kecawa 29.09.11, 18:08 Kaszubska zagadka Agent wpływu uroczo nazywany jest przez Łysiaka milczącym psem ps kto mi odpowie na pytanie co oznacza słowo tusk po kaszubsku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yadol Re: Zagadka 29.09.11, 19:34 przesadzasz jureczku nazwisko to nie jest temat do wyśmiewania jesteś po prostu chamem Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Zagadka 29.09.11, 21:44 yadol - myślałem ,że to dla Ciebie przyjacielu( wszak jestem chrześcijaninem) to nie problem !? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Zagadka 29.09.11, 21:50 taki z ciebie jak chrześcijanin jak z kaczej dupy trąba Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Zagadka -niestety nie na temat 29.09.11, 21:54 Oj jaki z ciebie Europejczyk!! do XVI stulecia Lechici mówili pupa- dopiero Bona nas zeuropeizowała i ową część ciała nazwała owym pięknym słowem ps powiedz mi mój drogi co oznacza słowo TUSK po kaszubsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol kecawie do przemyślenia 29.09.11, 22:09 wiesz dobrze menelu , że nie należę do miłośników Tuska, ale to co wypisujesz tu jest po prostu obrzydliwe, masz jakąś dziwną, chorą satysfakcję z tego , że ktoś się nazywa tak czy inaczej, świadczy to o twojej dojrzałości życiowej, pewnie niektórzy tłumaczą sobie twoje nazwisko na polską nazwę tego organu z przodu, nie zdziwiłbym się gdyby świadomość tego cię nie zabolała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:17 co oznacza słowo kecawa po moherowemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: Zagadka IP: *.olsztyn.mm.pl 29.09.11, 22:47 Ktoś tu kiedyś wyjaśniał, że to błędna pisownia (on cierpi na dysgrafię ;) ) słowa KACAPA, żeński odpowiednik takiego spod Uralu, gdzie Rydzyk ma swoje nadajniki. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Zagadka 30.09.11, 08:34 fakt, fleja z niego niezła, no i do tego sepleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bordo ola Re: Zagadka IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 12:03 ty kundlu do budy paszoł, krzyżaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi kecawo piszesz jak stary chlor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 12:12 kecaw tak wcześnie a ty już pijesz ? do wieczora się wykończysz zostaw sobie trochę sił na 10 października po łomocie wyborczym dopiero będziesz miał ciąg menelu będziesz i pił i płakał Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Zagadka 06.01.12, 15:24 tylko tabletki i tylko pomarańczowe gamoniu kecawo ci pomogą , pamiętaj Odpowiedz Link Zgłoś