Dodaj do ulubionych

Ratusz kontra PPS Społem

IP: *.jonkowo.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 22:02
Lubiłem na Jeziornej robić zakupy-Panie Tunkiewicz
bezinteresowna ,jedwabistość, kosztuje ,jeżeli Pan widzi belkę w oku u innych-
to powinien Pan być ,orleańską dziewicą, we własnych sprawach nie dziwię
się ,że Ratusz pogrywa z Panem tak jak Pan z nim.Zawsze byłem
zwolennikiem ,Makro,-wymusza nam kupującym rozsądne ceny.
Obserwuj wątek
    • Gość: sa Grzymowicz przejrzał IP: 80.51.195.* 12.03.04, 22:40
      Popatrzcie jak lewica przejrzała na oczy!
    • dandin Re: Ratusz kontra PPS Społem 13.03.04, 11:59
      Prezydent stosuje stare sb-ckie metody. Nie pozwoliliscie mi zrobic interes, to
      was zniszczę (pracownicy ratusza wiedzą o co chodzi) i naślę kontrolę. Ciekawe
      dlaczego nie wstrzymano budowy hipermarketów olsztyńskich, chociaż wiedziano o
      nieprawidłowościach. Ciekawe co będzie jezeli okaże się, że budowa jest zgodna
      z planem, przecież nie przedstawiono (może nie wiem) konkretnych zarzutów, kto
      zapłaci za wstrzymanie - miasto, czyli my wszyscy.A może Pan prezydent??
    • Gość: kibic Re: Ratusz kontra PPS Społem IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 19:11
      kochany NASZ prezydent i mozg wszystkich ruchow gospodarczych w ratuszu "
      grzymek" faktycznie dbaja o polski handel !!!! tak trzymac. najpierw
      zaangazowali sie w sprzedaz prywatnego gruntu przy ul. lubelskiej niemcom ,a
      teraz dobijaja spolem. panowia prezydenci czas zajac sie sprawami miasta. precz
      z prywata !!!!
    • 0czoper Re: Ratusz kontra PPS Społem 14.03.04, 15:43
      No cóż pan Tunkiewicz jest bardzo uprzejmym facetem jak go się poprosi to
      zmieni projekt, proponowałbym też zamiast zaskarżać decyzję macro też ich
      poprosić to może zmienią projekt tak by pasował "kupcom". A tak na marginesie
      to na zasadzie wzajemności poproś pan właściciela apteki by wyznaczyl chodnik
      tak by nie był zastawiany przez jego i nie tylko jego samochody, bo koło tego
      budynku nie daje się przejść.
    • Gość: zwykły obywatel Re: Ratusz kontra PPS Społem IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.04, 21:13
      Gdyby Pan Tunkiewicz pozostał w klubie radnych SLD czy wtedy Małkowskiemu i
      Grzymowiczowi przeszkadzałyby drobne przecież zmiany w projekcie ? Jak był
      radnym tegoż klubu to było w porządku a teraz nie jest ? Cos tu nie gra panowie
      z SLD......... !
    • Gość: klient ratusza Re: Ratusz kontra PPS Społem IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.04, 21:46
      Nie długo trzeba było czekać na nagonkę obu prezydentów na Tunkiewicza. Po
      wyjściu z klubu radnych SLD jest przecież przeciwnikiem. Podzieli więc los
      prezesa Procyka i wielu innych, ktorzy ośmielają się nie być z wielkimi panami
      prezydentami. Obecni i byli pracownicy ratusza (a także radni) wiele o tym
      wiedzą i kiedyś zaczną mówić. Byle jak najszybciej, bo już dalej chyba trudno
      pracować i podejmować decyzje opierając się tylko na argumencie: zaufajcie mi i
      tym razem panie i panowie.Już mało kto wam ufa Panowie z SLD.
    • Gość: Aneta Re: Ratusz kontra PPS Społem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 10:49
      Czy rozgrywki Panów Prezydentów muszą dziać się kosztem ludzi, którzy mają na
      utrzymaniu rodziny, a teraz muszą iśc na bezpłatny urlop i to jeszcze nie
      wiadomo na jaki okres.
    • Gość: Krystyna Re: Ratusz kontra PPS Społem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 11:01
      Ludzie, czy ten człowiek ma jakieś sumienie, jest tak ogromne bezrobocie, a tu
      dodatkowo zabiera pracę z pewnościa około 20 osobom, którzy 2 kwietnia mieli
      iść do pracy w nowym markecie Społem.
    • Gość: bez imienia Re: Ratusz kontra PPS Społem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 12:17
      Pan Tunkiewicz jest człowiekiem godnym szacunku choćby z tego względu, że w
      ostatnich latach nie dość że utrzymał PSS w Olsztynie, to jeszcze wyprowadził
      je na jedno z najlepszych w kraju. Wielu ludzi dzieki temu ma pracę i nie
      żyje w nędzy. Nie zapomninajcie o tym panowie Małkowski i Grzymowicz.Nie
      pozwolicie otworzyć sklepu na Jeziornej, to zastanówcie się za co urządzą
      święta Wielkanocne osoby, które miały być tam zatrudnione.
      Za waszych rządów bezrobocie w Olsztynie rośnie i przybywa biedy w mieście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka