IP: *.zone4.bethere.co.uk 06.07.10, 09:40

Oferujemy do sprzedania najwyzszej jakosci mefedron w formie
krysztalu. Zapraszamy do zakupow przez internet na naszej strone
www.mefpol.pl lub po odbior osobisty do Bartoszyc.
Od dzisiaj nowa cena 40zl za gram a powyzej 5 gram cena wynosi 35zl,
zapraszamy do zakupow!
Obserwuj wątek
    • no4nwo Re: Mefedron 07.07.10, 18:22
      zapraszajcie, zapraszajcie. jeszcze trochę i będzie można was skuć ryjami do
      gleby i zrobić porządek.
      • yadol Re: Mefedron 09.07.10, 23:30
        krzysiu jesteś hoojem , masz tupet więc myślę , że trochę już sprzedałeś tego
        goowna, może ktos odleciał przez ciebie...

kiedy będziesz umierał będziesz się czuł jak morderca, teraz jestes wirażka, ale
        o ile ktoś cię nie ubije nagle, to będziesz się męczyl bo życie uczy pokory
        nawet takich hoojów
        • Gość: jhg Re: Mefedron IP: *.olsztyn.mm.pl 10.07.10, 17:00
          Wiecie, że raczej nie mam problemów z pisaniem, ale brakowało mi słów, żeby ten
          post potraktować należycie. Dziękuję za podrzucenie mi słów zbliżonych do tego,
          co o tym myślę.
          Ze znawstwem przyjrzałem się składowi chemicznemu tej psychoaktywnej substancji
          – to jest klon tego, co zabija... Dopiero czas pokaże, jak to się ma do
          parkinsonizmu (przez upośledzenie mechanizmu wytwarzania dopaminy).
    • Gość: Gonią Re: Mefedron IP: *.centertel.pl 28.04.14, 10:29
      Jestem zainteresowana ogłoszeniem jeśli jest aktualne proszę o kontakt najlepiej tel.799024899 lub mail. Gosiamichal2012@gmail.com
      • Gość: Prokurator Re: Mefedron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 18:19
        Ja też jestem zainteresowany
    • darko-99 Re: Mefedron 05.04.15, 15:37
      Mam pytanie czy jest mozliwosc wysylki do Niemiec
    • Gość: Lolita Re: Mefedron IP: *.wieszowanet.pl 13.08.15, 14:55
      2 jeczke
      • Gość: Jasio Prokurator powinien się zainteresować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.15, 19:25
        Dlaczego Redakcja pozwala na reklamę na forum nielegalnych substancji psychotropowych?
        • Gość: Józef Re: Prokurator powinien się zainteresować IP: *.146.54.52.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.08.15, 19:48
          Można się tylko domyślać, że jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę!
          Pozostają już pewnie tylko pytania czyją, jak dużą i za co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka