Dodaj do ulubionych

Jerzy Szmit

IP: *.xdsl.centertel.pl 06.10.11, 15:19
Nie głosować na Jerzego Szmita! Macie dużo kandydatów poniżej tej nieszczęsnej jedynki.
Obserwuj wątek
    • Gość: fred Re: Jerzy Szmit IP: *.compute-1.amazonaws.com 06.10.11, 15:33
      Wszystkie jedynki są z nadania partyjnego centrali. A co centrale partyjne dotychczas robiły, wiemy dobrze.
      • Gość: pisowiec Re: Jerzy Szmit IP: *.xdsl.centertel.pl 06.10.11, 15:39
        Mam nadzieję,że mieszkańcy Olsztyna mają dobre rozeznanie co do Jerzego Szmita. Jest on tak pewny wejścia do sejmu, że wiele się w kampanii nie wysila. Ja również w swoim okręgu nie głosuję na jedynkę, by w ten sposób dać "właścicielom" partii do myślenia.
        • Gość: ala-bama ten z watahy jest co wątek założył bo tchórz IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 15:51
          popatrzcie na IP tchórza
          • Gość: fred Mówisz trollu o pisiej watasze? IP: *.compute-1.amazonaws.com 06.10.11, 16:43
            Czy o bohaterze wątku?
    • Gość: Alina WATAHA przeciw Szmitowi,znaczy porządny człowiek IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 08:46
      jerzyszmit.pl/
    • mobydickzolsztyna Re: Jerzy Szmit 07.10.11, 13:24
      Gość portalu: pisowiec napisał(a):
      > Nie głosować na Jerzego Szmita! Macie dużo kandydatów poniżej tej nieszczęsnej
      > jedynki.

Biorąc pod uwagę TO i TO, pozostaje mi chyba głosować za Chazbijewiczem do Senatu, a do Sejmu to się jeszcze zastanowię pomiędzy Arent i Kossakowskim.

Co Szmitowi po moim pojedynczym głosie? A niebezpiecznej jednoznaczności (chyba jej nie lubi rasowy Polityk?) uniknie.
      To mikroskopijna szansa, aby pojedynczy głos przeważył nad ustaleniami partii.
    • Gość: Jawa Re: Jerzy Szmit IP: *.pkobp.pl 07.10.11, 14:45
      Rozumiem, żeby nie głosować na jedynki, które nie są związane z danym regionem, ale w przypadku Pana Szmita taka sytuacja nie występuje. Ja i moi bliscy mamy ogromny szacunek dla tego człowieka i jego działalności. Był represjonowany w stanie wojennym, społecznik, za którym nie ciągną się żadne afery. Sądzę, że te wszystkie pomówienia i konfabulacje na temat jego osoby wynikają z obawy, że do Sejmu wejdzie człowiek uczciwy, wykształcony, który będzie działał dla dobra kraju. Dlatego Panie Jerzy będe głosować na Pana!
      • Gość: mix Z PKO BP lobbują za Jerzym Szmitem? IP: *.katowice.dialup-tdc.ids.pl 07.10.11, 14:53
        Sprawa ta powinna być skierowana do sądu w trybie wyborczym. Takim postępowaniem Szmit zaczyna się zbliżać w swym image do osławionego Sycza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka