Dodaj do ulubionych

święta woda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 12:15
czy woda ze źródełka w Gietrzwałdzie jest święta?
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: święta woda IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 13:06
      O tym decyduje interes Kościoła.
      • Gość: tak, jest święta Re: święta woda IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 13:11
        ale nie dla żuli
        • Gość: mk Re: święta woda IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 17:15
          A kto ci wcisnął takie banialuki, że interes kościoła ma służyć naiwnym żulom? Mają służyć temu interesowi a nie korzystać z niego ;)
          Jak to mawiano, nie dla psa kiełbasa ;)
    • Gość: wk Re: święta woda IP: *.pl 02.05.12, 14:54

32-letni Stanisław W. z Lubawy w roku 1979 poddał się operacji jelita grubego. Wykryto u niego nowotwór złośliwy i przeprowadzono kurację za pomocą chemicznych wlewów. Znajoma chorego przyniosła mu do szpitala wodę z Gietrzwałdu. Mężczyzna napił się i niemal natychmiast poczuł się rześki oraz odzyskał apetyt. "Zaufałem Matce Bożej, modliłem się i do dziś czuję się dobrze" - stwierdził. Kolejne badania nie wykazały nawrotów raka.
      www.nasza-arka.pl/2002/rozdzial.php?numer=9&rozdzial=11
      • Gość: mix Re: święta woda IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 17:48
        A ja, jak zajrzałem do knajpy w Gietrzwałdzie, od razu przestało mi strzykać w kolanie.
        • Gość: przeszło na głowę Re: święta woda IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 18:05
          nic nie znasz prócz knajp
          • Gość: mix Re: święta woda IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 18:42
            Znam jeszcze babcie tańczące pod krzyżem Na Krakowskim Przedmieściu ;))
      • Gość: uholpa Re: święta woda śmierci doda IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.12, 14:50
        Coś w tym jest. Swego czasu armia napoleońska też piła wodę święcona i ku przestrodze wszyscy poumierali. Żaden żołnierz tej armii już nie żyje. Tak więc picie święconej wody może spowodować śmierć !!!!
    • Gość: handlowiec Re: święta woda IP: *.com 03.05.12, 11:26

czemu nie butelkują i nie sprzedają w hipermarketach?
      • Gość: ;) Re: święta woda IP: *.olsztyn.mm.pl 03.05.12, 11:33
        Bo w hipermarketach by dodawali konserwantów, albo - co gorzej - fałszowali termin ważności... ;)
        • Gość: tj Re: święta woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 13:51
          sprzedają na bazarach ale tamta to się nazywa woda rozmowna wysoko-nasycona , w plastikowych butelkach..... do piątej flaszki białą laskę gratis się dostaję bo podobno wzrok się pogarsza. TAKIE CUDA
      • n4eu Re: święta woda 12.08.12, 15:23
        Wszystko jest fikcja, jedyna prawda do spoleczna sprawiedliwosc w ktorej wszystko jest po rowno i za darmo :D :D
        A co do butelkowania to sa inni zdecydowanie lepsi od czarnej mafii.
        Np. w kazdej aptece mozna kupic mase tzw suplementow diety z ktorych wiekszosc nic nie daje poza wyciaganiem kasy z portfeli. No ale jak wiadomo w ustroju lewackiej sprawiedliwosci spolecznej tylko o niektorych oszustwach mozna mowic. O innych tych najwiekszych nie wolno nawet myslec. :)
    • Gość: adam Re: święta woda IP: *.root.bg 12.07.12, 12:32

przecież to powinno być pod kontrolą sanepidu, żeby ludziska nie złapały jakiejś groźnej biegunki
      • Gość: biegaczbiegunkowy Re: święta woda IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.12, 14:52
        Biegunka dobra sprawa. Szybciej będą biegać do Gietrzwałdu.
      • Gość: k.u.j Re: święta woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 19:46
        pijcie to bardzo zdrowa woda
        • Gość: PLEBAN Re: święta woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 12:22
          ZOSTAWCIE MOJĄ WODĘ W SPOKOJU BO JESZCZE GARAŻ BUDUJĘ ŻEBY NOWY WÓZEK ZMIEŚCIĆ.
    • Gość: małkow Re: święta woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 14:09
      ma moc i na kibel całą noc
      • Gość: zakalec Re: święta woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.12, 07:19
        własnie dlatego nie sprzedają bo sanepid nie dopuścił, była badana, zbyt dużo zanieczyszczeń: chemicznych i biologicznych, ludzie piją na własną odpowiedzialność, jeśli im pomaga...
        • Gość: odrzucony przez Bo Re: święta woda IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.07.12, 08:19
          Robiłem kilka podejść do cudownej wody .... Może miałem złą technikę tej czynności. Na mnie nie chce to wciąż działać.
          • Gość: tomasz Re: święta woda IP: 37.157.196.* 29.07.12, 22:51

bo jesteś człowiekiem małej wiary kładącym mało na tacę
          • Gość: małkow Re: święta woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 23:53
            doznałem cudu, po wypiciu litra żyję.
            • Gość: mk Re: święta woda IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.12, 23:58
              Podejrzewam, że to nie była woda z kropidła. W przeciwnym razie musiał byk uznać to rzeczywiście za cud :)
              • Gość: db Re: święta woda IP: *.driphost.com 10.02.13, 22:59

praktykowane jest również zlizywanie białej substancji z ud kapłana, oficjalnie to bita śmietana
    • Gość: bch Re: święta woda IP: 37.157.196.* 12.08.12, 10:46

zainteresowanym polecam odciski stóp w licheniu
      www.youtube.com/watch?v=Z222NSrrswQ
      • Gość: marian Re: święta woda IP: *.STATIC.turnkeyinternet.net 12.08.12, 10:58
        Do tej samej kategorii zaliczyć można ślad odcisku stopy Matki Boskiej, który zostawiła w skale w miejscowości Bardo Śląskie.
        • Gość: pytający Re: święta woda IP: *.toya.net.pl 12.08.12, 14:43
          Przepraszam, że pytam, ale czy ta święta woda dlatego jest święta, że któryś święty do niej nasikał? A jeśli tak, to który święty?
          • Gość: mk Re: święta woda IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.12, 14:46
            W Polsce - jak fama głosi - ostatnio to zrobił Bolek :)
    • Gość: pieczewiak Re: święta woda IP: 37.157.196.* 11.09.12, 22:26

rozumiem wiarę w boga, ale wiary w magię wód podziemnych zrozumieć nie potrafię
    • Gość: incognito Re: święta woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 23:07
      abra kadabra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka