Dodaj do ulubionych

Alosza Awdiejew

12.03.04, 00:11
W zwiazku z tym iz moja białogłowa nie może iść ze mną Mam do sprzedania 2
bilety.
Gdzie: Filharmonia
Co: Alosza Awdiejew z Krakowa (wystep)
kiedy: 13 marca (sobota) godzina 17:00
cena: 2x 25 zł - sprzedam taniej po 2x 20 zł
Bilety w pierwszym rzedzie!!!!! Miejsca obok siebie.

Zainteresowanych zapraszam na maila : lecart@gazeta.pl

pozdro
Obserwuj wątek
    • bpkw Re: Alosza Awdiejew 12.03.04, 18:05
      Lecart.
      Jesli oferta jest aktualna to biore te dwa bilety i to bez wspomnianego rabatu.

• lecart Re: Alosza Awdiejew 12.03.04, 19:09
        bpkw - sprawdz poczte
        • Gość: rita Re: Alosza Awdiejew IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 20:11
          warto iść na niego
          Awdiejewa żoną jest Katarzyna moja koleżanka z tenisa, była dobrą zawodniczką
          Krakowa.
          Baw się dobrze bpkw, przy nim można sie dobrze zabawić i pamietaj, żebyś mi
          opowiedział :)
          • bpkw Re: Alosza Awdiejew 12.03.04, 21:33
            O koncercie Aloszki dowiedzialem sie z dzisiejszej GO. Bylem wsciekly, ze
            uciekl mi ten koncert, az tu nagle Lecart oglosil "wyprzedaz" swoich biletow.
            Wszystko z nim juz zalatwilem i caly szczesliwy dowiedzialem sie, ze ... jednak
            nie ide na ten koncert. Bilety sa dwa a ja mam teraz w domu dwie kobiety.
            Nec Hercules contra plures.
            Moze przynajmniej opowiedza mi cos o atmosferze samego koncertu.
            Rita. Moja corka, 1,5 roczna Rosjanka, zamierza sie przebic do Aloszy i blysnac
            swoja rusycystyka. Czy moze tez, w przypadku jak uda jej sie do trzec do
            Afdiejewa, pozdrowic go od Rity ???.
            • bpkw Re: Alosza Awdiejew 12.03.04, 21:35
              Oczywiscie winno byc Awdiejewa ....
            • Gość: rita Re: Alosza Awdiejew IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 20:00
              oj, bpkw - coś ty , on nie zna Rity. Ja znam jego żonę , ale on nie wie że ja
              znam. Nie uwieżysz, kiedy grał z moją koleżanką na korcie , wtenczas nie
              wiedziałam w ogóle kto to jest i nie zwracałam uwagi. Tak więc, niech
              dziewczyny słuchają, jest to artysta.
              powodzenia
              • bpkw Re: Alosza Awdiejew 13.03.04, 21:09
                Rita. Juz po koncercie. Ostatecznie to ja poszedlem z mloda dama na ten wystep.
                Corka jest zachwycona. Ja rowniez. Az mi przykro, ze Lecart nie mogl tego
                obejrzec.
                • Gość: rita Re: Alosza Awdiejew IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 21:17
                  opowiadał kawały i śpiewał
                  a ta filharmonia to jest w teatrze Jaracza ?
                  • andulka7 Re: Alosza Awdiejew 13.03.04, 21:32
                    Ffilharmonia jest niezależnie, w Filharmonii na Kościuszki :)
                    • Gość: rita Re: Alosza Awdiejew IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 21:46
                      to znaczy w jakiej dzielnicy ?
                      • bpkw Re: Alosza Awdiejew 13.03.04, 22:30
                        Rita. Filharmonia, jest stosunkowo blisko Twojego domu. Kosciuszki to jest ta
                        ulica przy ktorej jest Hotel Warminski / tam nocowalas /. Filharmonia jest ok.
                        200 m. od Warminskiego w kierunku dworca PKP/PKS. Juz to zlokalizowalas, czy
                        potrzbujesz wiecej szczegolow ???.
                        A na koncercie Aloszki byly niezle jazdy po Krakusach. M.in. "Dlaczego Krakus
                        zyczy wszyskim wiele szczescia ???. Bo nic go to nie kosztuje. ".
                        • Gość: rita Re: Alosza Awdiejew IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:36
                          dobra prawda - pewnie to cię bardzo, a bardzo ubawiło :)
                          no popatrz, pewnie nawet przechodziłam koło Filharmoni i nie zwróciłam uwagi,
                          będę musiała jeszcze raz przyjechać i na miejscu sprawdzić czy prawdę nówisz ;)

co jeszcze mówił nasz Aloszka ?
                          • bpkw Re: Alosza Awdiejew 13.03.04, 22:47
                            Gość portalu: rita napisał(a):

> no popatrz, pewnie nawet przechodziłam koło Filharmoni i nie zwróciłam uwagi,
                            > będę musiała jeszcze raz przyjechać i na miejscu sprawdzić czy prawdę
                            nówisz ;)

Rita. Filharmonia jest typowa bryla z socrealizmy. Ot, taki prostopadloscian.
                            Srodek tez nie nalezy do najciekawszych. Ten budynek nie ma "duszy" i pewnie
                            dlatego nie zwrocilas na niego uwagi, jak jechalas taksowka z dworca do hotelu.

> co jeszcze mówił nasz Aloszka ?

Aloszka mowil i spiewal bardzo duzo. Spiewu nie potrafie na forum przytoczyc.
                            Ale powiedzonka tak.
                            " Na krakowskich Plantach spotyka sie Planciarz z Planciara o pieknym imieniu
                            Roza. Planciarz zdobyl gdzies flaszke autovidolu i w polowie juz oprozniona
                            podaje Rozy. Ona jednak zdecydowanie odmawia twierdzac, ze z "gwinta" nie pije.
                            Na to planciarz odpowiada: " i za to Cie bardzo szanuje Roza".
                            Znalem ten kawal w zbilonej wersji, ale Aloszka zademonstrowal go, jak " nowy".
                            • Gość: rita Re: Alosza Awdiejew IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:55
                              to teraz Lecart bardzo bedzie żalował, że nie był :)
                              dzięki
                              życzę szczęścia
                              • bpkw Re: Alosza Awdiejew 13.03.04, 23:07
                                Lecart zalowal juz w chwili odsprzedazy biletow. Kolejne z powiedzonek Aloszki.
                                Jedna pani na Slasku miala taka wage, ze w mysl tabel ustalajacych wzajemne
                                relacje waga-wzrost, powinna miec 3,5 metra wysokosci !!!.
                                • lecart Re: Alosza Awdiejew 14.03.04, 11:10
                                  Przyzam sie ze w pewnej chwili żałowalem gdyz moglem isc z byle kim ale bym
                                  był - a w tak dobrym miejscu. Ale rowniez ejstem zadowolony iz moglem
                                  sprzedajac bilety komus innemu oddać radość z bycia na tym jakże wybitnym
                                  satyryku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka