Dodaj do ulubionych

"Piętnastka" bliżej starówki

18.06.04, 08:20
nareszcie. przeciez to bylo bez sensu ze zaden autobus jadacy do kortowa nie
zatrzymywal sie pod wysoka brama
Obserwuj wątek
    • Gość: Tadeusz Re: "Piętnastka" bliżej starówki IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.04, 09:46
      Brawo MPK i "władze" Olsztyna ,wreszcie nasz głos -pasażerów został wysłuchany.
      Tak mało trzeba, a ile szczęśliwości i udogonień .DZIEKUJEMY!
      • Gość: mlekolada Re: "Piętnastka" bliżej starówki IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 18.06.04, 15:08
        no wreszcie nie trzeba bedzie zasuwac niewiadomo ile na starowke:)) BRAvO BRAvo
        BRAVO mysle ze dalszy komentarz jest zbedny. No widzisz Tatusiu jednak da sie
        cosik jeszce w tym Olsztynie zrobic. pozdrawiam :)
    • Gość: Danuta Re: "Piętnastka" bliżej starówki IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.04, 14:54
      Brawo Panowie z MPK Olsztyn ,15-tka będzie dowoźić NAS do Wysokiej
      Bramy .Dzięki "życiowej-ludzkiej" decyzji przystanek autobusu lini nr.15-
      skomunikuje Starówkę z Kortowem.Same udogodnienia -pozytywy dla mieszkańców i
      odwiedzających turystów. Dziękujemy! Dziekujemy!
      • ol4 Re: "Piętnastka" bliżej starówki 18.06.04, 15:33
        Co ciezko wam ruszyc dupy na Pilsudskiego?
        Wedlug mnie chybiona decyzja. Wydluzy sie czas jazdy 15stki i faktycznie nie
        poprawi to plynnosci ruchu.
    • p-gazik Re: "Piętnastka" bliżej starówki 18.06.04, 15:44
      To ja jeszcze poproszę, żeby 15 przejeżdżała przez ulicę Kościuszki albo
      okolice ronda Bema:-)
      Ech, szkoda, że nie mam własnego autobusu... albo helikoptera...
      • Gość: miki Re: "Piętnastka" bliżej starówki IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.04, 18:30
        Czy "ludzkość" kryjąca się pod nickami" o14 i p-gazik " zastanawia się co pisze?
        • Gość: zbk Re: "Piętnastka" bliżej starówki IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.04, 18:50
          Gość portalu: miki napisał(a):
          > Czy "ludzkość" kryjąca się pod nickami" o14 i p-gazik " zastanawia się co pisze
          > ?
          Chciałem napisać, że decyzja mi się nie pododba, ale tyle pozytywnych
          komentarzy, że aż się boję, że ktoś pokroju miki mnie zje ;)
          3,9,22 - owszem, 15 to swego rodzaju metro, którego funkcjonowanie poprzez tę
          decyzję zostanie znacząco zakłócone. Tak uważam, ale poczekajmy - zobaczymy.
          Myli się tylko ten, który nic nie robi. Brawo za decyzję - ludzie chcieli -
          ludzie mają. Coś się zmienia na plus w samym podejściu do pasażera i to jest dobre.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka