Gość: jolka IP: *.olsztyn.mm.pl 24.04.10, 15:13 Witam Czy możecie mi podpowiedzieć w jakim lokalu mogę wyprawić komunie dla mojego synka ? Podajcie mi proszę namiary gdzie jedzenie i obsługa będą ok ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarowniczka Re: Gdzie wyprawić komunię ? IP: *.ru 24.04.10, 16:22 Najlepiej na Łysej Górze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.aja Re: Gdzie wyprawić komunię ? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.01.14, 20:09 www.majaolsztyn.pl Sprzątanie jednorazowe lub stałe mieszkań, domów, garaży i biur. (Olsztyn i okolice) - Pranie i czyszczenie wykładzin, dywanów i tapicerki meblowej - Odkurzanie podłóg, dywanów, wykładzin, wycieranie kurzu z powierzchni mebli, drzwi, parapetów, grzejników - Froterowanie/nabłyszczanie podłóg - Mycie podłóg oraz powierzchni przeszklonych (lustra, drzwi, witryny) - Sprzątanie kuchni i sanitariatów (dezynfekcja i odgrzybianie parą wodną) - Mycie okien - Prasowanie Zadzwoń i zapytaj o szczegóły! 724-015-851 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie wyprawić komunię ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.10, 20:09 Omega Hotel, dawny Novotel, po zmianach w kuchni, normalne ceny i dobre jedzenia 89 522 05 00 Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Gdzie wyprawić komunię ? 24.04.10, 22:42 Zalecam "Leśne Wrota" w Klewkach. Lasy i jezioro, smaczne jedzenie, niskie ceny, super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Gdzie wyprawić komunię ? IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.10, 23:06 Dziękuję wszystkim za pomoc. Chyba, ze macie jeszcze jakieś pomysły ? Odpowiedz Link Zgłoś
vvipp Re: Gdzie wyprawić komunię ? 25.04.10, 23:22 Bardzo polecam "Zakątki Europy". Świetne jedzenie, spokojnie, taras i tanio.Mielismy tam ostatnio obiad z okazji chrzcin na przeszło 20 osób i naprawdę było wszystko super. Polecam też tort karmelowy z cukierni "Złoty klucz" w Realu - pieknie wyglądał i był przepyszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdr Re: Gdzie wyprawić komunię ? IP: *.strategicsponsoring.com 26.04.10, 16:39 w kfc - łącząc tradycję z nowoczesnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gdzie wyprawić komunię ? IP: *.146.156.226.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.04.10, 18:53 W katakumbach. Będzie to impreza najbardziej nawiązująca do źródeł. KFC rzeczywiście może być dodatkiem do napisania jakiegoś memoriału nad znaczeniem upływu czasu w środowiskach zamkniętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Gdzie wyprawić komunię ? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.04.10, 10:32 nie tam, jak się wejdzie na stołówkę to śmierdzi zjęczałym tłuszczem i zepsutym jedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Gdzie wyprawić komunię ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.10, 23:26 Komune trzeba wyprawic tam gdzie jej miejsce czyli na daleki sybir za ural ! My polacy juz sie nacierpielismy przez tych ludzi! Juz wystarczajaco zniszczyli nasz kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Gdzie wyprawić komunię ? 26.04.10, 17:20 Jest to w końcu uroczystość religijna. Dla czego chcesz ją organizować gdzieś w kuźni a nie w miejscach przeznaczonych dla kultów religijnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie wyprawić komunię ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.14, 13:02 Hotel Kur - piękne położenie i dobra kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
antymenel.1 Re: Gdzie wyprawić komunię ? 14.01.14, 15:33 Kiedyś się to robiło po prostu w kościele.Ale od kiedy Tusk pozamykał wszystkie kościoły to wierni muszą się tułać po knajpach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk "Pod Żaglami" IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.14, 20:26 Jest tam bardzo dużo niewykorzystanego miejsca i idealnie nadającego się na takie uroczyste klimaty. W przeszłości to miejsce tętniło życiem i warto by było je przywrócić do życia. Możesz zainicjować tę pożyteczną akcję. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: "Pod Żaglami" 09.02.19, 20:47 Dobra rada. Tym bardziej, że ten obiekt budowali Warmiacy własnym sumptem, jako Polski Dom Kultury Na Warmii. Po wojnie w budynku tym WSS Społem prowadziło słynną w kraju restauracją "Pod Żaglami", a po 1989 roku przejął Kościół na pałac biskupi. Tym samym Warmiacy zostali wydutkani na gołej ziemi. Warto by przywrócić ten obiekt jego twórcom. Ale czy Kościół coś kiedyś komuś zwrócił nie będąc przymuszony? Odpowiedz Link Zgłoś
adrian99 Re: Gdzie wyprawić komunię ? 28.06.19, 11:11 Jeśli organizujecie komunie lub chrzciny i potrzebujecie lokalu to koniecznie zajrzyjcie tutaj chrzcinyikomunie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agulczy Re: Gdzie wyprawić komunię ? 10.07.19, 10:06 Ja organizowałam komunie mojej córki właśnie w tym lokalu chrzcinyikomunie.pl/obiekt/hotel-hp-park-olsztyn/ Polecam to miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
karolzietal95 Re: Gdzie wyprawić komunię ? 25.02.22, 14:43 chrzcinyikomunie.pl/olsztyn tutaj czegoś poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś