Dodaj do ulubionych

To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-)

07.03.12, 21:08
www.wirtualnemedia.pl/artykul/coraz-mniejsza-sprzedaz-gw-slabo-gazeta-polska-codziennie
to dobre wieści dla naszej Ojczyzny
Obserwuj wątek
    • Gość: GiM Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 21:17
      Taaaa - a GPC jest już rozdawana za darmo - a i tak nikt tego szmatławca nie chce. Ale nie podajesz (celowo) o ile wzrosła sprzedaż GW w wersji elektronicznej. No - tak - bo komputer to zło !!! - co ja mówię - wymysł szatana.
      • kecawa Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) 07.03.12, 21:23
        Ja mój drogi o postępującym spadku sprzedaży tzw wybiórczej.

to jest dobra wiadomość dla Polski . Coraz częściej kupowanie tego dziennika staje się dla Polaka obciachem
        • Gość: GiM Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 21:30
          Naprawdę masz problemy z rozumieniem słowa czytanego - więc przytaczam Ci poprzedni swój wpis - może tym razem pojmiesz...
          " Ale nie podajesz (celowo) o ile wzrosła sprzedaż GW w wersji elektronicznej. No - tak - bo komputer to zło !!! - co ja mówię - wymysł szatana. "
          Jak widzisz piszę o wzroście i to potężnym sprzedawanej GW na nośniki elektroniczne. Jak nie wiesz co to takiego - to Ci wytłumaczę.
          • kecawa Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) ;-) 07.03.12, 21:36
            Raz jeszcze odnoszę się do spadku sprzedaży tego ze wszech miar szkodliwego dziennika. Żałuję, że instytucje państwowe kupują ów szmatławiec- ale cóż ten kto rządzi ma taką a nie inną wolę polityczną

ps

pamiętasz Waszeć jak funkcjonariusze tej gazetki nie zamieścili nawet wzmianki o kilkutysięcznym marszu w Olsztynie w obronie wolnych mediów. To było dla mnie kolejnym powodem by tzw dziennikarzy w tym szmatławcu nazywać płatnymi funkcjonariuszami
            • Gość: GiM Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) ;- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 21:39
              Ty naprawdę nie rozumiesz tego co czytasz - więc zwróć się do Swego guru słońca Żoliborza alias JaroZbaw primo voto JarKacz niech Ci wytłumaczy.
              • kecawa Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) ;- 07.03.12, 21:55
                powtarzam z BULEM za Twoim guru - to dobra wiadomość dla Polski i Polaków - mniej GW a więcej słońca nad Polską
                • Gość: GiM To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny GW !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 22:52
                  A Twój guru to obiat zjat ??. Doskonała wiadomość - bo spada nakład "papierowy" a kilkukrotnie wzrósł "elektroniczny" - więc CAŁY CZAS WZROST !!!
        • Gość: czytelnik Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 19:21
          Autor: kecawa
          Odpowiedz
          Ja mój drogi o postępującym spadku sprzedaży tzw wybiórczej.
          to jest dobra wiadomość dla Polski . Coraz częściej kupowanie tego dziennika staje się dla Polaka obciachem

Wśród młodych polaków w ogóle czytanie jakiejkolwiek prasy jest obciachem. Nie kupują również "prasy elektronicznej". Ja miesięcznie wydaję na prasę ponad 100 złotych.
    • antymenel.1 Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) 07.03.12, 21:29
      Jakim trzeba być debilem zeby wypisywać takie brednie i nie zwrócić uwagi na wysokość sprzedaży w styczniu 2012:
      GW-2 miejsce,sprzedaż 263 600 egzemplarzy,
      GPC-7 miejsce,sprzedaż 26 955 egzemplarzy - czyli w praktyce 10% sprzedaży GW.I takie są to proporcje i wyniki.Cieszy w tym wszystkim fakt,że w Polsce mamy do czynienia jedynie z 26 955 tysiącami przygłupów kupujących szmatławiec Sakiewicza.
      • kecawa Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) 07.03.12, 21:39
        Mój DROGI ja tylko cieszę się z tego że sprzedaż tzw GW spada- i konkluduję to dobra wiadomość dla Polaków

PS NIE ODNOSIŁEM SIĘ DO WYNIKÓW INNYCH PERIODYKÓW
        • Gość: GiM Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 21:41
          Ale nie podajesz (celowo) o ile wzrosła sprzedaż GW w wersji elektronicznej. - co - boisz się postępu ??
        • Gość: GiM Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 21:44
          Cieszę się ,że GPC nazwałeś periodykiem...
          • kecawa Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) 07.03.12, 21:54
            Raz jeszcze mój drogi- to, że wybiórcza odnotowała spadek sprzedaży to dobra wiadomość dla Polski i Polaków.

wszak nic nie mam do Ciebie- czytaj sobie to gdzie i kiedy chcesz. Ja to też przez lata czytałem i polecam ci ograniczyć kontakt z czymś takim.
            • Gość: SD Re: To jest naprawdę dobra wiadomość IP: *.olsztyn.mm.pl 07.03.12, 22:44
              www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=+L+Figaro+we+Wronkach&source=web&cd=2&ved=0CCkQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwiadomosci.dziennik.pl%2Fswiat%2Fartykuly%2F363500%2Cpolska-na-celowniku-francji-boja-sie-azjatyckich-lodowek-znad-wisly.html&ei=pDNVT-6nGITDsway8v3uCw&usg=AFQjCNG6WIo257juuRFD4cbdNo_-glsmnQ&cad=rja
            • Gość: GiM Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 22:54
              Doskonała wiadomość - bo spada nakład "papierowy" a kilkukrotnie wzrósł "elektroniczny" - więc CAŁY CZAS WZROST sprzedaży !!! A przy okazji - ekologicznie - nie wycinamy lasów.
            • Gość: do kecawy Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) IP: *.olsztyn.mm.pl 08.03.12, 00:13
              Każdy Prawdziwy Polak (KPP) zawsze się tak cieszy, gdy sąsiadowi noga się powinie?
              • Gość: sem Akcje Agory też dołują IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 00:22
                dzięki Bogu
                • Gość: mor Re: Akcje Agory też dołują IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 18:40
                  Aż 39 523 osób mniej kupowało Gazetę Wyborczą w styczniu br. niż w styczniu ub.r.
                  Gazeta Wyborcza straciła najwięcej nabywców !!
                  Na dalszych miejscach wg liczby utraconych nabywców znajdują się:

-39 523 straciła Gazeta Wyborcza
                  -29 862 stracił Fakt
                  -20 802 straciła Rzeczpospolita
                  -16 272 stracił Dziennik Gazeta Prawna
                  -15 281 stracił Super Express
      • Gość: menel Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 21:09
        Autor: antymenel.1
        ................................................

GPC-7 miejsce,sprzedaż 26 955 egzemplarzy - czyli w praktyce 10% sprzedaży GW.I takie są to proporcje i wyniki.Cieszy w tym wszystkim fakt,że w Polsce mamy do czynienia jedynie z 26 955 tysiącami przygłupów kupujących szmatławiec Sakiewicza.

Ale to wynika z faktu, że jak ty to piszesz, "szmatławiec Sakiewicza" czyta tylko inteligencja, a jest jej niewiele i przy obecnym poziomie nauki coraz mniej.
        • Gość: GiM Re: To dobra wiadomośc dla naszej Ojczyzny :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.12, 21:21
          Ale to wynika z faktu, że jak ty to piszesz, szmatławiec Sakiewicza czyta tylko ćwierćinteligencja, a jest jej niewiele i przy obecnym poziomie nauki na szczęście coraz mniej.
    • Gość: mk Znacznie lepszą wiadomościę jest to IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 18:48
      że coraz mniej ludzi chodzi do kościoła a lekcje religii zaczynają być prowadzone w szkołach nawet wbrew obowiązującemu prawu.
      • kecawa Re: Wybiórczej ubywa 08.03.12, 21:28
        Natomiast Gazeta Polska rośnie no i Uważam Rze inaczej pisane ;-)
        • Gość: mk Re: Wybiórczej ubywa IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 21:42
          Przynajmniej ta nasza regionalna nie zasługuje na uwagę. Natomiast redagowana jest znacznie lepiej od wielu innych czasopism. Lepiej to robi tylko Urban. Natomiast po kompromitacji mediów Rydzyka jedyne co pozostało, to postarać się przyciągnąć dawne grono czytelników do Gazety Polskiej, której forma redakcyjna wcale nie odbiega od Niedzieli, Naszego Dziennika czy wielu innych publikacji parafialnych. Przypuszczam, że mimo naganiania czytelników czeka ją podobny los.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka