wami ktoś chciał pić ??? przychodziliście na spotkanie na kacu z czerwonymi pyskami, blubraliście wciąż to samo, czyli bez sensui, a Poznania nie lubiliście bo was wyciął w sprzedaży, lumpy jedne ze wsi.......
    • Gość: mix Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 07:24
      Nie znam firm. Wyczucie rynku było doskonałe i lokalizacja chyba też. Reszta jest kwestią kadry i sposobu zarządzania firmą. Jestem przekonany nadal, że ta branża ma przyszłość przed sobą.
      Ale nadzieja bez własnej pracy i jej efektów jest powrotem do komuny. Ponoć nas UWM były nawet studia w zakresie zarządzania kadrami. Gdzie są Ci ludzie, nie wiem. Może to byli ludzie młodzi, może nie doświadczeni jeszcze z annałami praktyki, ale brak umiejętności zarządzana położy każdą nawet najlepiej zapowiadającą się firmę. Produkcja, to jest płynność reakcji na zapotrzebowania rynku a nie rabanie lodów na Alasce.
      • Gość: stanley Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 11:54
        mix bredzisz nie na temat
      • Gość: TED Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.14, 06:07
        zdecydowanie nie polecam tej firmy , pracowałem tam ,okropne stosunki międzyludzkie
        • Gość: mefisto Re: Total Pack opinie praca zarobki IP: *.dynamic.mm.pl 03.05.15, 19:28
          Omijajcie tą firmę, pracowałem tak kilka lat temu i mam kontakt z ludźmi, którzy niestety jeszcze tam pracują, choć niewielu. Nic się nie zmieniło tylko jest gorzej, młoda bardziej rządzi niż kiedyś. A rotację w dziale handlowym mają ciągle, o systemie kar nie będę wspominał bo szkoda słów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka