Dodaj do ulubionych

8-my MARCA!!!!!!!!!!!!

IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.02, 20:42
Interesuje mnie czy w czasach codziennej paniki,nerwowki i ogolnego nieporzadku
znajdujecie czas by swietowac to wydawaloby sie banalne swieto.
W rejonie w ktorym obecnie zyje data ta nie gra praktycznie zadnej roli.
Pamietam ze w Olsztynie pare lat wstecz bylo to ogromnie mile oczekiwany i
swietowany dzien."Kwiatek dla Ewy","kawka w pracy" no i jeszcze cos...
Jak jest dzisiaj,czy sie duzo zmienilo ? Prosze o pare zdan
Majka
Obserwuj wątek
    • redakcja Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!! 08.03.02, 21:07
      Jak świętowały kobiety?

Alina Zając, rzecznik prasowy Komendy Miejskiej Policji w Elblągu: - Nasi koledzy z sekcji ruchu drogowego
      zupełnie nas zaskoczyli. Rano spontanicznie złożyli się na kwiaty. Kupili w hurtowni sto tulipanów. Były
      wyjątkowo piękne. Postanowili też, że tego dnia zamiast mandatów i pouczeń kobietom-kierowcom będą wręczali
      tulipana. Chodziło oczywiście o niewielkie przewinienia, wykroczenia. W tym jedynym dniu panie miały być
      uprzywilejowane. Wiadomo, że kobiety bardzo się stresują, gdy są zatrzymywane przez patrol. Dlatego były
      niebywale zaskoczone, gdy uśmiechnięty policjant wręczał im zamiast mandatu miły prezent.

Elżbieta Rojek, wychowawca z aresztu śledczego dla kobiet w Ostródzie: Nie dawaliśmy kobietom
      przebywającym u nas upominków. Po pierwsze, nie mamy na to środków, a po drugie, ze względów
      bezpieczeństwa. Zorganizowaliśmy jedynie spotkanie przy kawie. Kobiety przygotowały z tej okazji specjalną
      gazetkę o tematyce kobiecej. No i atmosfera była bardziej uroczysta niż zazwyczaj.

Hanna Kowalska, dyrektor Szkoły Podstawowej nr 29 w Olsztynie: Niestety nasz zespół jest sfeminizowany. Na
      60 kobiet, przypada tylko czterech mężczyzn. Nie dziwię się, że tego dnia chowali się po kątach. Braki ze strony
      naszych panów z powodzeniem nadrabiali nasi wspaniali uczniowie. Zorganizowali przez radiowęzeł koncert
      życzeń, wręczyli każdej z pań kwiatka. Były buziaki i dużo słodkości.

Lidia Witos, sekretarka wojewody warmińsko-mazurskiego: Byłam bardzo zaskoczona i wzruszona, gdy rano
      wojewoda bardzo uroczyście wręczył mi bukiet kwiatów - trzy piękne róże. Nie byłam przygotowana i
      nastawiona na taką niespodziankę. Żaden z panów w urzędzie nie zapomniał złożyć mi życzeń.

Dorota Kowalska, sekretarka marszałka warmińsko-mazurskiego: Marszałek nie dał mi kwiatów, ale przygotował
      niespodziankę. Wszystkie panie z naszego urzędu zaprosił na godz. 14.30 do Hotelu Warmińskiego do restauracji
      Nowoczesna. Odbyło się tam drobne przyjęcie, była lampka wina, owoce, sałatki. Po raz pierwszy Dzień Kobiet
      obchodzony był u nas tak uroczyście.
      • Gość: Oleslaw Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 10:59
        No dobra 8 marca juz byl.
        Czas zejsc na ziemie i wrocic do garow:))
        • Gość: jd Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 09.03.02, 13:33
          Z tym że panie z dziećmi mogą mieć jeszcze nadzieję na 26 maja - wtedy zmywają
          dzieci.
        • Gość: LP® Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!! IP: *.cvx-berlin.ipdial.viaginterkom.de 09.03.02, 15:40
          Gość portalu: Oleslaw napisał(a):

> No dobra 8 marca juz byl.
          > Czas zejsc na ziemie i wrocic do garow:))

< Nie powiem bardzo ladnie to napisales "do garow" i jak inteligentnie
          BRAVO!! bez pozdrowien LP®
    • Gość: KANGOOR Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 09:12
      A ja kupiłem kwiatka. O! Uważam, że każdy pretekst aby podarować ukochanej
      prezent jest dobry ( komentarze z cyklu : Prezenty mozna kupować bez okazji itp.,
      pozostawiam bez komentarza;-)))))))

• Gość: Majka Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 17:28
        Czytajac wypowiedzi tych dwojga "dowcipnisiow" (jd & oleslaw ) nie dziwie sie
        ze na tym forum olsztynskim grasuje tylu AROGANCKICH BURAKOW . Obserwuje was od
        dluzszego czasu i wy dwie kaleki macie na kazdy ,ale kazdy temat cos do
        powiedzenia .Tylko wasze wypowiedzi sa tak prymitywne jak wy sami - inaczej
        tego nie moge ujac.Nie oczekuje od was zmiany zachowania i pogladow ,dzieki
        Bogu niewielu ludzi za granicami naszej ojczyzny rozumie jezyk polski i to
        bardzo dobrze,bo wy Sieroty Zazygane nie dorosliscie do korzystania z internetu.
        Dzieciom tak niedorozwinientym intelektualnie powinno sie korzystanie z tych
        srodkow komunikacji miedzyludzkiej pozwolic tylko w obecnosci osob doroslych.
        Nie wysilajcie sie w przyszlosci na jakiekolwik krytyki ,a jesli tak to prosze
        o te w formie konstruktywnej i na troche wyzszym poziomie OK ?
        To takze jest pewna forma zachowania sie miedzy ludzmi ,ale czy wy z waszymi
        arbuzami to kiedykolwiek zrozumiecie ? Mam nadzieje ze tak ,ale to tylko
        nadzieja.Jesli nie wycia gnijcie wtyczki z gniazdek zrobici tym duza frajde i
        oszczedzicie wstydu OLSZTYNSKIEMU FORUM.
        Bye:((((((((((((((((
        • Gość: jd Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.03.02, 18:00
          Majka, chyba cię osa użądliła, a najbardziej chmurna chmura mniej jest
          pochmurna od twego nastroju wyrażonego w poście, w którym zechciałaś i o mnie
          powiedzieć kilka arktycznie mrożących dech w mej piersi słów. Może i wyszedłem
          na męską szowinistyczną świnię, może faktycznie moje niewinne na tym forum
          uwagi na nieco porozrzucane tematy mogą profesjonalistów i znawczynie męskich
          dusz wprowadzać w niesmak i dyskomfort chaosu, w którym niewłaściwi chrzanią
          niewłaściwie, ale o ile pamiętam ze szkoły, to po Dniu Kobiet jest Dzień Płci
          Przeciwnej i jakoś żadna z Was nawet się nie zajaknęłą na ten temat, czego
          nigdy nie śmiałbym wam wypominać, gdyby nie gwałtowna zmiana sytuacji, która
          przed chwilą miała właśnie miejsce, i która może nie rozwiązuje mi rąk, ale
          uzasadnia to ździebko konstruktywnej krytyki, na które właśnie pozwoliłem
          sobie. Majka, bye. Nie przeżywaj tego internetu tak bardzo. Na zakończnie
          dodam, ze oczywistą jak mi się zdawało intencją mojego (a może i Olesława)
          wrzucenia tu swoich paru groszy było coś w rodzju obśmiania 8-marcowej celebry,
          w ramach której zgodnie z obyczajem naszych dziadów i ojców dostawałyście w ten
          piękny dzień tradycyjną parę rajstop, goździka (gwoździka) i wieczorne zmywanie
          naczyń. Jakbyś wolała, żeby tak juz zostało.
          • Gość: detritus Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!! IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 00:02
            Ale Ci sie oberwalo, jd...
            Nie dosc, ze sierota, to jeszcze kaleka i to zarzygana. To sie kwalifikuje do
            jakiejs renty ;)
            Primo, dziekuje Majce za podwyzszenie poziomu kultury na olsztynskim forum.
            Prosze jednoczesnie o zaprzestanie dalszej dzialalnosci spolecznej na tym polu -
            my jestesmy proste, warminskie chlopy i mozemy tego nie docenic ;)
            Secundo, niestety nie bylem w stanie uczcic 8 marca tak jak chcialbym - bylem w
            drodze. Czego nadal zaluje :(
            • Gość: jd Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 11.03.02, 10:02
              No oberwało się, ale uznaję, że zdarzyło się to 8 marca, a wtedy kobiety mają
              prawo nawet otrzymanym kwiatkiem prać nas po gębie. Szczerze mówiąc polubiłem
              Majkę. Myślisz, że wpadła tu tylko na chwilę w celach pedagogicznych?
              • Gość: LP® Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!! IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 11.03.02, 12:07
                Janusz uwazaj bo jeszcze mozesz naulicy oberwac ( od Majki )
                • Gość: Majka A jednak :) IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 19:20
                  A jednak to prawda!!!
                  Sami widzicie ze mialam racje ( przynajmniej po czesci )ze wy na tych stronach
                  sie pojawiacie by grac role Klaunow-swiadczy o tym kazdy z waszych postow.
                  Pytam sie tylko czy jest to wszysko na co was stac(mysle tu o waszym
                  specyficznym humorze) Chlopaki doluzcie troche do pieca bo wygasa....
                  Jest was troje ,to przewaga , przynajmniej liczebna - byc moze tylko liczebna ?
                  A jesli chodzi o ocene mojej osoby , to nie wysilajcie sie ja rozmawiam i
                  pisze na calym swiecie z ludzmi w ten sposob w jaki oni ze mna rozmawiaja bez
                  wzgledu na plec i status spoleczny.
                  Kontynulujac dodam iz meska przewaga fizyczna nie potrafi mnie takze zbytnio
                  odstraszyc, w tej sytuacji musieli by sie pojawic MEZCZYZNI.(Prowokacja !!!)
                  Dodam takze iz ja tego calego bigsu nie zaczelam (Spojz poprzednie posty)
                  Humorystyczne prawda? Ha,Ha Ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Bywajcie ,Majka.
                  • Gość: AntiEmma Re: A jednak :) IP: *.pppool.de 11.03.02, 20:34
                    Die Emanzipation lebt !!!
                    (Liest Du EMMA regelmäßig ?)
                    Haben die Männer Dir etwas angetan ?
                    Oder reagierst Du immer so giftig.

Ok ... Du hast recht. Es gibt hier einige Leute, die sich im Forum etwas daneben benehmen.
                    Aber jd gehört auf keinem Fall dazu.

Ich dachte die Frauen des 21 Jahrhunderts streben die Gleichberechtigung an.
                    Heisst das die Männer dürfen Ihre Meinung nicht mehr sagen ?

Weiterhin viel Spaß im Forum und weniger Emotionen.
                    • Gość: jd Re: A jednak :) IP: *.acn.waw.pl 11.03.02, 21:10
                      AntiEmma, thanks.
                      Rozmach, energia, wigor i rezolutność Majki są zachwycjące.
                    • Gość: Freund Re: A jednak :) IP: *.pppool.de 11.03.02, 21:13
                      Majka wie wärs mit vibrator grösse XXL.
                      • Gość: Majka Re: A jednak :) IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.02, 11:05
                        Gość portalu: Freund napisał(a):

> Majka wie wärs mit vibrator grösse XXL.

Freund !
                        Super Idee Probiere schon ruhig weiter ,dann sagst wie war es OK ?
                  • Gość: detritus A jednak... Co? IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 00:33
                    Wiele slow, z ktorych nic nie wynika :o)

Mysle, ze Majce nie ma co pokazywac, na co kogo stac i pozotaje jedynie
                    pomachanie kadyceuszem (ryzykujac, ze zostanie to odebrane jako chec wkorzystania
                    przewagi fizycznej).
                    KontynUUjac, spojRZe na tych biednych TRZECH facetow i mysle, ze musieLIBY sie
                    razem ciezko napracowac nad dostosowaniem do poziomu tejze osoby.

• Gość: spoko Re: Kwiatek dla Majki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 01:10
                      A jeszcze nie tak dawno solidarnie narzekaliśmy na brak niewiast na tym forum.
                      Pamiętacie te pełne nadziei posty o potrzebie delikatności i ciepła jakie panie
                      wniosłyby do naszych internetowych pogaduszek
                      I co nas za to spotyka? Skończyliśmy jako szowinistyczne wiśnie.
                      Majka wpadła tu jak osa, sprała po gębach i odleciała.
                      Nie znasz dnia ani godziny... Trzeba na siebie uważać. Taki np. jd rozpisze się
                      jeszcze raz i drugi o Nietzschem a następnego dnia przeczyta o sobie
                      posta "głupi pedał" albo coś w tym rodzaju.
                      A mogło być tak miło. Wystarczyło tylko złożyć w odpowiedniej chwili życzenia
                      Majce i innym przemiłym bywalczyniom forum.
                      Majko - w imieniu kolegów - wszystkiego najlepszego!
                      • Gość: Carmen Re: Kwiatek dla Majki IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.02, 10:58
                        Popieram choc w 98% (czy to malo osadzcie sami)zdanie Majki .
                        Niestety widac to na kazdym kroku ,Co? Meska arogancja itd.
                        Na szczescie sa jeszcze chlopcy ,ktorzy troche inaczej spogladaja na te sprawy
                        tylko tych nie spotkasz Majko na tych stronach.A morze sie myle ?
                        • Gość: jd Re: Kwiatek dla Majki IP: *.acn.waw.pl 12.03.02, 18:39
                          Carmen, już wszystko się miło wyciszało (ja też pozdrawiam Majkę), a ty brniesz
                          dalej w wojnę płci i podjudzasz Majkę. Zawzięte kobiety to nie jest dobry
                          wynalazek.
                          • Gość: gugu Re: Kwiatek dla Majki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 20:31
                            Nie ma to jak dostac tłuczek na 8 marca.(taki to prezent zafundowali nam
                            kochani koledzy z klasy!)
                            • Gość: XVZ Re: Kwiatek dla Majki IP: 62.233.149.* 13.03.02, 08:52
                              Liczą się chęci i to że pamiętali ...............
                          • Gość: Majka attention! IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.02, 18:06
                            Gość portalu: jd napisał(a):

> Carmen, już wszystko się miło wyciszało (ja też pozdrawiam Majkę), a ty brniesz
                            >
                            > dalej w wojnę płci i podjudzasz Majkę. Zawzięte kobiety to nie jest dobry
                            > wynalazek.
                            Carmen serdecznie dziekuje za poparcie ,Ciao!!!!
                            A teraz do ciebie JD.
                            Quand tu verras une femme que moi dans le futur, penseras qu'est-ce que tu as
                            apris et penseras qu'est-ce que tu dis. Peut-être la femme est plus intelligente
                            que tu pense.
                            Salut,
                            et ne cherche pas une femme que moi, parce que tu ne peux pas gagner.
                            • Gość: Oleslaw Re: attention! IP: *.sgh.waw.pl 14.03.02, 21:06
                              Kurcze taka goraca dyskusja a ja tu nie zagladalem:(

Majka jak ci sie nudzi to sie rozbierz i pilnuj ubrania, bo piszac na te forum
                              jestes dowodem ze internet nie jest dla kazdego, a gdy dane jest z niego
                              korzystac tak ograniczonym umyslom jak ty sa one nieodwracalnie kaleczone.

A Twoj zarzut ze ja i jd mamy cos do powiedzenia na kazdy temat na tym forum
                              jest niesamowicie celny. No bo po co sa te watki tutaj? Chyba nie po to zeby
                              sie wypowiadac majac cos do powiedzenia ale zeby pisac takie pierdoly jak ty.
                    • Gość: Majka Re: A jednak... Co? IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.02, 17:53
                      Gość portalu: detritus napisał(a):

> Wiele slow, z ktorych nic nie wynika :o)
                      >
                      > Mysle, ze Majce nie ma co pokazywac, na co kogo stac i pozotaje jedynie
                      > pomachanie kadyceuszem (ryzykujac, ze zostanie to odebrane jako chec wkorzystan
                      > ia
                      > przewagi fizycznej).
                      > KontynUUjac, spojRZe na tych biednych TRZECH facetow i mysle, ze musieLIBY sie
                      > razem ciezko napracowac nad dostosowaniem do poziomu tejze osoby.
                      > Detritus ,nie poddawaj sie ...Czy to juz wszystko na co cie stac?
                      A zapowiadala sie taka okropna zabawa.........:(
                      Pomimo wszystko pyskowka ta ubawila (choc nie w pelni ) takze i moja osobe.
                      Bywaj biedny Facecie,
                      If you ever meet a woman in the futur don't forget what you've been told and
                      think about how you reacting and what you're saying. Maybe the woman is more
                      intellectual as you may think.
                      Good Bye,
                      don't look for a woman like me, you won't win.
                      • Gość: jd Re: A jednak... Co? IP: *.acn.waw.pl 13.03.02, 18:21
                        Majka, daj już spokój, i nie szalej snobistycznie z tymi językami. To
                        nieeleganckie.
                        • Gość: gigi Re: A jednak... Co? IP: *.proxy.aol.com 14.03.02, 04:44
                          Majka,czy Ciebie cos Cie ugryzlo,kochana?Daj tym ludziom troche
                          odetchnac,prosze!Pozdrawiam
                      • Gość: detritus Re: A jednak... Co? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:35
                        Przeszacowna Majko,
                        Nie wiem jakie przyszlosciowe wnioski odnosnie stosunkow damsko-meskich moglbym
                        wyciagnac z tego co mi powiedzialas. Chyba jedynie takie, coby od kobiet
                        trzymac sie z daleka ;o)

P.S. I'm not gonna look for a woman like you. Stay calm ;o)
                        • Gość: jd Re: A jednak... Co? IP: *.acn.waw.pl 14.03.02, 17:17
                          Tym bardziej, że już znalazłeś (detritusie zrób na Rybakach te zdjęcie, ale jak
                          będzie zielono; zobaczysz, że będziesz zachwycony, i ona także, a jeśli
                          będziesz łaskawy, to my również).
                          • Gość: spoko Re: A jednak... Co? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 01:26
                            Detritusie!
                            A może założysz osobną kategorię tak wielce sympatycznych zdjęć, żeby nie
                            sąsiadowały ze starociami?
                            • Gość: detritus Re: A jednak... Co? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 07:54
                              Kacik ekshibicjonisty? ;)
                              • Gość: spoko Re: A jednak... Co? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 01:23
                                Dlaczego od razu ekshibicjonisty?
                                Mógłbyś przeciez zamieszczac zdjęcia "reportażowe" z życia osiedla. Współczesny
                                pejzaż dzisiejszego O. potrzebny jest przecież naszym rodakom rozrzuconym po
                                kraju i zagranicy. Jeżeli przy okazji znajdzie się na nich Twoja Luba, to
                                sfotografowane okoliczności przyrody będą jeszcze piękniejsze.
                                • Gość: detritus Re: A jednak... Co? IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 01:45
                                  Oj spoko... Gdybym ja ino mial na to czas... :(((((((((((((((
                                  Pomysl zrobienia dzialu "Olsztyn dzisiaj" jest ciekawy, nawet sporo materialow
                                  mialbym juz teraz, a o wiele wiecej moznaby zebrac w trakcie rajdu na miasto.
                                  Jednak raz, brak jest czasu, a dwa - niestety mam tendencje wlazenia na
                                  podworka pieknie wygladajacych kamienic i uwieczniania smietnikow tam
                                  istniejacych. Obawiam sie ze nie bylaby to dobra reklama miasta ;)
                                  • Gość: spoko Re: A jednak... Co? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 01:52
                                    Z tym czasem też mam kłopoty. To faktycznie problem.
                                    Co do reszty zupełnie się nie wahaj. Wiecej wiary w ludzi! Reklama miasta i
                                    fasady kamienic są dla gumisiów z NRD. A Ty zatrzymuj chwile w obiektywie. Kto
                                    wie, może za lat ...dziesiąt te fotki zbierze na swojej stronie jakiś kolejny
                                    detritus?
                                    • Gość: sznake Re: A jednak... Co? IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.02, 22:12
                                      Majka idz z tad i nie przynos sobie wstydu.Jezeli chcialas zaszpanowac tymi
                                      jezykami to mozesz zrobic to tylko przed kims, kto ich nie zna, ale to swiadczy
                                      tylko o twom poziomie inteligencji.Wyglada mi raczej na "blad"(od
                                      bladynki).Naucz sie najpierw dobrze po niemiecku, francusku, angielsku, wlosku,
                                      moze turecku i wtedy cuduj.To tobie piana kapie z ust, wiec nie obarczaj tych
                                      biednych panow swoimi wyrzutami sumienia.I przylaczam sie do Freund'a z niemiec-
                                      wejdz na forum dla feministek.Tam mozesz sie wyszalec. Zdrowe psychicznie
                                      kobiety nic sobie nie robia z takich komentarzy typu jg i reszta.Niech sobie
                                      zartuja.Tu jest otwarte forum!!!Tu sie nie obraza.
                                      • Gość: Majka Re: A jednak... Co? IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.02, 11:51
                                        Gość portalu: sznake napisał(a):

> Majka idz z tad i nie przynos sobie wstydu.Jezeli chcialas zaszpanowac tymi
                                        > jezykami to mozesz zrobic to tylko przed kims, kto ich nie zna, ale to swiadczy
                                        >
                                        > tylko o twom poziomie inteligencji.Wyglada mi raczej na "blad"(od
                                        > bladynki).Naucz sie najpierw dobrze po niemiecku, francusku, angielsku, wlosku,
                                        >
                                        > moze turecku i wtedy cuduj.To tobie piana kapie z ust, wiec nie obarczaj tych
                                        > biednych panow swoimi wyrzutami sumienia.I przylaczam sie do Freund'a z niemiec
                                        > -
                                        > wejdz na forum dla feministek.Tam mozesz sie wyszalec. Zdrowe psychicznie
                                        > kobiety nic sobie nie robia z takich komentarzy typu jg i reszta.Niech sobie
                                        > zartuja.Tu jest otwarte forum!!!Tu sie nie obraza.
                                        Wlasnie dokladnie tak samo mysle i ja ,lecz ty tego takze nie potrafisz widocznie
                                        zrozumiec(czytaj wszystkie posty -rusz glowa)
                                        Te forum jest otwarte na kazde zdanie ; twoje - jak i moje .Jesli popierasz
                                        w/w wypowiedzi to pozostaje mi tylko jak to sama ujelas "zazartowac" stwierdzajac
                                        w twoim przypadku maja ci panowie absolutna racje -DO GAROW SZNAKE,DO GAROW-
                                        Pozdrawiam Majka
        • Gość: bleblu Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 23:30
          nionio nio
          • Gość: sznake Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.02, 22:55
            Nie czuje sie urazona.Ale rozumiem jesli czuja sie w/w Panowie.Tak ponizajace
            slowa w ustach kobiety.Widze, ze w Niemczech nie nabralas oglady,A
            szkoda....Widac nauka to nie mocna twoja strona.Es tut mir sooo Leid ;O)
            • Gość: spoko Za rok znów będzie 8-my MARCA! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 23:56
              Ostatni gasi światło.
              koniec tego nerwowego wątku
              • Gość: inka Re: Za rok znów będzie 8-my MARCA! IP: *.proxy.aol.com 19.03.02, 01:23
                Alez moja Sznake dala ognia!!!!!Nie moge uwierzyc wlasnym oczom!Spoko,czy ty
                dyszaj znowo nie spisz?Moze pogadame?
            • Gość: detritus Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 06:14
              Hej, komarku :)
              Nie martw sie, ponizyc moga jedynie slowa z ust osoby, ktora sie szanuje. Wiec
              nie ma problemu :o)
              • Gość: LP® Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 19.03.02, 09:29

Sznake trzymaj tak dalej! pozdrawiam LP®
                • Gość: Majka Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.02, 12:06
                  I jeszcze raz i jeszcze raz i jadziem dalej ,
                  mamy czas .....
                  • Gość: jd Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: 193.0.68.* 19.03.02, 15:03
                    Majka, nie chciałem tego mówić, ale w końcu muszę powiedzieć: nigdy w życiu nie
                    licz na mnie ze zmywaniem garów.
                    • Gość: LP® Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: *.cvx-berlin.ipdial.viaginterkom.de 19.03.02, 15:32
                      Ciekawe kto byl pierwszy z tymi garami, a moze go tak do oslej lawki ...
                      Majka a moze mieszkalas kiedys nad Jeziorem Dlugim ,jezeli tak to moze
                      napisz cos w temacie Szkola nr.7
                      Miejmy nadzieje ze ten wynalazca Garow wiecej sie tu nie pojawi .

• Gość: Majka Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.02, 17:47
                        Gość portalu: LP® napisał(a):

> Ciekawe kto byl pierwszy z tymi garami, a moze go tak do oslej lawki ...
                        > Majka a moze mieszkalas kiedys nad Jeziorem Dlugim ,jezeli tak to moze
                        > napisz cos w temacie Szkola nr.7
                        > Miejmy nadzieje ze ten wynalazca Garow wiecej sie tu nie pojawi .
                        > Ja co prawda nie mieszkalam w tym rejonie,ale moja kolezanka mieszkala na ul
                        Baltyckiej .Wspomne jej o waszej stronie ,sadze ze wstapi na lamy gdyz jak mi
                        wiadomo uczeszczala do w/w szkoly.
                        Pozdrawiam Majka.
                        >

• Gość: LP® Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: *.pppool.de 19.03.02, 21:42

Czy moge cie zapytac z jakiego miasta jestes?

pozdr.LP®
                          • Gość: Majka Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.02, 18:46
                            Hallo!!!!!!
                            Pochodze z Olsztyna ,obecnie mieszkam w Ludwigshaffen am Rhein.
                            Ale czesto bywam w rodzinnych stronach.
                            Czesc.
                            • Gość: AntiEmma Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: *.pppool.de 20.03.02, 20:29
                              Majka Pozdrowienia z Bielefeld !!!
                              • Gość: LP® Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: *.pppool.de 20.03.02, 22:18
                                Majka Bielefeld jest daleko pozdrowienia z Karlsruhe!
                                • Gość: spoko Re: 8-my MARCA!!!!!!!!!!!!do Majki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 00:17
                                  Z radością obserwuje pewne ocieplenie wątku.
                                  Ja też pozdrawiam. Jestem z Olsztyna i mieszkam w Olsztynie, choć to być może
                                  mało oryginalne.
                                • Gość: Majka Fajka Pokoju !!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.02, 11:11
                                  Serdeczne dzieki za pozdrowienia ,obojetnie czy z Bielefeld,Olsztyna czy
                                  Karlsruhe z kazdej strony grzeja niesamowicie jeszcze raz dziekuje.
                                  A jesli chodzi o watek na lamach ktorego to sie poznalismy to musze powiedziec
                                  iz nie wszystko je sie w takiej samej temperaturze podczas ktorej sie gotuje.
                                  Nie prawda?
                                  Konczac zasylam wam wiosenne usciski .
                                  Czesc do nastepnego....
                                  Majka
                                  • Gość: jd Re: Fajka Pokoju !!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 14:01
                                    W zaistniałej sytuacji odwołuję to, w czym Majka nie ma co na mnie liczyć. Może
                                    liczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka