Dodaj do ulubionych

Odrobaczanie systemu

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 22:16
Programik do wykrywania i usuwania robaczkooff takich jak mydoom, netsky,
sasser i innych - tylko 47 KB:
www.mks.com.pl/files/pomoc/MksClean.exe
Warto odpalić i sprawdzić, czy czasem nie ma któregoś z tych paskudnych:
Worm.MyDoom, Worm.Swen, Worm.Opasoft, Worm.Blaster, Worm.Yaha, Worm.Deadhat,
Worm.Doomjuice, Worm.Beagle, Worm.Netsky, Worm.Sober, Worm.Saser.

Oby ich nie było.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • koobra Re: Odrobaczanie systemu 06.06.04, 22:17
      oj lepsze są ten żadko cokolwiek wykrywa :(
      • koobra Re: Odrobaczanie systemu 06.06.04, 22:17
        czy rzadko
        • koobra Re: Odrobaczanie systemu 06.06.04, 22:18
          tak przez rz
          • Gość: Ed Re: Odrobaczanie systemu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 23:08
            Dostałem informację, że załapałem W32/Netsky-D i na razie mam ten jeden program
            ponoć likwidujący tego wirusa albo przynajmniej potwierdzający jego obecność :(

Pozdrawiam
            • koobra Re: Odrobaczanie systemu 06.06.04, 23:13
              zciągnij cos takiego SpyBot sie nazywa ,w zakładce z językami jest nawet
              polski ,kosi wszystko no prawie
              • koobra Re: Odrobaczanie systemu 06.06.04, 23:16
                tu masz linka mp3.wp.pl/p/programy/opis/395.html
                • Gość: uwolniony Re: Odrobaczanie systemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:01
                  Dzięki wielkie. Mam już kilka niszczycieli trojanów, ale dopiero ten usunął
                  beagla i twainteca.

Pozdrawiam
              • being28 Re: Odrobaczanie systemu 06.06.04, 23:18
                Gole baby sie oglada to i wirusy wpadaja:) To sie nazywa Kara Boza!!!
                • Gość: Ed Re: Odrobaczanie systemu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 00:02
                  Widzisz, ja już zaczynam zachodzić w głowę, kto tu mi tak zagląda, czy te
                  wirusy czy też te gwiazdki :)).
                  Chodzi sobie spokojnie czlowiek po takim internecie, a tu masz - bach i już :))

Do koobra - dzięki za namiary. Zaraz ściągnę. Tem MksClin czwarty dysk mi
                  przelatuje i niczego nie widzi. Wcale to nie oznacza, że usilnie chcę coś
                  znaleźć, ale wierzę na razie otrzymanej informacji.
                  • Gość: sud Re: Odrobaczanie systemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 20:42
                    Proponuję zakupić i zainstalować Norton Internet Security. Zawiera w sobie
                    m.in. Norton Antyvirusa (choć Nortona Antyvirusa można i samodzielnie kupić)
                    oraz firewalla (znaczy się ogniomurek ;)), co zabezpiecza nie tylko przed
                    wirusami, ale i przed próbami wejścia przez obcych do komputera i wykorzystania
                    go bez wiedzy do różnych nawet niecnych celów.
                    • Gość: rita Re: Odrobaczanie systemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:14
                      ja zgłaszam , ze mam wirusa i nikt nie może go wykryć ani zniszczyć - dziś sie
                      objawia tym, że coś sie pokazuje na ekranie , musze kliknąć w słowo ok i
                      powracam na forum. Taki objaw mojego wirusa, co wchodze w jakiś watek to musze
                      klikać w ok i wchodze - mieliscie coś takiego ?
                      • Gość: MK Re: Odrobaczanie systemu IP: *.client.comcast.net 23.07.04, 18:15
                        A ja myslalem ze najlepiej odrobacza system porzadna seteczka!?
                        • Gość: rita Re: Odrobaczanie systemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:25
                          chyba , że seteczka za zdrowie Policji pomoże, wszak dziś 23 lipiec, czyż nie
                          święto ?
                          Wszystkiego Najlepszego !
                          • Gość: rita Re: Odrobaczanie systemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:28
                            bardzo wszystkich przepraszam, jeśli nagle zniknę, myszka jest zawirusowana i
                            nie mam cierpliwości z nią walczyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka