Dodaj do ulubionych

ludzie wyjdą na ulice i zmiotą te POmioty

IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.11, 21:44
finanse.wp.pl/gid,14122184,galeria.html
Obserwuj wątek
    • Gość: GiM Re: ludzie wyjdą na ulice i zmiotą te POmioty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.12, 02:01
      Spokojna "Twoja rozczochrana" trolu z adsl. Poza kretyńską miesięcznicą 10 każdego bzdurnego , oraz jedynie słusznych palaczy opon nie będziesz miał tu NIC do powiedzenia w podobnych sprawach. Wasze motto.."im gorzej dla Kraju - tym lepiej dla nas pis-orczyków". Trzeba być niewyobrażaną kanalią aby czemyś takiemu hołdować. Niestety naród się poznał i przerżnęliście kolejn wybory . Kolejne też przerżniecie - was coraz mniej i moherów również. Pan rydzyk (pisownia celowa) chciałby mieć coś do powiedzenia - ale niestety może "powiadać" wyłącznie do coraz mniejszej liczby moherów. Jak widać zebrana kasa na ratowanie stoczni mu się kurczy a potrzeby coraz większe. Więc jątrzenie się nasila - ale już Naród przejrzał na oczy i grono rydzyka coraz mniejsze. "Pomogą" jeszcze trochę biskupi i kościoły się zaczną wyludniać.
    • Gość: rum Re: ludzie wyjdą na ulice i zmiotą te POmioty IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 03:12
      nie pij tyle bimbru moherku
      • Gość: abc Re: ludzie wyjdą na ulice i zmiotą te POmioty IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 03:33
        tak sądzisz po sobie leming
    • Gość: mix Na prawdę trollu z adsl-u? :) IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 07:04
      Mam wielkie obawy ku temu, by wątpić. Jestem osobiście przekonany o tym, że ludzie - a przede wszystkim ta milcząca większość - tak jak się nie dała wciągnąć w piso-mohereowe ambicjonalne zagrywki zachowując daleko idącą ostrożność wobec tej kmomuszej watahy, zachowa coraz większy dystans wobec faszyzmu piso-kościelnego prezentowanego w twoim wydaniu i obawiam się, że jak każde pomiotło znajdziesz swoje należne miejsce. Jesteś po prostu za głupi, by zrozumieć nawet samego siebie, nie wspominając już o jakichś paranoicznych proroctwach paranoicznego proroka. Dałeś się już dawno poznać, jako człowiek balansujący w otchłani magliny własnych walecznych wizji. Problem polega jednak nie na zdolnościach jakiejkolwiek dedukcji, ale na tym, że nie jesteś w stanie spostrzec tego, że nawet zaufane wiatraki wciskają cię w topiel własnej głupoty. Dla mnie nie ulega żadnej wątpliwości, że jesteś co najmniej nieświadomym duchowym pokłosiem dawnej kościelnej Solidarności finansowanej przez CIA via Vaticanum. Fama głosi o 200 mld $. Ile z tego dotarło faktycznie do Solidarności przez Bank Watykański znany z przekrętów, na prawdę nie wiem. Dla kwestii oceny mogę przypomnieć, że w tym czasie 1$ był równy 100 polskim zł.
      Przelicz to sobie smarkaczu - o ile będziesz w stanie - na pobory rodziców i fakt, że zadłużenie Polski w tym czasie sięgało 30 mld $. Do dzisiaj jestem przekonany, że to zadłużenie tak samo jak i dzisiejsze było i jest mało istotne faktycznie, chociaż wyolbrzymione propagandowo. Cało to ponoć niebotyczne zadłużenie można było spłacić w ciągu jednego roku, ponieważ przypadało na to niecałe 1000,- zł na obywatela. Problem polegał jednak na tym, że do rządu nikt już wówczas nie miał zaufania. Świadczą o tym tzw. ruchy poziome toruńskie, poznańskie a także olsztyńskie w samym PZPR - o czym dzisiaj nikt nawet nie chce wspomnieć. Po prostu jest to niewygodne dla przyjętej linii politycznej i propagandy, w której kościół współustawiając okrągły stół, do dzisiaj czerpie z tego obfite profity. Czy nie świadczy o tym sam fakt, że oprócz opanowania etatów przez nominalnych funkcjonariuszy kościeknych we wsztstkich urzędach administracji państwowej, teraz przezez ZUS wysyła swoją ekipę na kursy dokształcające OPUS DEI (najbardziej kontrowersyjnej organizacji kościoła katolickiego współczesnego świata będącej mariażem w swej istocie Jeziutów i Templariuszy) w Hiszpanii za niby składki ubezpieczenia społecznego?

A g...o prawda porąabany piso-moherze. To nie są składki, ale zwykły podatek, z którego w bezmiarze korzysta kościół. Edico dał bardzo wyraźny dowód w wątku emerytura katechety, jak z ZUS korzystają księża biorąc emerytury nauczycielskie nie przepracowując ani godziny w szkole.

Traktuje to jednoznacznie wobec upierdliwości kecawy czy podolsztyńskiego parafianina pierwotnie przedstawiającego się, jako funkcjonariusza kościoła (?) mającego własną parafię mobydickazolsztyna.

Wybaczcie łodzińcy czy chłopcy, by jak was inaczej nazwać. To, że kecaw dorobił się dwójki dzieci, wcale nie oznacza, że - używając waszego języka - przewalił test czternastolatka tylko dla tego, że gdzieś zakorzenił. Niedoszły organista mobydickzolsztyna poza tym, że jeden chciał nosić baldachim a drugi siąść za organami parafialnymi, niczym się nie różnią. Jeżeli chodzi o ciebie faniesld, skończ chociaż jakąś szkółkę niedzielną, by dorównać kecewiwe. Kecawa wiadomo, kim jest i tego nic nie zmieni. Czasami jak dostanie w łeb, przez moment udaje ugrzecznionego. Natomiast ty faniesld wyłamujesz się nawet i z pod takich reguł oceny własnego postepowania stawiając się w rzędzie prymitywnych Talibów zaśmiecających nie tylko swój świat.

Dla ścisłości, ustaliłem twój IP. Ustaliłem ulicę. Wiem, skąd piszesz i piszę to ku przestrodze wielu innym idiotom, którym wydaje się, że używając zmiennych nicków, stają się bezkarni. Jesteś niestety w błędzie bezmyślny naiwniaku. Wystarczy, że podrzucę dane łącza tym, którym groziłeś prokuraturą, role niestety mogą się zmienić.

Nie sadzę, by mój post mógł trafić do ciebie, jako człowieka o tak specyficznym pokroju psychofizycznym, ale zapewniam cię, że zamiast Barczewa możesz spędzić nie jeden weekend na Al.WP. Co wybierzesz w dalszym swoim postępowaniu zależy od ciebie i mojej dobrej woli.

Zastanów się, bo przyszłości nie zmieniają żadni nawiedzeni prorocy, a tym bardziej głupcy.
      • Gość: GiM Re: Na prawdę trollu z adsl-u? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.12, 09:20
        Myślisz, że coś do niego dotrze ??
        • Gość: mix Re: Na prawdę trollu z adsl-u? :) IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 09:30
          Nawet gdyby zwalił na niego szambo ze wszystkich podolsztyńskich osiedli i kopę gruzu z ul. Lubelskiej, to i tak będzie porażony tępak gulgotał o zapachach wiosny. To jest człowiek psychicznie nie uleczalny. Wielokrotnie podejmowałem próby sprowadzenia jego na ziemię. Efekt jest taki, jak byś karasia uczył jazdy na stępaka. Nawet celowo negatywnie ustawiony człowiek do rzeczywistości nie mógł by być aż tak ustawiony altzhaimerowo. Chciaż od kecawy do tego durnia droga nie jest wcale tak daleka.
          • Gość: joi Re: Na prawdę trollu z adsl-u? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 09:46
            ta tępa koorew nic nie zrozumie, podziwiam Was Panowie za te nadzieje....
      • Gość: SD Re: Na prawdę trollu z adsl-u? :) IP: *.olsztyn.mm.pl 01.01.12, 10:30
        Fakt drożeje wszystko, cały czas i będzie jeszcze drożej. I ludzie idąc 3 mies. temu na wybory to wiedzieli. Wybrali D. Tuska. Alternatywą jest Kuba. Żyje mi się trochę gorzej niż 3 - 4 lata temu, ale tak jest wszystkim także poza Polską. A ja Kuby tutaj nie chcę i nie będę głosował na nikogo, kto mi ten system z powrotem sprowadzi do Polski. Gwarancją tego systemu jest PiS. Czemu, nie mogę tego powiedzieć o L. Millerze ?
        Tak, wychodzą niektórzy na ulicę każdego 10 i nic. Jest ich za mało. Palą pochodnie, opony. Potem pokazują ich w TV. Więc na wszelkie sposoby usiłują przekonywać, że jest już tak źle. Ale ja wolę z Tuskiem zgubić, aniżeli cokolwiek znaleźć z J. Kaczyńskim.
        A tak w ogóle to b. ładna laurka w Nowym Roku dla kolegi z forum, który zapoczątkował ten wątek. Może jednak - coś dotrze.
        • Gość: joi Re: Na prawdę trollu z adsl-u? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 11:36
          na słowo "kolega" to ten czopek kecawy chyba nie zasłużył
          łaskawy jesteś z Nowym Rokiem
    • Gość: tak Re: ludzie wyjdą na ulice i zmiotą te POmioty IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.12, 13:20
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,114927,10885637,Podwyzki_cen_lekow___Czeka_nas_smierc_glodowa_.html
      • Gość: mix Śmierć głodowa z powodu braku leków? ;) IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.12, 14:33
        Lepiej już siebie podsumować nie mogłeś ;))
        • Gość: SD Re: Śmierć głodowa z powodu braku leków? ;) IP: *.olsztyn.mm.pl 05.01.12, 22:00
          Panowie z PiS-u poczytajcie i zastanówcie się w końcu nad sobą :www.debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2024:skazani-na-klsk-rzecz-o-pis&catid=71:adam-kowalczyk&Itemid=97.
          A nie przypuszczam, żeby autor PO darzył sympatią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka