Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piekny cz.65

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 21:46
Jest Olsztyn Piekny !
są nadzieje,
ktorych nikt nie rozwieje...
są ludzie,
którzy nie zyją w nudzie....
są jeziora,
ktore oplatają nas jak kora....
są lasy,
do których ciagną masy.....
jest wreszcie Wysoka Brama,
stara, ale jak nowa ta nasza Dama
i przejście pod nią niesłychane
chwyć za ręce
zamknij oczy
pomyśl zyczenie
przejdżmy więc pod nią w świetle nocy
miech doda nam wszystkim mocy :)

ref.
A wszystko to, bo ciebie kocham ;))))))
la la la la la la la la la
lalalalalla la la la la
la la
la la la la la la

Obserwuj wątek
    • Gość: giga Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 21:48
    • Gość: giga Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 21:49
      Rita, ależ Ty jesteś zdolna:)
      A Olsztyn przecudnej urody.
      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 21:54
        tak, oglądałam własnie zdjęcia - nie możemy się go wstydzić :)
      • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 21.05.04, 21:55
        Po konsultacji telefoncznej z Ania moge stweirdzic, iz Inka czuje sie OK. To
        zapewne moja zasluga:)

Wracam do Terminatora:)
        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 22:04
          a jak to being zrobiłeś ???
          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 22:14
            Zastanawiam się , gdzie jest najładniejsza wiosenna wystawa w Olsztynie, tak
            myślę, że juz pora , by pod Bramą staneli artyści rękodzielnicy.
            • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 21:04
              Witam Cie Olsztynie piekny i pozdrawiam
              • bpkw Re: Olsztyn jest piekny cz.65 22.05.04, 21:21
                Gość portalu: rita napisał(a):

> Witam Cie Olsztynie piekny i pozdrawiam

.... wzajemnie.
                • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 21:24
                  pozdrawiam, pozdrawiam i jak tam - co sie dzieje ??????
                  nic nie widzę :)
                  • oso1 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 23.05.04, 21:06
                    Nareszcie w domu!
                    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 21:21
                      Prawidłowa odpowiedż oso, powinno brzmieć - nareszczie w gnieżdzie ;)))))
                      oso- gorąco witam
                      i kolejny raz witam Olsztyn Piekny, tym piekniejszy, że doszły do mnie wieśći o
                      otwarciu sezonu żeglarskiego i wszystkie jeziora Warmii i Mazur są na to
                      przygotowane.
                      Szkoda tylko, że najbardziej na tym korzystają tylko miasta okoliczne jak
                      Giżycko czy Mrągowo, a Olsztyn jest omijany. Tam też odbywają sie związnae z
                      żeglugą imprezy, tam są przyciągani turyści. Olsztyn jako stolica tego regionu
                      jest jednak omijany. Trzeba koniecznie tą sytuację zmienić. Trzeba bardziej
                      wykorzystać uroki j.Krzywego i Długiego, trzeba tam niestety zrobic bazy
                      turystyczne wokół tych jezior i trzeba je wypromować - trzeba, koniecznie
                      trzeba :)
                      Bo inaczej jedyną turystką i plażowiczką Krzywego zwierciadła będę ja w
                      obstawie siedzących tam wspaniałych rybaków.
                      Ciekawe czy plaża miejska ma swoją stronę internetową - trzeba by też
                      zarezerwować na 10 lipca rowerki wodne.
                      Jak myslicie ?
                      • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 24.05.04, 07:18
                        Witam o poranku!
                        Sezon zeglarski rozpoczety.
                        Cos dla Neptuna...
                        i coa dla nas.
                        Ze spiewem, wiatrem i sloncem.
                        I porannym przymrozkiem,
                        ktory pieknie oszronil jachty i pomost.

Uroczyscie dokonalem tez pierwszego w tym roku
                        recznego mieszania jeziora.
                        Tym razem byly to Talty.

Wrocilem na Olsztyna lono,
                        lecz cos gdzies ciagnie,
                        gdzie zeglarskie grono...
                        :-)

• lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.65 24.05.04, 08:02
                          Witam
                          Ale byłam na imprezie, tańczyłam tak, że do dziś nie mogę chodzić, zakwasy
                          straszne :)
                          • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.65 24.05.04, 08:15
                            Witajcie.
                            Cieszę się bo już jeden egzam mam do przodu.Jeszcze tylko siedem;)
                            Zdaje się ,że prognozowano piękną pogodę od początku tego tygodnia,ale na razie
                            tego nie widać.Choć i tak nie jest u nas źle,bo gdzieś w górach padał nawet
                            śnieg.
                            Inka,Being,Alf jak wasze prace?Kiedy obrona?
                            • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 24.05.04, 09:42
                              ...no dobra,
                              skoro chcecie wiedziec:

Na "umrzyka skrzyni"
                              byla i bogini!
                              Jachtow cztery,
                              jestem szczery,
                              na kazdym ekipa,
                              ze wszystko wkolo zmyka.
                              Branki byly wziete,
                              abordazem zdobyte.
                              Potem bylo spiewane,
                              jedzone i pite.
                              Cos dla Neptuna,
                              i cos w nasze gardla.
                              o ile pamietam....
                              nie byla to musztarda.
                              Ahoj!
                              • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 24.05.04, 10:23
                                Witam wszystkich! Za oknem sloneczko na szczescie. Wczoraj bylem na basenie w
                                Swarzedzu. Po prostu rewelacja, sam basen 6 torow, nie za glebokich alr w sam
                                raz. Ale obok kilka mniejszych basenikow z wszelkiej masci dzakuzami, biczami
                                wodnymi, rzeczami itp. Ale najlepsza byla slizgawka, wysoka na 2 pietra, 2tory.
                                Po rozbiciu kolana juz wiem, z nie mozna za bardzo kombinowac:) Najezdzilem sie
                                jak dziecko:) Szkoda, ze nie ma w Olsztynie Aquaparku, mieszkancy duzo traca.
                                • inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 24.05.04, 11:53
                                  Witam po weekendzie:)
                                  Zimno - to pierwsza refleksja z ostatnich dni, banalna, ale prawdziwa! Ohydne
                                  zjawisko meteorologiczne - śnieg na kwitnących drzewach (w radio mówili, ze tak
                                  jest w Szklarskiej).
                                  Drugie zjawisko - granie na komputerze. Podkręciłam sobie poziom trudności i od
                                  razu miałam najlepszy wynik:) Inne dziedziny życia (praca) na tym ucierpiały,
                                  ale przecież trzeba się rozwijać.
                                  Na razie tyle. Jeszce tylko napiszę, że nie mogę odżałować, że nie widziałam
                                  beinga na wodnej ślizgawce:P
                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 21:03
                                    nie bój sie Inka zobaczymy go na Krzywym, kiedy to będzie bum z mola do wody :)
                                    Inka uważaj dziś w dzienniku pisalo o uzależnieniach od gier komuterowych, a tu
                                    trzeba pracę pisać, a nie grać. Weżcie przykład z thora , biedaczysko sie uczy
                                    i uczy....
                                    Kraków zimny, bardzo zimny i nie wierzy w to co sie dzieje, piją rum i
                                    grzaniec. Jutro mają pikietować pod urzędem o grzanie w centralnym :)
                                    • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.65 24.05.04, 21:12
                                      Dzisiaj się już nie uczę.Muszę sobie ten wieczór odpuścić bo zwariuję.
                                      Ale jutro od rana znowu...Prawo pracy...
        • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 24.05.04, 21:12
          being28 napisał:

> Po konsultacji telefoncznej z Ania moge stweirdzic, iz Inka czuje sie OK. To
          > zapewne moja zasluga:)
          >
          > Wracam do Terminatora:)

Czy ktos wiec co to za Ania? Bo ja nie wiem, a "inni" tez nie wiedza i mam maly
          klopocik:)))) Piekny zachod slonca za oknem, w Olsztynie zapewne piekniejszy.
          Ale za to u mnie cieplej. A w Krakowie to snieg z deszczem padal, pewnie ktos
          tam nabroil i spotkala go kara:)
          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 21:19
            being28 napisał:

> Po konsultacji telefoncznej z Ania moge stweirdzic, iz Inka czuje sie OK. To
            > zapewne moja zasluga:)
            >
            > Wracam do Terminatora:)
            a skąd masz ten tekst being ??????????

thor - więc poszalej sobie na forum ;)))))))))
            • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.65 24.05.04, 21:22
              Właśnie zamierzam:)))
              Muszę odreagować jakoś kryminologię.Brrr.
              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 21:43
                kryminologię , czyli anatomię złoczyńców, czy naszą władzę też znacie
                anatomicznie ?

being - no co z ta zagadką o Anni ?
                • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.65 24.05.04, 21:49
                  Typy i teorie min.anatomiczna mialem wczesniej.Dzisiaj przestępczośc
                  zorganizowana,gospod.,nieletnich,z użyciem przemocy,wiktymologia i takie tam
                  wpływy narkotyków i alkoholu:)
                  Czasmi przydatna rzecz:)
                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 21:54
                    najbardziej przydatna wiedza to - przestępstwa gospodarcze, na które nigdy nie
                    ma paragrafu, żaś na studenta , któremu nie przysługuje bilet ulgowy kara z
                    więzieniem natychmiast sie znajduje. Jak prosto ukarać pionka , a jak trudno
                    króla, więc jak znajdziesz odpowiednie paragrafy do przestępstw na skalę ogólną
                    to będziesz mistrzem nad mistrzami w prawie :)
                    • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.65 24.05.04, 22:05
                      Ogólne reguły prawa wystarczą na co dzień.
                      Ale żeby być "kimś"w tym zawodzie trzeba uczyć się wyjątków:)
                      • Gość: being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.icpnet.pl 24.05.04, 22:08
                        Z Ania to ja sam nie wiem. Nie mam pojecia czemu napisalem Ania, ale bylo,
                        minelo. Hoduje teraz slimaczki wodne, rozmnazaja sie w dziesiatkach. W sloiku
                        mam ich juz z 30. Nie wiem jednak co z nimi zrobic. Moze dam rybkom do
                        zjedzenia?
                        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 22:29
                          lepiej przeżuć sie na winniczki, pojadą na francuskie stoły ;)))))))
                          a te akwaryjne to tylko sie rozmażaja i rozmanażają i co dalej, jeszcze jakie
                          klony powstaną :)
                          • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 07:01
                            Witam o poranku!
                            Jakos tu chlodem powialo wiosennym!
                            Wiecej zycia!
                            ...dla slimaczkow tez!
                            • lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 07:46
                              Słońce zagląda do okien, a my wciąż szukamy wiosny.
                              • inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 07:57
                                Rita, ja chyba przyjdę się do Ciebie wypłakać...
                                Zewsząd gromy na moja osobę, nawet Ty mnie do nauki zaędzasz!
                                Wczoraj byłam na takich zajęciach, gdzie pan obiecał zaliczenie za obecność,
                                więc trzymając się tego powiedziałam, że testu (bo miał być dla chętnych) nie
                                piszę i kilka innych osób też mówiło nie napisze. A w chwili próby ja
                                siedziałam nic nie pisząć, a cała reszta pisała. No nic, nie rzucam słów na
                                wiatr.
                                A praca idzie idzie, spodziewajcie sie wieści niedługo...
                                Ogólnie - nikt mnie nie rozumie. O nic nie mogę spytać, żeby nie było bęcków.
                                Czuję się jakbym miała 14 lat!!
                            • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 25.05.04, 08:03
                              Ślimaczki, winniczki. Nie, nie jadam. W czasach , kiedy nie było niczego,
                              koleżanka mojej siostry ciotecznej miała ukochanego z Francji. Przysyłał jej
                              różne specjały , oczywiście francuskie. Na sutym przyjęciu po francusku, podano
                              ślimaczki w muszekach, krewetki i inne owoce morza. Do stołu donoszono jeszcze
                              różne frykasy, kiedy okazało się , że talerz ciotecznego brata jest pusty.
                              Zapytano go , a gdzie muszelki? Odrzekł - zjadłem.
                              • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 09:32
                                Witam.
                                Dzisiaj do pracy rodacy!
                                Inka głowa do góry.Po deszczu zawsze jest słońce:)))
                                Kto jak kto,ale Ty zawsze sobie poradzisz.

• inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 09:59
                                  Thor, dziękuję:)
                                  Jasssne. Zawsze sobie ze wszystkim radzę.
                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 10:08
                                    Czerwiec sie zbliza, a ja spalem przy wlaczonym kaloryferze. Nie mam pojecia
                                    jak to sie stalo, ale po prostu rury sa cieple i mozna sobie podgrzac w nocy
                                    mieszkanko:) Za oknem swieci slonko, widac chmury, nie jest jednak tak
                                    koszmarnie jak ostatnimi dniami bywalo.

Wiecie jak z temperatura wody? Kapac sie mozna? :)))))
                                    • lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 10:19
                                      mhm, w wannie :) albo w brodziku
                                    • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 10:24
                                      Mozna... jak najbardziej,
                                      sprawdzilem w Taltach.

Dzis dzien Piwowara!
                                      Wszystkiego najlepszego
                                      dla wszystkich tworzacych ten szlachetny trunek...
                                      no i dla nas piwozlopow tez!
                                      www.sylvia-online.de/TrinkmannAnim.gif
                                      • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 25.05.04, 11:14
                                        Dzień piwowara. Niech żyje piwko z pianką w kufelku!!!
                                        Ale ja wolę drinka.
                                        Kiedy obchodzimy dzień gorzelnianina?
                                        O już język mi sie połamał.
                                        • Gość: colin Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.04, 13:06
                                          No Olsztyn jest ładny i zielony taki.
                                          • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 13:58
                                            Tak,
                                            warto przejsc sie pod zamkiem,
                                            parkiem nad Lyna podreptac.
                                            Tam gdzie tona w zieleni mury,
                                            wsluchac sie w rzeki opowiesc.
                                            • to.ya Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 20:13
                                              zbyszek07 napisał:

> Tak,
                                              > warto przejsc sie pod zamkiem,
                                              > parkiem nad Lyna podreptac.
                                              > Tam gdzie tona w zieleni mury,
                                              > wsluchac sie w rzeki opowiesc.
                                              > :-)

WARTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))
                                              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 21:27
                                                no to się naczytałam
                                                Inka - nic się nie bój, kto jak kto ale Ty , to choćby trzęsienie ziemi było to
                                                Ty wyjdziesz na powierzchnię, masz siłę, jedynie z kanarkami sobie nie
                                                poradziłac i mandacik zapłaciłaś :)
                                                Lustro - słyszysz , dzień piwiarza,a Ty co , wszyscy na to jak na lato,
                                                chwytają za kufel, no nie wsztydż się - na zdrowie, niech te chlody odejdą
                                                wreszczie i stopnieją lody.
                                                Muraszka, jak słysze stół nam zapełni swoim przepisem z beingowymi ślimakami -
                                                więc hoduj te ślimaczki niech nam rosną i się rozmanażają :)))
                                                A Olsztyn robi sie coraz weselszy i zacznę śpiewać: zbyszek jak magnes
                                                przyciąga jak wino uderza do głów ;)))))))- znacie taką piosenkę Eleni
                                                pozdrawiam
                                                dziś tańcząca z kwiatami

jak tam rabatki w Olsztynie - rosną sobie ?
                                                • oso1 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 21:57
                                                  JUż niedługo spojrzę na Olsztyn oczami 40-latka
                                                  :)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 22:24
                                                    Będzie szampan w Olsztynie ?
                                                    Dak znać,kiedy Olsztyn ma świętowac, wino mam w barku :)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 22:44
                                                    Właśnie slyszę w tv prII, że ksiązka o Zatorzu- Czwarte niebo jest nominowana
                                                    do nagrody - Inka - kup mi ta ksiązkę !
                                                    dobranoc cały Olsztynie
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 25.05.04, 23:42
                                                    Kupimy, kupimy. Moze "ktos" pracuje w sklepie z ksiazkami? :)))
                                                    Widze, ze juz wszyscy spia. Ja wiec cos jeszcze napisze. Cos. I starczy. Witam
                                                    poranna ekipe. pa pa
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 26.05.04, 07:14
                                                    Witam, witam!
                                                    Dzis dzien MATKI.
                                                    kwiatki opuscily juz rabatki.
                                                    Zyczenia pieknie ubarwily,
                                                    przeznaczenie swe spelnily...
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.65 26.05.04, 07:38
                                                    Cześć
                                                    Słonko wychodzi, od soboty podobno pogoda. Oby :)
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.65 26.05.04, 08:23
                                                    Witajcie.Myślę nad założeniem podforum"Stare Miasto"co Wy na to?
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.65 26.05.04, 08:30
                                                    Ciekawy temat, tylko kto by był tym głownym opisywaczem? :) Na Starym mieście
                                                    zawsze się coś zmienia i zawsze sie coś dzieje nawet jak sie nic nie dzieje,
                                                    może warto o tym pogadać.
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.65 26.05.04, 08:39
                                                    Ok jest:)
                                                    No tutaj najbardziej liczę na pomoc Zbyszka i Suda,ale i WSZystkich
                                                    Forumowiczów:)
                                                    Forum Stare Miasto:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20461
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 26.05.04, 14:10
                                                    W zwiazku z wpisami roznych osob na tym forum, ktorych glowna trescia jest
                                                    milosc do mnie chcialbym zaznaczyc, ze ja juz kogos kocham i na razie mi to
                                                    starcza. Wiec prosze o opanowanie nad klawiatura:)

Zimno ciagle!!! Ja chce slonca!!!
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 26.05.04, 14:52
                                                    Ja sie nie deklarowalem!
                                                    o ile dobrze pamietam.
                                                    :-p
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 26.05.04, 20:12
                                                    Właśnie wróciłem od teściowej, ja jej kwiatki a ona mi prezent na urodziny.
                                                    :)
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 26.05.04, 20:43
                                                    Siadam do meczu. Kto wygra? Dla mnie to obojetne, wazne, ze nie graja Wlosi lub
                                                    Niemcy:)

PS. Czy slimak moze umrzec? Bo mi sie jeden nie rusza, teorie o spaniu juz
                                                    odrzuiclem:)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 20:51
                                                    czyli to dziś urodzinki oso - being , bierz za kieliczeczek i zdróweczko.
                                                    Niech zwycięzają w meczu dziś ulubieńcy solenizanta :)
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 26.05.04, 22:32
                                                    Wszystkiego najlepszego dla Oso!!!
                                                    Juz po meczu, jeszcze kilka minutek, ale 3:0 to juz po meczu:)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 22:37
                                                    Witam Olsztyniaków i sympatyków - dziś malo mam czasu, ale odbiję sobie to
                                                    kiedy indziej - powiem krótko - idzie do Was od nas pogoda - cieszycie sie ?
                                                    Juz siedze pod sklepem i sie wygrzewam
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 26.05.04, 22:40
                                                    Dzięki za życzenia, ale to dopiero w sobotę.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 22:51
                                                    to nic, już zaczynamy świętować, toż to przełom
                                                    komu jeszcze nalać ?
                                                    being , na co czekasz, co Inka nie pozwala ?????
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 27.05.04, 06:59
                                                    Pieknie wyglada miasto,
                                                    gdy slonce nisko swieci.
                                                    Czerwien murow Wysokiej Bramy
                                                    miesza sie z barwami kamienic.
                                                    Zamek i Lyna tona w soczystej
                                                    wiosennej zieleni.
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.65 27.05.04, 07:27
                                                    Od soboty ma byc podobno ciepło.
                                                    Dziś Olsztyn przysłonięty czarnymi chmurami z "przebitkami" słonecznych
                                                    leniwych promieni.
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz.65 27.05.04, 08:17
                                                    Witam.
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 27.05.04, 10:15
                                                    Cześć:)
                                                    Dziś mam dobry humor od bladego świtu, zgadnijcie przez kogo...:)))
                                                    Moja teoria odnośnie ślimaka jest taka, że on po prostu zemdlał. Takie rzeczy
                                                    się zdarzają, nawet ja kiedyś zemdlałam od pogody, więc ślimak też może. Ale
                                                    jak zaczną zżerać go inne stworzonka, to trzeba juz go wywalić.
                                                    Wczoraj dobrze przepowiedziałam kto wygra i teraz being mi mówi, że będziemy
                                                    chodzić na mecze w Krakowie, ale nie mogę sie zdecydować, czy jestem za Wisłą
                                                    czy Cracovią. Na każdej dzielnicy trzeba komu innemu kibicować. A na dodatek
                                                    mam problem ze zrozumieniem istoty "spalonego".
                                                    Trzymajcie się ciepło, od jutra ma wrócić wiosna:)))
                                                  • narozny Re: Olsztyn jest piekny cz.65 27.05.04, 18:29
                                                    witam nieśmiało jak słońce, które przeziera przez zasłonę czarnych chmur nad
                                                    moim domem na Zatorzu. Inka nie łam się znam tylko dwie kobiety, które wiedzą
                                                    coś o spalonym, ale za to nie do końca. Szkoda Monaco! Pozdrowienia.
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny cz.65 27.05.04, 19:19
                                                    No to znasz trzecią bo ja nie chwaląc sie istote spalonegi i całej piłki :-)
                                                    -Inka wytłumacze Ci po babsku jak sie spotkamy-tylko kiedy Ty przybędziesz
                                                    pewnie na zjazd dopiero zawitasz??:-((
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny cz.65 27.05.04, 19:20
                                                    angela-rt napisała:

> No to znasz trzecią bo ja nie chwaląc sie istote spalonegi i całej piłki -
                                                    Pojmuje-zjadłam
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 21:23
                                                    Chyba wyszlo na to , że Inka z wiedzy o piłce jest spalona, na sędziego się nie
                                                    nadaje, ale jako kibic będzie wysmienita :)
                                                    Witam wszystkich - nie martwcie się , już jest cieplej coraz cieplej , a 10
                                                    lipca będzie gorąco :)
                                                    Coraz pózniej wpadam do Olsztyna , bo i dzień sie wydłużył, a musze panować nad
                                                    wzrostem roślin, jak tylko coś wyrośnie - trach, ciach i obcinam, nacinam,
                                                    strzygę jak popadnie i siadam zmęczona, a paluszki nie chcą klikać zgrabnie :)
                                                    Myślę ciągle o Olsztynie - jak go przywitać na żywo ??? ;)))))))))
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 27.05.04, 23:32
                                                    Inka sie wyrobi w pilce noznej, nie bedzie miala wyboru. Zaczniemy od TV, potem
                                                    bedzie live:) Weekend zbliza sie duzymi krokami, dla mnie to juz jeden z
                                                    ostatnich w Poznaniu. Wiec moze wreszcie cos zwiedze? Na szczescie pogoda sie
                                                    poprawia wiec moze grila sie zrobi?

Poranna zmiana czuwa?
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 28.05.04, 07:03
                                                    Witam z osnutego mglami Olsztyna.
                                                    Mgla znika,
                                                    bedzie pewnie sloneczny dzien.
                                                    ...a pozniej to juz wiosna i wiosna.
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz.65 28.05.04, 07:38
                                                    Olsztyn zamglony
                                                    Znaczy się nie ma jasnej sytuacji
                                                    Jak w życiu czasem...
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny cz.65 28.05.04, 09:54
                                                    Olszstyn słoneczny,juz jest jasne ze bedzie cudnie-dzien dobry wszystkim.
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz.65 28.05.04, 14:28
                                                    Cześć:)
                                                    No co Wy, ja już zrozumiałąm teorię spalonego. Pomógł mi w tym nieoceniony
                                                    being, który oprócz telefonicznej konsultacji zafundował mi jeszcze wykonany
                                                    własnoręcznie schemat różnych sytuacji na boisku:) Mam nadzieję, że kiedyś to
                                                    opus magnum będzie wiele warte, to wystawimy na aukcji:) Ale niezmiernie
                                                    dziękuję za wsparcie i zrozumienie;)))
                                                    Angela, będę na Boże Ciało w Olsztynie, także na pewno się spotkamy. A inni
                                                    chyba też dołączą, a czy tak czy inaczej przyjdę wcześniej na ploty solo
                                                    (wybacz, being).
                                                    Mój dobry humor się utrzymuje:))) Mam nadzieję, że będzie tak przez cały
                                                    weekend, czego i Wam życzę:)))
                                                    PS - narożny, czy ja aż muszę się przyznać, że nie wiem co to spalony, żebyś
                                                    się odezwał?;)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 20:16
                                                    Cześć Olsztynie - chcę Wam zrobić niespodziankę , szczególnie sudowi - mam
                                                    fantastyczną stronę , jak ją tylko znajdę to bedziecie zachwyceni - musze ją
                                                    znależć bu ucieszyć wszystkich, włacznie z Andulką, która bywa w Olsztynie jako
                                                    gość.
                                                    No więc z Inką i Krakusami dzisiaj cierpiałam z powodu pogody, nie mogła się
                                                    ustatkować , a słońce z trudnością się przebijało, zimny wiatr wiał w plecy :)
                                                    Deszcz czuć było na odległość nosa, a tu nic i nic, parasolki przygotowane,
                                                    chmury sa nad nami i oczekiwanie na kap, kap, kap i jak do tej pory ani kropli
                                                    deszczu. Tylko straszy. A jak tam u Was ?
                                                  • Gość: rita Re: do suda IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 21:17
                                                    sud - nie udało mi sie znależć takiej strony jak Ci podaję , tylko o Warmii i
                                                    Mazurach ,moze gdzies macie ? - spójrz na widoki z lotu ptaka - można
                                                    przybliżać i obserwować nawet zabudowania , drzewa, jeziora , pola itp

mapy.wrotamalopolski.pl/Default.aspx?gmina=wieliczka_g
                                                  • Gość: rita Re: do suda IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 21:28
                                                    Może przy pomocy

mapy.wrotamalopolski.pl/Default.aspx?gmina=wieliczka_g
                                                    Uprzednio należy jednak ze strony

www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

pobrać wtyczkę (plug-in) flash i zamontować w systemie operacyjnym.
                                                    (jeśli takiej nie posiadasz)
                                                    Życzę wytrwałego podróżowania po Wieliczce i okolicach widzianych
                                                    z lotu ptaka.
                                                    To jest prezent dla mojego Olsztyna :)

Sud - może Olsztyn też posiada taką stronę ? - poszukaj dokładnie
                                                  • brzoza Re: do Inki:)) 28.05.04, 21:29
                                                    Inka - to dobrze, ze juz wiesz, co to jest spalony. Bo w zyciu tak bywa,
                                                    niestety, że często ludzie wystawiają cie na tzw spalonego - podpuszczaja, a
                                                    później wycofują sie za twoimi plecami, pozostawiając cie samą na pozycji
                                                    spalonej. Wiele razy mnie to spotkało. Ale ja urodziłam sie i umre pewnie
                                                    naiwna. Mam nadzieje, że Ty lepiej sobie bedziesz radzic z podobnymi sytuacjami
                                                    na zyciowym boisku:)))

A poza tym Olsztyn jest piekny:))))
                                                  • Gość: rita Re: do Inki:)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 22:00
                                                    tak, tak Inka - uważaj na spalonego, nie tylko w piłce nożnej występuje ;)))))))
                                                    brzoza - taka naiwna to nie jesteś, życie Cię pewnie nauczyło wycofywać się ze
                                                    spalonego z honorem :)))))))))i wyjść na bohatera ;))))))))))))
    • brzoza Re: Olsztyn jest piekny cz.65 29.05.04, 07:39
      Pewnie dzisiaj piekne sloneczko swieci w Pieknym Olsztynie:))))
      • Gość: sud Re: Olsztyn jest piekny cz.65 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 07:53
        Zgadza się. Od rana po oknach daje.
        Witam w słonecznym mieście.
        • being28 Od Inki do Brzozy 29.05.04, 09:33
          "Ja sie urodzilam ufna i mam nadzieje taka zostac do konca zycia. Chyba lepiej
          zakladac, ze wszyscy ludzie sa dobrzy i sie na tym naciac niz skrzywdzic
          dobrego czlowieka zla opinia. Zreszta zobaczymy;)))

Licze na dobra pogode dzis bo sie wybieram ogladac parade smokow na Wisle."

Tak mi podyktowala mi Inka:)

A ja cos od siebie dodam, pogoda u mnie tez sloneczna. Na niebie zadnej
          chmurki. Moze to juz lato idzie? Przeciez czerwiec sie zbliza!!!
          • thor_tr Re: Od Inki do Brzozy 29.05.04, 10:51
            Witam.
            Nareszcie mamy piękną pogodę w Olsztynie.Cudnie:)
            Słyszał ktoś utwór Big Cyc"Złoty warkocz"?Mocne.Dla niewtajemniczonych dotyczy
            pewnej posłanki z warkoczem właśnie...
            ;)
    • being28 Moje fotki sa tutaj 29.05.04, 17:39
      Pod ponizszym adresem mozna ogladac zdjecia, moje zdjecia:

www.album.com.pl/album.php?id=4588
      • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny :-) 29.05.04, 18:46
        Dzis imieniny Teodozji!
        Wszystkiego najlepszego!

W Olsztynie pieknie, slonecznie.
        W eNce wczoraj i dzis impreza zamknieta...
        oso wiesz cos o tym?

Jutro o 11,00 w Novotelu dzien dziecka.
        Konkursy, zabawy,
        pokaz produkcji lizakow!!!!
        moze warto zajzec?
        Pozdrowka z pieknego!

Being, ale Ty nie biegles w maratonie?
        • brzoza Re: Olsztyn jest piekny :-) 29.05.04, 19:15
          Zbysiu - rozumiem, ze bez Ciebie jutrzejsza impreza nie moze sie odbyc.
          Koniecznie zdaj relacje i napisz ile lizakow w ilu konkursach wygrales:)))
          Tylko nie przynies nam wstydu i naucz sie pieknie jakiegos wierszyka lub
          piosenki...
          Buziaczki:))))
          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 20:15
            teraz widzisz brzoza co cię ominie ?????????
            może podjedziesz z dzieckiem do novotelu ? Zrobisz jej niespodziankę z okazji
            Dnia Dziecka ;)))))))
            dzis oso swiętuje , przekracza granice, dzis jego dzień i Olsztyn o tym
            pamięta, jestem myślami - chyba ma teraz czkawkę ;)))))
            • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny :-) 29.05.04, 20:54
              Myslicie ze nie ukrece lizaka,
              jesli sie da?
              ale, ale...
              impreza jest dla dzieci,
              troche mniej wyrosnietych!
              A my piekni...
              czterdziestoletni!
              oso!!!! witaj w klubie!
              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 21:14
                witaj zbyszku !
                Co Ty o tej porze wyrabiasz przed monitorem ????
                a gdzie sobotni wypoczynek i świat o zachodzie słońca ??? ;)))))
                • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:16
                  Od środy nie byłam w Olsztynie pięknym i nikt nie tęsknił? Smutno mi.
                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 21:19
                    Muraszka, a gdzie byłaś ????????
                    • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:27
                      Na robotach.
                      • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny :-) 29.05.04, 21:37
                        Na robotach?
                        musisz odreagowac,
                        szkoda ze nie dzis i nie w eNce.

Jaaaaa???
                        pije winko w milym towarzystwie.
                        za oknem bezchmurne olsztynskie niebo...
                        jutro bedzie piekny dzien.
                        a dzis bedzie Olsztyn Noca!
                        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 21:41
                          Zbyszek , jak masz fajnie :)
                          gwiazdy świecą, księzyc na miejscu ?
                          jakie to winko , spójrz proszę - zobacz co pijesz, mam nadzieję , ze to nie
                          bycza krew, bo nici z wyjścia, chyba, ze gdzieś płachtę czerwoną zobaczysz.

Muraszka- działkowa to robota ?
                        • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:42
                          Wypiłam trzy ulubione drinki i nic!
                          • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:44
                            To nie działka , to obowiązek, lub jego poczucie.
                          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 21:45
                            jakie to drinki - klikaj szczegółowiej , za zdrowie oso ????????
                            zbyszek - no jak tam, nie wiesz co pijesz, czy zdradziłeś wiśnióweczkę i kiedy
                            to.ya poda mi to co ma podać ?
                            • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:47
                              To ,co było w domu.Jak leci..................
                              • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:48
                                Za zdrowie oso też, ale mogę powtórzyć.
                              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 21:49
                                Muraszka, pisz tak bym coś z tego rozumiała, - czy ocet też pijesz ??????
                                tak wszystko po kolei ?????
                                A z jakiej to okazyji świętujesz ?
                                Czy Ty mieszkasz sama ?
                                • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 21:51
                                  trafiłam seteczkę - zakładam nowy watek, możesz sie teraz napić ;)))))))))
                                  opowiadaj dalej
                                • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:52
                                  Chyba to będzie numer 100. Co mam robić ? Tak naprawdę jestem abstynentką.Ale
                                  nie mogę pomarzyć?
                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny :-) 29.05.04, 21:54
                                    Wino "Lidia"
                                    rozowe, polslodkie,
                                    Moldawskie
                                    Prosit!
                                  • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:55
                                    Jesteś jak błyskawica.
                                    • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny :-) 29.05.04, 21:57
                                      Spadam w miasto!
                                      Dobranoc!
                                      Olsztyn jest Piekny!!!
                                    • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piekny :-) IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:58
                                      Od czasów przedszkolnych nie mogłam być sama. Było coś , co Ich brało. A mój
                                      On , jest tylko mój i wspaniały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka