Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piękny cz.70

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:15
Witajcie w siedemdziesiątej części Olsztyna Pięknego.
Jak wiemy, jest to część zjazdowa, gdzie wszyscy zobaczymy sie w realu.
Będzie to czas gorących uścisków, rozmów oraz toastów.

Korzystając z okazji chcę pozdrowić wszystkich tych, którzy z różnych
przyczyn nie zjawią sie na spotkaniu, a będą z nami myślami.

Niech moc bedzie z Wami i nami
i z Olsztynem Pięknym :)
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 01.07.04, 21:27
      Ura, ura, ura
      Jezusicku, cóż za wichura, ale przynajmniej samochódumyło. Olsztyn jest piękny
      nawet w porze deszczowej
      :)
      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:33
        u nas też leje i powiało wiatrem
        a Czechy zero bramek
        pójdą na całość z drugiej połowie
        • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 01.07.04, 22:01
          Gość: oko 01.07.2004 21:58
          "proponuję pierwszą podwyżkę wydać w eNce i sie zabawić :)"
          Oj warte rozważenia, dołaczam do listy pomysłów "jak wydać podwyżkę". Oj więcej
          ich niż podwyżki. Dla takich chwil warto żyć!

Jak powiesz ile dostałeś(aś) podwyżki to może nam podnieść ciśnienie, chociaż i
          tak ciśnienie rośnie z ilością wypitego piwa
          ;)

• oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 01.07.04, 22:06
            I zaśpiewamy
            • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 01.07.04, 22:19
              Przecież jest już nowy wątek - 70
              A jak była piękna muzyka w latach 70`
              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:24
                chodzi Ci o Czerwone Gitary i Wróćmy nad jeziora ?
                A czy to w siedemdziesiątych latach była taka nasza drużyna pilkarska mocna z
                Górskim na czele, Lubańskim, Deyną, Gadochą ..... ?
                • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 01.07.04, 22:28
                  Czyli jednym słowem mocne czasy
                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:37
                    lata siedemdziesiąte - piękny wiek i jeziora były czyste , i lasy z grzybami i
                    rzeka Łyna uśmiechnięta i Wysoka Brama mlodsza i ...........
                    i poranna zmiana niech dokończy :)
          • Gość: oko Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:38
            Ha, ha...wyższe ciśnienie i piwko to dobry trop:))(b.dobry)
            Co ja mogę marny żuczek. Może w cz. 170 "Olsztyn jest piękny" moja podwyżka
            zawalczy z rzeką eNKowych trunków. PZDR
            • lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.70 02.07.04, 07:22
              Witam :)
              Oko sie odezwało toż to cud jakowyś ;) czy ktoś może powiedzieć deszczowi, żeby
              sobie poszedł polać wielkie piramidy? Tam od lat nie padało...
              • Gość: oko Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:12
                MRUGAM DO CIĘ!
                I pozdrawiam wszystkich...KKKKAAAAAAAAWWWWWWWYYYYY!!!
    • andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 02.07.04, 08:50
      Witam, u mnie też lało wczoraj i grzmiało, kupiłam sobie wczoraj letnią
      sukienkę - chyba powisi w szafie do przyszłego roku, bo w tym lata już chyba
      nie będzie...
      A pamiętacie jak nas zmoczyło w ubiegłym roku na zjeździe?
      • lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.70 02.07.04, 13:59
        Ano deszczyk był wtedy niezły ale ripley'a nie chcemy :)
        • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.70 02.07.04, 14:50
          Dzisiaj musi być ładnie i koniec!
          Byle tylko nie padało.
          • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 02.07.04, 17:48
            Cześć:)
            Dziś z beingiem byliśmy w Kętrzynie. Nie będę mu odbierać opisu tego po co i
            jak się to skończyło, ale podtrzymuję - przepiękne okolice:)
            Kibicowałam Czechom, upiekłam nawet ciasto z truskawkami w intencji ich
            wygranej (wyszło), a tu klapa:( Więc może już nie będę kibicować.
            Na razie tyle, bo padam z nóg ze zmęczenia i słaniam się z głodu:)
            Papapa
            • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 02.07.04, 19:17
              Dzisiaj Olsztyn jest głośny - wrrrrrc
              ;)
              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 20:47
                wiemy, wiemy i Angela pewnie zajęta
                ja licze dni i własciwue już nie myślę
                trzymaj sie Olsztynie

parasolki nie będę pakować, w razie czego będa parasole z Dublinem ;)
                • alf23 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 02.07.04, 21:38
                  Byliśmy z Drugą Połową na prologu i w eNce. Nie ujawniłem się:) Mam płytę Świdra!
                  Jutro ruszamy na odcinki, obowiązkowo Tuławki. Zaraz zobaczę co dalej...
                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 21:53
                    alf - świetny tekst napisał Świder , ponoć do muzyki hiphopowej, moze
                    wysłuchamy ją na zjeżdzie :)
                    • Gość: giga Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 10:42
                      A Olsztyn piękny, zalany słońcem,
                      chociaż pojawiają się pojedyńcze chmurki:)
                      • Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 17:52
                        Ostatnio to już reguła. Rano albo lekki deszcz, albo od razu słońce. Tak do
                        piętnastej to słońce sobie świeci. Potem pół godziny, godzina ulewy lub burzy.
                        Potem znów słońce. A na wieczór albo znów ulewa, albo słońce trwa do końca.
                        www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=1&ido=1
                        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 20:11
                          u nas jest slońce ale wiatr zimny, wieczór spokojny, nawet fajny.
                          sud - Twoja strona się elegancko otwiera i widze , żeś zawitał na poezję
                          śpiewaną. I nawet wysłuchiwałeś ją z wieży zamkowej, szkoda , ze dzwięku nie ma.
                          Juz niedługo będziemy wszystko dotykać i podziwiać na własne oczy. Ogromnie sie
                          cieszę z nocy blusowych.
                          Juz za parę dni , za dni parę, wezmę plecak swój i ................
                          pozdrawiam
                          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 11:01
                            witam
                            nie śpijcie, slońce pięknie świeci
                            piekny i pracowity dzień będzie
                            • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 04.07.04, 11:12
                              A ja byłam wczoraj na trasie Olsztyn-Warszawa i widziałam sznuty aut
                              Warszawiaków. Jechali do nas. Zaczęło się...
                              • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 04.07.04, 17:53
                                Tak , dzisiaj niedziela , bo rita , inka28 mówią dzień dobry i to rano.
                                Olsztyn jest piękny, szczególnie po kilku trudnych dobach. Olsztyn jest piękny
                                też o 18 00 , po powrocie do domu.
                                • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 21:40
                                  uwaga, uwaga nadchodzi człowiek zrobiący obchód majatku Olsztyna, prosze
                                  wysprzatać podwórka , odkurzyć ulice i umyć auta ;))))))))
                                  Wskazane jest odświętne ubranie :)
                                  Pogoda ma być upalna, wiec zapraszam na rowerki wodne
                                  Noce blusowe będa rozbrzmiewać :)
                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 05.07.04, 07:07
                                    Witam z rana...
                                    Niestety kazda przyjemnosc ma kres.
                                    Bylo pieknie...
                                    szkoda ze to czas przeszly.
                                    Pzdrowka!
                                    :-)
                                    • lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.70 05.07.04, 07:29
                                      Cześć. Ooooooo Zbysiu żywy, fajnie :)
                                      • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 05.07.04, 07:35
                                        Zbyszku07,dlaczego było pięknie?
                                        Jesteś w Olsztynie pięknym!
                                        A,że leje..........
                                        No to co!
                                        • w_v_w Re: Olsztyn jest piękny cz.70 05.07.04, 07:40
                                          ...witaj Wikingu, swoją drogą nie przypominam sobie, żeby podrożowali kajakami?
                                          Zbyszku to jaks nowa tradycja:)))
                                          Pozdrowka dla "wsiech" z Pieknego...
                                          wawerka
                                          • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 05.07.04, 10:06
                                            Muraszka, rozgryzłaś mnie - lubię rano wstawać w niedzielę:)
                                            Zbyszek wrócił, co za radość, pewnie opalony i roześmiany jeszcze bardziej:)
                                            Zaraz wybieram się na działkę po truskawki. Tak sobie myślę, że gdyby nie one,
                                            to bym nie wiedziała, że jest lato. Pogoda nas nie rozpieszcza - wczoraj na
                                            moim osiedlu złapała mnie burza. Pobiegłam do najbliższej bramy, stała już tam
                                            jakaś mama z dzieckiem, oboje na rowerach i jakiś elegancki pan w kurtce
                                            przeciwdeszczowej (ale lichej). Nagle poczułam się dziwnie, XXI wiek, a my jak
                                            jacyś pierwotni ludzie siedzimy w naszej jaskinii-bramie i się boimy deszczu.
                                            Chyba mam za odległe skojarzenia:) Ale przestało padać i mi przeszło:)
                                            Trzymajcie się:)
                                            papa
                                            • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 05.07.04, 12:23
                                              Bylo pieknie...
                                              ...a jak ja sie nazywam?
                                              a jaki rok teraz mamy?
                                              nie dziwcie sie...
                                              czlowiek tyle czasu w wodzie...

• andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 05.07.04, 12:43
                                                Topielec... to jak ma pamiętać ??
                                                ;)))
                                                • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 05.07.04, 14:58
                                                  padobno po dwoch tygodniach sie wyplywa...
                                                  to co sie dziwicie ze jeszcze nie doszedlem do siebie?
                                                  ciekawe jaki bede zombi??
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 05.07.04, 15:20
                                                    To już dwa tygodnie minęły....
                                                    Dowiemy się w sobotę...
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 20:55
                                                    Witam Olsztyn Piękny i zbyszka.
                                                    Miłe zskoczenie obecności i spodziewam się energicznego wsparcia Zjazdu.
                                                    Myslę, że słonecznej pogody na Zjazd nie musimy mieć i tak siedzimy w knajpie,
                                                    ale przed zjazdem bardzo mi będzie miło razem ze słońcem wędrować po Olsztynie.
                                                    Dziś i jutro oglądam was wirtualnie, a pózniej pobawię się w potwora jezior.
                                                    Drżyjcie wody Warmii, oto nadjeżdza ktoś, kto Was ujarzmi ;))))))))))))))))
                                                    Obudż się Koperniku, spisz i śpisz na tej ławeczce, czas i Tobą wstrząnąć,
                                                    przecież to XXI wiek , a Ziemia się kręci ku przepaści, czas wstrzymać ją i
                                                    pokręcić słońcem ;)))))
                                                    Obudż się i Olsztynie, wszak i sezon turystyczny w pełni, a najbardziej
                                                    wybredni oczekują obudzenia sie duchów przeszlości - czary mary, hokus pokus -
                                                    bęc :)
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 06.07.04, 06:56
                                                    Witam z porannego, slonecznego,
                                                    Pieknego!
                                                    Dochodze do siebie
                                                    mimo ze nie budzi mnie juz swiergot ptakow
                                                    a szum miejskiej codziennosci.
                                                    Dzis w fosie "Smiechoterapia" o 18,00
                                                    trzeba sie posmiac.
                                                    Milego dnia!
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.70 06.07.04, 07:16
                                                    Śmiech to zdrowie :O) ale te zmarszczki... ;O)
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 06.07.04, 07:26
                                                    Piwo tez dobre...
                                                    ale te "miesnie piwne"!
                                                    :-p
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.70 06.07.04, 07:32
                                                    A truskawki ze smietaną i cukrem prawie codziennie :O), zważę sie po sezonie ;O)
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 06.07.04, 09:51
                                                    Też się wybieramy na śmiechoterapię, chociaż nie mówię, że potrzebuję:)
                                                    A propos truskawek - wczoraj miałam niezłego stresa. Znów upiekłam ciasto z
                                                    truskawkami (to samo co na mecz Czechy-Grecja). Being krzyczał, żebym mu już
                                                    ukroiła kawałek zanim posypałam je cukrem pudrem. Powiedział, że dobre (może
                                                    innymi epitetami i pomrukami:)), więc odważyłam się zanieść na spróbowanie dla
                                                    jego Mamy. Na miejscu okazało się, że smakowali ciasta też jego Wujek i Babcia.
                                                    Cholera, nie przypuszczałam, że pieczenia ciasta może być takie stresujące...:P
                                                    Na razie pogoda ładna, ciekawe co będzie po 18stej...
                                                    papa
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.70 06.07.04, 13:33
                                                    No tak, stresujące jest czekanie na wyniki o jego efekcie :) i potem na
                                                    komentarze innych i ich miny po spróbowaniu ;)
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 06.07.04, 15:23
                                                    Lustroo, ja mam o tyle "dobrze", że mama beinga twierdzi, że nie ma ręki do
                                                    ciast. A ja mam Dziadka cukiernika:P
                                                    Wybiera się ktoś na kabarety?
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 06.07.04, 20:19
                                                    Ech, kabaret to ja mam często w domu ;)
                                                    Tylko czasami role się odwracają ;)
                                                  • Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:07
                                                    Byłem, widziałem, trochę się pośmiałem. Choć nastrój zupełnie nie do śmiechu.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:20
                                                    Dobry Wieczór Wszystkim
                                                    Opuszczam Olsztyn wirtualny, jadę wtopić się w tłum Olsztyniaków. Bedę między
                                                    Wami i jedną z Was, obojetnie będziemy się pewnie mijać, ale proszę
                                                    odwzajemnijcie uśmiech za uśmiech
                                                    pozdrawiam
                                                    do zobaczenia
                                                    Rita

Najlepszy kabaret to ten dawny - z tyłu sklepu :)
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 06.07.04, 22:40
                                                    Bo my musimy być silni i zdrowi, choćby na skrobii, choćby na skrobii!
                                                    Bo my musimy być dziś mniej pazerni! Roślinożerni, roślinożerni!
                                                    :)))

Byliśmy, staliśmy (ponoć za późno zaczęłam się szykować do wyjścia, kobiety
                                                    wiedzą o co chodzi;P), śmialiśmy się nawet. Byłam zdziwiona, że nie było
                                                    Halamy, kabaratu Hrabi - przecież byli ogłoszeni, że będą. Były za to inne
                                                    kabatery. Kabaret Skeczów Niemiłosiernych (czy jakoś tak) zmałpował pomysł z
                                                    kabaretu Dno i chociaż był śmieszny, ma u mnie minus. Ale w sumie widziałam
                                                    tylko dwa skecze wcześniej, więc jak dla mnie, starą "pakowską" wyjadaczkę,
                                                    było całkiem ok.

Mam nadzieję, że się trochę rozchmurzyłeś sud.

Oso, nie uwierzysz, ale śniłeś mi się dzisiaj! Poszliśmy do Ciebie z beingiem
                                                    na obiadek. Mieszkałeś w bloku, ale obiad zjedliśmy na takiej ławie na
                                                    powietrzu. Był schabowy, ziemniaki i kapusta, a potem jeszcze buraczki do
                                                    wyboru (nawet smaczne muszę Ci powiedzieć;)). We śnie jedli też z nami Twoi
                                                    synowie, nie widziałam ich nigdy, ale byli sympatycznymi blondynami:) Co to
                                                    może znaczyć?:)))

Rita, czekamy!!!
                                                  • bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.70 06.07.04, 22:49
                                                    inka28 napisała:

> Bo my musimy być silni i zdrowi, choćby na skrobii, choćby na skrobii!
                                                    > Bo my musimy być dziś mniej pazerni! Roślinożerni, roślinożerni!
                                                    > :)))
                                                    >
                                                    >
                                                    > Oso, nie uwierzysz, ale śniłeś mi się dzisiaj! Poszliśmy do Ciebie z beingiem
                                                    > na obiadek....
                                                    > Co to może znaczyć?:)))

Schabowy, ziemniaki no i te buraczki...
                                                    Moze to znaczyc, ze Oso czekaja dodatkowe wydatki.
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 07.07.04, 07:01
                                                    Witam!
                                                    Bylem na "smiechoterapii",
                                                    widzialem thora + malenstwo.
                                                    Panowie!!!!
                                                    Uwazajcie!!!!
                                                    Kabarety...
                                                    troche poprawily mi humor,
                                                    choc nie byly te co w zapowiedziach,
                                                    a i dowcip byl troszke cienki.
                                                    ...ale za to dostalem
                                                    zaproszenie na wesele,
                                                    malzenstwo...
                                                    hmmmm...
                                                    to tez kabaret!
                                                    Pamietacie wczorajszy skecz kabaretowy
                                                    "urzad stanu cywilnego"?
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.70 07.07.04, 08:00
                                                    Cze. Byłam na śmiechoterapii, ale widziałam tylko oko i nikogo więcej :O( ,
                                                    miałam dosyć dobre miejsce, co prawda na schodach siedziałam ale dobry widok
                                                    był.
                                                    Inka no jak masz talent po dziadku, to bym spróbowała tego Twojego ciasta :)
                                                    Sud, bedzie dobrze zobaczysz, tylko pomalutku :)
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 07.07.04, 10:13
                                                    bpkw, a mi się wydaje, że to znaczy, że mam ubogą fantazję. Mogło się przecież
                                                    przyśnić coś bardziej wymyślnego! I chciałam zaznaczyć, że nie było deseru!:P

Lustroo, być może będziesz miała szansę spróbować tergo ciasta, bo chyba na
                                                    zjaździk je upichcę...

Na schodach też siedziałam, ale miejsce dosyć fatalne, ludzie się przepychali,
                                                    ani słowa "przepraszam", gadali, że "tam na dole są miejsca". W pewnej chwili
                                                    przepychał się jakiś dziadzio z gromadą pociotków, tak zupełnie na chama, being
                                                    nie wytrzymał i na cały głos powiedział - jak się pan będzie jeszcze bardziej
                                                    rozpychał łokciami to pod samą scenę się pan dopcha! Dziadzio udał, że nie
                                                    słyszał, chociaż wszyscy umęczeni wkoło takimi przepychankami słyszeli i
                                                    spojrzeli na beinga, a ja się odwróciłam i pocałowałam beinga w same usta, bo
                                                    jak trzeba to umie dogadać:) Taki całus-wsparcie moralne:)

Dziś walka z zakupami. Będziemy kupować garnitur. Przerażenie i przeczucie
                                                    porażki. Jak pomyślę ile się nachodzę i ile ten biedaczek się naprzymierza, to
                                                    już mi nas żal:( Więc trzymajcie kciuki...
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.70 07.07.04, 10:28
                                                    Nie bedzie mnie ani jutro, ani pojutrze. No to do soboty. Pozdrówka dla
                                                    Wszystkich :)
                                                  • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 07.07.04, 10:33
                                                    Jest takie stoisko w Leclercu. Szyje ktoś z Kętrzyna. Mojemu szczęsciu kupiłam
                                                    super garnitur. Wszystko można było zamianiać .Spodnie , kamizelki , co komu
                                                    pasowało.
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 07.07.04, 10:40
                                                    Dzięki:)
                                                  • Gość: oko Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 10:31
                                                    TYLKO OKO!?!
                                                    Też leczyłam się śmiechem i oprócz Lustroo widziałam podobno jakieś 4tys.ludzi-
                                                    jak twierdzi Sz.P. Bałtroczyk.Pzdr
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.70 07.07.04, 18:44
                                                    Ha to prawda widziałem Zbyszka,ale jego nie da się nie zauważyć.Powód jest
                                                    prosty-koszulka z napisem Olsztyn jest piękny:))))
                                                    Dzisiaj na praktykach byłem protokolantem na wokandzie.Fajna robota,żeby tylko
                                                    strony raczyły się stawić;)))
                                                    W Olsztynie pierwszy dzień bez deszczu,naprawdę.Jest całkiem przyjemnie.
                                                  • Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:41
                                                    To żeśmy wszyscy w jednym punkcie byli.
                                                    Stress to mam do jutra wieczorem. Albo będzie źle i wtedy będę poprawiał humor.
                                                    Albo będzie dobrze i będę świętował. Przy piwku i bluesie na Starym Mieście.
                                                    Jutro GW (pewnie lokalna i nie w całym kraju będzie) wydaje płytę z szantami
                                                    dla dzieci.
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 07.07.04, 19:55
                                                    ho,ho,ho!!!
                                                    Pogoda robi sie juz prawdziwie letnia. Wiec moze nie bedzie w nasz zjazd zimno,
                                                    deszczowo i ogolnie beeeee. Tak se mysle, ze na wszystkie atrakcje Olsztyna to
                                                    dla gosci za malo czasu bedzie:(
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 07.07.04, 20:06
                                                    Ale macie gadulca dzisiaj - urlop czy cuś?

Do Inki i Beinga
                                                    Faktycznie w bloku, ławę mam na balkonie (co prawda nie drewnianą), ale balkon
                                                    ho, ho
                                                    Synowie może i są blondynami, ale od kilku lat są zawsze łysi (ale jeszcze
                                                    normalnie kumający)
                                                    Schabowy tak
                                                    Ziemniaczki tak
                                                    Kapusta tak
                                                    Buraczki tak
                                                    ale jaka kapusta - kiszona czy świeża, jednak jeżeli nie śnił Ci się alkohol,
                                                    to jest to niedopowiedziana puenta Twego snu.
                                                    :)))
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 08.07.04, 07:20
                                                    Witam z rana!
                                                    Slucham plyty z Wyborczej...
                                                    jak w przedszkolu...
                                                    ale kto wtedy znal CD?
                                                    byly inne piosenki,
                                                    i inne "grajla"
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 08.07.04, 10:56
                                                    Nie ma gadulac, bo wszyscy na Ritę polują na mieście...:)
                                                    Prawda, że Olsztyn z nią jest piękny?:)))
                                                    Oso - to była taka kiszona kapustka, obiad mi smakował muszę Ci powiedzieć, ale
                                                    do alko się nie doczekałam. Sny to dziwna sprawa...:P
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 09.07.04, 06:53
                                                    Witam!
                                                    Fakt,
                                                    rozgladalismy sie wczoraj wieczorem za Rita...
                                                    ale gzie tam.
                                                    Andulka przyjechala,
                                                    zajzelismy do eNki, Stare Miasto...
                                                    a tam tlumy,
                                                    koncert nad Lyna,
                                                    koncert przy St.Ratuszu,
                                                    Dzialo sie.
                                                    Miasto zyje...
                                                  • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 09.07.04, 08:51
                                                    Wam to dobrze!
                                                    A ja? Jasny gwint!
                                                    Zostaje mi telewizja o Olsztynie.
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 09.07.04, 12:51
                                                    Wszyscy zbierają siły przed jutrem. A i Rity nie ma w sieci, to też robi
                                                    swoje...
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 09.07.04, 14:16
                                                    dzis zajzymy do eNki ok 17,00-18,00
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.ath.cx 09.07.04, 16:17
                                                    czołem !!!!!!!!!!!!
                                                    własnie dobiegłam do internetu by skryć się przed burzą
                                                    Jaki Olsztyn jest cudowny
                                                    Blus tez cudowny
                                                    Staraówka przecudowna
                                                    a dalej szkoda mowić

Cały czas chodze w koszulce Olsztyn jest piękny, aktualnie jest mokry i też
                                                    piękny, farba czerwona nie schodzi
                                                    do zobaczenia
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 10.07.04, 10:45
                                                    Ed...
                                                    Ty to miales wczoraj wejscie...

Wigilia zjazdu w eNce.
                                                    Milo bylo,
                                                    milo dzis bedzie!

Olsztyn jest piekny,
                                                    jesli ktos tego nie widzi
                                                    to jego strata.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.ath.cx 10.07.04, 14:10
                                                    juz niedługo Zjazd - witamy wszystkich z całego serca :)
                                                  • Gość: giga Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:15
                                                    My też witamy:))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.ath.cx 10.07.04, 14:19
                                                    gotowa już do wyjścia ?
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 10.07.04, 14:45
                                                    Miałam gdzieś takie fajne rajstopy... :P "Szykuję się":)))
                                                    Mam nadzieję, że bpkw wydobrzał:)
                                                  • bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.70 10.07.04, 15:25
                                                    inka28 napisała:

> Mam nadzieję, że bpkw wydobrzał:)

Czyje sie koszmarnie. Jeszcze nie podjalem decyzji o pojsciu...
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 10.07.04, 15:57
                                                    Warto - mam dla Cię specjalny wierszyk
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.70 11.07.04, 16:42
                                                    Olsztyn dzisiaj słoneczny.
                                                    Po imprezie.Następny Zjazd za rok.Ale żeby nie było smutno będzie masa zdjęć.
                                                    Zdjęcia Suda już są dostępne.
                                                    Milego oglądania.
                                                    Sud fotki są bardzo dobre.
                                                  • sola28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 11.07.04, 16:56
                                                    A gdzie są dostępne?
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.70 11.07.04, 17:03
                                                    Zobacz pocztę!
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.70 11.07.04, 17:05
                                                    To mail Suda:)
                                                  • sola28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 11.07.04, 17:06
                                                    Dziękuję :)
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.70 11.07.04, 17:08
                                                    Bardzo proszę:)
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 11.07.04, 22:46
                                                    Ludzie -
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 12.07.04, 07:16
                                                    Witam o poranku.
                                                    Olsztyn sloneczny,
                                                    niestety to poniedzialek,
                                                    ale za to jutro bedzie wtorek!
                                                    Milego dnia!

Rzezby stojace nad Dlugim padly,
                                                    zostala tylko jedna,
                                                    komu sie kon i aniol z warkoczem nie podobal?
                                                    szkoda ze sa i tacy
                                                    ktorzy swoja opinie lub jej brak wyrazaja w ten sposob.
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.70 12.07.04, 08:13
                                                    Cześć
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 12.07.04, 21:57
                                                    Ale dziś wszyscy rozmowni. Albo to przez brak Rity, albo mamy syndrom "the day
                                                    after tomorrow";P
                                                    Wyjeżdżamy z beingiem jutro do Mikołajek tym pośpiesznym, który jedzie dłużej
                                                    niż osobowy, więc nasza podróż od samego początku zapowiada się ciekawie:) Na
                                                    forum może się pojawimy jak znajdziemy jakąś cywilizację wśród jezior:P Może
                                                    wtedy już forum odżyje?
                                                    Trochę się boję płynać, ale w tym sensie że będę jedyną kobietą na pokładzie
                                                    wśród trzech mężczyzn. Co prawda jeden z nich to mój ukochany, jeden to mój
                                                    brat i jeden to dobry przyjaciel brata, ale chyba i tak ja będę gotować i takie
                                                    tam bzdury. A jak pogoda będzie kiepska to też zgadnijcie na kogo będzie...:P
                                                    Jestem jednak dobrej myśli, trzymajcie za naszą łajbę kciuki, a my życzymy też
                                                    wszystkiego najlepszego:)))
                                                    papa
                                                  • Gość: giga Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:07
                                                    Zyczę wam dużo ciepłego słoneczka :)
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 13.07.04, 06:54
                                                    Witam w zimny, deszczowy poranek.

Pozdrowienia dla zeglarzy,
                                                    stopy wody pod kilem.

Na jeziorach pustawo,
                                                    zycie wodniackie kwitnie w tawernach
                                                    i portach...
                                                    o ile mozna tak powiedziec.
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.70 13.07.04, 07:35
                                                    Dzień dobry.
                                                    ---
                                                  • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.ec.pl / 213.199.235.* 13.07.04, 08:58
                                                    Już dzisiaj zauważyłam ,że Olsztyn jest piękny.
                                                    Mogę stwierdzić to jeszcze tylko przez okienko.
                                                    Zdrowieję, ale za oknem znacznie się pogorszyło.
                                                    Pewnie zamawialiście pogodę tylko na Zjazd.
                                                    Dochodzicie do siebie po zjazdowych szaleństwach?
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:32
                                                    Witam Olsztyn Piękny, jestem prosto z pociągu, ale już na wejściu dziękuję
                                                    wszystkim za obecność tym co byli i nie byli , dziękuję za zabawę, za uśmiechy
                                                    i za wszystko - warto było się poświęcić i jechać ........
                                                    Czuje się jakby wszystko mi się to śniło :)

pozdrawiam
                                                  • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 13.07.04, 12:35
                                                    Miło Cię powitać rita.
                                                    Nie śniłaś nie.
                                                    To była jawa .
                                                    Tylko ja śniłam.
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 13.07.04, 20:36
                                                    I co z tego, że nie ma pogody.
                                                  • Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:00
                                                    Nie no. Pogoda jest, tylko że słońce chowa się za chmurami. ;)
                                                    Widziałem dziś w GW tekst o MK (dobrze zgaduję, że był to on?).
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:53
                                                    i ja witam Olsztyn wieczornie i trochę muszę pomilczeć
                                                    dobrze, że jesteście
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.70 13.07.04, 21:55
                                                    To był on
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:02
                                                    a gdzie to można przeczytać, na internecie nie ma
                                                  • Gość: Muraszka Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.ec.pl / 213.199.235.* 13.07.04, 22:09
                                                    W dodatku olsztyńskim GW.
                                                    Czy zachować?
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:12
                                                    nie, może ktoś przedrukuje na forum :)
                                                    oj, Muraszka szkoda, można bylo być
                                                  • Gość: giga Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:27
                                                    Olsztyn jest piękny:)
                                                    Byłam właśnie na starym mieście,
                                                    Zawitałam też do "rózanej" na kawke
                                                    Cudownie...
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:29
                                                    cudowny Olsztyn to po seteczce, tak to jest piękny :)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:28
                                                    hej, żyje Olsztyn po zjeżdzie ????????
                                                    trzeba, by seteczkę zaliczyć, najlepiej wiśnióweczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka