Gość: pisowiec IP: *.xdsl.centertel.pl 06.10.11, 15:19 Nie głosować na Jerzego Szmita! Macie dużo kandydatów poniżej tej nieszczęsnej jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fred Re: Jerzy Szmit IP: *.compute-1.amazonaws.com 06.10.11, 15:33 Wszystkie jedynki są z nadania partyjnego centrali. A co centrale partyjne dotychczas robiły, wiemy dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowiec Re: Jerzy Szmit IP: *.xdsl.centertel.pl 06.10.11, 15:39 Mam nadzieję,że mieszkańcy Olsztyna mają dobre rozeznanie co do Jerzego Szmita. Jest on tak pewny wejścia do sejmu, że wiele się w kampanii nie wysila. Ja również w swoim okręgu nie głosuję na jedynkę, by w ten sposób dać "właścicielom" partii do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala-bama ten z watahy jest co wątek założył bo tchórz IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 15:51 popatrzcie na IP tchórza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Mówisz trollu o pisiej watasze? IP: *.compute-1.amazonaws.com 06.10.11, 16:43 Czy o bohaterze wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina WATAHA przeciw Szmitowi,znaczy porządny człowiek IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 08:46 jerzyszmit.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Jerzy Szmit 07.10.11, 13:24 Gość portalu: pisowiec napisał(a): > Nie głosować na Jerzego Szmita! Macie dużo kandydatów poniżej tej nieszczęsnej > jedynki. Biorąc pod uwagę TO i TO, pozostaje mi chyba głosować za Chazbijewiczem do Senatu, a do Sejmu to się jeszcze zastanowię pomiędzy Arent i Kossakowskim. Co Szmitowi po moim pojedynczym głosie? A niebezpiecznej jednoznaczności (chyba jej nie lubi rasowy Polityk?) uniknie. To mikroskopijna szansa, aby pojedynczy głos przeważył nad ustaleniami partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jawa Re: Jerzy Szmit IP: *.pkobp.pl 07.10.11, 14:45 Rozumiem, żeby nie głosować na jedynki, które nie są związane z danym regionem, ale w przypadku Pana Szmita taka sytuacja nie występuje. Ja i moi bliscy mamy ogromny szacunek dla tego człowieka i jego działalności. Był represjonowany w stanie wojennym, społecznik, za którym nie ciągną się żadne afery. Sądzę, że te wszystkie pomówienia i konfabulacje na temat jego osoby wynikają z obawy, że do Sejmu wejdzie człowiek uczciwy, wykształcony, który będzie działał dla dobra kraju. Dlatego Panie Jerzy będe głosować na Pana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Z PKO BP lobbują za Jerzym Szmitem? IP: *.katowice.dialup-tdc.ids.pl 07.10.11, 14:53 Sprawa ta powinna być skierowana do sądu w trybie wyborczym. Takim postępowaniem Szmit zaczyna się zbliżać w swym image do osławionego Sycza. Odpowiedz Link Zgłoś